- ΧΟΡΟΣ >> της Ζωής & του Θανάτου - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ερμηνευα την πειθαρχια παντα σαν κατι το βιαιο (ισως ειναι λαθος μου βεβαια) αλλα αισθανομαι πως οταν κατανοω κατι δεν γινεται με προσπαθεια .
Προσπαθεια χρειαζεται για να πετυχουμε κατι που εχουμε βαλει στοχο αλλα δεν βλεπω πως μπορω να προσπαθησω να πετυχω την ελευθερια.
Αυτη ερχεται οταν δεν υπαρχει κατι που να δεσμευει.Και η θεληση για αποδεσμευση πηγαζει απο την επιθυμια για κατι ανωτερο,η οποια δεσμευει.
Ισως δεν καταλαβα καλα.Απο την αλλη βεβαια δεν ξερω ΠΩΣ γινεται οτιδηποτε.
Φιλικα παντα.
Ευγνωμοσυνη
Απλα συνεβη κατι ανειπωτο και θαυμασιο και οταν συνεβη δεν υπηρχε κανεις να προσπαθησει.Εκανα πολλες αποπειρες να το καταθεσω αλλα θα το σταματησω εδω.Γιατι ειλικρινα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος παρα μονο κατασταση.
Ισως το παρασοβαρεψα ομως.
Συγχωρα ενα ταπεινο σκουληκι.Μου φαινεται θα ανοιξω κινεζικο εστιατοριο με πιστα για οσους ζεν χορευουν.
Φιλικα παντα.
Ευγνωμοσυνη
quote:dimitris84
Ερμηνευα την πειθαρχια παντα σαν κατι το βιαιο (ισως ειναι λαθος μου βεβαια) αλλα αισθανομαι πως οταν κατανοω κατι δεν γινεται με προσπαθεια.
Προσπαθεια χρειαζεται για να πετυχουμε κατι που εχουμε βαλει στοχο αλλα δεν βλεπω πως μπορω να προσπαθησω να πετυχω την ελευθερια.
Αυτη ερχεται οταν δεν υπαρχει κατι που να δεσμευει.
Και η θεληση για αποδεσμευση πηγαζει απο την επιθυμια για κατι ανωτερο,η οποια δεσμευει.
Απο την αλλη βεβαια δεν ξερω ΠΩΣ γινεται οτιδηποτε.
Απλα συνεβη κατι ανειπωτο και θαυμασιο και οταν συνεβη δεν υπηρχε κανεις να προσπαθησει.
Γιατι ειλικρινα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος παρα μονο κατασταση.
Μου φαινεται θα ανοιξω κινεζικο εστιατοριο με πιστα για οσους ζεν χορευουν.
εισαι στο πνευμα του ζεν ομως, και μαλιστα αυτου που προβληματιζεται μηπως ο μη-τροπος ειναι τροπος... ![]()
ΥΓ. μην σερβιρεις εντελως παραδοσιακη Κινεζικη κουζινα - αυτοι τρωνε ακομη και ταπεινα σκουληκια

quote:
Γιατί «Θεοί+άνθρωποι» χόρεψαν και χορεύουν ανά τους αιώνες;
Ποια Ανάγκη ικανοΠοιεί;
Είναι άσκηση Πειθαρχίας ή άσκηση... Ελευθερίας;
Η πειθαρχία ,κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο συντονισμός.
Ο ρυθμός, το tempo είναι η πειθαρχία.
Πάρε λοιπόν το tempo και μέσα σε αυτό έχεις την απόλυτη ελευθερία να μελοΠοιήσεις τις νότες στην αρεστή για εσένα αλληλουχία .
Άχρονος ρυθμός δεν υπάρχει.
Ακόμα και η σιωπή είναι ένα πειθαρχιμένο tempo για μεγάλους συνθέτες και ταλαντούχους χορευτές.
Το Σύμπαν χορεύει στην σιωπή. Πειθαρχεί σε αυτήν, Δεν υπάρχει Αταξία…
Ναι μάλιστα , το Σύμπαν είναι ένας ταλαντούχος χορευτής.
Οι θεοί μελοΠοιούν πάνω στην σιωπή.
Ναι μάλιστα αυτοί είναι μεγάλοι συνθέτες.
Ελευθερία υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει.
Μέσα στον χώρο όμως υπάρχουν σύνορα. Όσο άπειρα κι αν είναι, υπάρχουν.
Ε, ναι λοιπόν ο Ρυθμός είναι σύνορο , μέσα σε αυτό είσαι ελεύθερος να χορέψεις όπως θες …
.
Υγ. παρακαλώ ή συντονίστε με ή ξερυθμίστε με, έτσι απλά...
Υγ2.όταν η Πλάση διασκεδάζει :
ο θεός σιωπά(τέμπο), το σύμπαν περιστρέφετε γύρο από τον εαυτό Του(χορευτής), η Αγάπη μελοΠοιεί( συνθέτης .στιχουργός , μουσικός) και ο άνθρωπος(ο άσχετος της παρέας)δεν παίρνει χαμπάρι, μάλιστα τους ρουφιανεύει και στην αστυνομία για «διατάραξη κοινής ησυχίας».
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
ΥΓ. μην σερβιρεις εντελως παραδοσιακη Κινεζικη κουζινα - αυτοι τρωνε ακομη και ταπεινα σκουληκια
![]()
![]()
![]()
Μου κατεστρεψες το ονειρο
.Καημενο ονειρο.
Αλλα μου εσωσες την ζωη
.
Τι να διαλεξω , τι να διαλεξω.
Μπερδεμα!!!Μα ναι θα διαλεξω το μπερδεμα.
Ευγνωμοσυνη
*
συστέλλοντας
το Σύμπαν...
Edited by - Moz on 29/06/2006 17:56:35
+ διαστέλλοντας
εντός κι εκτός
**
![]()
SeedNo10a_M©Z
amalia, NADA, nst, jonniebegood, dimitris84, ΕΛΑΧΙΣΤE: θα επανέλθω, με λέξεις... / * Oktana Dance Theatre ** Batsheva Dance Company
((Aμαλία, αν θες κεντράρισε τις φωτό του Τζώνυ - αν βεβαίως συμφωνεί κι ο ίδιος. :) / Ευχαριστώ.))
quote:((Aμαλία, αν θες κεντράρισε τις φωτό του Τζώνυ - αν βεβαίως συμφωνεί κι ο ίδιος. :) / Ευχαριστώ.))
παντα εκκεντρος λογω στροφορμης
ενα κεντραρισματακι δε θα μουκανε κακο... ![]()

life`s dance
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ