- Dune - - Κινηματογράφος -
WarfaceΜέλος
Childrens of Dune
Την έχετε δεί αυτή την ταινία; Την είδα μόλις χτές και νομίζω οτι είναι εργάρα. Εχει μέσα (εκτος το φανταστικό της υπόθεσης -αν είναι φυσικά)τρομερούς διαλόγους και τέλεια πλοκή
Άν δεν την έχετε δεί ακόμα τρέξτε στα video clubs.
Φιλικά Warface
WolffacedΜέλος
Ελπίζω όμως πρώτα να έχεις δει την ταινία DUNE (με τους ίδιους ηθοποιούς) που προηγείται χρονικά της ταινίας CHILDREN OF DUNE.
WarfaceΜέλος
ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ DUNE 2000 ΣΤΟΝ Η/Υ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ
OTEIOΝέο Μέλος
τελικα δεν ειμαι ο μονος που του αρεσε τελικα η ταινεια αυτη.
atreides
xarconen
and the people of dyne
NO MONEY NO FUNNY.
ΟΝΤΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...
-ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "CHILDREN OF DUNE" -
-ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "CHILDREN OF DUNE" -
ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΦΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΑΝ + ΕΚΛΕΙΝΑΝ "ΤΗΝ ΠΥΛΗ"...
ΟΤΑΝ ΔΕ, ΕΙΔΑ +ΤΟ BONUS PACK -ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ H TAINIA-
...![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/09/2003 21:25:08
WarfaceΜέλος
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΤΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΦΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΙΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ 
όταν μιλάμε γιά την ταινία DUNE,
ενοούμε την ταινία του David Lynch ή την άλλη, γιατί νομίζω υπάρχουν 2 ταινίες με το ίδιο όνομα. εκτός αν η μία είναι συνέχεια της άλλης -προσωπικά δε θυμάμαι, αν και έχω δει και τις 2.
ενοούμε την ταινία του David Lynch ή την άλλη, γιατί νομίζω υπάρχουν 2 ταινίες με το ίδιο όνομα. εκτός αν η μία είναι συνέχεια της άλλης -προσωπικά δε θυμάμαι, αν και έχω δει και τις 2.
πάντως εμένα μου άρεσε τρελά η ταινία DUNE του Lynch, ενώ την άλλη τη βρήκα πολύ κακή
FlawlessΜέλος
Μου άρεσαν και τα δυο.
Με κούρασε το δεύτερο αλλά δεν με απογοητευσε .
Φοβερά τοπία . ‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’ 
Με κούρασε το δεύτερο αλλά δεν με απογοητευσε .
Φοβερά τοπία .
Φιλικά Γιάννης !
Fear Is The Mind Killer.