ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΛΑΟΥΣ ΝΤΟΝΑ : Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΛΑΟΥΣ ΝΤΟΝΑ : Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Jammin31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
07/01/2004, 20:56:54
Είναι στο

http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=37943

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

07/01/2004, 21:10:01
Χαχαχα! Το ίδιο ακριβώς!!! Ούτε στον κόπο να τ'αλλάξουνε έστω και λίγο, δε μπήκανε

Πω, πω κατι τέτοια μ' εκνευρίζουν αφάνταστα!
Ειδικά το να αντιγράφει κάποιος, κάτι και να μην αναφέρει την πηγή, και να το σερβίρει και για δικό του

George_13Μέλος
08/01/2004, 16:06:14
quote:
Λουκά, η αγαπημένη σου εφημερίδα καταέκλεψε το Esoterica και χωρίς άδειά και χωρίς να αναφέρει την πηγή έβαλε "αυτολεξεί" το άρθρο του Esoterica.

Οντως ναι .Δεν μπορει να γινει κατι γι' αυτο!

WHO DARES... WINS!

thothΙδρυτικό Μέλος
08/01/2004, 19:13:13
Στάλθηκε ένα email διαμαρτυρίας.

Περιμένουμε την απάντηση (εάν υπάρχει τσίπα)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

LoucasΜέλος
08/01/2004, 19:27:22
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΥΧΗ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

09/01/2004, 01:05:25
Εν τω μεταξύ υπάρχει κι άλλο τόπικ με το ίδιο θέμα:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "INDIGO "

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

09/01/2004, 04:45:31
ναι ειναι αφιερωμενο στο ιωδες αγορι που δημιουργησε το τοπικ νεα γενια αρχικα
(Λουκα φιλε μου ,δεν το θυμασαι αυτο το θεμα ;
εχω την εντυπωση πως ησουν εσω ,απο τοτε :)

strangewondererΜέλος
09/01/2004, 05:45:54
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

09/01/2004, 16:10:20
Αγαπητέ strangewonderer,

δεν ξέρω τί εννοείς με την ερώτηση "τί γίνεται".

Προσωπικά θα διαβάσω το τόπικ που έδωσε η αγαπητή ΑΤΜΑ και το οποίο δεν είχα προσέξει. Είναι 5 σελίδες, οι οποίες σίγουρα θα κρύβουν αρκετές πληροφορίες, οπότε επανερχόμεθα...

Αν πάλι έχεις ήδη διαβάσει τα σχετικά τόπικς, αν θέλεις συγκεκριμενοποίησε λίγο την ερώτησή σου...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

27/01/2004, 17:37:44
Νομίζω ότι το άρθρο του εσωτερικά έχει κάνει μια πολύ καλή συνόψηση όλων όσων μπορεί να βρεί κανείς στο δίκτυο
Θα προσθέσω μόνο το παρακάτω απόσπασμα το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει και μια απάντηση σε ένα άλλο τόπικ...

Crystal Children are primarily recognized through their auras, which are generally crystal clear, but can also carry opalescent tones of gold, indigo-blue and magenta, depending on their Ray affiliation. Crystal Children are born with access to their Multi-Dimensional selves, and are generally anchored in the Sixth Dimension, with the ability to open to the Ninth Dimension of full Christ Consciousness, when the planet is ready.

This will probably occur around 2012 when the first "generation" of Crystals reaches about twelve years old.

"Τάδε έφη Avallon"
28/01/2004, 01:52:49
Όχι μόνο σε ένα άλλο τόπικ... σε πολλά!!!

Καλή επιλογή, αγαπητή Avallon!