ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΤΜΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
sereniteΜέλος
19/07/2006, 15:27:59
Φίλε Yngwie,

quote:
Φίλη serenite σχετικά με τα χλιμιντρίσματα ακόμα ψάχνομαι και δεν έχω βρεί κάτι. Ισως να είναι μία προσωπική εσωτερική ηχητική αναπαράσταση στο συλλογικό νού, δεν αντιλέγω αλλά θα ενδιαφερόμουν ειλικρινά να ακούσω και την γνώμη πρακτικά πειραματιζόμενων με γριμόρια καθώς είναι πολλά και άς τιτλοφορούνται όλα με τον γενικό και επίφοβο τίτλο "Σολομωνική".

Δυστυχώς ούτε και εγώ ξέρω κάτι παραπάνω για αυτό, ούτε και ισχυρίζομαι την ύπαρξη κάτι τέτοιου. Δεν το έχω βιώσει ούτε και έχω ακούσει προσωπικά εγώ κάτι τέτοιο. Απλώς ως αναφορά έχει πέσει στην αντιληψή μου τίποτα παραπάνω. Είναι πολύ πιθανόν όπως αναφέρεις και εσύ να είναι μια εσωτερική ηχητική αναπαράσταση του νου, ή κάποιος άλλος ήχος που ο νους μεταφράζει ως το πιο κοντινό του γνώρισμα. Δεν ξέρω, μπορεί να μην είναι και τίποτα απο όλα αυτά να είναι απλά μια ακουστική φαντασία.

Ελπίζω κάποια στιγμή αν υπάρχει κάποιος με τέτοια εμπειρία να την αναφέρει, πιθανόν να έχει να πει περισσότερα.

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ούτε καν να το ψάξω για το αν ισχύει ή όχι κάτι τέτοιο οπότε δεν έχω άλλες πληροφορίες στην διαθεσή μου.

Kάτι που είχα διαβάσει κάποια στιγμή είναι ότι οι Ιρλανδοί έχουν κάποιο μύθο για το άκουσμα αυτού του ήχου. Τον μύθο του αλόγου των φαντασμάτων, έτσι το λένε, το οποίο αν θυμάμαι καλά το ονόμαζαν Πόρκα. Ούτε και αυτο όμως ανέλυε κάτι παραπάνω και δεν ξέρω και αν σχετίζετε και με τους ήχους αυτούς που κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει ή αν είναι απλώς μια ιστορία που έχει βγάλει ο λαός.