ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΠΟΔΟ 5Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΑΠΟΔΟ 5Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yngwie14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YngwieΜέλος
12/11/2003, 03:13:18
quote:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ TOPIC ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Αγαπητέ φίλε strangewonderer έχεις απόλυτο δικαίωμα να εκφράζεις τη γνώμη σου αλλά παρατήρησα με όλο το σεβασμό και σε άλλα topic που έχεις γράψει απαντήσεις του στύλ "ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ".
Εδώ ένας φίλος μας ο ΩΝ εξέφρασε την απορία του και το βίωμα του για ένα συγκεκριμένο θέμα και έτσι άρχισε η συζήτηση.
Δεν είναι καλύτερα να εκφέρεις και εσύ την εμπεριστατωμένη γνώμη σου πάνω στα πλαίσια της διαφωνίας σου και έτσι να βγεί το όποιο επικοδομητικό συμπέρασμα για όλους.
Το πιό εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κατακρίνουμε , δεν νομίζεις. Ετσι όμως δεν προάγεται σκέψη και πρόοδος ειδικά εάν δεν έχει βιωθεί μία κατάσταση υπερβατικής ή μεταφυσικής φύσεως.
Εγώ προσωπικά αποφεύγω σε τέτοια θέματα να πάρω θέση εάν δεν έχω βιώσει πρακτικά κάτι.
Σε αντίθετη περίπτωση χρησιμοποιώ εκφράσεις του τύπου Λέγεται ότι, άκουσα ότι, διάβασα ότι,πιστέυεται ότι, ο τάδε ή η δείνα ισχυρίζεται γράφει ή λέει αυτό, νομίζω πώς,δεν το γνωρίζω, ίσως,ενδεχομένως κτλ

Το esoterica.gr είναι ένα σοβαρότατο site πνευματικής,φιλοσοφικής και μεταφυσικής αναζήτησης.
Τι μας προτείνεις λοιπόν; Να αφήσουμε την όποια συζήτηση κάνουμε και να ασχοληθούμε με την φράντζα γνωστής τηλεπαρουσιάστριας σε πρωινάδικο? Ευχαριστούμε αλλά όχι.
Το καλύτερο για σένα αγαπητέ φίλε δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο για εμάς , εάν δεν απατώμαι.
Αρα εάν είναι να μας χαρακτηρίσεις κάνε το τουλάχιστον εμπεριστατωμένα (κάνε και συ μία πεντάλφα στον αέρα και πες π.χ δεν ένιωσα τίποτα κτλ)και μην κρίνεις εκ του ασφαλούς χωρίς βιωματική εμπειρία.
Δεχόμεθα οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική αρκεί να είναι με πρόθεση διαλόγου και ευγένειας. Εάν ο σεβαστός συντονιστής το ορίσει ,οφείλουμε να σιωπήσουμε, ειδάλλως μην παρακολουθείς το topic αφού αφ' ενός μεν το βρίσκεις φαιδρό, αφ ετέρου δεν σε αγγίζει ούτε καν για να γράψεις την άποψη σου.

Με αγάπη και εκτίμηση
Yngwie.

Vasilis_1819Νέο Μέλος
12/11/2003, 08:57:19
ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ NEBULA ΔΑΣΚΑΛΕ

ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΓΛΥΦΕΙΣ

ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ YNGWIE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΓΜΑ

ADMIN ΣTAMATA TON

ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΝ

ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ

ΕΚΑΤΗΝέο Μέλος
12/11/2003, 10:04:05
quote:
ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ NEBULA ΔΑΣΚΑΛΕ

ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΓΛΥΦΕΙΣ

ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ YNGWIE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΓΜΑ

ADMIN ΣTAMATA TON

ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΝ

ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ

Αααα....Βασίλη μάλλον δεν ξέρεις. Σε πληροφορώ
ότι ο παρόν Yngwie δεν έχει καμία σχέση με τον άλλον, τον παλιό, ξέρεις καλά ποιόν λέω

Τώρα το εάν ο nebula που λες έχει σχέση με εκείνον το παλιό, τον έξω από δω, είναι απλό να το διαπιστώσεις.
Το θέμα είναι ότι οι άλλοι το έχουν διαπιστώσει(καταλαβαίνεις ποιούς λέω) και δεν κάνουν τίποτα

Είναι μήπως υπεράνω ή φοβούνται;

Χμμμ...κάπου εδώ γύρω γίνεται ένας αθέατος πόλεμος. Έχει πάντως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, δεν συμφωνείς;

Τελικά ο Μεγάλος, δεν είναι και τόσο μεγάλος

Για τα προβατάκια θα συμφωνήσω μαζί σου. Και έχει πάρα πολλά εδώ μέσα!!!

Edited by - ΕΚΑΤΗ on 12/11/2003 10:16:12

Ο ΩΝΜέλος
12/11/2003, 11:54:15
ΦΙΛΕ Yngwie ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΓΜΑ ?
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ

Vasilis_1819Νέο Μέλος
12/11/2003, 13:30:25
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ***
quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ!

-------------------
Admin:
-------------------

12/11/2003, 15:23:55
Χρειάζεται(;;) να υπενθυμίσουμε ξανά ότι:

- Αντιπαραθέσεις επί του Προσωπικού επιπέδου καθώς και άλλες που έχουν να κάνουμε με θέματα που δεν ενδιαφέρουν τις συγκεκριμένες Συζητήσεις και γενικότερα τα Forums δεν είναι αποδεκτές

- Δηλώσεις υποτιμητικές ή υβριστικές για Πρόσωπα και Ομάδες Ανθρώπων (αναφέρομαι στο "προβατάκια" και στο "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ") δεν επιτρέπονται από τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA με τους οποίους όλα τα Μέλη συμφώνησαν πριν κάνουν την Εγγραφή τους

Παρακαλώ να κλείσει η "παρένθεση" αυτή. Εάν θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι το οποίο θεωρείτε επικίνδυνο για τον Χώρο αυτό και τους Ανθρώπους που τον επισκέπτονται στείλτε κάποιο e-mail στον λογαριασμό:
forums@esoterica.gr

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Vasilis_1819Νέο Μέλος
12/11/2003, 15:57:55
ADMIN TO FORUM ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL ΦΥΣΙΚΑ

YHVHΜέλος
12/11/2003, 18:44:15
Ω Yngwie θα ήταν καλό να ελέγξεις το ε-μαιλ σου!!!

Solve et Coagula
endoramaΜέλος
13/11/2003, 00:11:44

σας ειπε κανενας οτι τα προβατα δεν ξερουν,δεν μπορουν να κανουν τιποτα? τους αμνους να φοβαστε

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

YngwieΜέλος
13/11/2003, 01:04:47
quote:

ΦΙΛΕ Yngwie ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΓΜΑ ?
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Φίλε μου ΩΝ είμαι 33 ετών και ασχολιόμουν ενεργά σε προσωπικό επίπεδο χωρίς δασκάλους και τάγματα απο τα 17 μου έως τα 22 μου περίπου και με εμπειρίες άσχημες,ως ηλίθιος νέος που ήθελε να εντρυφήσει στον αόρατο κόσμο πάση θυσία .
Στη συνέχεια οι σπουδές, η επαγγελματική καριέρα κτλ μου στέρησαν τον χρόνο να ασχολούμαι όσο θα ήθελα και περιορίστηκα σποραδικά σε διαλογισμό κτλ.
Υστερα απο μία χοντρή μεταφυσική επίθεση 2 χρόνια πρίν ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα τον ξαναφήσω ακάλυπτο και ανέλαβα τα ηνία τελετουργώντας στο πεδίο της Θεουργίας χωρίς φόβο και πάθος και με καλό θεωρητικό background. Δεν προσχώρησα σε κάποιο τάγμα ούτε σε κάποιο δάσκαλο γιατί δεν βρήκα κάτι ανάλογο των προσδοκιών μου μέχρι τώρα.
Ανθρωποι που πωλούν την μεταφυσική ή πνευματική γνώση, η η ζωή τους δεν αντικατοπτρίζει την πρέπουσα εξέλιξη και είναι βουτηγμένοι στο glamour ή στο δήθεν δεν είναι δάσκαλοι.
Παρ' όλα αυτά είμαστε στην εποχή του Υδροχόου (αντιθέτως με την εποχή των Ιχθύων)όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει πιά μαθητής και δάσκαλος αλλά ο καθένας πρέπει να αναλάβει την εξέλιξη του μόνος του, και αυτό προσπαθώ και εγώ.
Δεν ξέρω τι παρεξήγηση συνέβη με το όνομα μου, ούτε χαρακτηρίζω ανθρώπους ως πρόβατα, ούτε ήρθα να μαζέψω ανθρώπους για τάγμα, και άν ακόμα μετά απο χρόνια το κατάφερνα να έχω τον τιμητικό τίτλο του δασκάλου μεταφυσικών θεμάτων, θα το έκανα για όλους τους ταπεινούς και απλούς αναζητητές και προπάντων δωρεάν.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την παρεξήγηση που έγινε παραπάνω. Εχω βοηθήσει κόσμο σε μεταφυσικά προβλήματα και πρακτικά απο ξεμάτιασμα έως και εξορκισμό στοιχειακού από σπίτι αφιλοκερδώς και χαίρω εκτίμησης σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες.
Ότι γνωρίζω εντός πλαισίων θα το δώσω εάν ζητηθεί όπως εσύ καλή ώρα ρωτούσες για την πεντάλφα, όπως και εκατοντάδες άλλοι καλοί φίλοι και σεβαστοί συντονιστές εδώ μέσα έχουν παραθέσει τις γνώσεις τους.
Εγώ πιστεύω ότι η πνευματική - μεταφυσική γνώση είναι ύψιστο αγαθό για να διαπομπεύεται σε επίπεδο χλευασμού και την σέβομαι απεριόριστα. Έχω συνηθίσει όμως να αισθάνομαι κυνηγημένος απο ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και το γνωρίζω ότι αυτή είναι η κακή μοίρα του κάθε εσωτεριστή.
Όπως καταλαβαίνεις αναγκάζεται κανείς να γράψει μόνο για εκείνους που μπορούν και θέλουν να διαβάζουν μέσα από τις αράδες. Κανένας σωστός εσωτεριστής δεν θέλει την προβολή γιατί τον πάει πολύ πίσω. Η παγίδα του spiritual pride του είναι γνωστή και οι οδηγοί του στα εσωτερικά πεδία θα του κόψουν και την καλημέρα, χώρια του ότι θα έχει να παλέψει με το τέρας της περηφάνειας του στο Αστρικό πεδίο.
Εάν κριθεί από τους αγαπητούς και σεβαστούς συντονιστές ότι παραβιάζω οποιουσδήποτε κανόνες ευγένειας, περιεχομένου, κτλ και μου γνωστοποιηθεί τότε να αποχωρήσω.
Εάν όμως μπορώ να προσφέρω έστω και ένα σπυρί μεταφυσικής γνώσης και να βοηθήσω στην εξέλιξη έστω και ενός ανθρώπου (γιατί αυτό προσδοκώ και εγώ,να λάβω γνώση και άποψη διευρύνοντας τους ορίζοντες μου διαβάζοντας τις υπέροχες σκέψεις και αναλύσεις πολλών ανθρώπων εδώ μέσα και συνομιλώντας μαζί τους) τότε οι κύριοι που εκτοξεύουν τους μύδρους είναι ελεύθεροι να προσθέσουν στο κάρμα τους ότι επιθυμούν.
Ελπίζω να είναι και η τελευταία συζήτηση επι του παρόντος για να μη ξεφεύγουμε από τα θέματα του φόρουμ.

Με αγάπη και εκτίμηση
Yngwie

Edited by - Yngwie on 13/11/2003 01:05:47

endoramaΜέλος
13/11/2003, 02:39:04
εμενα παντως φιλε μου ουτε με εθιξες ουτε με ενοχλησες τωρα οσο αναφορα τα προβατα οποιος την δει τσοπανης ας ερθει να με αρμεξει.

εγω πιστευω οτι δεν υπαρχουν προβατα εδω μεσα αλλα ανθρωποι που διψουν για γνωση.

δεν γινεται συζητηση (ειδικα με θεματα τετοιου περιεχομενου) χωρις καχυποψιες και εντασεις ο καθενας μπορει να παρεξηγηθει με καποια αποψη(και ας μην γραφτηκε με σκοπο να θιξει) και να σε βγαλει πρακτωρα των εξωγηινων και αντε βρες ακρη μετα.

απλα θελει προσοχη οταν γραφουμε κατι γιατι μπορει να θιξουμε καποιους χωρις να το θελουμε και μιλαω εκ πειρας γιατι την πατησα προχθες σε αλλο θεμα και εθιξα καποιο μελος και με το δικιο του βεβαια (ευτηχως που κρατησε ο φιλος την ψυχραιμια του γιατι θα ειχαμε φασαριες) και πανω απο ολα ψυχραιμια

οποιος βαριεται μπορει να κανει ενα διαλειμμα απο την αναζητηση δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζει και να ενοχλει αυτους που θελουν να συνεχισουν μπορει να παει και μια βολτα απο το τυρακι και το αχλαδακι να γραψει/διαβασει κανενα ανεκδοτακι γιαυτο υποθετω οτι δημιουργηθηκε και να επιστρεψει ανανεωμενος

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Vasilis_1819Νέο Μέλος
13/11/2003, 15:03:33
ΛΟΙΠΟΝ YNGWIE ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ YNGWIE ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

SOLDIER ON

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ YNGWIE?

YngwieΜέλος
14/11/2003, 01:35:37
quote:

ΛΟΙΠΟΝ YNGWIE ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ YNGWIE ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

SOLDIER ON

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ YNGWIE?

αγαπητέ φίλε Vasili ο Σουηδός κιθαρίστας Yngwie Malmsteen είναι και ήταν η αγάπη μου απο το 1984 που αγόρασα την πρώτη μου ηλεκτρική μου κιθάρα. Αν και έχω καταφερει να προσεγγίσω λίγα απ τα solo του και μετά απο τόσα χρόνια που προσπαθώ έως σήμερα είναι ΜΑΓΟΣ ο άτιμος στην ταστιέρα. Δεν πιάνεται. ΝΑ σαι καλά.

May the light brightens out heart

14/11/2003, 14:51:21
Ωραία, φαίνεται πως η κατάσταση εμομαλύνθηκε και τα πράγματα διελευκάνθηκαν, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!

quote:
ADMIN TO FORUM ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

Vasilis_1819, σου εγγυούμαι προσωπικά ότι δεν έχουμε κάνει τα "στραβά μάτια" για χυδαιότητες, υποτιμήσεις ανθρώπων και ιδεολογιών κ.ό.κ.
Απλά, σίγουρα κάποια πράγματα μας έχουν ξεφύγει καθώς είναι μία χούφτα άνθρωποι μόνον που ασχολούνται με την φροντίδα της καλής λειτουργίας των Συζητήσεων αλλά και για την φροντίδα ολόκληρου του Τόπου παράλληλα, οπότε είναι λογικό κάποια θέματα να διαφεύγουν της προσοχής μας. Άλλωστε μιλάμε για παραπάνω από 62.000 μηνύματα αυτή τη στιγμή και μάλιστα με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς.

Στον βαθμό που η Συντονιστική Ομάδα του ESOTERICA οργανώνεται με καλύτερο τρόπο ώστε να παρακολουθούνται οι Συζητήσεις με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, τέτοια φαινόμενα αποφεύγονται ή αποσοβούνται.

Για να γίνουν όμως πραγματικότητα τα παραπάνω ακόμη πληρέστερα, σίγουρα χρειάζεται και η βοήθεια των υπολοίπων Μελών των Forums. Σας παρακαλούμε λοιπόν, όταν πέφτουν στην αντίληψή σας καταστάσεις που φαίνεται ότι αντιτίθενται στους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums, να μας ενημερώνετε με κάποιο e-mail μήνυμα.
Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"