ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/04/2015, 21:53:06
AitheroVamon είναι γνωστή τεχνική αυτή. Φτιάχνεις ενα nick προορισμένο να καεί εξ αρχής, παίρνοντας μαζί του όσους μπορεί ή καταλλήγει εκεί αφού δεν απέδωσε η σχεδιασμένη σπέκουλα. Θα αναρωτηθώ κι εγωό όμως, όπως έκανε ο kost: Ενα θέμα απο την φύση του προβληματικό, γιατί συνεχίζει να υπάρχει;
Μήπως όταν θα πάει κάποια πραγματική marina theodor στην ΔΗΕ και καταγγείλει οτι κάποιοι χρησιμοποίησαν τα στοιχεία της για να την εκθέσουν, βρεθούν κάποια πραγματικά πρόσωπα εξ απροόπτου; Γιατί ο κάθε troll μπορεί να εκπέμπει απο κάποιο free hotspot ή να κλέβει ίντερνετ απο κάποιον γείτονά του και να μην βρεθεί ποτέ. Ο κάτοχος του domain εκτίθεται. Πληροφοριακά πάντα όλα αυτά.

25/04/2015, 21:53:15
Από σεντόνια να φαν κ' οι κότες ε Italos?
Ρώτησέ με ποια σεντόνια!

25/04/2015, 21:54:20
Αριανέ αυτή είναι η απάντηση σου;

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM

25/04/2015, 21:57:10
Που είναι ρε πούστη η Amalia να με διαγράψει?
Ο AitheroVamon παρ' όλη τη βοήθεια που το πρόσφερε ο kost δεν μπόρεσε να το κάνει?
Ά ρε Μητσάρα εσύ την κρατάς την Amalia και εγώ είμαι εδώ να με βασανίζουνε αυτοί!

25/04/2015, 21:58:15
Italos ποιά ήταν η ερώτησή σου?
Επαγγελματία Τρολλ .

25/04/2015, 21:59:17
Ποιος είναι ο Μητσάρας, ποιος ο Γιώργος, και τι σχέση έχουν τα προσωπικά με ένα φόρουμ που μπαίνει τόσος κόσμος. Αν λες κάτι, το κάνεις ανοιχτά, για να ξεκαθαρίζεις τα πράματα. Ετσι με μισόλογα, απλά δημιουργείς εντυπώσεις ότι είσαι βαλτός για να κάνεις σαματά χωρίς λόγο.

Πες αυτό που έχεις να πεις, να μην γράφονται σελίδες χωρίς σκοπό, αλλιώς μην το ξεκινάς καθόλου.

Γενικά, μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες. Πες ότι έχεις να πεις να τελειώνει ένα θέμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM

25/04/2015, 22:05:01
Σου τα έχω απαντήσει όλα ποιο πάνω Italos αν κάνεις τον κόπο να ξανακοιτάξεις τις προηγούμενες
αναρτήσεις, αφού με τη μνήμη δεν το πολύ έχεις από ότι μου δίνεις να καταλάβω!
Σταμάτα να αναμασάς τις ίδιες ερωτήσεις σε παρακαλώ, είναι ψυχοφθόρο.
Έχει κολλήσει το πίκ-απ όπωε λέει και ένας συμφορουμίτης σου και συ μαζί!
'Έλα καταντάει πολύ κουραστικό το όλο σκηνικό.

25/04/2015, 22:07:40
Italos:
Πες ότι έχεις να πεις να τελειώνει ένα θέμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Απάντηση:

Θες να μου πεις έτσι 2 λόγια για αυτή την σουρεάλ εικόνα που μου δημιούργησες?

25/04/2015, 22:19:08
Χοντρέ το θυμάσαι το όνειρο με το μάγο του δάσους που καθόταν στη μέση του δίκορφου δέντρου και εγώ πανω σε ένα γιαπωνέζικο σπίτι ?
που μου έλεγε "βοηθώντας με" να αποφύγω το υπτάμενο φίδι που ερχόταν κατευθείαν στην καρδιά μου να μείνω ακριβώς στη θέση που ήμουν?
Και εγώ τον πίστευα με όλη μου την καρδιά?
Τώρα κατάλαβα ποιό πολλα για το όνειρο!
Ευτυχώς ρε πούστη που τα έχω δει στον ύπνο απο πολύ νωρις κάποια πράγματα.
Τώρα απλά τα μεταφράζω.
Φιλάκια πολλά.

25/04/2015, 22:20:42
quote:
Ζητήθηκε η συμβολή όλων σας, σε μια προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ,
για μια ακόμη φορά...έπεσε στο κενό.
Έτσι είναι... τα τρολλ είναι σαν τις αλογόμυγες. Κάνουν πολύ φασαρία και πηγαίνουν στα σκατά. Βέβαια, τα σκατά θα πρέπει να είναι ήδη εκεί!