ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ευθανασια - Ο " γλυκος θάνατος " - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Ευθανασια - Ο " γλυκος θάνατος " - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

dottore31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
09/07/2002, 23:57:24
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΦΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ.Η ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ (ΓΛΥΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΛΥΚΟΣ,ΑΛΜΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΞΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΠΙΚΡΟΣ".ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΥ"
ΚΑΙ "ΚΑΛΟΥ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ."Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ

DREAMWALKER

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
09/07/2002, 23:58:41
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΦΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ.Η ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ (ΓΛΥΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΛΥΚΟΣ,ΑΛΜΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΞΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΠΙΚΡΟΣ".ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΑΛΟ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

DREAMWALKER

TritonΝέο Μέλος
10/07/2002, 10:12:49
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ...

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Π.Χ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΙΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...
ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ (ΜΟΜΟΣ ΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ......?

" Όταν αποριφθούν όλες οι λογικές ερμηνείες , τότε
αυτή που μένει , όσο απίθανη και αν είναι , πρέπει
να είναι η λύση του προβλήματος "

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
10/07/2002, 20:10:59
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Triton ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ.Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΚΟΥΣΤΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ,(ΕΥ ΘΑΝΑΤΟΣ= ΓΛΥΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΚΡΟΣ),Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "...ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ...."

DREAMWALKER

TritonΝέο Μέλος
18/07/2002, 09:44:22
H ζωη ? μπορεις ακριβως να μου πεις τι ειναι η ζωη ?
Και γιατι λες οτι ειναι γλυκια ?
Μπορει η ζωη που ζουμε τωρα να μην ειναι τιποτα παραπανω απο μια φυλακη για την ψυχη μας.
Και οταν λες θανατος ?
Και παλι δεν ξερουμε αν ο σωματικος θανατος ειναι το τελος ή η απελευθερωση...
Αλλωστε οσοι εχουν ζησει μεταθανατιες εμπειριες και εχουν φυγει απο το σωμα τους εχουν αναφερει οτι δεν θελουν να επιστρεψουν διοτι νιωθουν μια γαληνη, και μολις επεστρεψαν στο σωμα τους αυτη η γαληνη εξαφανιζεται...
Περιμενω αποριες...(Μην με ρωτησεις τη ειναι ζωη-θανατος γιατι ουτε και εγω ξερω.)

" Όταν αποριφθούν όλες οι λογικές ερμηνείες , τότε
αυτή που μένει , όσο απίθανη και αν είναι , πρέπει
να είναι η λύση του προβλήματος "

Darkangel_78Μέλος
18/07/2002, 22:44:16
Καλησπέρα παιδιά!!
Φίλε μου Τρίτωνα,για να μάθει κανείς τί είναι ζωή και τί θάνατος, πρέπει πρώτα και να ζήσει και να πεθάνει...
Δυστυχώς όσοι εκπληρώνουν και τα δυο,δεν γυρίζουν πίσω να μας πουν.
Η αλήθεια είναι ότι οι επιθανάτιες εμπειρίες χαρακτηρίζονται από υπέροχη γαλήνη,διάβασε και το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει,θα δεις και δικά μου μηνύματα εκεί...Το θέμα δεν είναι να βρούμε έναν ορισμό για τη ζωή και το θάνατο.Το θέμα είναι να ζούμε τη κάθε στιγμή (ζώντες ή όχι),να αγαπάμε και να μαθαίνουμε...Το συνεχίζουμε άλλη ώρα γιατί .Σας χαιρετώ όλους!!Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
19/07/2002, 17:59:46
ΦΙΛΕ Triton ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΕΦΥΓΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΝΤΕΛΑΠΑΡΕΙ".ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (ΠΕΡΙΤΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ). ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΝΟΩ ΤΑ "ΑΣΗΜΑΝΤΑ" (ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΗ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ) ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΘΛΙΨΗ.

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΕΝΗ ΖΩΗ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ.

Triton ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΩΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

DREAMWALKER

Darkangel_78Μέλος
19/07/2002, 22:40:53
Καλησπέρα παιδιά!Φίλε Σίσυφε,ανέφερες ότι έζησες πεντακάθαρα μια εξωσωματική εμπειρία.Η ταπεινή μου άποψη είναι (χωρίς να είμαι ειδική σε τέτοια θέματα) ότι ένιωσες θλίψη διότι βίωσες αυτήν την ΕΕ σε στιγμή όπου κινδύνευε η ζωή σου ή ίσως γιατί το σώμα σου πονούσε.Το ότι πέρασαν τα "ασήμαντα" πράγματα από μπροστά σου με μεγαλύτερη διάρκεια ίσως σήμαινε ότι ακόμα η ζωή σου δεν είχε φτάσει στο τέλος της.Το σκέφτηκες αυτό?

Πάντως εγώ έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να ξεκαθαρίσω την άποψή μου περί ζωής...χαίρομαι που εσύ τα κατάφερες και έχεις δίκιο:αν δεν ήταν γλυκιά δεν θα άξιζε τον κόπο να τη ζούμε...

Σας χαιρετώ!Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

jesusΝέο Μέλος
24/07/2002, 15:35:10
να ειστε καλλα

ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΑΛΟΥΔΗΣ

cinderellaΜέλος
21/09/2002, 13:32:29
[quote]

Παιδιά,καλή η κουβέντα αλλά ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι.Μιλάς φίλη μου Morgana για ένα τόσο δα χαπάκι που θα θεραπεύει μια ασθένεια.ΜΑΚΑΡΙ να βρεθούν όλα αυτά τα μαγικά χαπάκια,ΜΑΚΑΡΙ να ΜΗΝ χάνονται ανθρώπινες ζωές άδικα.
ΟΜΩΣ φαίνεται αυτά τα χαπάκια να αργούν τραγικά πολύ.Ένα παράδειγμα είναι για το AIDS,το οποίο μαστίζει την ανθρωπότητα χρόνια τώρα,ή οι τόσες μορφές καρκίνου.Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και κορυφαίοι επιστήμονες έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην εύρεση θεραπείας.ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αγαπητη DarkAngel...πρωτα απο ολα οι επιστημονες ΠΡΩΤΑ αφιερωσαν τη ζω τους στην "παρασκευη" του ιου του AIDS και μετα την αφιερωσαν στην ανακαλυψη του μαγικου φαρμακου...το οποιο σιγα μη πιστεψουμε οτι δεν υπαρχει ηδη...αλλα ολα γινονται λογω συμφεροντων...
και ας σταματησουμε να πιστευουμε οτι επειδη εδωσαν τον ορκο του Ιπποκρατη ειμαστε ασφαλεις στα χερια τους φιλε Συσιφε!!!
Δεν ισχυει καθολου αυτο...
Πριν χρονια ξεκινησα την ιατρικη με μια ωραια ιδεολογια...και με σκοπο να ΠΡΟΣΦΕΡΩ...απο τη στιγμη που πηρα το πτυχιο μου ομως και αρχισα να μπλεκομαι με πρακτικες σε νοσοκομεια...μπορω να πω οτι μισησα αυτο το επαγγελμα διοτι πλεον στα ματια μου δεν ειναι λειτουργημα οπως ηταν οταν ξεκινησα αλλα ΕΜΠΟΡΙΟ..λοιπον τι να λεμε?
Αλλα οσων αφορα την ευθανασια (και συγχωρειστε με που παρασυρθηκα περα του θεματος αλλα χτυπησε ευαισθητη φλεβα)...ειμαι απολυτα ΑΡΝΗΤΙΚΗ...Δεν εχουμε το δικαιωμα να παρεμβουμε στο θανατο...Συμφωνω απολυτα Σισιφε οτι ειναι μια "αυτοκτονια" που την πρατει τριτος...
Στο κατω κατω ας το παρουμε και απο αλλη πλευρα...
ειμαστε ικανοι να παρεμβουμε στο καρμα καποιου αλλου?
Μπορει αυτο που περναει να ειναι δοκιμασια...μπορει να ειναι..."τιμωρια"...με τη μορφη ευκαιριας να μετανοησει πριν "φυγει" ...η ακομα και αποτελεσμα της προηγουμενης του ζωης...
Ναι ναι ξερω ολα αυτα δεν τα δεχεται η επιστημη...αλλα επειδη εχουν να κανουν με θρησκεια...αλλα επειδη εχουν να κανουν με μεταφυσικη και καρμα...αλλα μηπως δεχονται νομιζετε τον ορκο του Ιπποκρατη?
Ελατε τωρα...αφου ξερετε σε τι πιστευουν...
στο "φακελλακι"...και αμα ειναι και ιδιαιτερα "παχυ"...ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
21/09/2002, 18:43:47
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΑΧΤΟΜΠΟΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΤΥΠΙΚΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"