ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ενεργεια και σεξουαλική δραστηριότητα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Ενεργεια και σεξουαλική δραστηριότητα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Unseen13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
UnseenΜέλος
29/09/2006, 12:16:00
Καλή μου nst

Θα πρέπει το συντομότερο να ξεκινήσει κανείς την προσπάθεια εξισορρόπησης των κέντρων του (ξαναλέω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ότι δεν αναφέρομαι στα τσάκρας. Τα κινεζικά ενεργειακά κέντρα, στα οποία αναφέρομαι, θα αποτελέσουν ούτως ή άλλως αντικείμενο συζήτησης στο τόπικ μου με τα χρώματα - είναι δύσκολο να κάνω επιγραμματική αναφορά εδώ γιατί το πεδίο είναι ευρύ και κατά βάση άγνωστο, πρέπει να εξηγήσω διάφορα πράγματα).

Η προσπάθεια εξισορρόπησης ουσιαστικά ισοδυναμεί με προσπάθεια αυτοβελτίωσης και, σαν τέτοια, είναι σοβαρό και δύσκολο έργο. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον "εύκολο" ή "γρήγορο" τρόπο να γίνει κάτι τέτοιο. Εξωτερικά βοηθήματα βεβαίως υπάρχουν, π.χ. για μένα το ρέικι λειτουργεί ως τέτοιο εξωτερικό βοήθημα. Υπάρχει όμως και η εργασία που πρέπει να γίνεται από μέσα, την οποία τίποτε εξωτερικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει....

Αγαπητή Yami

Μου ζητάς δηλαδή τις λεπτομέρειες. Θα χαρώ να συζητήσουμε στο τόπικ με τα χρώματα, όπου θα τις αναφέρω κι αυτές. Νομίζω ότι έχεις διαμορφώσει ήδη μία άποψη, επομένως θα ήθελες μήπως να μας πεις τι ακριβώς σου συμβαίνει ώστε να μπορέσουμε να σου πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο που να σε αφορά;

Καλή μου Fra le nuvole

Συγνώμη για τη σφήνα στη συζήτησή σου με την nst, όμως δεν νομίζω ότι κάποιος από όλους εμάς που συζητάμε εδώ είναι πεινασμένος ή άστεγος. Οι απαιτήσεις ;όλων μας εντάσσονται στα υψηλότερα κλιμάκια της σκάλας του Maslow.

Καλημέρα.
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

29/09/2006, 13:46:18
quote:
Nst,
πράγματι η αυτογνωσία είναι πάρα πάρα πολύ σημαντική και θα πρέπει να είναι πιό ψηλά στη λίστα, αλλά το Νο1 είναι και θα παραμείνει η αυτοσυντήρηση, γιατί το κτήνος μέσα μας θέλει να τραφή πρώτα με κάτι πολύ υλικό (καμιά μπριζολίτσα, ας πούμε)και μετά έρχονται τα πνευματικά. Φυσικά με γεμάτο στομάχι διαλογισμός δεν μπορεί να γίνει, αλλά αν δεν είσαι άστεγος και έχεις να φας 5 μέρες και όπου να'ναι θα έχουμε και χειμώνα....πες μου σε παρακαλώ, θα είχες διάθεση για εωτερικές αναζητήσεις;;

Αγαπητή FRA LE NUVOLE μάλλον δεν πρόσεξες την φράση μου

quote:
Αν το Νο 5 ήταν πρώτο τα υπόλοιπα θα ήταν παιχνιδάκια

Αναλύω...
Τοποθετώ το Αν που σημαίνει οτι κάνω μια υπόθεση, χρησιμοποιώ τετελεσμένο μέλλοντα που εννοεί οτι η υπόθεση είναι στον αόριστο χρόνο.
Και εννοω οτι αν είχαμε φτάσει στα επίπεδα τελειότητας που επιζητούμε, πράγμα που όλοι δεχόμαστε οτι ως αρχή έχει την αυτογνωσία, θα είμασταν σίγουροι και για το τι θέλουμε και για το τι νιώθουμε και για τις πράξεις μας.

Οταν ΞΕΡΟΥΜΕ τι ακριβώς ΘΕΛΟΥΜΕ τότε έρχεται και ο τρόπος επίτευξης του. Αυτό όμως που δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε είναι η αλήθεια μας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε σε ένα σημείο τέτοιο που οι πράξεις μας να κατευθύνονται απο τα συναισθήματα που εκλύονται απο τις σκέψεις που κάνει ο εαυτός μας [ οταν εχει σταθεροποιήθεί] και όχι οι πράξεις που κατευθύνονται απο τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα που δεν γνωρίζουμε την ακριβή προέλευση τους.

Αν αυτή η συνθήκη υπάρχει τότε αποκλείεται να πεινάμε και να έχουμε παραιτηθεί στην ανεργία και στο περιθώριο.
Και αν το κάνουμε θα είναι συνειδητή επιλογή μας, πράγμα που θεωρώ παρά την φύση, βάση των νόμων που την διέπουν.[ Δεν αναφέρομαι σε καταστάσεις νηστείας κλπ].

Κατα τα άλλα συμφωνώ με την Unseen στον επίλογο της.

Unseen
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Νόμιζα οτι μίλαγες για τα τσάκρας.
Προφανώς εννοείς αυτό που ο δυτικός εσωτερισμός εννοεί σαν νοητικό, συναισθηματικό και κινητικό κέντρο.
Αν ναι, σίγουρα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εναρμονισμένα για να προχωρήσουμε.
Αυτό το κινητικό είναι που με παιδεύει εμένα πιο πολύ....

Καλό απόγευμα σε όλους

YamiΜέλος
30/09/2006, 00:47:14
Γεια σου, nst
quote:
Αν το Νο 5 ήταν πρώτο τα υπόλοιπα θα ήταν παιχνιδάκια Yami...αλλά τελικά όλοι πάμε ανάποδα...

Ναι..και αντι να χρησιμοποιούμε τα υπόλοιπα 4,με σωστό τρόπο για να φτάσουμε στο 5, χανόμαστε στα υπόλοιπα πολλές φορές(πχ τροφή: σωστή συντήρηση σώματος και πνεύματος - λαιμαργία)
quote:
Αντιτίθεται στην χημεία. Αν τα καταφέρεις εσύ πες τον τρόπο...

Στην Αλχημεία??

quote:
Καλά, αφού επιμένεις ...

Αλήθεια!
quote:
Yami, δες πως γέμισε παιχνιδιάρικα εικονίδια η σελίδα ....
Μ'αρέσουν τα χρώματα!(unseen θα κάνω επίσκεψη στο topic σου)

Γεια σου,Fra le nuvole..

quote:
γιατί θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω για να υπάρξει αυτή η ανανέωση; Μπορούμε να είμαστε ερωτευμένοι, παθιασμένοι και γεμάτοι αγάπη για τον σύντροφό μας έτσι ώστε, πολύ συχνά, για να μην πω καθημερινά, να αισθανόμαστε την ανάγκη να του κάνουμε μικρές εκπλήξεις που ανανεώνουν τη σχέση μας; Πρέπει να πέσουμε σε τέλμα και τελικά να πούμε πως πρέπει να γυρίσουμε πίσω για να ανανεώσουμε τη σχέση μας; Τότε, αυτό θα σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα αδιαφορούσαμε γι' αυτή και ξαφνικά αφού χτύπησαν τα καμπανάκια ξυπνήσαμε απότομα, τρέχουμε να περιμαζέψουμε τα, ίσως, ασημάζευτα.

Έχω την εντύπωση ότι ναι,δυστυχώς αυτό συμβαίνει.Και το κακό αυτό είναι γενικότερο.Δεν συμβαίνει μόνο σε μια ερωτική σχέση αλλά και σε μια φιλική,συγγενική ή ακόμη και με ένα αντικείμενο που είχες και ήσουν δεμένη μ'αυτό.Όταν χάσεις ή κινδυνεύεις να χάσεις κάτι,είναι τότε ακριβώς που μαθαίνεις τι πραγματικά σημαίνει για σένα αυτό το κάτι και αρχίζεις να το εκτιμάς πραγματικά.Σκέψου ανθρώπους που κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους.Μόνο τότε έμαθαν να την εκτιμούν και να τη ζουν πραγματικά.Απ'ότι φαίνεται θα πρέπει κάτι να φτάσει στο κατώτατο στάδιο,για να αναγκαστούν κάποιοι μηχανισμοί που κοιμούνται να ενεργοποιηθούν,ξεμπλοκαριστούν.Όπως όταν βρεθείς σε κίνδυνο.Μία ξαδέρφη μου ναυαγοσώστρια,μου εξηγούσε πόσο επικίνδυνα δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος τη στιγμή που πνίγεται.Βρίσκει μία δύναμη..υπεράνθρωπη πραγματικά.
Πιστεύω ότι το κλειδί είναι να κάνουμε αυτές τις εκπλήξεις όταν δεν το έχουμε ανάγκη αλλά απλά όταν το θέλουμε,το επιθυμούμε και μας αρέσει.Και κει είναι που αξίζει περισσότερο.Όταν έρχεσαι κοντά με κάποιον επειδή απλά το θέλεις.Όχι επειδή το έχεις ανάγκη ή το χρειάζεσαι.Τότε έχει μεγαλύτερη αξία πιστεύω.Και ο άλλος θα είναι περήφανος που είσαι μαζί του απο καθαρή επιλογή σου και όχι επειδή ήθελες να καλύψεις απλά ένα κενό.

Unseen,

quote:
Μου ζητάς δηλαδή τις λεπτομέρειες. Θα χαρώ να συζητήσουμε στο τόπικ με τα χρώματα, όπου θα τις αναφέρω κι αυτές. Νομίζω ότι έχεις διαμορφώσει ήδη μία άποψη, επομένως θα ήθελες μήπως να μας πεις τι ακριβώς σου συμβαίνει ώστε να μπορέσουμε να σου πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο που να σε αφορά;

Ευχαρίστως
quote:
Ας πούμε λοιπόν ότι η Α είχε σχέση με τον Β και ο Β την παράτησε.Η Α αναστατώθηκε, θύμωσε, εξάντλησε τα κέντρα των συναισθημάτων και της συγκίνησης και άρχισε να έχει φαντασιώσεις ερωτικού περιεχομένου, επειδή τα δύο αυτά κέντρα έκλεψαν από το ενεργειακά υψηλότερό τους.
Από τη στιγμή που συνέβη αυτό μία φορά και την ανακούφισε συναισθηματικά, άρχισε και να επαναλαμβάνεται γιατί τα κέντρα έχουν μνήμη και δυνατότητα προγραμματισμού. Θέλει πολύ ισχυρή θέληση να διακόψεις τον προγραμματισμό ή να επαναπρογραμματίσεις κάποιο κέντρο.

Είμαι στη θέση της Α,αλλά χωρίς να υπάρχει Β.Συναντάω μια οντότητα στο αστρικό (φαντασίωση?) και ερχόμαστε σε ερωτική συνεύρεση.Όχι τόσο συχνά βέβαια.Είμαι ικανοποιημένη κάθε φορά και όπως είπες ανακουφισμένη.Δεν βλέπω προς το παρόν να μου κάνει κάτι κακό και δεν θα ήθελα να το σταματήσω.Μάλλον συμβαίνει αυτό που είπες:Θέλει ισχυρή θέληση για να διακόψει κάποιος τον προγραμματισμό.
Αλλά δεν νιώθω να μου κάνει κακό.Και στη ζωή μου,τα πράγματα κυλάνε φυσιολογικά.Δεν είμαι κλεισμένη,έχω φίλους, ενδιαφέροντα,κάνω γιόγκα κτλ.Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τα κέντρα μου? (Αν θέλεις το συνεχίζουμε και στο topic σου)

Σας ευχαριστώ

UnseenΜέλος
02/10/2006, 08:40:04
Αγαπητή Yami,
quote:
Συναντάω μια οντότητα στο αστρικό (φαντασίωση?) και ερχόμαστε σε ερωτική συνεύρεση.

Δεν θα αμφισβητήσω αυτό που λες, θα σου ζητήσω όμως να αναρωτηθείς για τον ΣΚΟΠΟ που εξυπηρετεί μια τέτοια συνεύρεση.

Κι εσύ η ίδια έχεις διαπιστώσει ότι ναι μεν σε ανακουφίζει, αφού αποφορτίζει τα αρνητικά σου συναισθήματα, αλλά είναι δυσανάλογα μεγάλη επένδυση γι’ αυτό που αποκομίζεις. Αυτός δεν είναι ο λόγος που θέλεις να βρεις έναν τρόπο να αποθηκεύσεις και να διοχετεύσεις τη συγκεκριμένη ενέργεια αλλού;

Και πολύ σωστά, επειδή γνωρίζεις ότι η σεξουαλική ενέργεια προορίζεται, σε ανώτερο επίπεδο, να μας δώσει τη δυνατότητα να ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ νέες ιδέες. Είναι αυτή η ενέργεια που κάνει δυνατή την έμπνευση και δεν αναφέρομαι στην ενεργοποίηση της κουνταλίνι ή άλλου είδους ενεργοποίηση, γιατί αυτό για το οποίο μιλώ δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, είναι ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Να εξηγηθώ: στο κινεζικό πάντα σύστημα θεώρησης, πέραν των πέντε βασικών κέντρων υπάρχουν τρία ανώτερα κέντρα: της διάνοιας, των ανώτερων αισθημάτων και της ανώτερης σεξουαλικής ενέργειας. Η τελευταία είναι συνώνυμη της έμπνευσης, της σύλληψης νέων/καινοτόμων ιδεών και εξυπηρετεί τον σκοπό της εξέλιξης-ανέλιξης. Πρόκειται επομένως για κάτι πολύ ιερό, πόσο μάλλον επειδή δεν προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Το να συλλαμβάνει κανείς μια νέα ανώτερη ιδέα, να φθάνει σε μια νέα, ανώτερη συνειδητοποίηση ανεβάζει τον μέσο όρο ολόκληρης της ανθρωπότητας και συνιστά ευθύνη.

Όταν λοιπόν κανείς διοχετεύει τη ζωτική σεξουαλική του ενέργεια στα χαμηλότερα κέντρα του ή τη σπαταλά άσκοπα με οποιονδήποτε τρόπο, δεν μπορεί ασφαλώς να συγκεντρώσει το δυναμικό που απαιτείται προκειμένου να ενεργοποιήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ το ανώτερο σεξουαλικό του κέντρο.

Η σεξουαλική ενέργεια που βιώνεται με υγιή τρόπο (το να κάνεις έρωτα με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει, με άλλα λόγια) πέραν του ότι προσθέτει στο δυναμικό και δεν αφαιρεί, δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα της γείωσης ενεργειών που δεν ανήκουν. Η γείωση, με την οποία ασχολήθηκε διεξοδικά ο Μορφέας στο τόπικ του προσφέροντας πολύ καλές τεχνικές, είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη. Χωρίς γείωση δυσκολεύεται κανείς να έχει συγκρότηση, η αντίληψή του γίνεται αποσπασματική, το ίδιο και η έκφρασή του.

Όταν δραπετεύει κανείς από την πραγματικότητα, ουσιαστικά στερεί από τον εαυτό του τη δυνατότητα να Είναι αυτό που οφείλει και είναι δικαίωμά του να Είναι ως φορέας του θεϊκού σπινθήρα. Δες το κι έτσι.

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να παρατηρήσεις τις παλάμες σου και να μου πεις αν διακρίνεις κάποια γραμμή που να ενώνει τη βάση τους (το τμήμα προς τον καρπό) με τα μικρά σου δαχτυλάκια. Και πες μου.

Με αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
02/10/2006, 08:40:55
Μια και πήρα φόρα να γράψω και κάτι εγκυκλοπαιδικό.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ενεργοποιήσουν ανώτερα κέντρα τους με μεθόδους και τεχνικές, παραβιάζοντας την φυσική διαδικασία. Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι τραγικό λάθος.

Πρώτα ασχολούμαστε με τα θεμέλια, με την πραγματικότητα της ύπαρξής μας, πιάνουμε τον εαυτό μας και τον κοιτάμε κατάματα (όχι ότι αυτό συμβαίνει μεμιάς ή ότι η αλήθεια μας αποκαλύπτεται αβίαστα) και προσπαθούμε να λύσουμε τα ζητήματα της ύλης. Γιατί αποτυγχάνουμε στις σχέσεις μας; Γιατί αντιμετωπίζουμε παντός είδους προβλήματα; Γιατί αισθανόμαστε συνεχώς απογοητευμένοι από τους άλλους και τον εαυτό μας; Τι δεν κάνουμε σωστά; Τι επιτρέπουμε στους άλλους να κάνουν λάθος όσο μας αφορά και γιατί; Τι μας πληγώνει, τι μας εξυψώνει, τι μας αρέσει, τι μας προκαλεί αλλεργία; Τέτοιου είδους πράγματα. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε ασφαλώς να χρησιμοποιήσουμε παράλληλα τεχνικές και μεθόδους αυτογνωσίας (διαλογισμό, γιόγκα, ψυχανάλυση κτλ.), γιατί όντως βοηθούν.

Και ΑΦΟΥ ασχοληθούμε με αυτά τα ζητήματα, βρούμε μια άκρη (όχι τη λύση, προς Θεού, αυτό θέλει μια ολόκληρη ζωή) και επιδείξουμε ΣΥΝΕΠΕΙΑ στο ξετύλιγμα του νήματος την άκρη του οποίου βρήκαμε (ώστε να ξέρει αλλά να το ξέρει πραγματικά ο εαυτός μας ότι είμαστε αξιόπιστοι ως προς αυτό που του λέμε) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ είναι, πιστεύω, ωφέλιμο και καλό να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με τις μεθόδους και τις τεχνικές ενεργοποίησης ανώτερων κέντρων.

Γιατί μόνο τότε θα μπορέσουμε να δεχθούμε με ασφάλεια το αποτέλεσμά τους. Να μην πάθουμε υπερφόρτιση, να μην τρελλαθούμε (ξέρετε πόσοι άνθρωποι έχουν βρεθεί στον δρόμο μου που έχασαν όχι απλά την ευκαιρία να υπάρξουν ως ολοκληρωμένα άτομα, αλλά και τη νοητική τους υγεία για να μην αναφέρω την αξιοπρέπειά τους, επειδή ξεκίνησαν με πετάγματα του νου ΧΩΡΙΣ να έχουν δουλέψει ούτε τα βασικά σε ό,τι τους αφορά;) αλλά και να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε και να εμβαθύνουμε σε αυτό που λαμβάνουμε, ώστε να έχει σκοπό και αξία.

Είναι, πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, λάθος να πιστεύουμε ότι ενεργοποιώντας κάτι ανώτερο θα βοηθηθούν και τα κατώτερα σημεία μέσα μας, χωρίς δουλειά εκ μέρους μας, δουλειά εκ των έσω. Αντιθέτως, είναι απαραίτητο να εργαζόμαστε και εμείς επί των βασικών συνέχεια και αδιαλείπτως, γιατί διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρουμε να έχουμε είναι ένας ελέφαντας που στηρίζεται σε οδοντογλυφίδες αντί για πόδια.

Ευχαριστώ πολύ.
Unseen

02/10/2006, 08:46:52
quote:
Έχω την εντύπωση ότι ναι,δυστυχώς αυτό συμβαίνει.Και το κακό αυτό είναι γενικότερο.Δεν συμβαίνει μόνο σε μια ερωτική σχέση αλλά και σε μια φιλική,συγγενική ή ακόμη και με ένα αντικείμενο που είχες και ήσουν δεμένη μ'αυτό

Ετσι είναι Yami, όλα τα πράγματα, αν αφεθούν στην φυσική τους πορεία υπόκεινται σε μια αλλαγή που παρομοιάζεται με εξασθένηση.
Περιγράφεται σε όλες τις θεωρίες με διαφορετικά λόγια.
Αργότερα μετά αυτή την κάθοδο, επέρχεται πάλι άνοδος διαφόρων όμως δονήσεων.
Για να εξισσοροπίσει η ενέργεια ανάμεσα σε αυτά, τα διαστήματα χρειάζεται ένας παράγων που θα δώσει ώθηση. Αυτός ο παράγων, μπορεί να υπάρξει τυχαία η να προκληθεί απο εμας.
Για να μπορέσουμε όμως να τον προκαλέσουμε συνειδητά και να έχουμε, μια σταθερή πορεία, πρέπει να γνωρίζουμε τον εαυτό μας.
Αυτή η προσπάθεια [ της μόνιμης σταθερότητας] είναι όμως αντίθετη απο την φυσική πορεία, οπότε για να μετατραπεί χρειάζεται να παλέψουμε ενάντια στις συνήθειες και στα συναισθήματα μας.
Δλδ χρειάζεται η πολυπόθητη '' θέληση'' και η ικανότητα να ''πράττουμε''.
Συνεχίσουμε λοιπόν και ελπίζουμε.

Με αγάπη

02/10/2006, 08:53:13
Unseen
Σε βλέπω, πρωινή και εσύ...
Καλημερούδιαααααααααα
YamiΜέλος
02/10/2006, 23:19:16
Γεια σου,unseen
quote:
θα σου ζητήσω όμως να αναρωτηθείς για τον ΣΚΟΠΟ που εξυπηρετεί μια τέτοια συνεύρεση.

Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό (είναι πιθανόν).Απλά κάνω αυτό που νιώθω μέχρι στιγμής.Υπάρχει,δεν υπάρχει σκοπός..
quote:
Κι εσύ η ίδια έχεις διαπιστώσει ότι ναι μεν σε ανακουφίζει, αφού αποφορτίζει τα αρνητικά σου συναισθήματα, αλλά είναι δυσανάλογα μεγάλη επένδυση γι’ αυτό που αποκομίζεις. Αυτός δεν είναι ο λόγος που θέλεις να βρεις έναν τρόπο να αποθηκεύσεις και να διοχετεύσεις τη συγκεκριμένη ενέργεια αλλού;

Δεν είναι τόσο ότι με ανακουφίζει απο τα αρνητικά συναισθήματα (είμαι αισιόδοξο άτομο γενικότερα),είναι και άλλα,πολλά.Που δεν μπορώ να εξηγήσω.Την ενέργεια θα ήθελα να τη διοχετεύσω σε πολλά αλλά και σε πράγματα σχετικά με αυτό.
quote:
Όταν λοιπόν κανείς διοχετεύει τη ζωτική σεξουαλική του ενέργεια στα χαμηλότερα κέντρα του ή τη σπαταλά άσκοπα με οποιονδήποτε τρόπο, δεν μπορεί ασφαλώς να συγκεντρώσει το δυναμικό που απαιτείται προκειμένου να ενεργοποιήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ το ανώτερο σεξουαλικό του κέντρο.

quote:
Η σεξουαλική ενέργεια που βιώνεται με υγιή τρόπο (το να κάνεις έρωτα με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει, με άλλα λόγια) πέραν του ότι προσθέτει στο δυναμικό και δεν αφαιρεί, δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα της γείωσης ενεργειών που δεν ανήκουν.

Πάνω που ήμουν έτοιμη να ρωτήσω τρόπους,που προσθέτεις ενέργεια στο δυναμικό αυτό
quote:
Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να παρατηρήσεις τις παλάμες σου και να μου πεις αν διακρίνεις κάποια γραμμή που να ενώνει τη βάση τους (το τμήμα προς τον καρπό) με τα μικρά σου δαχτυλάκια. Και πες μου.

Unseen,δεν κατάλαβα ακριβώς.Μου το ξαναεξηγείς παρακαλώ? Εννοείς αν ξεκινάει γραμμή απ τον καρπό (εκεί που είναι οι γραμμές σαν βραχιόλια) και φτάνει μέχρι πάνω τα δάχτυλα μου? Αν εννοείς αυτό όχι.Στο αριστερό φτάνει (η γραμμή της μοίρας μάλλον),με το ζόρι μέχρι τη μέση.Ούτε.Κόβεται απότομα.Και στο δεξί (η γραμμή της ζωής)φτανει κάμποσο πιο πάνω απ΄τον αντίχειρα.Γιατί
quote:
(ώστε να ξέρει αλλά να το ξέρει πραγματικά ο εαυτός μας ότι είμαστε αξιόπιστοι ως προς αυτό που του λέμε)

Το πιο σημαντικό.

Γεια σου Nst
Πολύ μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες.

quote:
Δλδ χρειάζεται η πολυπόθητη '' θέληση'' και η ικανότητα να ''πράττουμε''.

Και η ικανότητα να κατευθύνουμε την θέληση.Με επιμονή και υπομονή

UnseenΜέλος
03/10/2006, 10:31:00
Γεια σου nst!!!

Χθες ήμουν πιο πρωινή, σήμερα καθυστέρησα λίγο

Yami

Δεν γνωρίζω πολλά από τη συμβατική χειρομαντία, δυστυχώς. Δεν θέλω να κοιτάξεις όλες τις γραμμές των χεριών σου, αλλά να δεις αν υπάρχουν γραμμές που να ξεκινούν από τη βάση της παλάμης (πιο ψηλά από τα βραχιόλια των καρπών) και να πηγαίνουν προς τα μικρά δάχτυλα (τους ωτίτες που λέμε).

Θα σου εξηγήσω το γιατί στη συνέχεια.

Καλημέρα
Unseen

03/10/2006, 13:58:25
Unseen
Χαιρετώ...εγώ μπαινοβγαίνω.

Παρατηρώ ενα τέταρτο το χέρι μου να δω που είναι αυτές οι γραμμές που είπες στη Yami και δεν βλέπω τίποτα.Παραλίγο να το στραμπουλίξω έτσι όπως το περιστρέφω... βοήθεια...

Φιλιά

YamiΜέλος
03/10/2006, 22:24:50
Unseen,ναι!
Κάτι ψιλοέχω.Και στα δύο χέρια.Στο πρωτελευταίο δάχτυλο τελειώνουν.Και στο μικρό μικρό.Τι σημαίνει αυτό? Ελπίζω να μην είναι τίποτα κακό εε
UnseenΜέλος
05/10/2006, 11:07:36
Καλημέρα nst και Yami

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ο χρόνος κι εγώ παίζουμε μποξ τις τελευταίες μέρες.

Όπως είπα, δεν γνωρίζω πολλά από παραδοσιακή χειρομαντία. Στο κινεζικό σύστημα οι παλάμες έχουν γραμμές με χρώματα, έτσι η γραμμή που πηγαίνει στο μικρό δαχτυλάκι αντιστοιχεί στο πράσινο χρώμα, στο κέντρο της δημιουργικότητας ή σεξουαλικό.

Όταν δεν υπάρχει γραμμή, σημαίνει ότι δεν εκδηλώνεται επαρκώς το συγκεκριμένο κέντρο ή ότι εκδηλώνεται προς λάθος κατεύθυνση. Στους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχουν πράσινες γραμμές, όπως στην nst, γιατί μεγαλώσαμε καταπιεσμένοι, γιατί δεν διοχετεύουμε τη δημιουργικότητά μας με παραγωγικούς τρόπους, γιατί... γιατί.... Όμως οι γραμμές στο χέρι αλλάζουν. Συγκεκριμένα αλλάζουν κάθε εξάμηνο, εάν ασφαλώς σημειώνεται αξιοσημείωτη μεταβολή στο μεταξύ. Οπότε μπορείτε να φωτοτυπήσετε το χέρι σας και να το συγκρίνετε με την παλάμη σας ένα εξάμηνο μετά. Το έχω κάνει και έχω δει τις αλλαγές.

Yami το ότι έχεις κάποιες αχνές γραμμές με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για φαντασίωσή σου και όχι για οντότητα. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά (να μην έχει πάρει χαμπάρι το κέλυφος που δημιούργησες κάποια οντότητα που τρέφεται με σεξουαλική ενέργεια) και, για τους λόγους που προανέφερα, να μπορέσεις να διακόψεις. Αν πάλι προτιμήσεις να συνεχίσεις, τι να πω... εύχομαι να βγεις όσο το δυνατόν αλώβητη από την εμπειρία.

Με αγάπη,
Unseen

YamiΜέλος
06/10/2006, 22:06:22
Γεια σου unseen
quote:
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ο χρόνος κι εγώ παίζουμε μποξ τις τελευταίες μέρες.

Στην βιασύνη μου που το διάβαζα,κατάλαβα ότι πραγματικά έπαιζες μποξ
quote:
η γραμμή που πηγαίνει στο μικρό δαχτυλάκι αντιστοιχεί στο πράσινο χρώμα, στο κέντρο της δημιουργικότητας ή σεξουαλικό.

Στο πρωτελευταίο δαχτυλάκι,τι χρώμα αντιστοιχεί και ποιο κέντρο?
quote:

Yami το ότι έχεις κάποιες αχνές γραμμές με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για φαντασίωσή σου και όχι για οντότητα.

Πως ακριβώς το κατάλαβες?
quote:
Αν πάλι προτιμήσεις να συνεχίσεις, τι να πω... εύχομαι να βγεις όσο το δυνατόν αλώβητη από την εμπειρία.

Ευχαριστώ.Θα συνεχίσω.Και δεν είναι μόνο επειδή περνάω καλά και αισθάνομαι ασφάλεια μ'αυτόν τον τρόπο,αλλά επειδή είναι η φιλοσοφία μου να ακολουθώ κάτι που ξεκινάω,μέχρι τέλος.Ότι και να'ναι αυτό