ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mercury9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MercuryΜέλος
26/07/2003, 20:52:12

Φίλε cyberhood,
Το post αυτό φυσικά και δεν αναφερόταν στις φωτογραφίες που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανες και δημοσιοποίησες.
Το post αυτό μπορεί να έχει συγκεκριμένο αποδέκτη αλλά μπορεί να είναι και τελείως άστοχο.Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τόσο απρόσωπο που δεν μπορεί να είναι προσβλητικό για κανένα.
Το θέμα είναι οτι κατά τη χθεσινή μου επίσκεψη στα forums του esoterica πρόσεξα κάτι που με έκανε να υποψιαστώ οτι κάποιος το παίζει "σε δύο ταμπλό".Σαν να λέμε έχει "διπλή ταυτότητα",εδώ μέσα τουλάχιστον.
Επειδή όμως υπολογίζω και τη μία πιθανότητα στις εκατό να κάνω λάθος, αποφάσισα να γράψω αυτό το μήνυμα εδώ (ήταν το τελευταίο topic στο οποίο συμμετείχα και δε μπορούσα να ανοίξω νέο με αυτό το μήνυμα),και να του δώσω αυτή την απρόσωπη μορφή.
Αν οι υποψίες μου έχουν βάση κάποιος έχει ήδη "πάρει γραμμή" και πιστευω οτι θα σταματήσει να "μιλάει με τον εαυτό του"Αυτός ήταν και ο σκοπός αυτού του μηνύματος.
Αν πάλι ισχύει η "μία στις εκατό" το μήνυμα μου θα είναι απλά ένα ακατανόητο μήνυμα.
Η συνωμοσιολογία δεν είναι του γούστου μου,ούτε είναι του χαρακτήρα μου να δημιουργώ κλίμα καχυποψίας.
Από την άλλη όμως δεν μου αρέσει να συμμετέχω άθελα μου σε "παιχνίδια",πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζω τον σκοπό τους.
Νάστε όλοι καλά.

Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall

AgentMulderΜέλος
05/12/2004, 21:49:36
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΝΟΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

ΦΙΛΙΚΑ,
Mulder!

A.M

ALOSΜέλος
09/12/2004, 04:12:09
Πόσο η αλληγορία ή η μεταφορά παίζει ρόλο ενεργειακά και στην
κανονική ζωή; Η΄ η μεταφορά αυτή είναι μέρος ενός τελετουργικού
μάυρης, άσπρης ή κάποιας "μαγείας" ;

Τί ρόλο θα μπορούσε να παίζει άν ήταν χρυσές; (πχ)

Ενδιαφέρον θέμα...

11/12/2004, 17:09:50
Έψαξα στο ίντερνετ ενώ παράλληλα ρώτησα και μερικούς γνωστούς... αλλά τίποτα!

Πολύ πιθανό αυτές οι κορδέλες να είναι μέρος κάποιου ξορκίου ή γενικά συσσωρευτές θετικής ενέργειας...

Πολλές φορές όμως άσπρες κορδέλες βάζουμε την ημέρα του γάμου στα μπαλκόνια μας... έχε το υπόψιν σου (εννοείται πως θα το 'χεις)!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

AgentMulderΜέλος
04/01/2005, 22:33:38
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

A.M

Eliathor_ElfΜέλος
08/01/2005, 09:29:27
Καλημέρα σε όλους
Γνωρίζω ένα τελετουργικό το οποίο άποσκοπεί στην συσσόρευση ενέργειας από κάθε τί άλλο ζωντανό το οποίο έχει πολύ ενέργεια. π.χ.: Η ένωση του ανθρώπου με το δέντρο να γίνουν ένα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να προσπαθήσει ο άνθρωπος να αποζυμήσει όλη την ενέργεια του δέντρου νιωθοντάς το, να ενωθεί με αυτό, να μιλήσει μαζί του. Αυτό είναι ένα τελετουργικό απορροφής ενέργειας απο το δέντρο (κυρίως βελανιδιά).
Έχω ακουστά πως τις κορδέλες στον γάμο (Ή και στα βαπτίσια) τις βάζουν στον τόπο που γίνεται η τελετή ή γενικά όπου υπάρχει πάρα πολύ, έντονη θετική ενέργεια οπότε μετά, το ζευγάρι έχει για πολύ καιρό αυτήν την ενέργεια μέσα του.
Αυτό φυσικά είναι έθιμο παλιό και ποιος ξέρει μπορεί παλιά να κάνανε ολόκληρα τελετουργικα για να μαζέψουν την ενέργεια αυτή απο τις κορδέλες.
Και απλά να έμεινε ως έθιμο!!!!

Φιλικά πάντα Eliathor!

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot

astral-projectΜέλος
08/01/2005, 09:41:21
δεν νομιζω οτι οι κορδελες απορροφουν ενεργεια και χρησιμοποιουνται για τετοιο λογο. απλως, κατα την ταπεινη μου αποψη παντα, ακολουθειται καποιο εθιμο.

οπως πχ στις κηδειες σπανε ενα πιατο κτλ.

υποτιθεται οτι αυτα διωχνουν τα δαιμονια. μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να τα διωξεις. χρειαζεται πιστη στο καλο.

οσο για την ενεργεια θετικη ή αρνητικη βρισκεται μεσα μας και σε αυτο που εκπεμπουμε.

------------------------

Eliathor_ElfΜέλος
08/01/2005, 13:10:23
Εγώ απλά ανέφερα την πιθανή προέλευση ενός εθίμου. Εξάλου οι παλιοί κάτι θα ήξερα περισσότερο απο μας και μπορεί αυτά τα έθιμα παλιά να μην ήταν και τόσο αθώα έθιμα. Αν διαβάσεις το βιβλίο "Οι μάγισες της Σμύρνης" θα δεις πως πολλά έθιμα τους αποσκοπούσσαν σε κάτι!!!
Άσε και που για τους πρόγονούς μας ξέρουμε μονο το 10% της αλήθειας!!!

Φιλικά Eliathor! (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)!!!

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot

08/01/2005, 13:35:03
Πέρα από όλες τις υπόλοιπες ερμηνείες, οι κορδέλες οποιουδήποτε χρώματος, δεμένες σε μπαλκόνια, πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να διώχνουν τα περιστέρια...!

κι αυτό το επισημαίνω γιατί καμμιά φορά ψάχνουμε βαθύτερα αίτια σε κάτι που μπορεί να έχει μια πολύ απλή, λογική και πρακτική εξήγηση...

να 'στε όλοι καλά

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!