- ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φίλε cyberhood,
Το post αυτό φυσικά και δεν αναφερόταν στις φωτογραφίες που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανες και δημοσιοποίησες.
Το post αυτό μπορεί να έχει συγκεκριμένο αποδέκτη αλλά μπορεί να είναι και τελείως άστοχο.Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τόσο απρόσωπο που δεν μπορεί να είναι προσβλητικό για κανένα.
Το θέμα είναι οτι κατά τη χθεσινή μου επίσκεψη στα forums του esoterica πρόσεξα κάτι που με έκανε να υποψιαστώ οτι κάποιος το παίζει "σε δύο ταμπλό".Σαν να λέμε έχει "διπλή ταυτότητα",εδώ μέσα τουλάχιστον.
Επειδή όμως υπολογίζω και τη μία πιθανότητα στις εκατό να κάνω λάθος, αποφάσισα να γράψω αυτό το μήνυμα εδώ (ήταν το τελευταίο topic στο οποίο συμμετείχα και δε μπορούσα να ανοίξω νέο με αυτό το μήνυμα),και να του δώσω αυτή την απρόσωπη μορφή.
Αν οι υποψίες μου έχουν βάση κάποιος έχει ήδη "πάρει γραμμή" και πιστευω οτι θα σταματήσει να "μιλάει με τον εαυτό του"Αυτός ήταν και ο σκοπός αυτού του μηνύματος.
Αν πάλι ισχύει η "μία στις εκατό" το μήνυμα μου θα είναι απλά ένα ακατανόητο μήνυμα.
Η συνωμοσιολογία δεν είναι του γούστου μου,ούτε είναι του χαρακτήρα μου να δημιουργώ κλίμα καχυποψίας.
Από την άλλη όμως δεν μου αρέσει να συμμετέχω άθελα μου σε "παιχνίδια",πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζω τον σκοπό τους.
Νάστε όλοι καλά.
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΝΟΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!
ΦΙΛΙΚΑ,
Mulder!
A.M
κανονική ζωή; Η΄ η μεταφορά αυτή είναι μέρος ενός τελετουργικού
μάυρης, άσπρης ή κάποιας "μαγείας" ;
Τί ρόλο θα μπορούσε να παίζει άν ήταν χρυσές; (πχ)
Ενδιαφέρον θέμα...
Πολύ πιθανό αυτές οι κορδέλες να είναι μέρος κάποιου ξορκίου ή γενικά συσσωρευτές θετικής ενέργειας...
Πολλές φορές όμως άσπρες κορδέλες βάζουμε την ημέρα του γάμου στα μπαλκόνια μας... έχε το υπόψιν σου (εννοείται πως θα το 'χεις)!
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A.M
Γνωρίζω ένα τελετουργικό το οποίο άποσκοπεί στην συσσόρευση ενέργειας από κάθε τί άλλο ζωντανό το οποίο έχει πολύ ενέργεια. π.χ.: Η ένωση του ανθρώπου με το δέντρο να γίνουν ένα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να προσπαθήσει ο άνθρωπος να αποζυμήσει όλη την ενέργεια του δέντρου νιωθοντάς το, να ενωθεί με αυτό, να μιλήσει μαζί του. Αυτό είναι ένα τελετουργικό απορροφής ενέργειας απο το δέντρο (κυρίως βελανιδιά).
Έχω ακουστά πως τις κορδέλες στον γάμο (Ή και στα βαπτίσια) τις βάζουν στον τόπο που γίνεται η τελετή ή γενικά όπου υπάρχει πάρα πολύ, έντονη θετική ενέργεια οπότε μετά, το ζευγάρι έχει για πολύ καιρό αυτήν την ενέργεια μέσα του.
Αυτό φυσικά είναι έθιμο παλιό και ποιος ξέρει μπορεί παλιά να κάνανε ολόκληρα τελετουργικα για να μαζέψουν την ενέργεια αυτή απο τις κορδέλες.
Και απλά να έμεινε ως έθιμο!!!!
Φιλικά πάντα Eliathor!
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
οπως πχ στις κηδειες σπανε ενα πιατο κτλ.
υποτιθεται οτι αυτα διωχνουν τα δαιμονια. μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να τα διωξεις. χρειαζεται πιστη στο καλο.
οσο για την ενεργεια θετικη ή αρνητικη βρισκεται μεσα μας και σε αυτο που εκπεμπουμε.
------------------------
Άσε και που για τους πρόγονούς μας ξέρουμε μονο το 10% της αλήθειας!!!
Φιλικά Eliathor! (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)!!!
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
κι αυτό το επισημαίνω γιατί καμμιά φορά ψάχνουμε βαθύτερα αίτια σε κάτι που μπορεί να έχει μια πολύ απλή, λογική και πρακτική εξήγηση...
να 'στε όλοι καλά
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!