ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Χριστιανός Ορθόδοξος33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/03/2016, 00:58:17
Μάλλον αστειεύεσαι. Στα περί πόνου.
Όσον αφορά στο:
quote:
Δωρεαν λαβατε ,δωρεαν δοτε
υποπτεύομαι πως κάνεις πλάκα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

31/03/2016, 01:39:18
quote:

Ολοι οσοι(και απο εμας) εχουν σκοπο το προσωπικο κερδος

Mε πρώτη και καλλίτερη την εκκλησία της Ορθοδοξίας.
Εκεί να δεις κέρδος.
Πέθανες πλήρωνε παπά.
βαπτίσθηκες, παντρεύτηκες, έκανες μνημόσυνο, τόλμησες να πας σε λειτουργία και δεν ανταποκρίθηκες στον τρίτο δίσκο της ζητιανιάς, δεν έκανες δωρεά κ.λ.π?
Τότε την πούτσισες.Δεν έχει συγχώρεση και παράδεισο.

Εχω προσωπικά νομίζεις με την θρησκεία?
Σε διαβεβαιώ πως όχι.
Με τους πιστούς έχω.
Και με την βλακεία τους φυσικά.
Παράδειγμα ο Γεώργιος.Εντελώς καμένος εγκέφαλος.Και το ωραίο, υπάρχουν και χειρότεροι.Αυτομαστιγώνονται λέει για εξαγνισμό.

Ομορφα πράγματα.Αρκούντως παλαβά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/03/2016, 02:11:26
Ας κάνω και μια διόρθωση*. Το ορθόν είναι 'δωρεὰν ελάβετε, δωρεὰν δότε'. Αλλάζει ο χρόνος και το νόημα.

Κι αν ο Μάριος μιλάει για το παπαδαριό, έχω και κάποιους ακόμα, που θα έπρεπε να διακονούν αφιλοκερδώς την δωρεά. Όλους τους καθηγητές θρησκευτικών της μέσης, καθώς και τα μέλη ΔΕΠ των θεολογικών.

*Κάπου διάβαζα ένα άρθρο για τους 'ναζί' της ορθογραφίας και της γραμματικής. Πιθανώς υπάρχουν και SS της σύνταξης, για τους οποίους δεν γνωρίζω ακόμα. Ένοχος.

31/03/2016, 02:29:36
Και δεν είναι καν το ορθόν. Για την ακρίβεια είναι το πιστόν. Του κειμένου. Το οποίο προφανώς γράφτηκε από μάλλον αγραμμάτους, καθώς η αύξηση του 'ε' είναι για τον μπέο. Κι όχι μόνο με τα σημερινά κριτήρια.

Προφανώς, όποιος ακούει έναν αγράμματο κι ανορθόφωνο παπά κάθε Κυριακή, το 'ελάβετε' το ακούει 'λάβατε'. Θα μου πεις, ολόκληρος υπουργός και ψάχνει την χάραξη της πολιτικής του στο google...

31/03/2016, 02:32:46
Εν κατακλείδι, ζούμε την αποθέωση του καραπουτσαριού.

31/03/2016, 02:35:28
Τι τις θέλεις τις διορθώσεις βρε Μορμόνε του συστήματος?

σάμπως καταλαβαίνει κανένα από αυτά τα ντουγάνια της εκκλησίας, τι ακριβώς γράφουν τα ιερά τους βιβλία?

Πόσο μάλλον να τα αποδώσουν σε γραπτά κείμενα.
Αει φύγε από δω τώρα.
Είναι το γήπεδο του Σωτήρη.Αυτός δεν έρχεται να παίξει με τους δικούς μας Ρωμαίους.Εμείς γιατί το κάνουμε?

Σχώρα μας ρε Σωτήρη, αλλά θέλαμε να ρίξουμε και από δω καμμιά σφαλιάρα.Τέλειωσαν οι Ρωμαίοι από τα άλλα θέματα.Και όσοι έμειναν, κάνουν τουμπεκί.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
Καφεντζούδες, χαρτορίχτρες, χρυασαυγίτες, ψυχάκηδες, όλοι αυτοί ίσως έχουν ένα τέλος.

Αυτοί που δεν τελειώνουν ποτέ, είναι οι θρησκόληπτοι.
Τυχεράκια Σώτο, έχεις πάντα γεμάτο το γήπεδό σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/03/2016, 02:47:13
Ας αποδράμω λοιπόν. Προς χάριν του ετέρου μορμολυκείου.

nediBΜέλος
31/03/2016, 11:55:56
quote:

Ας κάνω και μια διόρθωση*. Το ορθόν είναι 'δωρεὰν ελάβετε, δωρεὰν δότε'. Αλλάζει ο χρόνος και το νόημα.

Περαν του οτι η ουσια ειναι ιδια,πεστε μου τι δεν καταλαβατε για την συγκεκριμενη συζητηση και χανεστε;;;;
Μιλαμε πολυ απλα για επαγγελματιες μελλοντολογους ή για αλλα συμφεροντα μελλοντολογους

321

''Eπαγγελματιες'' της ''εξαπατησης'' θελεις να πεις!
Απλως,απορω πότε θα ερθει η μερα που θα πεσει ενας τους ''μεσα'',ωστε ενας τους!

nediBΜέλος
31/03/2016, 12:54:45
quote:

''Eπαγγελματιες'' της ''εξαπατησης'' θελεις να πεις!
Απλως,απορω πότε θα ερθει η μερα που θα πεσει ενας τους ''μεσα'',ωστε ενας τους!

Μην την περιμενεις αυτη την ημερα απ'αυτους.Μεσα σε ολα επεσαν οι προφητες οπως ο Δανιηλ,ο Ιεζεκιηλ,ο Κοσμας ο Αιτωλος,ο Παισιος

321

dimgmanΝέο Μέλος
04/09/2006, 04:59:03
ΤΙ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?
ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

και μπηκε χρονος δισεκτος....

04/09/2006, 08:23:16
Αγαπητέ dimgman, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις μας!

Όπως σου υπέδειξε κι ο φίλος macedon, μπορείς να συνεχίσεις στο παρεμφερές topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις):

Ερμής ο Τρισμέγιστος

Γενικότερα, θα σε συμβούλευα προτού ανοίξεις ένα νέο topic να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμείς, να επιλέγεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλους θεμάτων και να βλέπεις εάν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό θέμα ενεργό.
Αν υπάρχει, καλό θα ήταν να συνέχιζες σ' αυτό προκειμένου να αποφεύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις πληροφορίες και τις απόψεις συγκεντρωμένες σ' ένα θέμα.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...