ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

macedon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/06/2012, 18:02:02
@alex22

Ενω κοιμόντουσαν, πρόλαβαν και τους μετρήσανε....
Και μάλλον φορούσαν κουκούλες....
Μήπως ανάψαν και κανέναν φελγόμενο σταυρό ???

Καλά, θα διαβάζουμε κάθε μέρα τέτοια...
Και στο κάτω-κάτω γιατί οι δράστες να είναι χρυσαυγήτες ???
Το 80% των ελλήνων θεωρεί τους λαθρομετανάστες ανεπιθύμητους....
Και απ'οσο έχω διαβάσει και δει, οι χρυσαυγήτες δεν κρύβονται με κουκούλες.... Κάτι άπλυτοι αντιφα έχουν την κουκούλα στην γκαρνταρόμπα τους... Γιατί λοιπόν να μην είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια και με τους πακιστανούς μέσα στο κόλπο ????

09/06/2012, 18:02:07
(Τι έχει πάθει το esoterica σήμερα και όλο κολλάει ???)

Edited by - KERRY KING on 09/06/2012 18:03:16

09/06/2012, 18:48:50
KERRY KING,ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο και να μήν βλέπουμε και να κρίνουμε μονόπλευρα τα πράγματα,η χρυσή αυγή έχει κάποιες θέσεις που μου αρέσουν και τις σέβομαι και θα ήθελα να τις είχαν και "δημοκράτες" που μας κυβερνάνε.
09/06/2012, 19:13:39
Εγω δεν συμφωνω με την χρυση αυγη.Συμφωνωμε τις αποψεις του Πλατων για την δημοκρατια ,αλλα να λειτουργησει οπως πρεπει,οχι με 2 μετρα και 2 σταθμα.

09/06/2012, 19:52:18
Ενταξει ούτε εγώ είπα οτι συμφωνώ,απλά υπάρχουν κάποιες θέσεις τις(όπως ο μισθός τους πχ.) που θα έπρεπε να τις είχαν και οι δημοκράτες.
09/06/2012, 19:57:16
Με νωπό (κυριολεκτικά) ... το νερό,
στα επιμελώς ατημέλητα μαλάκια της
η κα Δούρου ειπε κατι που πέρασε στα ψιλά ...

Ειπε:
"...δεν πάμε βήμα πίσω , απ΄την ιερή σκυτάλη που έχουμε πάρει από το Σύνταγμα* των Κορυσχάδων....."

*(εννοεί ψήφισμα βέβαια, μια και "κυβέρνηση" δεν σχημάτισαν, ευτυχώς, πότε)

Ξέρετε, κάπου εκει γύρω στο '44...

Ρε λες τις 18 του Ιουνίου να έχουμε ξανά Κυβέρνηση του Βουνού ?

απο τη μια οι ΝεοΝΑΖΙστες κι απο την άλλη οι ΝεοΕΑΜιτες

κάπως έτσι στήνετε ένας εμφύλιος
η συνταγή ειναι παγκόσμια γνωστή,
εχεις απο τη μια "πέντε δέκα" ακροαριστερούς (φασίστες)
κι άλλους "πέντε δέκα" ακροδεξιούς (επίσης γνωστό φασισταριο)
και τσουπ ! έτοιμη η συνταγή , για το πως θα καταστρέψεις μια Χωρα...

το Video

κι ύστερα μου λέει εμένα ο Stiv να μην έχω έτοιμο το benelli

Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 09/06/2012 20:00:21

09/06/2012, 20:01:37
@ AitheroVamon

Δες και το βιντεο που έχω επισυνάψει στις 15:06 και μετά ελάτε να ξαναμιλήσουμε για το αυγό του φιδιού...

09/06/2012, 20:07:29
quote:

Εγω δεν συμφωνω με την χρυση αυγη.Συμφωνωμε τις αποψεις του Πλατων για την δημοκρατια ,αλλα να λειτουργησει οπως πρεπει,οχι με 2 μετρα και 2 σταθμα.

Δεν είναι οι απόψεις μου μόνο Στίβ, και το πως λειτουργει το γνωρίζουμε. Το λάθος της δημοκρατίας είναι πως είναι πολυ χαλαρή, δεν έχει εφαρμοσθεί η αξιοκρατία μα η ρουσφετολογια, τα χαράτσια, τα συμφέροντα του καθε (αντι δημοκράτη) γιατι δεν θεωρώ δημοκράτες κάποιους σαν τον τσοχατζοπουλο, δεν πα να κανες αγώνες, (αγώνες για την τσέπη του είναι) κλέφτης είναι στα ματια όλου του κόσμου. Ξέρεις πόσοι είναι σαν και αυτόν, στον τόπο?

Μα η δυσκολία να γίνει αντιληπτό κάτι, είναι πως άλλοι που σου παρουσιάζονται σαν σωτήρες όπως η ΧΑ, αυτα είναι προσχήματα μέχρι να μπουν στη βουλή, η να πάρουν κάποια δύναμη στα χέρια τους. Είναι σάπια και επικίνδυνη σαν ιδεολογία, γιατι διέπεται απο μίσος, όπως ακριβώς ο χιτλερ, βρίσκουν ένα μέρος λαού απογοητευμένου, για να επιβάλουν μετα χρόνο την αρρώστια τους με καταστροφικα έργα και πράξεις. Δες χιτλερ δες μουσολινη, δες σταλιν,όσο για την χουντα η κατάληξη ήταν η καταστροφη, δες Κύπρος. Και μην νομίζεις πως την επταετία δεν υπήρξαν χουντικοι που σφετερισθηκαν καταστάσεις, γιατι αυτα είναι μόνο ανέκδοτα. Ευχή μου είναι να μένουν έξω απο τη βουλή, γιατι θα τα κάνουν χειρότερα μπουρδελο με τη φασιστικη νοοτροπία της επιβολής της αφθαδειας, και του διατάζουμε.

Δεν είναι τυχαία τα συλλαλητήρια παντού....μακρυα απο φασιιστες. (δεξιούς η αριστερούς)

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4728096

09/06/2012, 20:27:09
Δεν ειχα προσέξει την ανάρτηση σου KERRY KING
λογο των τεχνικών δυσλειτουργιών...

Ναι, είναι το γνωστό παραλήρημα του Ιφικράτη
τον "έκοψαν" αππο τα ψηφοδέλτια γιατί μάλλον δεν θα είχε χρόνο...
οργανώνει την κυβέρνηση του Βουνού

δανειζόμενος λόγια του ...
απο αυτές τις
"αδιοργανωτες προσωπικές ενέργειες...." ποιος θα γλυτώσει αυτούς δεν μας ειπε ...

Hellas at War
09/06/2012, 20:38:51
quote:

quote:

Δεν είναι οι απόψεις μου μόνο Στίβ, και το πως λειτουργει το γνωρίζουμε. Το λάθος της δημοκρατίας είναι πως είναι πολυ χαλαρή, δεν έχει εφαρμοσθεί η αξιοκρατία μα η ρουσφετολογια, τα χαράτσια, τα συμφέροντα του καθε (αντι δημοκράτη) γιατι δεν θεωρώ δημοκράτες κάποιους σαν τον τσοχατζοπουλο, δεν πα να κανες αγώνες, (αγώνες για την τσέπη του είναι) κλέφτης είναι στα ματια όλου του κόσμου. Ξέρεις πόσοι είναι σαν και αυτόν, στον τόπο?

Μα η δυσκολία να γίνει αντιληπτό κάτι, είναι πως άλλοι που σου παρουσιάζονται σαν σωτήρες όπως η ΧΑ, αυτα είναι προσχήματα μέχρι να μπουν στη βουλή, η να πάρουν κάποια δύναμη στα χέρια τους. Είναι σάπια και επικίνδυνη σαν ιδεολογία, γιατι διέπεται απο μίσος, όπως ακριβώς ο χιτλερ, βρίσκουν ένα μέρος λαού απογοητευμένου, για να επιβάλουν μετα χρόνο την αρρώστια τους με καταστροφικα έργα και πράξεις. Δες χιτλερ δες μουσολινη, δες σταλιν,όσο για την χουντα η κατάληξη ήταν η καταστροφη, δες Κύπρος. Και μην νομίζεις πως την επταετία δεν υπήρξαν χουντικοι που σφετερισθηκαν καταστάσεις, γιατι αυτα είναι μόνο ανέκδοτα. Ευχή μου είναι να μένουν έξω απο τη βουλή, γιατι θα τα κάνουν χειρότερα μπουρδελο με τη φασιστικη νοοτροπία της επιβολής της αφθαδειας, και του διατάζουμε.

Δεν είναι τυχαία τα συλλαλητήρια παντού....μακρυα απο φασιιστες. (δεξιούς η αριστερούς)

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4728096

Πλατων παντα θα υπαρχουν οι επιτηδειοι για την παρτη τους ,οποιο πολιτευμα και να εχουμε .το θεμα ειναι να μην ειναι γενικευμενο.

Μακρια απο καθε ειδους φασισμου απο οπου και αν προερχεται