ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mysterynightmare31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/10/2003, 13:41:00
quote:
Σε μπέρδεψα... ;

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

OannesΜέλος
30/10/2003, 18:01:35
Φίλε μου Mysterynightmare επειδή καλώς ή κακώς ο γραπτός λόγος δεν έχει γλώσσα σώματος και προσώπου και ως εκ τούτου είναι κάποιες φορές παρεξηγήσιμος, να σου ξεκαθαρίσω, προς άρσιν οιασδήποτε παραξήγησης, οτι δεν το είπα ειρωνικά.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
31/10/2003, 18:55:05
Οχι δε τα εξέλλαβα ως ειρωνικά, απλά προσπάθησα να σου δείξω ότι δε κατάλαβα τπτ... Όσο για το ψάξιμο είναι κάτι που πίστεψε με με απασχολεί πολύ. Και γιατί το λέω αυτό...

Είμαι ενας 15χρονος από της Σέρρες οπότε οι έρευνες μου πάνω στο χώρο του "μυστηρίου" περιορίζονται κυρίως στο internet, πράγμα που όπως ξέρεις σημαίνει ότι από τα 100 που διαβάζω πρέπει να κρατάω τα 10... Στο esoterica τα πράγματα είναι εξίσου χάλια αλλά είναι ότι καλύτερο μπορώ να βρω... Συγχωρέστε με για τους χαρακτηρισμούς αλλά πιστεύω ότι στο esoterica οι μισοί είναι στη περιπτωσή μου πάρα πολλοί είναι 100% δήθεν και υπάρει ένα μικρό ποσοστό από ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Θεωρόντας ότι είσαι σε αυτό το ποσοστό θα ήθελα να μου εξηγήσεις το τι ξέρεις... αυτό απλά φιλικά
Φοίβος...

Ο ΩΝΜέλος
02/11/2003, 16:57:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ !
ΦΙΛΕ ΜΥΣΤΙΚΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ !
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΗΣΕΙ ! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΗΓΗ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΝ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!ANYWAY ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΩ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ 16 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ! ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ

Ο ΩΝΜέλος
02/11/2003, 20:29:43
Η ΔΡΑΚΟΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ (Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ! ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΘΕΛΓΗΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ

03/11/2003, 19:45:18
quote:
ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ 16

quote:
ΦΙΛΕ ΜΥΣΤΙΚΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ !
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΗΣΕΙ ! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΗΓΗ

Εχω μείνει κυριολεκτικά...

Ο ΩΝΜέλος
03/11/2003, 20:34:22
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .
ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ !
ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΣΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ - ΔΡΑΚΟΥ!
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ! Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ DRAGON DANCE Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GOOGLE ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΒΑΣΩΝέο Μέλος
03/11/2003, 22:37:11
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΑ

ΑΛΛΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

:-)

ΑντρέαςΝέο Μέλος
04/11/2003, 00:27:52
Καποτε ειχα βρει μια σελιδα που ελεγε οτι οντως καποτε υπηρξαν παρομοια πλασματα και οτι ο τελευταιος απογονος δρακων πεθανε το 1901 η το 1908 δε θυμαμαι.Στη φωτογραφια (ασπρομαυρη) εδειχνε ενα ζωο σαν τον κροκοδειλο πιο μικρο ομως που ειχε πολυ εντονα χαρακτηριστικα δρακου(ειδικα στο κεφαλι).Ελεγε παρακατω οτι ειχαν βρεθει κατι απολιθωματα που εμοιαζαν με δρακους και επισης εξηγουσε πως πεταγανε φωτια απο το στομα τους.Ελεγε λοιπον οτι διπλα απο τη γλωσσα τους ειχανε 2 σωληνακια ενα δεξια και ενα αριστερα.Καθε σωληνακι ηταν συνδεδεμενο με μια ομαδα αδενων που εβγαζαν ενα χημικο υγρο(διαφορετικο σε καθε ομαδα).Οταν αυτα τα δυο χημικα ενωνονταν σε συνδυασμο με το οξυγονο του αερα η χημικη αντιδραση δημιουργουσε φωτια την οποια μπορουσαν να κατευθυνουν επειδη ειχαν πολυ μυωδη σαγονια και λαιμο.
Η εξαφανιση τους αποδιδεται στον πολυ μικρο τους εγκεφαλο που ειχε ως συνεπεια να πεφτουν στις παγιδες των ανθρωπων.Επισης εχει διαπιστωθει(δε ξερω πως)οτι τα κοκκαλα τους ηταν κουφια (γι αυτο μπορουσαν και πεταγανε κι ας ηταν τεραστιοι)και οτι επι γης ηταν παρα πολυ αργοι.
Τα ειπα αυτα πληροφοριακα για τον mysterynightmare.

04/11/2003, 12:11:25
ΠΟλύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου αλλά νομίζω ότι πρέπει να τις παραθέσεις στο topic δράκος το τέλιο ων

Πάντως ώντα(έτσι νομίζω ότι κάνει αιτ.) αν και δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο πρέπει να είμαι επιφυλακτικός... Δεν είναι θέμα δυσπιστίας και ειληκρινά πιστεύω ότι δε περιγράφης πράγματα που είναι αδύνατα(ειδικά αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα...) αλλά επειδή ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει κρατώ επιφυλάξεις

Ο ΩΝΜέλος
04/11/2003, 12:30:13
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΤΑΤΗ ΒΑΣΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ! ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ MYSTERYNIGHTMARE Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΦΟΡΗΤΟΥ Η/Υ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ HOME CINEMA ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ(50.000ΕΥΡΩ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ