- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ασε, δεν θα σου πουνε: κρατικο μυστικο
δεν ειναι αυτο.
ειναι που πρεπει πρωτα να παρει μερος σε θυσια αρουραιου ή νυχτεριδας στην αναγκη! ![]()
δεν ειναι τοσο ζουμερες οσο οι αρουραιοι αλλα ειναι τραγανες και σηκωνουν κρασι!
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:Απο τον καιρο που παρακολουθουσα και μονο το Esoterica.gr παντα ηθελα να γραψω στα topic των βουνων Πεντελης και Παρνηθας και Υμηττου.
χαιρομαι που το εκανες τελικα φιλε μου!
καλως ηρθες!
quote:Ειμαι αρκετα μεγαλος πια για να τα περπαταω οπως καποτε, αλλα θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που τα ειδα, τα ακουσα, τα γευτηκα, τα ακουμπησα, τα μυρισα και οχι μονο, σε μια εποχη που καποια σημεια τους δεν ειχαν εντονη την ανθρωπινη παρουσια.
και ολα αυτα σε κανουν πολυτιμο για τα οσα μπορεις να μας πεις, ειτε γραφοντας, ειτε απο κοντα.
αν και περπαταω οσο μπορω, οσο ακομη μπορω, ειναι φορες που παω και λιαζομαι σαν την γατα, οποτε μπορουμε να τα πουμε μια μερα αραχτοι!
quote:Την τελευταια φορα που περπατησα ενοιωσα απογοητευση. Η αιτια ειναι οτι εχω βιωματα απο τα 3 βουνα της Αττικης μεσα στη δεκατια του 50 και του 60, πριν αρχισει δηλαδη η πληρης και συστηματικη αποψιλωση που επιχειρειται εδω και 2-3 δεκαετιες, και η συγκριση ηταν τραγικη.
γι αυτο και πρεπει οσο καο οπως μπορουμε να βοηθησουμε ο καθενας απο το ποστο του να αφεθουν ησυχα τα βουνα να αναρωσουν.
γιατι αναρωνουν αδελφε!
βλεπω την Φυση να κανει εκπληκτικα πραγματα για να επουλωσει τις πληγες που της ανοιξαμε.
με εξαιρεση φυσικα τις βιλες...
quote:Εμεις οι ανθρωποι ειμαστε εκπληκτικα οντα. Νομιζουμε οτι ολα μας ανηκουν ακομη κι οταν ολα δειχνουν οτι εμεις ανηκουμε στο συμπαν.
αυτο ξαναπεστο, και μαλιστα φωναχτα, γιατι σε αλλο τοπικ που τολμησα να πω οτι δεν ειμαστε ντε και καλα η κορωνιδα της δημιουργιας, δεν μας ανηκει ο πλανητης, πεσανε να με φανε...
quote:Η δικη μου εμπειρια στην Πεντελη, ανεξηγητη, ειναι οτι το 1952, κανοντας διακοπες με τους γονεις μου, εχασα για 3 μερες τη φωνη μου, ενω οι γιατροι δεν μπορουσαν να δωσουν μια επιστημονικη εξηγηση. Ειναι κατι που δεν θα ξεχασω ποτε.
σε ευχαριστω που την μοιραζεσαι μαζι μας!
οι περισσοτεροι δισταζουν να το κανουν.
εχουν επικοινωνησει μαζι μου αρκετοι ανθρωποι με μεϊλ και μου περιεγραψαν εμπειριες τους, πολυ ενδιαφερουσες.
αλλα δεν θελουν να τις πουν δημοσια (και φυσικα το σεβομαι).
εσυ εχεις αναμνησεις απο το γεγονος?
νασαι καλα
quote:
αυτο ξαναπεστο, και μαλιστα φωναχτα, γιατι σε αλλο τοπικ που τολμησα να πω οτι δεν ειμαστε ντε και καλα η κορωνιδα της δημιουργιας, δεν μας ανηκει ο πλανητης, πεσανε να με φανε...
Αυτοί που πέσανε να σε φάνε, είναι οι έχοντες και κατέχοντες*, φίλε Τζώννη
ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Βρίλ
*βίλες, κότερα, εξοχικά, το μερσεντέ
Edited by - Vril on 01/04/2005 13:58:54
ανακαλυψα το αγνωστο ανοιγμα στην σπηλια που οδηγει στην Ομορφοκκλησια.
τρεις φωτογραφιες για αρχη:
το ανοιγμα...

η συνεχεια του...

και λιγο παραμεσα...

quote:Johnny, συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες...παιδιά μη με πάρετε στο ψιλό please, ή έχω πάθει μεταφυσική παράκρουση ή νομίζω πως βλέπω κάτι που φέρνει σε πρόσωπο και σε αυτές (στην πρώτη φωτογραφία του ανοίγματος συγκεκριμένα)
οι φωτογραφιες ηταν πρωταπριλιατικη παγιδα για καποιες ερευνητικες ομαδες... ![]()
το ανοιγμα υπαρχει μεν, αλλα εχει πλατος 10 εκατοστα.
οσο για "προσωπα" εγω συνηθως δεν βλεπω τιποτα.
γι αυτο παρεθεσα τις φωτογραφιες που ειδα κατι.
Τώρα φίλε μου boy δεν νομίζω να σε παρεξήγησε ο joonhy
εε βλέπεις πρόσωπα είπες ...να το κοιτάξεις γιατί μπορεί να έχεις
επιπτώσεις στην υγεία σου.....?
ο εξωγήινος vril .......(+)![]()
![]()
![]()
![]()
gh
ΔΕΝ ΒΟΣΚΩ ΟΜΩΣ ΑΜΠΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ
![]()