- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μη μπλέξεις με τίποτα άλλο (μαγείες κλπ...), απλώς φώναξε έναν παπά.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Και η κοπέλα πως έπαθε καρκίνο? πιστεύεις ότι οφείλεται στα φαντάσματα που υπάρχουν? Από που καταγόταν η κοπέλα?
Εάν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα άσχημο σε θέματα υγείας επηρεάζει πρώτα τους πιό ευαίσθητους, δηλ. εσένα που άκουγες πρώτη τους ήχους.
Η δεύτερη κοπέλα από που κατάγεται? πως έγραψε το φάντασμα τελείως, το λιγότερο που θα σκεφτόταν θα ήταν να τα μαζεύει και να την κάνει όχι να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα.
Ούτως ή άλλως δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά αλλά δεν μπορείς να τα "διώξεις" θέλει κάποιον εξορκιστή που δεν μου αρέσει ως ιδέα ή θεραπευτή που νομίζω ότι είναι και το σωστότερο.
Σε κανένα από τα δύο δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω περισσότερα. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα.
που ειμαι συγουρος οτι το εχεις κανει ειδη
ακους χαρντ ροκ?
διαβασε και στην ιδια στηλη ανθρωποι και παραξενα φαινομενα
με αυτα που ειδες πως αισθανεσε ?
quote:
Καλο,αλλα σκεφτομουν εαν εφτιαχνα μια μικρη ομαδα για εξερευνηση τετοιου ειδους.Ουτως η αλλως το χαλανδρι εχει πολλα ωραια τετοια μερη που θα ειχε πολλη φαση να τα ψαχναμε λιγο.Εχω ακουσει ομως οτι τα λεφτα για τον εξοπλισμο ειναι ψιλο χοντρα!!
Εγώ είμαι μέσα σε κάτι τέτοια!
Εξάλλου έψαχνα κόσμο για να πάμε και στην γνωστή "Αννούλα" του Αμαρουσίου, αλλά δεν ερχόταν κανείς...
κι έτσι πήγα ένα βράδι μόνος μου, αλλά "μ'εστησε" στο ραντεβού...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Edited by - PY8AGORAS on 25/07/2005 23:15:42
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ