- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THEKLATS
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......
respect
Επίσης αντί για νικοτίνη και πίσσα προσθέτει. Άνθρακα 14mg
καπνιζω σε μια χωρα που το καπνισμα θεωρειται αμαρτημα και που δεν βλεπεις το πακετο απο τις τεραστιες επιγραφες που λενε SMOKING KILLS k SMOKING CAUSES AGEING OF THE SKIN...
λοιπον, μεταξυ σοβαρου κ αστειου (πιο πολυ αστειου και ακομα παραπερα) θα αναφερω απλα τι λεει ο ΤΟΜ ΡΟΜΠΙΝΣ ετσι για να λεμε...
"Το γιατι καπνιζει κανεις...
η απαντηση φαινεται πολυ απλη μολις αναλογιστουμε τον στενο δεσμο που υπαρχει αναμεσα στα διαφορα συστατικα της φυσης, οπως οταν
καποιος παιρνει κατι απ'το φυσικο κοσμο και το ενσωματωνει στον οργανισμο του.
τα 3 απο τα 4 στοιχεια της φυσης, τα μοιραζονται ολα τα πλασματα, αλλα η φωτια ηταν δωρο που εγινε μονο στον ανθρωπο.
Το καπνισμα του τσιγαρου ειναι ο μεγαλυτερος βαθμος οικειοτητας που μπορουε να αποκτησουμε με τη φωτια χωρις φοβο αμεσου τσουρουφλισματος. Καθε καπνιστης, λεει, ειναι μια ενσαρκωση του Προμηθεα που κλεβει τη φωτια απο τους θεους και τη φερνει σπιτι.
Καπνιζουμε για να δαμασουμε τη δυναμη του ηλιου, για να κατευνασουμε την κολαση, να ταυτιστουμεμε την αρχεγονη σπι8α, να φαμε απ'το ιδιο μεδουλι του ηφαιστειου.
Δεν μας ενδιαφερει ο καπνος αλλα η φωτια. Οταν καπνιζουμε, εκτελουμε μια παραλαγη του χωρου της φωτιας, μια τελετουργια εξισου παλια με τον κεραυνο.
το πνευμονι του καπνιστη ειναι μια γυμνη παρθενα που αφιερωνεται θυσια στο θεο της φωτιας..."
Τετοια καθομαι και τους λεω για να με αφηνουν να καπνισω σπιτι...
MaRaN
Κοίτα να δεις τι μπορεί να σκαρφιστεί ο νους του ανθρώπου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!
Δε λέω, η προσπάθεια ήταν παραπάνω από καλή...
Τι λέω, καλή...
Ήταν υπέροχη.
Αλλά ΟΧΙ έβαλα σκοπό να το κόψω. Κι αφού εμείς οι καπνιστές είμαστε η ενσαρκωση του Προμηθεα που κλεβει τη φωτια απο τους θεους και τη φερνει σπιτι,
και
καπνιζουμε για να δαμασουμε τη δυναμη του ηλιου, για να κατευνασουμε την κολαση, να ταυτιστουμεμε την αρχεγονη σπι8α, να φαμε απ'το ιδιο μεδουλι του ηφαιστειου
και
Δεν μας ενδιαφερει ο καπνος αλλα η φωτια. Οταν καπνιζουμε, εκτελουμε μια παραλαγη του χωρου της φωτιας, μια τελετουργια εξισου παλια με τον κεραυνο.
(Αυτός κι αν είναι ύμνος)
...ήρθε ο καιρός να αφήσουμε αυτή την εμπειρία (για κάποια άλλη)... όχι τίποτε άλλο να μην είμαστε και μονότονοι δηλαδή, και να κάνουν και οι υπόλοιποι μερικά πράγματα. Όλα εμείς θα τα κάνουμε;
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Edited by - ΔΩΡΙΔΑ on 14/10/2003 07:14:54
Όσο σε βλέπω με μαγνητίζεις!
Όταν σε έχω μαζί μου σε απολαμβάνω!
Το άρωμα σου με ωθεί να σε βάλω στα υγρά χείλι μου!
Το διασκεδάζω πολύ να σε ανάβω, αλλά εσύ με σκοτώνεις,
Ε ποτέ θα σε κόψω άτιμο τσιγάρο!
Το τσιγάρο είναι σαν την γυναίκα, άμα την ανάψεις, θα σε σκοτώσει, και όσο δεν την θέλεις, χόρια δεν μπορείς.
Όσο σε βλέπω...τσαντίζομαι!
Όταν σε έχω μαζί μου...σε σπρώχνω στην άκρη!
Το άρωμα σου με απωθεί... και θέλω να σε μπουγαδιάσω!
Το διασκεδάζω πολύ να σε ανάβω... μέχρι να με αφήσεις ήσυχη,
Μωρέ θα σε κόψω άτιμο τσιγάρο! (Βρίσκομαι στα 8 τσιγάρα την ημέρα παιδιά, όταν φτάσω με το καλό τα δύο την ημέρα θα κάνω πάρτυ)![]()
Το τσιγάρο είναι σαν ...το τσιγάρο, άμα το ανάψεις, θα σε σκοτώσει,
και όσο δεν το θέλεις...αυτό είναι...πάει τόκοψες.
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Edited by - ΔΩΡΙΔΑ on 24/10/2003 05:55:33
Εγώ βρίσκομε στα 25. όταν φτάσω στα 5 μάλον θα αγοράζω 20 πούρα ![]()
Edited by - _ on 24/10/2003 15:02:08
Καπνιστές!
Καπνίζω στο σπίτι, καπνίζω στο δρόμο, καπνίζω στην στάση περιμένοντας το λεωφορείο, καπνίζω στην δουλεια πάνω στην σκαλωσία, καπνίζω... καπνίζω... καπνίζω...από το κακό μου που έγιναν τα πακέτα καμβάς για μακάβρια συνθήματα και γι' αυτό ξέθαψα την παλιά αγαπημένη μου ταμπακέρα
"Έκοψα τα ποτά.
Κάνω δίαιτα, πάει και το φαγητό.
Χώρισα, πάει και το sex, μα να κόψω και το τσιγάρο, γιατί γιατρέ μου???"
"Γιατί το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά εσάς και τους γύρω σας."(έτσι γράφει το πακέτο που έχω κοντά μου)
"Αν βλάπτει τους γύρω μου να μη κάθωνται δίπλα μου, γιατρέ μου."
Από την άλλη πλευρά το πακετάκι γράφει με μεγάλα μαύρα γράμματα: "Το κάπνισμα είναι εξαιρετικά εθιστικό, μην το αρχίσετε". Και αυτό είναι το σημείο που χτυπιέμαι από τα γέλια, μα αν κρατάς ένα πακέτο στα χέρια σου έχεις προ πολλού εθιστεί...
Πρίν από χρόνια ένας πολύ καλός συνκαπνιστής και φίλος μου έκανε ένα υπέροχο δώρο, που μόνο οι καπνιστές με πολύ χιούμορ μπορούν να εκτιμήσουν, την "Βαβέλ του (μη)καπνίσματος", βιβλιαράκι γραμμένο από δύο μη καπνιστές που έγιναν καπνιστές και ξαναέγιναν μη καπνιστές, έκτοτε φλερτάρουν με τον καπνό (μάλλον) σε καθημερινή βάση.
Από αυτό το εγχειρίδιο του καλού (μη)καπνιστή θα παραθέσω ένα ποιημά τους "Δέκα μικροί νέγροι καπνιστές", αφού ανάψω ένα τσιγάρο:
Δέκα μικροί νέγροι καπνιστές
πέσαν νωρίς για ύπνο
ένα κρεβάτι έπιασε φωτιά
κι έμειναν μόνο εννιά.
Εννια μικροί νέγροι καπνιστές
καπνίζανε μέχρι και στις σκοπιές
ο ένας είδε δίπλα τον εχθρό
και έμειναν μόνο οκτώ.
Οκτώ μικροί νέγροι καπνιστές
κάπνιζαν και στον έρωτα
αυτό δεν το αντέχει καμιά καρδια
κι έμειναν μόνο εφτά.
Εφτα μικροί νέγροι καπνιστές
είδαν μια μάγισσα μέσα στις φτελιές
κάπνιζε σαν φουγάρο, μα ήταν πολύ σέξυ
κι έμειναν μόνο έξι.
Έξι μικροί νέγροι καπνιστές
κάπνιζαν σε ένα πάρτυ,
τσακώθηκαν με άλλους δεκαπέντε (μάλλον αντικαπνιστές
)
κι έμειναν μόνο πέντε.
Πέντε μικροί νέγροι καπνιστές
παίζανε με ένα ταύρο
ο ένας του φύσηξε καπνό στο μάτι
κι έμειναν τέσσερις αμανάτι.
Τέσσερις μικροί νέγροι καπνιστές
πήγαν μαζί σαν παραθεριστές
τον ένα τον πάτησε τ' οτομοτρίς
και έμειναν μόνο τρείς.
Τρείς μικροί νέγροι καπνιστές
κάπνιζαν στο μπάνιο
μα ήταν τόσο δυνατό το κρύο (Δωρίδα σου θυμίζει το πεζοδρόμιο που καπνίζεις?
)
που έμειναν μόνο δύο.
Δύο μικροί νέγροι καπνιστές
παίζαν μαζί σαν τους ληστές
πόσα τσιγάρα μπορεί να πιεί ο καθένας
κι έμεινε μόνο ένας.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΔΙΣΤΗ:
Ο τελευταίος μικρός νέγρος καπνιστής
έπαθε σοβαρό ατύχημα ο δυστυχής
ένα φορτηγό τον χτύπησε, τον έκανε κομμάτια
έτσι που δεν του περίσσεψαν παρά δύο μάτια.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΟ:
Ο τελευταίος μικρός νέγρος καπνιστής
αποφάσισε να γίνει καλος ασκιτής,
ξεσυνήθισε αμέσως τη νικοτίνη
τώρα πια παίρνει μόνο ηρωίνη.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ:
Ο τελευταιός μικρός νέγρος καπνιστής
έκανε εννιά παιδια στη Μέκκα
τους έδειξε πως να καπνίζουνς
κι έγιναν πάλι ΔΕΚΑ.
Κι αν αντέξατε ως εδώ χωρίς να ανάψετε τσιγάρο μπράβο σας!![]()
Καλή σας νύχτα και Καλή Εβδομάδα.
το καπνισμα σας πειραζει? ο αερας που αναπνεεται δεν σας ενοχλει? που ειναι και χειροτερος μαλιστα απο το τσιγαρο καποιος ειπε και για μεθανιο αυτο φιλε μου το αναπνεεις και εσυ θελεις δεν θελεις καντε μια συγκριση αερα και τσιγαρου για να δουμε τι ειναι πιο καθαρο
τα λαχανικα που ειναι πνιγμενα στα φυτοφαρμακα,τροφιμα τιγκα στο Ε που πολλα απο αυτα ειναι παρανομα σε μερικες χωρες και σε αλλες παλι οχι,νερο που μας ηρθε με την μορφη συννεφου απο της πεδιαδες του τσερνομπιλ,ψαρακια που ερχονται στο τραπεζι μας αφου κολυμπησουν γυρω καποια βαρελια που βρηκαν στον βυθο της θαλασσας τα οποια εχουν μεσα χημικα/ραδιενεργα αποβλητα
δεν υπαρχει τιποτα αγνο πλεον στον πλανητη μας θυμαστε πριν αρκετα χρονια που ειχε ριξει μαυρο χιονι στο θιβετ?
ετσι λοιπον προτιμω να καπνιζω και να αργοπεθαινω αλλα τουλαχιστον το απολαμβανω και ας ξερω της συνεπειες τωρα βεβαια η σαλατα που βρισκεται στο τραπεζι δεν ξερω αν θα προλαβω να την απολαυσω γιατι με την πρωτη μπουκια μπορει να μου καθησει το φυτοφαρμακο στον λαιμο και να πνιγω ετσι πρεπει
να τρεξω να πιω νερο αλλα αυτα που κολυμπανε μεσα στο νερο με κανουν τρεξω να προλαβω να κατεβασω το παντελονι μου και τελικα ειναι τετοια η ζημια που ηρθε και η αφυδατωση αλλα επειδη δεν μπορω να πιω νερο το ριχνω στα αναψυκτικα με ολα αυτα τα Ε παθαινω και ενα καρκινο μαζι με μερικες ακομα παθησεις και οπως ειμαι στον θαλαμο του νοσοκομειου σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κοψω το καπνισμα γιατι μπορει να με σκοτωσει
ετσι και αλλιως τα πνευμονακια μου γινανε χαλια απο τον μολυσμενο αερα ασε που επαθα και ασθμα μια μερα που κατεβηκα στο κεντρο και δεν μπορω να το απολαυσω καπνισμα αρα τι το θελω το παλιοτσιγαρο ας το κοψω πριν παθω τιποτα
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 27/10/2003 21:55:57
Ο τελευταιός μικρός νέγρος καπνιστής
έκανε εννιά παιδια στη Μέκκα
τους έδειξε πως να καπνίζουνς
κι έγιναν πάλι ΔΕΚΑ.
ξαναπήγε προς τη Μέκκα
στο Προφήτη κάνει τάμα
άκαπνος να μένει πάντα
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Otan meta ksipnise kai afou tou eixa zhtisei na ta thimatai ola osa eixe thei mou eipe oti auta pou eblepe kai mou ta periegrafe tou erxontan san eikones kai automata ta elege.Loipon ta SXOLIA DIKA SAS ego prosopika tha apousiaso ligo kairo apo auo o forum kai den tha eimai edo,alla ena einai sigouro ego den leo psemata kai min arxisete tis kritikes kai ta teoia aplostata bohtheiste me sto na katalabo auto to sumban.
Πριν αναφερθώ στα γραφόμενά σου, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish. Κάποια βοήθεια εάν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα θα βρεις στα τόπικ:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Provlima me ta ELLHNIKA
Σχετικά με τον υπνωτισμό που αναφέρεις, απ'ότι κατάλαβα, εσύ τον υπνώτισες. Με ποιον τρόπο άραγε; Και ποια είναι η εμπειρία και η γνώση σου σχετικά, ώστε να έχεις τη βεβαιότητα ότι πράγματι υπνωτίστηκε;
Με συγχωρείς αν παρά την προτροπή σου για αποφυγή κριτικών
quote:
alla ena einai sigouro ego den leo psemata kai min arxisete tis kritikes kai ta teoia aplostata bohtheiste me sto na katalabo auto to sumban.
προσφεύγω σε τέτοια (σχετικά με την τεχνική του υπνωτισμού σε πρώτη βάση), αλλά για να μπορέσει να εξηγηθεί κάτι, καλό θα ήταν να αποκλείσουμε περιπτώσεις όπου η φαντασία κάποιου θα μπορούσε να μας ξεγελάσει. Πράγμα αρκετά εύκολο με τον υπνωτισμό, όπου το μυαλό μπορεί να παίξει διάφορα παιχνίδια και να πλέξει σενάρια. Αλλωστε και σε ένα όνειρο θα μπορούσε να δει κανείς κάτι παρόμοιο, αλλά ποιος μας εγγυάται το εάν είναι πραγματικά προφητικό;
Πάντως, σχετικά με το 2011, αλλά και με την πιθανότητα κάποιου πολέμου που θα εμπλέκει τις υπερδυνάμεις, οι υποθέσεις είναι πολλές. Αρα, από τη μια, αυτό το οποίο είδε ο φίλος σου δεν είναι κάτι το άσχετο, αλλά κάτι που πιθανότατα θα μπορούσε να συμβεί, αλλά από την άλλη, η ίδια η ύπαρξη των υποθέσεων αυτών, θα μπορούσε να έχει επιρρεάσει τη φαντασία του φίλου σου.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Edited by - UFO on 03/01/2004 17:11:14
Katarxas lupamai pou grafo sta greekenglish alla tha bro mia lush!Prostoparon tha sou apanthso stis apories sou 1)Exo perasei ametrites ores meletontas biblia sxetika me ton upnotismo kai pistepse me ksero tis periptoseis pou enas anthropos einai upnotismenos kai otan den einai,ama den htan upnotismenos den tha ekane oti tou elega ego gia na do ama einai upnotismenos,ara apokkleioume to endexomeno na mhn einai upnotismenos,kai otan enas anthropos einai se se tetoia katastash diladi upnotismenos den uparxei periptosh na einai prooion fantasias.Kai tha sto apodikso otan autos htan upnotismenos tou eipa na mou perigrapsei sto diplano domatio kai autos meta apo ligh prospatia mou ta periegrapse ola akribos.
2)O trops pou ton upnotisa einai o klasikos tropos
3)Den thelo na pareksigitho,kai auta pou tha sou po eina filia(kata ta lefomena sou eida oti den ksereis polla gia ton upnotismo kathos opoios upnotizetai den mporei na dei oneira giati ousiastika sen einai koimismenos alla mpainei se mia anoterh fash suneidhshs kai kei den leitourgei to aristero hmisfairio tou egkefalou pou dhmiourgei oneira(oxi ta profitika)
Gia na kleiso tha sou po oti eimai apoluta sigouros gia to oti htan upnotismenos,kai paradokso polloi aloi profites exoun pei gia to 2011 kai gia tous olemous kai o gnostos mou den asxoleite me tetoia pragmata pragma pou shmainei oti den mporei na ta kserei,gia na fantasteite me ta 1000 zoria ton episa
επισης και τα ζωα υπνωτιζονται πολυ ευκολα
οποτε απο την στιγμη που με τον υπνωτισμο βγαινουν στην επιφανεια ξεχασμενα και κρυμενα πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να βγει κατι το οποιο δεν εχει καταγραφει απο τον εγκεφαλο
επισης με τον υπνωτισμο δεν μπορουμε να αναγκασουμε καποιον να κανει κατι το οποιο ειναι αντιθετο με της αρχες και του και μαλιστα αυτα που βλεπουμε στις ταινιες ειναι κολοκυθια.
δεν αμφιβαλω οτι πετυχες να υπνωτισεις τον φιλο σου και οτι σου ειπε αυτα τα πραγματα ομως θα συμφωνησω με την αμαλια
quote:
Πράγμα αρκετά εύκολο με τον υπνωτισμό, όπου το μυαλό μπορεί να παίξει διάφορα παιχνίδια και να πλέξει σενάρια.
δηλαδη ο φιλος σου ισως να σου εδωσε πληροφοριες οι οποιες να μην ειναι τιποτα αλλο απο πραγματα που ειδε σε καποιο βιβλιο,ταινια,ακουσε ή ακομα και πραγματα που μπορει να του περασαν καποια στιγμη σαν σκεψη
δεν μας ειπες ομως με ποιον τροπο υπνωτισες τον φιλο σου
και αφου εισαι γνωστης του υπνωτισμου
ξερεις πως λειτουργει το εκκρεμες?
και κατι ακομα
δεν υπαρχει κλασσικος τροπος υπνωτισμου
μπορει καποιος να υπνωτιστει μονος του βλεποντας απλα εναν ροτορα να περιστρεφεται και υπαρχουν πολλα τετοια περιστατικα οπου καποιος αυτουπνωτιστηκε καταλαθος κοιταζοντας καποιο αντικειμενο να κινειται
επισης δεν εχει να κανει ο υπνωτισμος με τον χαρακτηρα του ανθρωπου δηλαδη δεν υπαρχει η εννοια απλος τυπος αλλα το ποσο δεκτικος ειναι καποιος στον ζωικο μαγνητισμο
επισης
ο υπνωτισμενος μπορει να πει ψεμματα ασυνειδητα για διαφορους λογους ομως εδω τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα γιατι εχει να κανει με ψυχικες παθησεις (συνηθως).
καλοι τυποι για πειραματα υπνωτισμου ειναι αυτοι που δεν διαθετουν μεγαλη φαντασια
και για να τελειωσω φιλε μου ο υπνωτισμος απλα ξυπναει αναμνησεις και οταν δεν υπαρχουν ο εγκεφαλος φροντιζει να της δημιουργησει
δεν μπορει καποιος να θυμαται πραγματα τα οποια δεν εζησε

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Edited by - endorama on 03/01/2004 18:08:31
File Endorama,
Niotho ligo prosblimenos apo thn stash sou alla tha to kseperaso,katarxas uparxoun arketes theories sxetika me to pos upnotiseis enan anthropo:(h mia einai auth tou zoikou magnitismou pou diatupothike apo ton Andon Mesmer sumfona me thn opoia o upnotisths sunotheuei ta logia tou me katalhles kiniseis)auth xrisimopoihsa ego kai ama exeis parathrisei auth xrisimopoioun oi perisoteroi upnotistes kai einai mia apo tis pio palies theories kai gia auot thn onomasa klasikh kai etsi einai!Epishs ksero kai gia tis alles methodous!
Tha sou po kai kati allo oti h upnosh einai einai toso palia oso kai h anthropotita kai xrisimopoiountan profanos apo tous profites kai iereis tou arxaiou kosmou gia thn endunamosh ton mantikon tous ikanothton).Telos tha sou doso parathigmata profiton tis neas epoxhs pou xrishmopoiousan ton upnotismo gia propheities kai gia therapeutikous skopous:Edgar Keysie,kai John Biorkhem,kai alloi polloi.Kai ama den o upnotisths den mporei na eleksi tous allous mporeis na mou ekseighseis thn periptosh opou tom May tou 1991 enas upnotisths me to onome Nelson Linot eixe biasei 113 koritsia!!.Kai telos ksereis oti h upnosh xrishmopoieitai apo thn Astunomikh dieuthunsh ths Bostonhs !!!Ara pos esu mou les oti den mporeis na anagkaseis ton allon na kanei oti theleis esy!!!!!!!!!
Kai auta pou lete oti otan enas anthropos einai upnotismenos leei pragmata ths fantasias tou einai entelos lathos kathgorimatika!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ MARSEL ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 2011???
respect