ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CyLight30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/03/2004, 14:23:27
Λοιπόν, εγώ προτείνω Χαλάνδρι, στην κεντρική πλατεία που είναι η εκκλησία. Εκεί απέναντι έχει μερικά καφέ (ένα παραδοσιακό καφενείο που αν θυμάμαι καλά φτιάχνει και λουκουμάδες) και λίγο πιό κάτω ένα πολύ συμπαθητικό καφέ-μπαρ με καλή μουσική (χαμηλή αν πας νωρίς) και με μεγάλο χώρο. Αν συμφωνείτε προς Χαλάνδρι, πάμε σε ένα από τα δύο.
Η ώρα που προτείνω είναι 6 με 6.30.

Αvallon, καλό ταξείδι βρε! Και μην ανησυχείς, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, τώρα που θα αρχίσει να φτιάχνει και ο καιρός!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

11/03/2004, 19:31:46
λοιπον βολευει ολους χαλανδρι?
αν ναι ειμαι και εγω μεσα.
μην χασουμε και τους λουκουμαδες :)

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3
http://users.acn.gr/p4g8x/foto/gkio.rar
2 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ

11/03/2004, 20:20:49
καλησπερα:))))))))))))))))))))))

ενα προφιτερολ παρακαλω...αχαχχααχαχαχαχχααχ

ναιιιι :))))))))))))))))))

συμφωνω ,μιαμ μιαμ ,6 η ωρα ,το απογευμα κυριακης,θα ειμαι το παιδι που θα εχει βαλει το προσωπο του στο τζαμι ,με τους λουκουμαδες αχχαχαχχχααχχαχααχχααχ

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

HELLASΝέο Μέλος
11/03/2004, 21:26:21
Μέσα. Στις 6 λοιπόν. Το όνομα του καφέ όμως δεν ξέρουμε.

HELLAS

11/03/2004, 21:40:13
To όνομα δεν το θυμάμαι αλλά έχει μεγάλη ταμπέλα που γράφει "Λουκουμάδες" με νέον γράμματα νομίζω! χαχαχα
Βρίσκεται στην πλατεία απέναντι από την εκκλησία ανάμεσα στο χαϊγκεν ντατζ (ποτε δεν το πετυχαίνω σωστά στα αγγλικά) και στο craft. Τα μαγαζιά είναι στην σειρά, στο τέλος η Εθνική Τράπεζα. Θα το βρείτε σίγουρα, αλλά μπορεί να πάω να μάθω και το όνομα. Ετσι κι αλλιώς θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα για παν ενδεχόμενο.
Αν είναι θα συναντηθούμε μέσα (γιατι εχει και τραπεζάκια έξω, αλλά αμφιβάλλω αν ο καιρός είναι κατάλληλος για έξω).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

aris8Νέο Μέλος
11/03/2004, 21:57:22
την καλησπερα μου

αν θα σας ηταν ευκολο να πειτε το ονομα του καφε στην αθηνα ζουμε και εγω που μενω θησειο ισως να χρειαστω καποιες ωρες
εκτος και αν βρω τον ΤΥΦΕΩΝΑ στο διπλα μαγαζι

11/03/2004, 22:01:29
Sniff!
Ostria σαν καλή φίλη που είσαι φάε και κανένα λουκουμά και για μένα.... Ελπίζω να ενημερώσετε για την συνάντηση...

"Τάδε έφη Avallon"
AplosΝέο Μέλος
11/03/2004, 22:12:31
κυριακη θα ειμαι και εγω εξω αλλα δεν ειμαι απο Αθηνα και ετσι θα ηθελα καποιες παραπανω πληροφοριες για το που ειναι η καφετερια αυτη ακριβως. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

φιλικα απλος

For those who can.......

GKEMMAΝέο Μέλος
11/03/2004, 22:34:26
kalispera...
poli tha ithela na ertho k ego an eimai euprosdektos fisika...
sigoura tha einai mia endiaferousa sinantisi...
epeidi den gnorizo kanenan apo esas prosopika an borei kapios as mou dosei ena tilefono meso e-mail oste na epikoinoniso se periptosi pou xatho...
euxaristo....

...Oligon Fos Kai Makrino Se Mega Skotos Ki Ermo...

GKEMMAΝέο Μέλος
11/03/2004, 22:50:10
File Tifeona an sou einai eukolo tha ithela k ego ena antigrafo (cd) gia to vivlio pou milas...an vevea sou einai eukolo...elpizo na ta poume tin Kiriaki...poli xerome pou ginonte tetoies sinantiseis....

...Oligo Fos Kai Makrino Se Mega Skotos Ki Ermo...