ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

chess30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/01/2011, 21:59:28
quote:

κανε σπα γωγω να χαλαρωσεις

Μωρέ ένα μασάζ χρειάζομαι...!

23/01/2011, 22:00:11
quote:

quote:

Αν και προτιμουσα τη Φυσικη απο τη Χημεια (μπλιαχ), το αγαπημενο μαθημα ηταν η Ιστορια

Ιστορια??? Εχεις δει Ιστορια Κατευθυνσης Γ'Λυκειου??? Ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!

Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...

Ημουν θεωρητικη... και δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει ιδιαιτερα απο αυτο που εκανα... εκει ειχα διαπρεψει... 16... τον 1ο καλυτερο βαθμο!!

chessΜέλος
23/01/2011, 22:00:28
quote:

quote:

κανε σπα γωγω να χαλαρωσεις

Μωρέ ένα μασάζ χρειάζομαι...!

Θα σε απλωσω πανω στο θρανιο αυριο εγω μαναρα μου!!

Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...

23/01/2011, 22:02:44
Παρε και ενα πλαστη μαζι σου

chessΜέλος
23/01/2011, 22:03:14
quote:

quote:

quote:

Αν και προτιμουσα τη Φυσικη απο τη Χημεια (μπλιαχ), το αγαπημενο μαθημα ηταν η Ιστορια

Ιστορια??? Εχεις δει Ιστορια Κατευθυνσης Γ'Λυκειου??? Ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!

Ημουν θεωρητικη... και δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει ιδιαιτερα απο αυτο που εκανα... εκει ειχα διαπρεψει... 16... τον 1ο καλυτερο βαθμο!!

Μωρε αν γραψω 16 ιστορια,θα μου παρουν Porche...

23/01/2011, 22:06:11
καγιεν Νεφελη?

chessΜέλος
23/01/2011, 22:06:48
quote:

Παρε και ενα πλαστη μαζι σου

Μονο πλαστη?

23/01/2011, 22:07:15
quote:

καγιεν Νεφελη?

μικρα στανταρ βλεπω οτι εχεις

23/01/2011, 22:08:22
Γωγω ολα καλα εισαι ενταξει ή ακομα προβλημα?

chessΜέλος
23/01/2011, 22:08:26
quote:

quote:

καγιεν Νεφελη?

μικρα στανταρ βλεπω οτι εχεις

Εγω παντα στην ιστορια ημουν κατω απο την βαση...Το 16 στις πανελληνιες ειναι δωρο θεου!