- Mouse - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κρίμα...
Αύριο θα δοικιμάσω και ένα άλλο πιο καινούριο ποντίκι που είχα αγοράσει και θα σας πω. Κοιτάχτε που παντού γύρω μας κρύβεται ένα μυστήριο!Ποιος θα το φανταζόταν!!
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

και οντως φαινεται στον τοιχο το κεφαλι του οξ'αποδω.με δυο κερατα
ματια μυτη και στομα..εχει τη μορφη που συνανταται συχνα στα εξωφυλλα των iron maiden..τυχαιο.?
quote:
Καλημέρα σε όλους. Ο φίλος reptilesalaonica δεν εχει δημοσιεύσει ακόμα την φωτο που του έστειλα και δεν ξέρω αν την πήρε η αν υπάρχει άλλο πρόβλημα.
sorry, too busy!...
παραθέτω...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

quote:
ευχαριστώ φίλε reptilesalonica. H φώτο είναι καλούτσικη αλλά όποιος το δει απευθείας μπροστά του τότε είναι καταπληκτικό, είναι τυχαίο? περιμένουμε φώτο με ψηφιακή Cylight
περιμενω και εγω τον φιλο μου (δεν ειναι δικη μου η ψηφιακη)... εχει καποια προβληματα με το παιδακι του και γι'αυτο δεν μπορουμε να βρεθουμε εκτος νοσοκομειου, με την πρωτη ευκαιρια ομως θα εχετε την φωτο.

βλέπω μόνο κάτι κύκλους !! χμ ...
quote:
Καλημέρα !! εγώ πάντως όπως μερικοί άλλοι δεν την βλέπω την εικόνα αυτή... μήπως έχει σχέση η φωτεινότητα του δωματίου ? πολύ πιθανόν...
βλέπω μόνο κάτι κύκλους !! χμ ...
Δεν παρουσιάζεται σε όλα τα mouse κοίτα το φυσικά και με χαμηλό φωτισμό ή και καθόλου σε μια επιφάνεια απέναντι. Εγώ το προβάλω στο τοιχο σε μια απόσταση μισού μέτρου οπου δεν πεφτει φως. Δοκιμασέ το ετσι περιμένω σχόλια.

quote:
Δεν παρουσιάζεται σε όλα τα mouse κοίτα το φυσικά και με χαμηλό φωτισμό ή και καθόλου σε μια επιφάνεια απέναντι. Εγώ το προβάλω στο τοιχο σε μια απόσταση μισού μέτρου οπου δεν πεφτει φως. Δοκιμασέ το ετσι περιμένω σχόλια.
Καλημέρα !! Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τζίφος .... κατ'αρχήν με το που σηκώνεις το mouse το κόκκινο φωτάκι σβήνει σε κλάσματα δευτερολέπτου... anyway δεν πειράζει ... το δικό μου δεν πρέπει να είναι διαβολικό ![]()
![]()

Ο φίλος μου με το μαγαζί υπολογιστών μου είπε πως σε 2 τύπους κινέζικα που είχε δεν το εμφανίζει καθόλου. Μήπως αυτοί βάλουν κινέζο δράκοντα???????????![]()

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ MOUSE ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ MOUSE ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ MOUSE ΤΗΣ MICROSOFT.
1+1=3
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...
quote:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ MOUSE ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ MOUSE ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ MOUSE ΤΗΣ MICROSOFT.
Φίλε Σταύρο εδώ είναι το θέμα γιατί έβαλαν τέτοια μεμβράνη? Είναι τυχαίο?

Η.Σ
quote:
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΛΟΞΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ!Η.Σ
Καλημέρα φίλε kappas. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ και για ποιό λόγο έχουν βάλει αυτή την διάταξη ώστε να σχηματίζεται αυτή η μοχθηρή μορφ. Έχω πει σε προηγούμενα μηνλυματα πως ίσως είναι σύμπτωση όμως είναι λίγο περιέργες τέτοιες συμπτώσεις.
Υ.Γ με στεναχωρεί που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα αρκετά απο τα μέλη ειδικά αυτοί οι οποίοι είναι και πολυγραφότατοι. Γιατί μήπως το θέμα φαίνεται γελοίο και είναι ανάξιο σχολιασμού????????

Ρώτησες
quote:..Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο φίλε spakman!!!
Γιατί μήπως το θέμα φαίνεται γελοίο και είναι ανάξιο σχολιασμού????????
Από τις γνώσεις που διαθέτω,μπορώ να σου πώ μετά βεβαιότητας ότι η τεχνολογία των οπτικών ποντικιών στηρίζεται σε μια αρχή παρόμοια του CD-ROM,που δεν είναι άλλη από τα γνωστά μας laser.Χρησιμοποιούν τη λεγόμενη δίοδο φωτοεκμπομπής (led),εξ'ού και το κόκκινο χρώμα.
Το φως που παράγεται από αυτή την ειδική δίοδο,ανακλάται διαφορετικά κάθε φορά που σύρεις το ποντίκι.Αυτή η διαφορετικότητα (γωνία ανάκλασης,στροφή φάσης κλπ κλπ) μεταφράζονται σε κίνηση του δείκτη πάνω στην οθόνη σου.
Βασικά πλεονεκτήματα αυτών των ποντικιών είναι το μικρό τους βάρος, η μεγάλη τους ακρίβεια και η μειωμένη συντήρηση που απαιτούν.
Το μόνο μεονέκτημά τους είναι η μη δυνατότητα λειτουργίας τους πάνω σε διαφανείς επιφάνειες (πχ τζάμι).
Τίποτα το παράξενο ως εδώ.
Όσον αφορά τη μορφή που σχηματίζεται,δεν την έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια αλλά σας πιστεύω.
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω για το σχηματισμό οποιασδήποτε μορφής είναι η διάθλαση του φωτός μέσα από το πλαστικό "πάτο" καθώς εξέρχεται από το ποντίκι.
Το γιατί σχηματίζεται η συγκεκριμένη μορφή και όχι ένα αγγελάκι πχ ή ή μια καρδούλα,αυτό δε μπορώ να το απαντήσω.
Ελπίζω να σας κάλυψα! Αν είχα περισσότερα δεδομένα στα χέρια μου ίσως να μπορούσα να σας πώ κι άλλα.Φιλικά!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 01/12/2003 23:18:43