ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ellovos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/02/2007, 15:25:38

quote:

@A. Kircher

Ε νομίζω πως θα ήταν ένα φρικτό συναίσθημα να συνειδητοποιείς ότι έδωσες το τελειωτικό χτύπημα σ'ένα είδος και συμμετείχες σε μια...γενοκτονία

συναντησα καποτε στην Κρητη ενα σκαθαρι που νομιζα οτι δεν υπηρχε πια στην Ελλαδα

μεγαλο γυρω στα 5 εκατοστα, μαυρο, με μια μεγαλη καθετη δαγκανα - πανεμορφο

ενιωσα ενα δεος κι ενα ψυχοπλακωμα στην ιδεα οτι μπορει να ηταν το τελευταιο του ειδους του στην Κρητη

στα χρονια που περασαν, δεν ξανασυναντησα αλλο του ειδους του...

quote:

Agnostic

@ellovos και Troll
Οχι ότι δεν γέλασα με τις "διασταυρώσεις" ζώων στις φωτογραφίες που βάλατε μέχρι τώρα. Μάλιστα, μερικές ήταν αρκετά πετυχημένες και εμπνευσμένες. Η ευγενική μου προτροπή είναι να παραθέσετε περαιτέρω παρόμοια φανταστικά ζώα σε ανάλογα τόπικς, είτε στην κατηγορία "ΕΙΚΟΝΕΣ", είτε σε συγκεκριμένα τόπικς του "Τυράχλαδου" στα οποία μπορούμε να κάνουμε πιο συχνά το καλαμπούρι μας.

εβουαλα μαγκες: photoshop - η ένατη τέχνη

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8995

ηθελα να το ανοιξω απο καιρο και μου δωσατε την ευκαιρια

*
*
*

επανερχομαι στο θεμα και για να σας καταθλιψω, σας θυμιζω την σφαγη των μωρων της φωκιας στην Αρκτικη, καθε χρονο

ΓΟΥΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ

οπως και οτι καποιοι λαοι οπως οι Ιαπωνες, επιμενουν να σκοτωνουν και να τρωνε φαλαινες

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
03/02/2007, 19:44:18
Agnostic

quote:
Αλλωστε και ο άνθρωπος σε πιο ελεύθερα πλαίσια, ζώο είναι και αυτός
Nice work.

Jonniebegood

quote:
ΓΟΥΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

13/02/2007, 03:52:23

Σφαγή δελφινιών

δειτε το βιντεο (ευχαριστω την φιλη Κατερινα που ανεβασε το λινκ στο φορουμ του ΦΟΣ)

http://rplanetservice.blogspot.com/2007/02/blog-post.html

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
22/02/2007, 01:26:45
Λίγο σοκαριστικό το βίντεο που παρέθεσες φίλε Γιάννη, αλλά χρειάζεται για να αφυπνιστούμε όλοι μας.

Με την αδεια της Κυβέρνησης του Καναδά άρχισε το μεγαλύτερο κυνήγι μωρών φώκιας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 300.000 μωρα φώκιας θα σφαγιαστούν φέτος.

Μήπως πρέπει να γίνει κάτι σύντομα;;;

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=canada_seal_hunt&Player=wm&speed=_med

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

22/02/2007, 21:26:02

πρεπει να το δουνε ολοι μπας και καταλαβουν απο που προερχονται οι γουνες που φορανε οι ματσωμενες μουλαρες...

θενκς!

www.johnniebegood.gr

16/02/2010, 00:29:33
Μια ταινία/ντοκιμαντέρ που πρέπει όλοι να την δούμε για να αναρωτηθούμε τελικά αν αξίζει να λεγόμαστε «άνθρωποι ή κτήνη;»…

THE COVE

The Cove Trailer

NemesiΜέλος
16/02/2010, 10:36:31
Κτήνη! Μόνο Κτήνη, τίποτα άλλο... πια ανέλιξη, ποιος ανώτερος εαυτός... άσε μια απογοήτευση είμαστε

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

04/06/2010, 11:21:14
Κάθε πράξη μας , αποτελεί και τον πεντακάθαρο καθρέπτη μας...-

"Ανθρώπινη ράτσα"..ορδές δολοφόνων..βιαστών!

Δεν θέλω να πώ τίποτ'αλλο..τίποτ'αλλο...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

NemesiΜέλος
04/06/2010, 11:39:24
Με πονάει πάντα!
Με απογοητεύει, τι προσπαθούμε να κάνουμε εμείς? Θα καταφέρουμε ποτέ να ξεφύγουμε από αυτό το επίπεδο?

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

05/06/2010, 08:53:11
Πολλές φορές βλέποντας τέτοια ντοκιμαντέρ ή βίντεο (όσο μπορώ να δω, να αντέξω..) αναρωτιέμαι το αν είχα κάποιο από αυτά τα κτήνη (ανθρώπους) μπροστά μου πως θα αντιδρούσα;
Ψάχνοντας τα συναισθήματα που νοιώθω εκείνη την στιγμή το μόνο που «βλέπω» είναι ότι πραγματικά θα γινόμουν κτήνος και εγώ απέναντι τους, και ίσως κάτι χειρότερο..

Ξέρετε φίλοι μου και μόνο που το σκέπτομαι, που βιώνω αυτά τα αισθήματα, πραγματικά με φοβίζει….