- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ..
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣ ΣΕΛΙΔΕΣ??
ΤΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ?
CHARMED
μαλλον εχει σχεση με τους λαθρομεταναστες... ειναι τριγυρω απο την Πανεπιστημιου και Ακαδημιας (λιγο μετα το Συνταγμα για να καταλαβεις)...

quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ..
ειναι το "κενο" που δημιουργησαν τα διαγραφεντα μηνυματα...

quote:
ειναι το "κενο" που δημιουργησαν τα διαγραφεντα μηνυματα...
ΝΑΙ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 20 .
ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ 22
ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ?
ετσι, ετσι.... 

ΧΑ!
Καλησπέρα σας
Kαλησπερα Narkissa

quote:
μαλλον εχει σχεση με τους λαθρομεταναστες... ειναι τριγυρω απο την Πανεπιστημιου και Ακαδημιας (λιγο μετα το Συνταγμα για να καταλαβεις)...
ΒΛΕΠΩ.. ΒΛΕΠΩ..
χαιρετω
quote:
ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ?
αυτη τη στιγμη οχι... στο γραφειο ειμαι

ΗΕΥ GEORGIA!
chessΜέλος
Γεια σου Γωγω..Ειμαι η Νεφελη...θες να γινουμε φιλες???
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
HELLO STIV!
quote:
Γεια σου Γωγω..Ειμαι η Νεφελη...θες να γινουμε φιλες???Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
Δεν κάνω δυο φορές τα ίδια λάθη
chessΜέλος
Ουτε εγω...Ετσι για τα ματια του κοσμου ρωτησα....
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
Γεια CHARMED να σε ρωτησω κατι ,γιατι γραφεις με κεφαλαία?
quote:
Ουτε εγω...Ετσι για τα ματια του κοσμου ρωτησα....Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
Πάλι έχασα τη συλλογη ποιημάτων του Πόε...Πού στο καλό είναι πάλι...?? τα νεύρα μου!
quote:
γιατι γραφεις με κεφαλαία?
ΚΑΙ ΕΓΩ Τ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟ..
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ?