ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

jonniebegood48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
15/12/2005, 02:22:09

quote:

[red][b]ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΜΙΣΤΕΡ JOHNNIE

okεϋ μαn, ντοnt σουτ μι dαουν - αϊ αμ τζαsτ ο πιaniσtας

φερst tαiμ αϊ sι διζ κοt!

mpιλιβ μi!!!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

lorenzoΜέλος
17/12/2005, 11:05:43

quote:
Διαβάστε όμως την υπογραφή του JBG. Τη διαβάσατε, το ξέρω, αλλά δεν την καταλάβατε. Ξαναδιαβάστε την. Αλλιώς χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να κατανοήσετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι./Βιάζεστε. Βιάζεστε να συμπεράνετε. Βιάζεστε να φτάσετε κάπου. Ούτε κι εσείς ξέρετε που. (Που μας πάει; Που το πάει;).... ........ ........ //Αλήθεια, είναι ένα είδος ιδιοκτησίας τα συμπεράσματα; Εννοώ,... θέλετε να Έχετε «κάτι»; Η πληροφορία είναι (ας πούμε) σαν το καινούριο πλυντήριο-το τσαντάκι prada-το ΣΚ στο Μιλάνο; Ποιο είναι μικροί μου εξ-ερευνητές (κι απανταχού ΧάΡρΡυ ΠόΤτΤερ) το έπαθλο; Το Φως; (Ποιο απ όλα; Της ΔεΗ, του κεριού ή του λυχναριού του Αλαντίν;)...Μήπως το έπαθλο είναι η Αρμονία; (Μη μου πείτε των Σφαιρών γιατί θα κατέβει ο Μέγας Διδάσκαλος να ρίξει καναδυό ξεγυρισμένες.) Χμ... μήπως η Ελευθερία;; (Όχι δα. Δεν θέλετε να είστε ελεύθεροι, σας διαβεβαιώ. Θέλετε να είστε Απλώς Ευτυχισμένοι. Και πολύ καλά κάνετε./Η Ελευθερία θέλει @...) Ή μήπως το έπαθλο είναι η Θέωση;;; (Ω, Μον Ντιε! Μα... Είστε Θεοί, κι ας μην το πήρατε χαμπάρι κι ας μην δύνασθε να το αποδείξετε εμπράκτως Τώρα+Εδώ. Αλλά κι αυτό που Τώρα+Εδώ έγραψα, ούτε κι αυτό το καταλάβατε και κινδυνεύω να κατηγορηθώ για βλασφημία... να πάρω κι εσάς στο λαιμό μου, που κατά έναν περίεργο τρόπο μπερδεύετε τη Σιγουριά με τη σιγουριά και τη σιγουριά με την έπαρση./Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το «θέμα», Moz;! Δεν έχουν. Είπα εγώ πως έχουν; Τόπικ-Μου είναι, ό,τι Θέλω γράφω ((με πλήρη επίγνωση και της τελευταίας τελείας,/.)). Θεωρείστε το «απλώς» ως το τελευταίο «σοκολατάκι» που λαμβάνετε τοιουτοτρόπως από Εμένα ((το μέλος Μοz, 3ης βαθμίδας και «αυτηνής»)) ως υπ-Ενθύμιση να παρατηρείτε λΙΙίΙΙγο καλύτερα/και πρωτίστως τον Εαυτό. U know... I robot©U robot... κι αφήστε τα «ανούσια» για τους χασομέρηδες, «αρπαγμένους» ή τους Βάρ!βάρ!ους «εχθρούς του Εσωτεριστάν»./Είναι τουλάχιστον αστείο (ΠΑΝτα κατ-εμέ) να ασχολείστε με την «6η/7η/8η» αίσθηση, όταν δεν έχετε καλλιεργήσει και οξύνει επαρκώς τις 5 βασικές που σας δόθηκαν και τζάμπα. Κι ακόμα πιο αστείο να πιστεύετε πως ασχολείστε με τον Εσωτερισμό και την Πνευματική Αναζήτηση όταν δεν έχετε λύσει άλλα σημαντικότερα, Υπαρξιακής Υφής και Ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης./Η Τέχνη έχει αποδείξει τη Δύναμή της να λύνει τέτοιους «κόμπους», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει κόψιμο του όποιου γόρδιου ή ομφάλιου... Δεν «ελπίζω», ούτε «εύχομαι» να κρατήσετε το απόσταγμα της Τέχνης μέσα από τόσες σελίδες, γιατί αυτό συνέβη-συμβαίνει-και θα συμβαίνει auto-run και σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχε προ-βλεφθεί και πλέον το βλέπω ολοένα και περισσότερο στην γραφή και στην διαδικτυακή «συμμετοχή» αρκετών, και όχι στο Φαίνεσθαι.//SIMcard: Το Απόλυτο ως Μτφ προκύπτει από Ψυχές/Νόες Απόλυτα Ταυτισμένες/ους.

Χρήζει δεύτερης πιο προσεκτικής ανάγνωσης... Άνευ σχολίων...

ΣΣΣσσσσςςςςςςςςςςςςςςς.....

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius

----------------------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

17/12/2005, 16:15:25
quote:

lorenzo

quote:
Διαβάστε όμως την υπογραφή του JBG. Τη διαβάσατε, το ξέρω, αλλά δεν την καταλάβατε. Ξαναδιαβάστε την. Αλλιώς χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να κατανοήσετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι./Βιάζεστε. Βιάζεστε να συμπεράνετε. Βιάζεστε να φτάσετε κάπου. Ούτε κι εσείς ξέρετε που. (Που μας πάει; Που το πάει;).... ........ ........ //Αλήθεια, είναι ένα είδος ιδιοκτησίας τα συμπεράσματα; Εννοώ,... θέλετε να Έχετε «κάτι»; Η πληροφορία είναι (ας πούμε) σαν το καινούριο πλυντήριο-το τσαντάκι prada-το ΣΚ στο Μιλάνο; Ποιο είναι μικροί μου εξ-ερευνητές (κι απανταχού ΧάΡρΡυ ΠόΤτΤερ) το έπαθλο; Το Φως; (Ποιο απ όλα; Της ΔεΗ, του κεριού ή του λυχναριού του Αλαντίν;)...Μήπως το έπαθλο είναι η Αρμονία; (Μη μου πείτε των Σφαιρών γιατί θα κατέβει ο Μέγας Διδάσκαλος να ρίξει καναδυό ξεγυρισμένες.) Χμ... μήπως η Ελευθερία;; (Όχι δα. Δεν θέλετε να είστε ελεύθεροι, σας διαβεβαιώ. Θέλετε να είστε Απλώς Ευτυχισμένοι. Και πολύ καλά κάνετε./Η Ελευθερία θέλει @...) Ή μήπως το έπαθλο είναι η Θέωση;;; (Ω, Μον Ντιε! Μα... Είστε Θεοί, κι ας μην το πήρατε χαμπάρι κι ας μην δύνασθε να το αποδείξετε εμπράκτως Τώρα+Εδώ. Αλλά κι αυτό που Τώρα+Εδώ έγραψα, ούτε κι αυτό το καταλάβατε και κινδυνεύω να κατηγορηθώ για βλασφημία... να πάρω κι εσάς στο λαιμό μου, που κατά έναν περίεργο τρόπο μπερδεύετε τη Σιγουριά με τη σιγουριά και τη σιγουριά με την έπαρση./Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το «θέμα», Moz;! Δεν έχουν. Είπα εγώ πως έχουν; Τόπικ-Μου είναι, ό,τι Θέλω γράφω ((με πλήρη επίγνωση και της τελευταίας τελείας,/.)). Θεωρείστε το «απλώς» ως το τελευταίο «σοκολατάκι» που λαμβάνετε τοιουτοτρόπως από Εμένα ((το μέλος Μοz, 3ης βαθμίδας και «αυτηνής»)) ως υπ-Ενθύμιση να παρατηρείτε λΙΙίΙΙγο καλύτερα/και πρωτίστως τον Εαυτό. U know... I robot©U robot... κι αφήστε τα «ανούσια» για τους χασομέρηδες, «αρπαγμένους» ή τους Βάρ!βάρ!ους «εχθρούς του Εσωτεριστάν»./Είναι τουλάχιστον αστείο (ΠΑΝτα κατ-εμέ) να ασχολείστε με την «6η/7η/8η» αίσθηση, όταν δεν έχετε καλλιεργήσει και οξύνει επαρκώς τις 5 βασικές που σας δόθηκαν και τζάμπα. Κι ακόμα πιο αστείο να πιστεύετε πως ασχολείστε με τον Εσωτερισμό και την Πνευματική Αναζήτηση όταν δεν έχετε λύσει άλλα σημαντικότερα, Υπαρξιακής Υφής και Ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης./Η Τέχνη έχει αποδείξει τη Δύναμή της να λύνει τέτοιους «κόμπους», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει κόψιμο του όποιου γόρδιου ή ομφάλιου... Δεν «ελπίζω», ούτε «εύχομαι» να κρατήσετε το απόσταγμα της Τέχνης μέσα από τόσες σελίδες, γιατί αυτό συνέβη-συμβαίνει-και θα συμβαίνει auto-run και σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχε προ-βλεφθεί και πλέον το βλέπω ολοένα και περισσότερο στην γραφή και στην διαδικτυακή «συμμετοχή» αρκετών, και όχι στο Φαίνεσθαι.//SIMcard: Το Απόλυτο ως Μτφ προκύπτει από Ψυχές/Νόες Απόλυτα Ταυτισμένες/ους.

Χρήζει δεύτερης πιο προσεκτικής ανάγνωσης... Άνευ σχολίων...

ΣΣΣσσσσςςςςςςςςςςςςςςς.....

χρηζει, χρηζει...

αλλα το Λοα μοζ λιγοι το καταλαβαν φιλε μου

.

επι τι εφκερηα πολουντε πεδακια κε του 94 - βελτηομενα μονντελα, μπλε σκουρα - ζιτιστε κιριο γιανι

.

rizitisΜέλος
18/12/2005, 15:44:37
quote:

quote:

ΥΓ. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙΝΤΙΣΑΜΕ

κρατα γερα το μετεριζι!

.

...

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

21/12/2005, 21:30:33

.

τιμη και δοξα στον Νικο Παλαιοκωστα!

.

23/12/2005, 19:34:17

.

γελαει καλυτερα οποιος γελαει συνεχεια!

τις ευχες μου για ο,τι επιθυμει εκαστος, απο καρδιας!

.

rizitisΜέλος
24/12/2005, 17:26:47
Με του Χριστού την γέννηση
και για το νέο έτος
να την χτυπάν την πόρτα σας
μόνο χαρές ωφέτος !

να μην σου κουρταλούνε

27/12/2005, 17:43:19

.

.

lorenzoΜέλος
27/12/2005, 19:14:20

--Confucius

lorenzoΜέλος
27/12/2005, 20:18:57

--Confucius

rizitisΜέλος
29/12/2005, 12:19:33

να μην σου κουρταλούνε

30/12/2005, 18:37:01

.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012!

επη τι εφκερια πολητε πεδακη του 81, το μοναδηκο αφτις τις εσωδηας με παραψηριονηκεσ ικανωτιτες και μπλε μαρεν αβρα!
ζιτιστε κηριο γιανι

.

14/01/2006, 01:16:59

.

εκ Της Υπηρεσιας:

βρεθηκαν τα αιτια του προσφατου σεισμου!

.

rizitisΜέλος
14/01/2006, 03:32:59

Its impossible to have always an agreement Mr. jonnie , don’t you think ?
So now we disagree my friend…
He is looking …but He never touches …

Η πεταλούδα άμα καεί
στην φλόγα που τσαρέσει,
που να τα βρει άλλα φτερά
σάλλη φωτιά να πέσει

14/01/2006, 10:57:34
quote:

Its impossible to have always an agreement Mr. jonnie , don’t you think ?
So now we disagree my friend…
He is looking …but He never touches …

μιλαμε για τον κυριο στα δεξια?

απλα κοιταει, δεν αγγιζει τιποτα!

.

rizitisΜέλος
14/01/2006, 22:52:44

its my problem tonight...

am I the fisherman or the fish ?

ssssssssssT, dont speak please....
its my problem ...

rIzItIs iSS a big nothing tonight.

Η πεταλούδα άμα καεί
στην φλόγα που τσαρέσει,
που να τα βρει άλλα φτερά
σάλλη φωτιά να πέσει

En dessert encore, et encore, et encore....

Edited by - rizitis on 14/01/2006 23:07:18

19/01/2006, 17:12:19

.

η σιωπη των πουλερικων - παιζεται στις ειδησεις.

για δυνατα στομαχια...

γιατι όποτε βλεπω ειδησεις θυμαμαι το νταχαου και τα παραρτηματα του???

.

26/01/2006, 22:50:17
Μόζη, στο κάνω δώρο.

quote:

[Σε υμνούμε, ω αξιολάτρευτε Γιε της Γκάορι
Ηγέτη των αγγελικών δυνάμεων!
Σε δοξολογούμε, ω Γκανέσα,
Κύριε Πανάγαθε και Παντοδύναμε
Που ενσαρκώνεις τις ύψιστες αρετές
και μας χαρίζεις την Ευφυία και τη Γνώση
και κάθε τι αγαθό που συμβάλλει
στην πνευματική μας ανάπτυξη και πρόοδο!]

Wir loben Dich lobenswerter Sohn der Gaori
Anführer der Mächte der Engel
wir preisen Dich, oh Ganescha
weiser und allmächtiger Herr
der unsere höchste Tugenden vertrittst,
und uns die Weisheit und das Wissen schenkst,
und alles Kostbare das unserer
seelischen Förderung und Fortschritt dient.

(Ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο. Απόδοση κατά νόημα)

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 26/01/2006 22:53:18

kswtikoulaΜέλος
27/01/2006, 04:10:36
Wenn du menschen fischen willst,
so musst du dein herz an die Angel stecken;
dann beißen sie an.

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

27/01/2006, 17:00:37
"Εάν θέλετε να αλιεύσετε ανθρώπους,
πρέπει να βάλετε την καρδιά σας στη ράβδο αλιείας,
κατόπιν δαγκώνουν επάνω"