ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

jonniebegood48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
kswtikoulaΜέλος
27/01/2006, 20:27:30
Αν θέλεις να ψαρέψεις ανθρώπους,
πρέπει να βάλεις την καρδιά σου στο αγκίστρι,
τότε τσιμπάνε....
Χαμένοι στη μετάφραση.............................................

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

kswtikoulaΜέλος
27/01/2006, 20:33:10
Alle Autorität, die ich besitze,
beruht einzig darauf, dass ich weiß, was ich nicht weiß.
Sokrates (470-399 v. Chr.)

Δεν άλλαξες όμως εσύ...

kswtikoulaΜέλος
27/01/2006, 20:45:42
Ενα ξέρω, πως τίποτα δεν ξέρω!

Δεν άλλαξες όμως εσύ...

31/01/2006, 15:56:37

.

ΚΑΛΑ ΚΟΥΔΟΓΕΝΝΑ!

σαν σημερα ο Κουδας ενσαρκωθηκε για τρισχιλιοστηεξηκοστηπεμπτη φορα!

.

επισης, σαν σημερα γεννηθηκαν οι ιοι των υπολογιστων!

http://news.pathfinder.gr/periscopio/281667.html

να τους χαιρομαστε!!!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

MozΜέλος
01/02/2006, 02:46:17
SIM-CARD:

quote:

Μόζη, στο κάνω δώρο.

Πότε κάνει «μπουμ»; / «Καλή μου»*, the party is over, αλλά ας όψεται η σχετικότητα του Χρόνου και το ήμισυ του παντός. Ο Γκανές μετα-σου... ((ThankU, φίλε Βρίλ / C-ya in Vril-ya!))

quote:
Αν θέλεις να ψαρέψεις ανθρώπους,
πρέπει να βάλεις την καρδιά σου στο αγκίστρι,
τότε τσιμπάνε....
Χαμένοι στη μετάφραση.............................................

quote:
Θείε Κομπαγιάσι σου είπε ποτέ κανείς ότι με τον έξω κόσμο δε μοιάζεις?

kswtikoula μου, χάθηκα... στην αντίφαση! Τσέκαρε λιγάκι την Πρόθεση... / κι αν θες στείλε μου την μτφ (e-mail me). Στα περί «δολώματος», απευθύνσου σε ειδικό καρδιολόγο «αυτηνής» και με βούλα. ((Ask JBG, for example. He knows... E, Tζώνυ?!))

quote:
μιλαμε για τον κυριο στα δεξια?

Μα Τζώνυ-μπι μου, ο κύριος στα δεξιά... είναι στα αριστερά.
((Λες αν πάει απ-την άλλη μεριά... να πέσει με τα μούτρα;;; Χμ...))

quote:
am I the fisherman or the fish ?

Και τα δύο ή κανένα. Και τα δύο και κανένα / ταυτόχρονα. ((Γεια σου ριζίτη! ))

Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά...
Εγώ και η προβοσκίδα μου σας λέμε GutTtenacht... και όνειρα γλυκά!

M©Z society / technoshamanism_uberalles

--------------------------------------------------------
* Στμ. Vril-Power! «Κινεί τα πάντα.»
--------------------------------------------------------

>> REMINDER ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑ-μου: Αμαλία-μου, ζήτησα να κλειδωθεί το τόπικ μου, αλλά δεν έγινε. Θα σου ζητήσω για δεύτερη φορά να σπεύσεις, μιας και ως θεματοθέτης θεωρώ πως έκανε τον κύκλο του και τις απαντήσεις μου επί του θέματος τις πήρα. / Σ-ευχαριστώ. ΤΕΛΟΣ .-

rizitisΜέλος
01/02/2006, 15:01:07
quote:
((Γεια σου ριζίτη! ))

Γεια σου και εσένα

Το topic μόζη μας, δεν σου ανήκει…
Ανήκει σε εμάς που συνεχίζουμε να γράφουμε…ρώτα και τον jbg…

quote:
Μα Τζώνυ-μπι μου, ο κύριος στα δεξιά... είναι στα αριστερά.
((Λες αν πάει απ-την άλλη μεριά... να πέσει με τα μούτρα;;; Χμ...))

Αν το αριστερά και το δεξιά είναι μία από τις θέσεις Του, ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτή, τότε καλό και κακό δεν είναι ανθρώπινη επινόηση...αφού Αυτός τελικά το έχει διαχωρίσει με την επιλογή Του να κάθετε δεξιά ή αριστερά, ίσως ανάλογα με το επίπεδο ή το πεδίο του παρατηρητή…

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
am I the fisherman or the fish ?
--------------------------------------------------------------------------------

Και τα δύο ή κανένα. Και τα δύο και κανένα / ταυτόχρονα

Είμαι ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα…
Είμαι ένα ψάρι που τσίμπησε στην ίδια του την ράβδο αλιείας …

quote:
Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά...

Τέλος , και εγώ αφού το επιθυμείς…

Rizitis the fish which bite its own bait…

Αυτοαλιεύομαι

ΙΧΘΥΣ the only truth..

NO Ergot,NO psilocybin

NO amanita muscaria...
JUST LOVE

02/02/2006, 10:51:26

quote:

το τοπικ ανηκει στα "ψαρια που τα λενε Γουαντα"!

ειδοποιησα ηδη τον δικηγορο μου για να παρθουν ασφαλιστικα μετρα κατα του μοζη και ζητησα να ανοιχτουν οι λαγαριασμοι του στην Ελβετια.

.

02/02/2006, 15:09:19
quote:

quote:

το τοπικ ανηκει στα "ψαρια που τα λενε Γουαντα"!

ειδοποιησα ηδη τον δικηγορο μου για να παρθουν ασφαλιστικα μετρα κατα του μοζη και ζητησα να ανοιχτουν οι λαγαριασμοι του στην Ελβετια.

που θα γραφω εγω οτι βρεθηκε ο διαδοχος (πιθανον και η μετενσαρκωσις) της Πυθιας? (ο μαυρος Πητ Παπαδακος!!! )

.

kswtikoulaΜέλος
06/02/2006, 15:40:28
Der Frieden kommt durch Verstädigung,
nicht durch Vereinbarung.
Arabisches Sprichtwort

Η ειρήνη έρχεται μέσω της καταννόησης,
όχι μέσω διαπραγματεύσεων.
Αράβικη παροιμία

Alle unsere Streitigkeiten enstehen daraus,
dass einer dem anderen seine Ansichten aufzwingen will.
Mahatma Ghandi

Όλες οι διξιφισμοί μας προέρχονται από τo ότι,
ο ένας θέλει να επιβάλλει την άποψή του στον άλλο.
Μαχάτμα Γκάντι

Αμάν Αμάν καρδούλα μου,
τα σέβη μου
Ξωτικούλα

Περίμενα καιρό. Πολύ καιρό.
Δεν είπα σε κανένα μήτε λέξη.
Δεν ήθελα κανένας να προσέξει,
ότι διψούσα κι ήθελα νερό...

Κι ήρθ' από πάνω η εντολή να βρέξει...

MozΜέλος
09/02/2006, 06:00:25
quote:

Moz Απεστάλη: 05/05/2005, 04:30:09
------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί μου συγκάτοικοι-έσω, ακούραστοι αναζητητές της Αλήθειας, κατόπιν στροβιλισμού εντός τεκέ παρουσία μελών «αυτηνής της σχολής» σε εδάφη Μογγολικά και δια της ευχαρίστου πλεύσεως μετά κοτέρου και άνευ ναυτίας (καθότι λάτρης των Γαιοθαλασσών) καταμεσίς ωστόσο μυγοθύελλας και άλλων τινών χρυσών συνήθως κουφέτων ουχί ?δυστυχώς- σκαραβαίων, επέλαση ομάδων (ή κοπαδιών... αναλόγως προγράμματος TV) Παραμυθεϊστών ή Καπνιστών, πρωτοσέλιδα της Μις Σκισμένο Μπλουζάκι -άντε τυχερή, φίρμα σε κάναν οι Σαμουράι μας!- και μυστηριώδους εξαφανίσεως «αναρίθμητου-αριθμού» αρουραίων (το συμπαθές τρωκτικό στους fusion chef) εκ των πέριξ του Πανσέπτου Όρους και από ύποπτα φουστανελοφόρα Στοιχεία (φυσιο-λατρών του ροζ ελέφαντα... σωστά;), εισπνέοντας και εκπνεόντας ρυθμικά υπό σκιάν νεοφυτευθέντων δενδριλίων, εν όψει λακκουβών λόγω αρπαγής καπακίων εκ φρεατίων της συμπρωτευούσης, πρώην (και ίσως νυν;) μουσουλμανικής χώρας, από «απίστους», «αδαείς», «διόλου σοβαρούς» και ίσως «επικινδύνους για τη δημοσία υγειινή», καταμεσής Βαβέλ (να μην ειπεισέλθω στα της παιδικής χαράς αν όχι φύσεως τυπωθήτω κι αλεστικά μη δίνετε), πάουερ γιόγκα VS σούσι, πλας μέντιουμ Σούλα (κι ας με συγχωρέσει, δεν την γνωρίζω), το μυστικό για επιτυχία στη συνταγή της θείας Λένας και τα συναφή τηλεοπτικά (πρωινά, υποθέτω), ταχυδακτυλουργικών εντός εκτός κι επί τα αυτά, πυρήχειου, wicca, micca και διαίτης σύκα, χακερισμούς τύπου Κρόουλι, αλμάτων (αλλά προς το παρόν ουχί Κβαντικών, παρά φιλοτίμου δωρεάς φημισμένου φιλοσόφου), στην προσπάθεια περισυλλογής πουπουλακίων πάσης φύσεως, επαληθεύσεως πολλάκις της κάρτας Ταρώ Κρεμασμένος από τον καθόλα σεβαστό Σέρβερ και στα πλαίσια αμοιβαίας ανοχής και εξασκήσεως υπομονής μετά διαλογισμού, ορειβατώντας έως και τραγουδώντας σε Θεούς, ανθρώπους και σκύλους (κουφούς και μη) ενίοτε δια στομάτων εγκαταλελειμένων νηπίων αιλουροειδών εντός υπογείου, δεδηλωμένης κόκκινης σκόνης επί του παρμπρίζ λόγω εκτάκτου αναχωρήσεως της εμπροσθοφυλακής (όχι συνολικώς κι ευτυχώς) και ανελπίστου κύματος από την Αφρικανικήν ήπειρον, παρά την αποστολή βιολογικών και μη παστελακίων καθώς και σοκολατακίων (με γέμιση ή άνευ), σε φίλους ?δυστυχώς γ*μ*το- ψηφιακούς, (χμ... «ανύπαρκτους», Τρισμέγιστε;) ουχί όμως μέσω περιστερίου καθότι ο Ιχνηλάτης αμφιβόλου σταθερότητας καιρού και διαθέσεως, αλλά με πίστη εις τας επισυνάψεις, βουτώντας «κατά λάθος» το δάχτυλο στη Σούπα, «άνθρωπος γαρ ακόμα», ασχέτως μαθημάτων σαβουάρ βιβρ και παρά την προσπάθεια κατευνασμού της οργής του Πελάτου ότι το δάχτυλο «ήτο εικαστική παρέμβασις Ντανταϊστικής φύσεως», εν όψει ανακαινίσεως της γκαλερί του φόρουμ εσωτερικά (διαθέτουμε ΚΑΙ πάρκινγκ μονόκερων), ελλείψει κατσαβιδίου (ή άλεν;) για τα μερεμέτια ηλεκτροδοτικής φύσεως επί εδάφους Σελήνης σε δωμάτια που επρόκειτο να φιλοξενήσουν επιπλέον και νέους επισκέπτας, πλην του Δερβέν Αγά και του (ευτραφούς μεν, συμπαθούς δε) χαρεμιού του, με συνεχείς επικλήσεις στον Μέγα Ταξιάρχη (Μιχαήλ κατά προτίμηση) και καταγραφή της ηχούς ως πειραματισμό του John Cage στη σιωπή και εν τη Ερήμω, με το «γνωστό υφής Μ» εις τα πλέγματα... και ποικιλόσχημα συμπλέγματα που παραμένουν Μέγας Γρίφος, ουχί της Σφιγγός αλλά του περιεχομένου του σωματικού ρετιρέ και μηδενός εξαιρουμένου (και εμού Βεβαίως και Πρωτίστως), ωστόσο άξια προς μελέτη (¶ξια! ¶ξια!) και πάντα με τη βοήθεια του Ενός, φιλεύσπλαχνου και ελεήμονος Ko-hu-da. Aum, Αμάν, Αμήν?

((Χμ... «σανσκριτικά»;...))

Υγιαίνεται συνολικά
URUA!©Moz
---------------------------
ΣτΣ. Το παρόν είναι...χμ... «εμπνευσμένο» από τους πλέον αγαπητούς μου «αλλόγλωσσους», πρωτίστως δε, από αυτούς που δεν γίνονται κατανοητοί ενώ «τη γλώσσα τούς έδωσαν ελληνικήν» και αυτήν και ομιλούν (και δεν εννοώ εμένα).
Στμ. Οποιοσδήποτε περαιτέρω συνειρμός είναι προϊόν του καθενός. Ας μείνει εκεί που είναι... εντός κρανίου. Τονίζω, σκοπός του παρόντος δεν είναι εκ νέου θύελλες. Αντιθέτως. Συνεπώς ΜΗΝ προτρέξετε να συνεισφέρετε δια της επισυνάψεως. Ευχαριστώ.

>> REMINDER ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑ-μου: ...

((Special K_ey% ddctd / Goodbye-λαλά))
http://briefcase.pathfinder.gr/file/hakawati/42609/512927

«ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν)»
δτΔ: - / - / ... / ε // End-o-project

M©Z society

26/09/2014, 16:23:12
Οτι γράφω στον τίτλο. Πρόκειται για τον γνωστό επιστήμονα & ουφολόγο Jacques Vallee και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι μεταφρασμένο στα Ελληνικά, πρωτού αγοράσω κάποιο Αγγλικό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Vall%C3%A9e
http://www.amazon.com/Jacques-Vallee/e/B001K8JD8Q/

30/09/2014, 14:57:34
quote:

Οτι γράφω στον τίτλο. Πρόκειται για τον γνωστό επιστήμονα & ουφολόγο Jacques Vallee και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι μεταφρασμένο στα Ελληνικά, πρωτού αγοράσω κάποιο Αγγλικό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Vall%C3%A9e
http://www.amazon.com/Jacques-Vallee/e/B001K8JD8Q/

Κάποια επιστημονικής φαντασίας του κυκλοφορούσαν ως βίπερ φαν θυμάμαι Jacques Vallée has also written four science fiction novels, the first two under the pseudonym of Jérôme Sériel:

Le Sub-Espace [Sub-Space] (1961)
Le Satellite Sombre [The Dark Satellite] (1963)
Alintel (as Jacques Vallée) (1986) (provided partial basis for Fastwalker)
La Mémoire de Markov (as Jacques Vallée) (1986)

Θεωρούνταν κακογραμμένα και δείγματα κακής ΕΦ από ελληνικές κριτικές που είχα διαβάσει,αλλά μπορεί να τον μπερδεύω με άλλον με γαλλικό όνομα.

http://comicsmania.gr/pages/14_viper.htm

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

02/10/2014, 08:38:07
Με ενδιαφέρουν τα δοκίμια του όχι τα μυθιστορήματα. Πάντως είναι γενικά αρχή οτι οταν επιστήμονες δοκιμάζουν να γράψουν ε.φ δεν τα καταφέρνουν καλά. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.

02/10/2014, 14:47:26
quote:

Με ενδιαφέρουν τα δοκίμια του όχι τα μυθιστορήματα. Πάντως είναι γενικά αρχή οτι οταν επιστήμονες δοκιμάζουν να γράψουν ε.φ δεν τα καταφέρνουν καλά. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.

Σου προτείνω αυτό: https://www.scribd.com/doc/96346027/Jacques-Vallee-Passport-to-Magonia

Το περισσότερα βιβλία του ασχολούνται με κοινοτυπίες και αναφορές περιστατικών που δεν οδηγούν πουθενά. Το Passport to Magonia ξεχωρίζει.

02/10/2014, 18:32:19
Ποιά έχεις διαβάσει; Φαντάζομαι οτι θα αναφέρεσαι στα Αγγλικά γιατί, απ' όσο έχω δει, στα Ελληνικά δεν υπάρχει τίποτα. Το Messengers of Deception το έχεις διαβάσει; Αυτό σχεδιάζω να πάρω.

03/10/2014, 12:38:25
quote:

Ποιά έχεις διαβάσει; Φαντάζομαι οτι θα αναφέρεσαι στα Αγγλικά γιατί, απ' όσο έχω δει, στα Ελληνικά δεν υπάρχει τίποτα. Το Messengers of Deception το έχεις διαβάσει; Αυτό σχεδιάζω να πάρω.

Αγγλικά
από τα ουφολογικά διάβασα (σε κάποιο βαθμό, όχι ολόκληρα)
Anatomy of a phenomenon: unidentified objects in space – a scientific appraisal (1st hardcover ed.). NTC/Contemporary Publishing. January 1965. ISBN 0-8092-9888-0.

Passport to Magonia: From Folklore to Flying Saucers. Chicago, IL, U.S.A.: Publ. Henry Regnery Co. 1969.

The Edge of Reality – Jacques Vallée and Dr. J. Allen Hynek (1975)

Dimensions: A Casebook of Alien Contact (1st ed.). Contemporary Books. April 1988. p. 304. ISBN 0-8092-4586-8.

Το format αυτού του είδους βιβλίων το βρίσκω πια αφόρητα βαρετό και δεν οδηγεί πουθενά (19ΧΧ ο/η τάδε είδε στον ουρανό φωτάκια ν'αναβοσβήνουν μπλα μπλα) καθώς αναμασούν τα ίδια και τα ίδια αλλά Το Passport to Magonia αν και ακολουθεί το ίδιο format δείχνει προς μια πιο παραγωγική κατεύθυνση γι'αυτό και στο πρότεινα.

03/10/2014, 13:29:28
Κάτι που παρέλειψα: στο ζήτημα των ουφολογικών συμφωνώ με τα συμπεράσματα του Βαλέ: ότι φαινόμενο UFO είναι αυθεντικό
quote:
Vallée proposes that there is a genuine UFO phenomenon, partly associated with a form of non-human consciousness that manipulates space and time. The phenomenon has been active throughout human history, and seems to masquerade in various forms to different cultures. In his opinion, the intelligence behind the phenomenon attempts social manipulation by using deception on the humans with whom they interact.
Vallée also proposes that a secondary aspect of the UFO phenomenon involves human manipulation by humans. Witnesses of UFO phenomena undergo a manipulative and staged spectacle, meant to alter their belief system, and eventually, influence human society by suggesting alien intervention from outer space. The ultimate motivation for this deception is probably a projected major change of human society, the breaking down of old belief systems and the implementation of new ones. Vallée states that the evidence, if carefully analyzed, suggests an underlying plan for the deception of mankind by means of unknown, highly advanced methods. Vallée states that it is highly unlikely that governments actually conceal alien evidence, as the popular myth suggests. Rather, it is much more likely that that is exactly what the manipulators want us to believe. Vallée feels the entire subject of UFOs is mystified by charlatans and science fiction.

03/10/2014, 16:31:58
Ναι σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Οι περισσότεροι μάρτυρες όντως κάτι βλέπουν. Οσοι δεν είναι τρελοί, βαρεμένοι, ζητούν δημοσιότητα ή τους έχουν βάλει να τα λένε. Επίσης ενα μικρό ποσοστό απο αυτά που έχουν πραγματικά δει, δεν είναι εξηγήσιμα με κάποιο απο τα γνωστα φυσικά φαινόμενα ή τεχνικά μέσα. Οι ερμηνείες είναι άλλο θέμα, και αυτό διαπραματεύεται ο Βαλέ. Μάλιστα δίνει την πιο επιστημονική οπτική γωνία που θα μπορούσες να πάρεις. Τα δυο που αναφέραμε τα βρήκα σε ebooks και σκέφτομαι να τυπώσω το ένα απο αυτά, που είναι και σε διπλή σελίδα. Νομίζω πως αν βρώ ενδιαφέρον ίσως αγοράσω κάτι τελικά.

Edited by - Heretic on 03/10/2014 16:34:10

13/10/2014, 17:10:18
Προσωπικά έχω διαβάσει τα βιβλία του Ζακ Βαλλέ (όχι όλα) στα αγγλικά, αλλά απ' όσο ξέρω δεν έχουν εκδοθεί πολλά στα ελληνικά εκτός από δύο που είναι εξαντλημένα. Το ένα είναι μετάφραση του Messengers of Deception από τον Θ.Βέμπο με τίτλο "Οι Αγγελιαφόροι της Εξαπάτησης" και για να το βρεις μάλλον ο μόνος τρόπος είναι να επικοινωνήσεις με τον Βέμπο. Το άλλο αν θυμάμαι καλά ήταν μετάφραση του "Invisible College", δεν θυμάμαι ούτε τον ελληνικό τίτλο ούτε τις εκδόσεις, πάντως είναι εξαντλημένο (εγώ το είχα βρει τυχαία σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο). Αν ξέρεις αγγλικά τότε καλύτερα να τα παραγγείλεις από το εξωτερικό τώρα που είναι νωρις γιατί ήδη μερικά από τα βιβλία του έχουν αρχίσει να εξαντλούνται και στην αγγλική...

Πάντως όσον αφορά την "εναλλακτική" ουφολογία νομίζω πως ο Ζακ βαλλέ είναι μια από τις καλύτερες περιπτώσεις οπότε σου συνιστώ να διαβάσεις ότι μπορείς από τον συγκεκριμένο συγγραφέα.

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

04/01/2005, 20:29:36
zinon:)))))))))))))))))
Που ειναι η πραγματικη σου συμμετοχη ;

στην επιλογη,....να εκφρασεις τις σκεψεις σου....να τις προεκτεινεις...?

...να εισαι εδω...να συζητας....αυτα που ακουσες....οσα βιωσες.....?

να προσπαθεις να εκφρασεις τις εμπειριες...σου...που ειναι και ο σοφοτερος διδασκαλος.....?

....να συγκρινεις...?

...να εχεις αντικειμενικη αποψη..μεσω του διαλογισμου....?

...να εχεις ολοκληρωμενη εικονα οσο το δυνατον ,στο θεμα που σε ενδιαφερει...?

Γιατι τι ειναι "δικο μας" πραγματικα ;

ολα οσα ανεφερες...σε γενικες πτυχες....η γνωση που μοιραζομαστε....?

....οι καλες και ασχημες στιγμες....?

τα βιωματα...οι εμπειριες...?

το ειναι μας....?

....οσα περνουν απο το "χερι" μας....?

...ο συσχετισμος που ανεφερες....?

...κληρονομια....που θελουμε και πρεπει να διασωσουμε....

...μεσω της αμφισβητησης...της ερευνας....?

kalliroi:)))))))))))

carpe diem....
memento mori....

στο ποιο δυσκολο δρομο......απαντω....

που ειναι και τα δυο παραπανω...ταυτοχρονα......

ο θανατος....μας περνα απο ολες τις φασεις της ζωης μας......

μεσω της σκεψης.....

μεσω των στιγμων....

μεσω του υπνου....

μεσω....

μεσω της χαρας....

μεσω της λυπης....

μεσω του τροπου που βιωνουμε.....ολα τα παραπανω.....

μεσω των κινητρων που θα προσπαθησουμε να δωσουμε...στο ειναι μας....

που υπεροχα αναφερατε......

αδραξε την μερα....."μεσω του τετραγωνισμου του κυκλου".....

μην ξεχνας τον θανατο...."για να εχει βαση ,ο διαλογισμος και η προσπαθεια"......

ο δυσκολος δρομος ,εχει παγιδες...που δεν θελουμε να αποφυγουμε...?

ο δυσκολος δρομος,κρυβει την γνωση....που θελουμε να αποκτησουμε..?

ο δυσκολος δρομος ειναι για τον κυκλο των χαμενων ποιητων...?

ενα χ στον χαρτη της ζωης μου ειμαι...και προσπαθω να με ανακαλυψω...?

ειμαστε η χαμενη γνωση....που υπαρχει μεσα μας......?

πειρατες,που εχουν μαυρα πανια σηκωσει....τον θησαυρο να διασωσουμε....?

απο τα χερια ...των ονειροκλεφτων....εκεινων που διαχειριζονται την γνωση με λαθος τροπο.....και γεμιζουν τα ονειρα μας με πετρες....?

ειμαι στον κυκλο σας....μια σκια....που ψαχνει να βρει...τον θανατο της......

μεσω της δικης μας γνωσης.....?

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 04/01/2005 20:41:34