ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ESOTERISMOS9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ESOTERISMOSΝέο Μέλος
22/06/2005, 11:54:51
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΒΡΗΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΑ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗ.. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΩΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΤΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

HfaistosΜέλος
22/06/2005, 12:25:05

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

xrysa21Νέο Μέλος
22/06/2005, 13:18:01
ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

xrysa21

ESOTERISMOSΝέο Μέλος
22/06/2005, 13:50:05
[quote]
ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΡΑ!ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ!!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

22/06/2005, 17:30:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ/Η ESOTERISMOS ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΡΑ.

ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

22/06/2005, 17:39:26
Aγαπητή ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ να σε καλωσορίσω στο Εσωτερικα και να σου ευχηθώ καλή και δημιουργική πορεία.

Για το συγκεκριμένο μαλλιαρό επισκέπτη εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι πέρα απο τους συνήθεις τριχωτούς κατοικίδιους φίλους μας.

Θα έλεγα πάντως ότι "κράτα μικρό καλάθι" γιατί οι ενασχολούντες με το παραφυσικό -όχι όλοι- έχουν κάτι κοινό με τους ψαράδες και τους κυνηγούς. Την υπερβολή.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
kostasescoΜέλος
18/07/2014, 21:44:17
Λοβοτομη στους ηλιθιους ε? Θα μπορουσε να ειναι λυση αλλα λιγο δυσκολο να γινει...Καμια καλυτερη ιδεα?Εγω πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι πολυ απλα να μην τους ξαναψηφισει ο λαος....

18/07/2014, 22:01:14
Ο λαός είναι ήδη λοβοτομημένος φίλε.

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

kostasescoΜέλος
18/07/2014, 23:02:49
Δεν θα πρεπει καπως να ξυπνησει?Με τη μορφωση ισως....Να ανοιξει το μυαλο του,να καταλαβει οτι τον δουλευουν..Αλλα εγω πιστευω οτι ο λαος ξερει τι του γινεται απλα δεν εχει τα κοτσια να αντισταθει....Φοβαται μηπως χασει και αυτα που εχει,δεν καταλαβαινει ομως οτι με τη λογικη που εχει θα τα χασει ετσι και αλλιως.....