ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το Top 10 του καθενός μας - - Κινηματογράφος -

- Το Top 10 του καθενός μας - - Κινηματογράφος -

maraki812 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
maraki8Μέλος
27/02/2007, 09:13:24
Επειδή πήγα σινεμά προχτές και είδα κι εγώ το καταπληκτικό τρέιλερ των "300",έλεγε ότι θα παιχτεί μέσα στον Μάρτιο.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.Βέβαια,έτσι είχα ακούσει πέρυσι και για τους Πειρατές της Καραϊβικής και πάιχτηκαν τον Αύγουστο!Ουδείς ξέρει με σιγουριά..Όπως και να έχει,το περιμένω κι εγώ με αγωνία.Τα κόμικς του Μίλλερ που γίνονται ταινία,μόνο με αγωνία τα περιμένει κανείς!!.Θυμάστε το Sin City...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

27/02/2007, 13:20:35
Το 300 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα (έτσι λένε), στις 8 Μαρτίου.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
beyondΜέλος
01/03/2007, 00:31:04
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΡΧ.ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΥΠΕΡ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΞΕΡΞΗ...ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΤΙΚΑ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΕΔΕΝΕ ΟΠΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ BRAD PIT ,ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕ...

BEBAIA TIΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟRIGINAL ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟP TEΝ...
Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ...

1.STAR WARS,THE EMPIRE STRIKES BACK,RETURN OF JEDI,REVENGE OF SITH
2.DUNE
3.ALIEN I,II
4.APOCALYPSE NOW
5.THE DOORS
6.SEVEN
7.MATRIX I
8.LORD OF THE RINGS KAI TA 3
9.BLADE RUNNER
10.HERO

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

iphigeneiaΝέο Μέλος
28/05/2007, 00:29:29
Όποιος είναι λάτρης της τέχνης και τον ενδιαφέρουν οι βιογραφίες ας δει το MODIGLIANI. Την είδα πρόσφατα ( δις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο ) και πρέπει να πω πως ήταν καταπληκτική. Είδε κανείς σας τις ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ??
αγνοώνΜέλος
02/06/2007, 11:48:47
δεν πρόκειται για top αλλά για μια απλή επισήμανση...είδα την ταινία
the machinist με τον ηθοποιό που έπαιζε στο american psycho
και μου δημιουργήθηκασν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι είναι "καλή" και "κακή" ταινία

εγώ την βρήκα κακή,κάκιστη, τη στιγμή που ήμουν προετοιμασμένος να δω ένα αριστούργημα...

πολύ καταθλπιπτική ταινία και πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιες ταινίες δημιουργούν και καταθλιπτικά κοινά...

02/06/2007, 20:08:46
quote:
είδα την ταινία
the machinist με τον ηθοποιό που έπαιζε στο american psycho

christian bale... ή αλλιώς batman!

quote:
εγώ την βρήκα κακή,κάκιστη, τη στιγμή που ήμουν προετοιμασμένος να δω ένα αριστούργημα...

πολύ καταθλπιπτική ταινία και πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιες ταινίες δημιουργούν και καταθλιπτικά κοινά...

εγώ πιστεύω πως, αν και κάποια σκηνικά ήταν για γερα νεύρα, δε θα έλεγα ότι είναι καταθλιπτική... ίσα ίσα είναι φοβερό πως πάνω σε ένα τόσο απλό και, δυστυχώς, συνηθισμένο πράγμα όπως ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα μπορέι να πάρει μία τέτοια τροπή ψυχολογικού θρίλερ/πολέμου...

ο δε μπέιλ, έδωσε ρεσιτάλ, και από πλευράς ερμηνείας, και από πλευράς άθλων που πέρασε γι'αυτή την ταινία... τι εννοώ;

πριν αρχίσουν τα γυρίσματά της, είχε επιλεχθεί για το ρόλο του μπάτμαν, για τον οποίο θα έπρεπε να φτάσει τα 120 κιλά, αρκετά από τα οποία θα έπρεπε να είναι μυική μάζα. για τον "άγρυπνο" θα έπρεπε να φτάσει τα 40 [!] κιλά!

έπρεπε να μείνει νυστικός για βδομάδες, να μείνει κόκαλο για τη διάρκεια των γυρισμάτων, και μετά θα πάρε 80 κιλά σε μυική μάζα μέσα σε λίγους μήνες...

δε νομίζω ότι θα έκανα κάτι τέτοιο αν δεν άξιζε να πω την ιστορία του άγρυπνου. δεν ήταν αυτή η ταινία που θα του έφερνε φήμη ή λεφτά. μπορούσε άνετα να της απορρίψει, και να προετοιμαστεί για τον μπάτμαν με την ησυχία του...

σκέψου το...

03/06/2007, 10:44:57
Την ταινία The machinist δεν την έχω δει ακόμα αλλά δεν έχω ακούσει και πάρα πολλές κριτικές για αυτές.
Με άλλα λόγια, δεν ήταν μια ταινία που ακούστηκε πάρα πολύ.

Αυτό που έχω ακούσει όμως από όσους την έχουν δει είναι ότι η ερμηνεία του Bale είναι πάρα πολύ καλή, ήταν πολύ καλός στο ρόλο του κι ήταν κατόρθωμα για αυτόν να χάσει τόσα πολλά κιλά την στιγμή που έπρεπε να είναι 120 στο Batman begins.

In anticipation of my resurrection...

22/06/2007, 10:18:49
Αλλη μια πρωτιά
Ο «Πολίτης Κέιν» η καλύτερη αμερικανική ταινία όλων των εποχών

Λος Αντζελες

Η κλασσική ταινία του Όρσον Ουέλς Ο Πολίτης Κέιν (1941) ανακηρύχθηκε η καλύτερη αμερικανική ταινία όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI), αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Νονό (1972) του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Η λίστα περιλαμβάνει 100 ταινίες και για την κατάρτισή της κλήθηκαν να ψηφίσουν 1.500 δημιουργοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συγγραφείς και άλλοι άνθρωποι της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η δεκάδα συμπληρώνεται από την Καζαμπλάνκα, το Οργισμένο Είδωλο, το Τραγουδώντας στη Βροχή, το Όσα Παίρνει ο Ανεμος, τον Λορενς της Αραβίας, τη Λίστα του Σίντλερ, τον Δεσμώτη του Ιλίγγου και τον Μάγο του Οζ.

Η λίστα περιλαμβάνει και πιο πρόσφατες ταινίες, όπως ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών, ο Τιτανικός και η Έκτη Αίσθηση.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι ο σκηνοθέτης με τις περισσότερες ταινίες στη λίστα (πέντε), ενώ οι ηθοποιοί με τις περισσότερες συμμετοχές είναι ο Τζέιμς Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (επίσης πέντε).

Αυτή είναι η δεύτερη λίστα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου. Η πρώτη είχε ανακοινωθεί το 1998. Εντύπωση προκάλεσε η άνοδος του Δεσμώτη του Ιλίγγου του Αλφρεντ Χίτσκοκ στην 9η θέση (από την 61η που βρισκόταν την προηγούμενη φορά).

Newsroom ΔΟΛ

Αληθεια, εχει δει κανεις αυτην την ταινια? Εχω το βιβλιο αλλα δεν το διαβασα ποτε??? Αξιζει?

echoesΝέο Μέλος
26/06/2007, 04:10:28
Xmm..top tainies..

-Fight club
-Eternal sunshine of the spotless mind
-City of God
-Donnie Darko
-the Shining
-A clockwork orange
-the Thing
-Matrix1
-Amelie
-Trainspotting
-Ftina tsigara
-Lucky number Slevin
-High fidelity...
-...
-ktlktl

kate142ksΝέο Μέλος
02/07/2007, 17:23:36
Geia sas paidia, to diko mou top 10 einai:
1. Megales Prosdokies
2. Prasino Mili
3. Ekti Ais9isi
4. The Ring (1,,2,3 to kineziko)
5. Titanikos
6. Braveheart
7. Ma9imata Anatomias (epi tis eukairias bre paideis mipos xerete pou boro na to bro? einai tou 1989 me ton Mathiew Mayers alla den boro na to bro pou9ena)
8. Amelie
9. Princess Pride
10. Socola

Bye, :)
AnaisΝέο Μέλος
24/07/2007, 18:58:53
Γειά σας παιδιά!! Το δικό μου top 10 χωρίς σειρά προτίμησης είναι: babel, moulin rouge, τι στο μπιπ ξέρουμε, the notebook, save the last dance, rose red, requiem for a dream, fight club, crash, κλεμένες ζωές. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Π που έχετε αναφέρει πολλοί!!

h psyxh mou einai h dynamh mou*

ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣΝέο Μέλος
11/08/2007, 22:38:27
ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ , ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ :
1. LORD OF THE RINGS.
2. BRAVEHEART.
3. MATRIX.
4. STAR WARS.
5. ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.
6. BRASIL.
7. Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.
8. Η ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.
9. ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,
10. Π.

ΑΥΤΑ...............

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.