- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
[center]Παραπονούμαι που δεν απεργούμε σαν Έλληνες
αλλά σαν Ιάπωνες-με ταμπελίτσα "ΑΠΕΡΓΩ" στην μπλούζα..
![]()
Kαλά πότε έγινε αυτό και γω δε το πήρα χαμπάρι?

"I'm normally not a praying person, but if you're up there, please save me Superman!"
Valnta ------> στα όρια
quote:Μας παρέσυρε το ρέμα
Μιάς κι αρχίσαμε τα παραπονάκια, να παραπονεθώ για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας λόγω της βροχής?
Έκανα 25 λεπτά να πάω στην δουλειά μου ενώ κάθε μέρα μου παίρνει 5-7 λεπτά.
Πανικός!
Αυτοκίνητα σταματημένα στις άκρες του δρόμου, ποτάμια να κυλάνε στους δρόμους, ένας κάδος απορριμάτων στη μέση του δρόμου μοστράριζε...
Μόνο καμία βάρκα δεν είδα.
Με παράσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα...
In anticipation of my resurrection...
κι έφθασε ευθύς το γέρμα
βουτηγμένοι στο νεράκι
βλαστημάμε με μεράκι...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ.
ΠΟΛΥ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 24/11/2005 18:44:48
Πρόβλημα ύπνου ή μάλλον πρόβλημα αϋπνίας δεν είχα μέχρι σήμερα που είμαι ν+1 ετών... Το βράδι που πρωτοδιάβασα το τόπικ της για το "αν κοιμόμαστε ήσυχοι" έμενα άγρυπνη όλη νύχτα... Σύμπτωση?
Πάντως εγώ δε έχω να φοβάμαι τίποτα...
δεν έχω να θυμάμαι τίποτα...
Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια...
"Τάδε έφη Αvallon" ![]()
Η μετάφραση: H Αvallon έγινε αναίσθητη!!![]()
![]()

Edited by - Avallon on 24/11/2005 18:54:34
Μόνο να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ όμορφη κάρτα που μου έστειλε κάποιος φίλος και που έφερε τη λιακάδα σε μια τέτοια μέρα...
Ανοίξτε λοιπόν τα ηχεία σας και απολαύστε:
http://dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf
Μήπως να ανοίγαμε και ένα τόπικ όπου θα συγκεντρώναμε πολλές τέτοιες όμορφες κάρτες![]()

Edited by - Avallon on 25/11/2005 09:23:05
Ηταν ότι έπρεπε στο χιονισμένο τοπίο που βλέπω μπροστά μου ![]()
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Κι όχι τίποτα άλλο αλλά έχω να στείλω e-mails και θέλω να δώ τα εισερχόμενα μου!

Σήμερα όμως που το είδα λειτουργεί και πάλι κανονικά.
Μου κάνει εντύπωση γιατί μου συμβαίνει κατά καιρούς.