- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:ΚΟΥΡΑΙΟ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ,ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΗΣ ΧΑ,ΧΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...
DARK HUNTER..!!!!
Βρε καλως την hanter? WB hanter!
Καταρχας, συγχαρητηρια για την επιτυχη πορεια σου στις εξετασεις! Αντε και με ενα καλο βαθμο (ή καλυτερο απο αυτο που περιμενεις)! Σου ευχομαι να πετυχεις τους στοχους που εχεις θεσει, και ακομα περισσοτερο!
Ευχαριστω για τις ευχες... μην μου στενοχωριεσαι. Οπως λενε και στο χωριο μου, "40 μερες μπακια..." οποτε εχει κερασμα (λενε ετσι οτι οι ευχες για καποιον που γιορταζει, κρατανε για 40 μερες, με αναλογο χρονικο διαστημα για κερασμα
)
Και το μεσημερι θα μας βρεις, και το απογευμα και το βραδυ! ειμαστε με το διπλασιο ωραριο (εννιοτε κλεινουμε και 24ωρο) !
Αληθεια ομως, γιατι ανοιξες και εσυ θεμα "Περι Ανεμων και Υδατων"? δεν ειδες οτι μετακομισαμε στο καινουριο?

quote:
pliz pliz θ'αθελα να μου το μεταφρασις .thi is automatically generated Delivery status Notification. Delivery to following recipients failed.
Αυτο δημιουργησε αυτοματα Κοινοποιηση καταστασης παραδοσης. Η Παραδοση στους ακολουθους παραληπτες απετυχε!
(μες στις ακρες φιλε μου, αυτο λεει)

Πως τα πηγες?

quote:Όχι αυτά τα γράφουν οι τυχεροί που δίνουν πανελλήνιες. Η Χάντερ αν δεν κάνω λάθος δίνει τα ίδια με την CHARMED(αλλά γράφει καλυτερα)..
hanter... σημερα εδεινες Χημεια ή Λατινικα?
Πως τα πηγες?
Καλώς την hanter.
quote:Θες να πας ΚΙΝΑ;; Ηρέμησε δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα εδώ... Τέλος πάντων άμα θες να πας πρώτη στροφή δεξιά είναι, αρκεί να πάρεις το κανό. Μου θύμισες τώρα μια βλακεία που λέγαμε πριν κάνα μήνα με τον πατέρα μου. Μιλούσαμε για την οικονομία της Κίνας και μου κάνει, τώρα θα φταρνίζονται οι Κινέζοι, και του λέω μπα αν φταρνίζονταν τώρα όλοι μάζι η Ευρώπη θα είχε γεμίσει μύξα χαχα. Αχέμ.. Έχω κάτι κονέ με ανθρώπους που πηγαίνουν συχνά Κίνα αν θες τίποτα τους ρωτάω. Νομίζω με αεροπλάνο πας πάντως παρά με πλοίο. Δεν θέλω να σκεφτώ πόσο καιρό θα ταξιδεύεις για να φτάσεις. Πάρτε κ κανα καμάκι μαζί σας για να φάτε τίποτα. Και εμβολιαστείτε για τα πάντα αν σκοπεύετε να πάτε ως εκεί με πλοίο.
υπαρχει καραβι που ταξιδευει για κινα ή που κανεις αλλαγη σ'ενα μερος κ παιρνεις αλλο για να πας κινα..???
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/05/2010 12:59:04
quote:
υπαρχει καραβι που ταξιδευει για κινα ή που κανεις αλλαγη σ'ενα μερος κ παιρνεις αλλο για να πας κινα..???
απευθειας καραβι για Κινα δεν υπαρχει (απο Πειραια), εκτος αν εισαι κοντεϊνερ
... Μονο αν ταξιδεψεις αεροπορικος (συμφερει κιολας πολυ καλυτερα)

quote:
καλημερα,σε ολους τι γεινετε? συνχαρητιρια hunder και απο μενα,, PRED ευχαριστω για την βοηθεια,, για πες μου τωρα σ'αρεσε κανενα απο τα ανεκδοτα?
ωραια ωραια ![]()

quote:καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!
Πολυ καλημερα σας!
Βρε καλως την hanter? WB hanter!Καταρχας, συγχαρητηρια για την επιτυχη πορεια σου στις εξετασεις! Αντε και με ενα καλο βαθμο (ή καλυτερο απο αυτο που περιμενεις)! Σου ευχομαι να πετυχεις τους στοχους που εχεις θεσει, και ακομα περισσοτερο!
Ευχαριστω για τις ευχες... μην μου στενοχωριεσαι. Οπως λενε και στο χωριο μου, "40 μερες μπακια..." οποτε εχει κερασμα (λενε ετσι οτι οι ευχες για καποιον που γιορταζει, κρατανε για 40 μερες, με αναλογο χρονικο διαστημα για κερασμα
)
Και το μεσημερι θα μας βρεις, και το απογευμα και το βραδυ! ειμαστε με το διπλασιο ωραριο (εννιοτε κλεινουμε και 24ωρο) !
Αληθεια ομως, γιατι ανοιξες και εσυ θεμα "Περι Ανεμων και Υδατων"? δεν ειδες οτι μετακομισαμε στο καινουριο?
NOVUS ORDO SECLORUM
DARK HUNTER..!!!!
quote:σ'ευχαριστω πολυυυυ pandi..!!!!!
καλημερα,σε ολους τι γεινετε? συνχαρητιρια hunder και απο μενα,, PRED ευχαριστω για την βοηθεια,, για πες μου τωρα σ'αρεσε κανενα απο τα ανεκδοτα?
DARK HUNTER..!!!!
quote:καλως σε βρηκα dr..ααααχαχαχαχαχα μην το λες ειναι μια πααααααρα πολυ καλη ιδεα να παμε με κανοε..χμμμμμ..θα το σκεφτωωωωωω..!!!!!! :-))))) δεν θελω να μπω σε αεροπλανοοοοοοοοοοοοοο..!!!!!! οχι βρε γραφω χημεια κ ειναι ευκολααααα..!!!! χιχιχιχι..!!quote:Όχι αυτά τα γράφουν οι τυχεροί που δίνουν πανελλήνιες. Η Χάντερ αν δεν κάνω λάθος δίνει τα ίδια με την CHARMED(αλλά γράφει καλυτερα)..
Πως τα πηγες?Καλώς την hanter.
quote:Θες να πας ΚΙΝΑ;; Ηρέμησε δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα εδώ... Τέλος πάντων άμα θες να πας πρώτη στροφή δεξιά είναι, αρκεί να πάρεις το κανό. Μου θύμισες τώρα μια βλακεία που λέγαμε πριν κάνα μήνα με τον πατέρα μου. Μιλούσαμε για την οικονομία της Κίνας και μου κάνει, τώρα θα φταρνίζονται οι Κινέζοι, και του λέω μπα αν φταρνίζονταν τώρα όλοι μάζι η Ευρώπη θα είχε γεμίσει μύξα χαχα. Αχέμ.. Έχω κάτι κονέ με ανθρώπους που πηγαίνουν συχνά Κίνα αν θες τίποτα τους ρωτάω. Νομίζω με αεροπλάνο πας πάντως παρά με πλοίο. Δεν θέλω να σκεφτώ πόσο καιρό θα ταξιδεύεις για να φτάσεις. Πάρτε κ κανα καμάκι μαζί σας για να φάτε τίποτα. Και εμβολιαστείτε για τα πάντα αν σκοπεύετε να πάτε ως εκεί με πλοίο.
υπαρχει καραβι που ταξιδευει για κινα ή που κανεις αλλαγη σ'ενα μερος κ παιρνεις αλλο για να πας κινα..???Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/05/2010 12:59:04
DARK HUNTER..!!!!
Edited by - hanter on 28/05/2010 14:16:00
Edited by - hanter on 28/05/2010 14:17:11
quote:το απογευμα γραφω,εγω εφτα πρεπει να ειμαι σχολειο μεχρι να μας δωσουνε τα θεματα κ τα λοιπα ε!! μεχρι της οχτωμιση εχω τελειωσει..κειμενα γραφω..!!!! κ την δευτερα φυσικη εδω κ αν θα γραψω τελειααααααα..!!! χιχιχιχιχιχι..εχω τετοια χαρααααααααα..!!!!
Πως τα πηγες?NOVUS ORDO SECLORUM
DARK HUNTER..!!!!
DARK HUNTER..!!!!
quote:
καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!DARK HUNTER..!!!!
να το κανονισουμε καποια στιγμη τοτε!

quote:HANDET πως κανης ετσι για ενα u+r η ταχητητα της βιασινης
DARK HUNTER..!!!!
quote:u+r..?? αεροπλανο εννοεις..?? αν εννοεις αυτο δεν μπαινω με τιποταααααααααα..!!!!! κ ποιος ειπε οτι εγω βιαζομαι..???? οσο πιο αργα τοοοοοοσο καλυτερα γιατι κ κατι να γινει θα κολυμπησω κ θα σωθω αν πεσω απο αερος ομως πως σωνομαι..?????? εκτος κ αν εξοπλιστω με αλεξιπτωτο,ετσι ναιαιαιαιαιαι..!!!!quote:HANDET πως κανης ετσι για ενα u+r η ταχητητα της βιασινης
DARK HUNTER..!!!!
DARK HUNTER..!!!!