ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Nausika3176 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Nausika317Μέλος
07/08/2006, 19:49:51
quote:
Και φυσικά με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!! Μόνο ένας γνήσιος γαύρος θα μπορούσε να είναι τόσο μαλ...εεεεεεε, τόσο ηθικό άτομο και καλλιεργημένο άτομο θα έλεγα...Μετά απο αυτά παρακαλώ όπως ανακαλέσεις τις κατηγορίες και ζητήσεις ταπεινά συγνώμη. Αλλιώς θα με αναγκάσεις να επιμείνω στο αίτημα για οριστική και αμετάκλητη απόπομπή σου εκ του ιερού αυτού χώρου...

Edited by - Mercury on 06/08/2006 01:37:25

Αγαπητέ Mercury,, φαινεται πως είσαι, από τα γραφόμενα σου, πολύ mercurial, δηλαδή ρευστός, μεταλλασόμενος, αλλαζεις μορφές και πιστη σαν τον Πρωτέα.. ΑΛΛΑ, έβρισες και τους ένδοξους ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ως... ΜΑΛΑΚΕΣ! - Και, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, αυτό εννοείς! Τελικά, από το τελευταίο σου POST, η μόνη αλήθεια από κει μέσα για σένα, είναι το παρακάτω -

quote:
Όταν ήμουν μικρός με φωνάζαν χαιδετικά "χιτλεράκο"... (συγκινήθηκα τώρα)...

ΟΠΟΤΕ, εννοειται ότι δεν έχω κανένα λόγο να κάνω αυτό που ζήτησες!

quote:
Μετά απο αυτά παρακαλώ όπως ανακαλέσεις τις κατηγορίες και ζητήσεις ταπεινά συγνώμη. Αλλιώς θα με αναγκάσεις να επιμείνω στο αίτημα για οριστική και αμετάκλητη απόπομπή σου εκ του ιερού αυτού χώρου...

Οπως είπα, αν ο "ιερός τουτος χώρος," θελει να με αποπέμψει, και να μείνει με "χιτλεράκους" ακραίων - και μόνο- αντιλήψεων - όπως η αφεντιά σου , π.χ. τη μιά εισαι αριστερός και με τάσεις αναρχισμού, και την άλλη φασιστοδεξιοβασιλικός! η, τη μια σ' αρέσουν οι ξανθιές με τα μεγάλα βυζιά - ΝΑΙ,ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ - ΒΥΖΙΑ!-και τις ζαρτιέρες, και την άλλη η μουστακαλού θεούσα πλάκα.
Βρε παιδάκι μου, μήπως εκεί στα ψυχρά NETHERLANDS, εχεις προσχωρήσει σε καμμιά ακραία φονταμενταλιστική προτεσταντική οργάνωση, όπως οι AMISH, και η πολλή "αποχή" σε έχει βαρέσει στο κεφάλι?? Και αυτή η αυξημένη πίεση , με ανησυχεί ιδιαίτερα... Τώρα, η μουστακαλού φταίει, η η ξανθιά, τρέχα γύρευε..

Λοιπόν, Προτείνω να μου ζητήσεις

ΕΣΥ συγγνώμη, και θα τα ξεχάσω όλα - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Γιατί άλλωστε να τραβιόμαστε στα δικαστήρια, και να μας τρώνε τα λεφτά οι δικηγόροι?

MercuryΜέλος
07/08/2006, 20:36:26

quote:
Λοιπόν, Προτείνω να μου ζητήσεις

ΕΣΥ συγγνώμη, και θα τα ξεχάσω όλα - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΕΓΩ! ο Mercury! Nα ζητήσω συγνώμη! Και μάλιστα απο μία γυνή!

Πριτς,δεν σφάξανε!

quote:

Γιατί άλλωστε να τραβιόμαστε στα δικαστήρια, και να μας τρώνε τα λεφτά οι δικηγόροι?

Nα τραβηχτούμε! Δεν κατάλαβα γιατί να μην τραβηχτούμε? Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστευω ότι θα κάνει το καθήκον της και θα ΣΕ δικαιώσει... Οι δικηγοροι πάντως θα φάνε τα δικά σου λεφτά,γιατί εγώ δεν δίνω μία! Ήδη έχω ετοιμάσει το σχέδιο μου για τη μοιραία εκείνη στιγμή που ο Λυκουρέζος θα έρθει με το λογαριασμό στο χέρι...

Run,run,ruuuuunnnnnnn.....
Nausika317Μέλος
08/08/2006, 20:51:21
quote:
ΕΓΩ! ο Mercury! Nα ζητήσω συγνώμη! Και μάλιστα απο μία γυνή!

Πριτς,δεν σφάξανε!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!

Λοιπόν, Mercury,ακουσε με προσεκτικά - κόκκινο, κόκκινο,κόκκινο,κόκκινο,κόκκινο...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝ, ΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΠΑΘΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ, ΣΠΑΣΜΟΥΣ, Η ΟΠΙΟΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ , Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ.

VELISSARIOSΜέλος
14/08/2006, 14:56:03
Εαν παιζει καμια συνωμοσια και με την ομαδα μου την ΑΕΚ θα κοψω τις βυζαντινες φλεβες μου χεχε.Γιαυτο δεν μπορουμε να παρουμε πρωταθλημα 11 χρονια .Αντε καντε κανενα μπανακι ετσι για να μαυρισουμε και λιγο.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

Arya RamaΝέο Μέλος
14/08/2006, 18:49:35
Προς filosofo3

Δεν είναι άδικες οι κατηγορίες και οι επικρίσεις που τα μέλη σου απευθήνουν για τα ομιχλώδη λεγόμενα σου. Έχεις διαλέξει ένα δρόμο που σε ξεβράζει στις ακτές μιας γραφικής "νεύρωσης". Όσο πιο βαθιά προχωράς στην ενδοχώρα τόσο πιο έρημος θα γίνεσαι. Ωστόσο -αν και φαντάζομαι οτι θα το γνωρίζεις και εσύ- αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σου προσφέρει μια όαση περηφάνιας,ίσως και την ευκαιρία να σβήνεις την δίψα για αυτοικανοποίηση στα γάργαρα νερά μιας χαράς σχεδόν ντροπαλής. Φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να αποκτήσεις οπάδους ή έστω πιστούς και αυτό γιατι αν το ήθελες πραγματικά,τα κείμενα σου θα ήταν εμποτισμένα με αποκαλύπτικές λεπτομέρειες των προσωπικών σου βιωμάτων με τους υπεύθυνους του χώρου. Επιθυμείς κάτι πιο δύσκολο που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες των ανθρώποζωων στους οποίους προσφέρεις αυτό το "παρανοικό" παζλ.Τους ζητάς να ερευνήσουν. Αυτό είναι και το λάθος σου. Ποτέ δεν πρέπει να ζητάς από έναν όχλο - και μάλιστα τόσο διανοητικά "υψηλό" δηλαδή περισσότερο κρυσταλλωμένο από τον κοινό ανθρωπο - να μοχθήσουν για μάθουν κάτι. Ο όχλος αρέσκεται στο fast food ακόμα και εαν πρόκειται για την πνευματική του διατροφή, στην περιπτωσή μας ας πούμε μια ιστοσελιδα στην οποία θα εμπεριέχονταν τα πάντα που αφορούν το θέμα σου θα ήταν αρκετή. Τα γράφει κάπου αυτά που μας λες; Τα είπε αλλος πριν απο εσένα;Όχι;Τότε λες βλακείες. Ετσι φιλοσοφεί ο όχλος.
Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις απ΄όσο είδα.

Ανοίγεις νέους δρόμους λοιπόν.Άρα θα κάνεις εχθρούς.Αυτοί οι εχθροί είναι παντός φύσεως.Είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να αφήσουν τις παγιωμένες "αλήθειες" τους άρα είναι εκ φύσεως αντίθετοι στο να ακούσουν κάτι νέο. Επίσης υπάρχουν και οι άλλοι εχθροί οι οποιοι είναι δημιουργηματά σου λόγω της δρασεως σου στο παρόντα παρελθόν,με λίγα λόγια,πες μου που έβαλες το πουλί σου να σου πω,τι θα τραβήξεις.) Εν τέλει νομίζω οτι η υδονή σου σταδιακά θα αναβαθμίζεται λόγω της αμέτρητης αντίστασης που θα συναντάς.Αυτή είναι και η μόνη ικανοποιήση που μπορείς να λάβεις απ΄όλο τον αγώνα σου.

Δεν σε πιστεύω βέβαια για όσα λες αλλά σε εμπιστεύομαι.Νομίζω οτι κάτι θα βγει από όλο αυτό.Ή θα απελπιστείς και θα βγεις από το φορουμ ή θα τους το χώσεις πολύ βαθιά.Όπως και να χει..καλά γ@μήσι@.

Πάντως έχε υπόψην σου οτι τώρα που ο βασιλιάς πέθανε ίσως να αναστηθεί ως φιλελευθερος δημοκράτης. Αν όμως έχεις συναντηθεί με διπρόσωπη οχιά οφείλεις να γνωρίζεις το πραγματικό της κεφάλι.

Μην ξεχνάς οτι το μόνο που δε κατάφερε να θεραπεύσει ο Χριστός ήταν η ανοησία μας. Αυτό είναι το ισχυρότερο όπλο του ανθρώποζωου και οφείλει κανείς αν δεν θέλει να πεθάνει, να το δοκιμάζει σε μικρές ποσότητες. Ωστόσο εσύ ίσως να έχεις πάθει ανοσία.

Γεια σου και κουράγιο.

18/08/2006, 17:10:55
Filosofos3 η αναζήτηση δίνει αποτελέσματα για λέξεις που υπάρχουν. Γράψε την λέξη που ανέφερες ότι τσέκαρες με τόνο και χωρίς τόνο και θα διαπιστώσεις την διαφορά.

Αγαπητέ Arya Rama σε παρακαλώ να προσέχεις περισσότερο τις εκφράσεις σου.