- Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η απαισιοδοξία μου σχετίζεται(απαισιοδοξία την αποκαλείς αλλα δέν νομίζω πως είναι αυτό,ίσως είναι ο θυμός) με την αγνωσία μου και την ανικανότητα πρόσβασης στην γνώση, δική μου και όλων μας.
Όταν ο άλλος βαριέται που ζεί και η αρνητικούρα του μεταφέρεται και στους γύρω και δεν φτάνει μόνο αυτό που είναι το λιγότερο, όλα τα μεγάλα μυαλά έχουν πετσοκοφτεί τότε τι άλλο μπορώ να πώ;...
Όλα πιστεύω πως ξεκινούν απο τα σχολεία, όταν δεν παροτρίνεται η δίψα για γνώση αλλα το πώς να κάνεις κατσάκι..
Η γνώση εξαφανίζεται και η χώρα οδεύει προς την εξαφάνισει. Είναι να μην ανυσηχείς ή μάλλον να προσέχεις;
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.
A kai sorry για κάτι απρόσεκτα λαθάκια. Δεν τα διαβάζω μετά την γραφή
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
Γιατί στο διάλο ήρθαμε σ'αυτήν την γή?
So,, any other minds?
Γιατί στο διάλο ήρθαμε σ'αυτήν την γή?
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 24 ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΛΠ.