- Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Όπως έχει επισημανθεί από αρκετούς εδώ μέσα, κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο του κάθε ενός/μιάς από εμάς και είναι φυσικό να γίνονται ‘προσεκτικές κινήσεις επαφής’ μεταξύ μας (για να μην πέσουμε στο άλλο άκρο και ‘φοβισμένοι’ κρυβόμαστε πάντοτε μέσα στο δωμάτιό μας, μπροστά από τον υπολογιστή).
αυτο δεν ισχυει για ολους φιλε μου.
πολλοι εδω μεσα γραφουν εχοντας δημοσιοποιησει το ονοματεπωνυμο τους, και εχουν γνωριστει με αλλα μελη, ειτε στις συναντησεις των μελων, ειτε κατ ιδιαν.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....
ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.....
απο τη τελευταια συναντηση προβληματιζομαι για το αν θα πρεπει να δηλωσω εθελοντης ή οχι.
εχω επιλεξει συνειδητα αυτο το φορουμ για να γραφω και με ενδιαφερει ειλικρινα η θετικη του εξελιξη!
οντας κατα φυσην αντιεξουστης, αποτελει προκληση για μενα το να προσπαθησω να εξομαλυνω καταστασεις χωρις να ασκω εξουσια.
.
αλλα σε ερωτω: πιστευεις οτι οι αντιδρασεις απο καποιους (που εβγαζαν και βγαζουν σπυρακια οταν με διαβαζουν) θα ειναι θετικες, εστω ουδετερες, οταν με δουν με "τιτλο"?
μηπως δημιουργηθουν εντασεις μονο και μονο απο αυτον?
.
κατα τα αλλα νομιζω οτι οι καλες προθεσεις μου ειναι εμφανεις, αλλα αρκουν???
.
νασαι καλα!
.
.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν θα μπορείς να εκφράσεις τις θέσεις σου χωρίς να χαρακτηρίζεται ο χώρος εξαιτίας σου.
Αναρωτιέμαι , οΑντμιν δεν έχει άποψη για τιποτε?η Αμαλία?
Θα ήθελα να ξέρω τις απόψεις τους στο 1/3 τουλάχιστον των θεμάτων που τοποθετήθηκα εγώ.
Ακροβατούν λεκτικά όταν είναι να πάρουν ή απλά δεν παίρνουν θέση σε καυτές συζητήσεις.
Να λείπει….ο τίτλος.
Σε ευνουχίζει.
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ jonniebegood ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛHΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
οντας κατα φυσην αντιεξουστης, αποτελει προκληση για μενα το να προσπαθησω να εξομαλυνω καταστασεις χωρις να ασκω εξουσια.
.
αλλα σε ερωτω: πιστευεις οτι οι αντιδρασεις απο καποιους (που εβγαζαν και βγαζουν σπυρακια οταν με διαβαζουν) θα ειναι θετικες, εστω ουδετερες, οταν με δουν με "τιτλο"?μηπως δημιουργηθουν εντασεις μονο και μονο απο αυτον?
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ τυχερουλη ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΠΑΝΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Κι εγώ επίσης, όντας στον χώρο αυτό δυόμιση χρόνια, ότι έχω εκφράσει είναι άποψή μου και δεν έχω ποτέ αναγκαστεί να την καταπιώ.
Ωστόσο, έχω βάλει φρένο σε άλλα πράγματα, όπως το να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου, να ειρωνευτώ όταν πιστεύω πως κάπου θα ταίριαζε (αν και αυτό δεν μπορώ να το κόψω τελείως
Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει τις θέσεις του;
Αν και κινδυνεύω να "χαρακτηρίσω τον παρόντα χώρο" τολμώ να πω:
Ε, είσαι πολύ λάθος φίλε μου!!!![]()
![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:...να ειρωνευτώ όταν πιστεύω πως κάπου θα ταίριαζε (αν και αυτό δεν μπορώ να το κόψω τελείως
)
αν δεν μου το κοψετε, και δεν προβλεπετε παρενεργειες (κυριε συντονιστα και κυρια διαχειριστρια) τοτε με χαρα μου να βαλω το χακι!
αν και ελπιζω να εχετε αναβαθμισει τις στολες σε κατι πιο ματριξ...
για την ενημερωση σας, μου πανε τα μαυρα δερματινα! (με πιρτσινια, προαιρετικα) ![]()
.
.
quote:
έ να αφήνομαι σε κάθε συναισθηματική έξαρσή μου να γράφει εκείνη αντί για εμένα κ.λπ.
Βλέπω με ενδιαφέρον πως κυριαρχείς στο πάθος.
Αυτό σε κάνει περισσότερο ή λιγότερο ανθρώπινη?
quote:
να ειρωνευτώ όταν πιστεύω
Η ειρωνεία αν έχει βάσεις και διάθεση χιούμορ δεν είναι κακή
quote:
Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει τις θέσεις του;
Ναι το πιστεύω.
Πείσε με τα μελλοντικά γραφομενα σου για το αντίθετο.
quote:
Ε, είσαι πολύ λάθος φίλε μου!!!
Μπορεί και να είμαι.
Τα λάθη ανθρώπινα.
Αλλά αν δεν είμαι?![]()
*(Δεν είναι ειρωνεία η προσφωνηση,είναι σεβασμός ,το αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
---
Ας τα πάρω ένα - ένα.
-
quote:
Βλέπω με ενδιαφέρον πως κυριαρχείς στο πάθος.
Αυτό σε κάνει περισσότερο ή λιγότερο ανθρώπινη?
To συναισθηματικό πάθος, είναι ένα από τα στοιχεία της προσωπικότητάς μας, η οποία προσδιορίζεται και από άλλα, όπως ο τρόπος σκέψης, η ενεργητικότητά μας, η ιδιοσυγκρασία μας, κ.λπ.
Ο προσδιορισμός "ανθρώπινη" δεν μπορεί να αναφέρεται μόνο σε κάποιο στοιχείο μας. Περιλαμβάνει όλες τις εκφράσεις μας, αλλά και πάλι δεν φτάνει να χαρακτηριστούμε άνθρωποι μόνο από τον τρόπο που εκφράζουμε την προσωπικότητά μας.
Είναι ένα στοιχείο βαθιά μέσα μας αυτό, του οποίου η κατάκτηση μπορεί να μας κάνει περισσότερο ανθρώπινους. Τέτοιο, που ενώ το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει κάποιες φορές ακόμα και σε ζωώδη συμπεριφορά, εκείνο βιώνει κάθε έκφρασή μας, ισορροπώντας την χωρίς να κυριαρχείται από αυτήν. Αν θέλαμε να συμφωνήσουμε με τους εμπνευστές της λέξης "άνθρωπος", θα λέγαμε πως το στοιχείο αυτό είναι εκείνο, που σε κάνει να κοιτάς ψηλά, αλλά και να πράτεις με αυτόν τον τρόπο.
Μπορεί το πάθος να σε κάνει να έχεις υψηλούς στόχους και πράξεις;
Αν ναι, τότε είναι ιερό πάθος και οδηγεί στην ανθρωπιά.
Εάν όχι, τότε γίνεσαι έρμαιό του, υπηρέτης ενός ανεξέλεγκτου οχήματος, χωρίς συνειδητό στόχο και αιτία ύπαρξης.Βέβαια, θα ήθελα πολύ να κυριαρχώ στα πάθη μου και να μην τα αφήνω να κυριαρχούν αυτά σε εμένα. Εάν έλεγα πως το έχω καταφέρει, το πιθανότερο θα ήταν πως ψεύδομαι.
Ωστόσο, προσπαθώ να κυριαρχώ στις όποιες συναισθηματικές εξάρσεις, στοχεύοντας στη δημιουργική τους χρήση. Κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα έυκολο, πιθανότατα χρειάζεται να πάρεις μία βαθιά αναπνοή, να ηρεμήσεις και να αξιολογήσεις τα πράγματα με ένα λιγότερο θολωμένο μάτι. -
quote:
Η ειρωνεία αν έχει βάσεις και διάθεση χιούμορ δεν είναι κακή
Είναι πολύ ωραίο το χιούμορ.
Κρίμα βέβαια που δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση, οπότε μία χιουμοριστική παρέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.
Θέλει μεγάλη προσοχή ο χειρισμός αυτής της νοητικής δεξιότητας.
Και ιδιαίτερα, δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα της υπεροψίας, που μπορεί πολύ ευκολότατα να κρυφτεί πίσω από μία εύστοχη χιουμοριστική παρέμβαση. -
quote:
quote:
Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει τις θέσεις του;Ναι το πιστεύω.
Πείσε με τα μελλοντικά γραφομενα σου για το αντίθετο.
Τυχερούλη, εδώ δεν θα φανείς και πολύ τυχερούλης. Εάν μέχρι στιγμής έχεις διαμορφώσει μία άποψη, δεν θα μπω στη διαδικασία να πράξω διαφορετικά μόνο και μόνο για να στην αλλάξω. Μπορώ ωστόσο να λάβω σοβαρά υπόψην μου αυτά που γράφεις, θεωρώντας πως εμπνέονται από καλή πρόθεση.
Στην αρχική σου παρατήρηση, γράφεις πως θα ήθελες να ξέρεις την άποψη τη δική μου π.χ. για τουλάχιστον το 1/3 των θεμάτων όπου την έχεις εκφράσει εσύ. Αναφέρεσαι σε καυτές συζητήσεις. Ποιές εννοείς καυτές; Όπου υπάρχουν διαπληκτισμοί; Η δική μου θέση - μιας και ομιλώ για το άτομό μου - είναι ξεκάθαρη, όσον αφορά το συγκεκριμένο φαινόμενο. Από κει και πέρα, έχεις σκεφτεί πως πιθανόν, να μην ανήκει στη σφαίρα των ενδιαφερόντων μου το ποιος είπε σε ποιον τι και γιατί, εάν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν bysexual και άλλα τινά που πότε - πότε κάνουν καυτά τα θέματα;
Αυτά για την ώρα.
Ξέρεις, για περισσότερες απόψεις, χρειάζεται και περισσότερος χρόνος...![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:quote:ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....
ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.....
απο τη τελευταια συναντηση προβληματιζομαι για το αν θα πρεπει να δηλωσω εθελοντης ή οχι.
εχω επιλεξει συνειδητα αυτο το φορουμ για να γραφω και με ενδιαφερει ειλικρινα η θετικη του εξελιξη!
οντας κατα φυσην αντιεξουστης, αποτελει προκληση για μενα το να προσπαθησω να εξομαλυνω καταστασεις χωρις να ασκω εξουσια..
αλλα σε ερωτω: πιστευεις οτι οι αντιδρασεις απο καποιους (που εβγαζαν και βγαζουν σπυρακια οταν με διαβαζουν) θα ειναι θετικες, εστω ουδετερες, οταν με δουν με "τιτλο"?
μηπως δημιουργηθουν εντασεις μονο και μονο απο αυτον?.
κατα τα αλλα νομιζω οτι οι καλες προθεσεις μου ειναι εμφανεις, αλλα αρκουν???
.
νασαι καλα!.
.ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΙΔΕΑ!
---και αφου διαβασα τον αγαπητο J.B.GD--που με βρισκει.. να συμφωνω και να επαυξανω..ως προς τα συνειδητα επι των εσω..--
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΡΙΞ...
ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;
ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ CODE 001..
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ CODE 002...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ CODE 003....
KAI ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ.. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...:)
ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ADMIN RELOADED?
θεωρω πως τουτη η πρωτογενηs ιδεα θ' αρεσει τοσο στα μελη "λατρεις του μυστηριου"...οσο + σε μας του ...καλλιτεχνες του χωρου.Ρ
καλη συνεχεια επι τω εργω...
Atma unlimited

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 19/05/2005 03:06:28
quote:
Ξέρεις, για περισσότερες απόψεις, χρειάζεται και περισσότερος χρόνος...
Έγινες απόλυτα κατανοητή.
Θα ήθελα να πω περισσότερα αλλά θα τα πω εν καιρώ γιατί πετάω σήμερα.
----
Είναι ο κόσμος πραγματικός; Είναι έτσι όπως τον βλέπουμε. Δεν το νωμίζω. Μου φένεται ψεύτικος..
Ο κόσμος του καθενός είναι εκείνος που του έχουν μάθει οτι είναι. Δεν μπορούμε όμως να δούμε παραπέρα. Δέν μπορούμε να δούμε πραγματικά. Πώς μπόρεσαν να χαθούν όλα αυτά τα "μυστικά"; Πώς χάθηκε εκείνος ο αρχαίος κόσμος; Ο κόσμος της αρχαίας Ελλάδος; Και δεν μιλάω για το 2000 π.Χ. αλλα για πιο πρίν...
Ο άνθρωπος έχει χάσει το νόημα της ζωής του.
Δεν ξέρει τι ήρθε να κάνει εδω πέρα, εδώ σ'αυτόν τον πλανητη..
Έχω αρχίσει να φεύγω απο αυτή την ζωή. Έχω βαρεθεί αυτόν τον κόσμο.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα της διαμονής μα ςεδω πέρα; Δεν βρίσκω άκρη, όλα μπερδεύονται και συγχέονται, εξηγήστε μου...
Το σθμέπασμά μου: Δεν υπάρχει νόημα, ήρθαμε απλώς για να αφήσουμε απογόνους και να φύγουμε..Και το παιχνίδι του σύμπαντος συνεχίζεται...
quote:
Το σθμέπασμά μου: Δεν υπάρχει νόημα, ήρθαμε απλώς για να αφήσουμε απογόνους και να φύγουμε..Και το παιχνίδι του σύμπαντος συνεχίζεται...
Ακόμα και έτσι, η ζωή δεν είναι όμορφη ?
Κάθε ηλιοβασίλεμα κρατάει μερικά λεπτά, αλλα είναι ομορφο και αξίζει να σταθεις
να το κοιτάξεις. Χρειάζεται δηλαδή η ματαιοδοξία της αιωνιότητας για να χαρεί κανείς 5 απλά εφήμερα πραγματάκια ?
Πραγματυκά απελπιστηκό. Πιστέω όμως πως η θετική σκέψη βοηθάει. Δεν πρέπει να τα παρατάμε αλλα να προσπαθούμε να το χαιρόμαστε..Λίγο δύσκολο αλλα όχι ακατόρθοτο
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.
Αν τώρα θέλεις να τα ρίχνεις στους Εβραίους για να αποφύγεις τις ευθύνες σου...
Αγγελος.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Στο τρίτο μυνημα του thread γράφει
quote:
Όταν έχεις έρθει για το τίποτα και αντι να προσπαθείς να συνέχισεις να σου κάνουν την ζωή τόσο άχρεια και άθλια, κόλασησ σκέτη, δέν είναι και ότι καλύτερο. Οι εβραίοι δεν μας αφήνουν να αναπνεύσουμε όταν πατούμε σε μαεγαλύτερα χωράφια.
Μήπως εννοεί κάτι άλλο ?
Angelos
Edited by - Angelos on 11/03/2005 18:12:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
τι γίνεται βρε παιδιά συντονισμό έχουμε με απόκλιση 5-7 λεπτών
είδες τι γίνεται οταν τα μεγάλα μυαλά συναντιόνται.
μόνο μην αποσυντονιστούμε παιδιά τοτε τα μυαλά μας θα φύγουν
σε άλλη διάσταση τωρα σε ποιά δεν ξέρω;![]()
![]()
![]()
gh