- Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja - - Κινηματογράφος -
Αλλά πρώτα θέλω να ρωτήσω: ήταν κανείς στην χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας αυτής;

In anticipation of my resurrection...
τέσ'πα:
Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ !!!!
η ταινία περιστρέφεται γύρω από τον ιάκυνθο σέκερη. ένα μεγιστάνα, κληρονόμο μιας πραγματικής αυτοκρατορίας. ο οποίος είναι ΚΑΙ νιντζα. κατέχει πολεμικές τέχνες καθώς και τηλεμεταφόρα, και ένα lightsaber [!].
ο σέκερης είναι γνωστό ότι συνδέεται με ένα σωρό παράνομες επιχειρήσεις, διακίνηση ναρκωτικών και ιστορίες, αλλά κανείς από τους υπαλλήλους του δε δέχεται να δώσει στη διακαιοσύνη ενοχοποιητικές αποδέιξεις. εκτός από έναν...
όταν οι τρεις εκπρώσοποι του κράτους [μία ψωνάρα, ένας ψυχοπαθής κι ένα cyborg, συμπληρώνω εγώ στην περιγραφή του τρέιλερ] καταφέρνουν να συλέξουν στοιχεία και ξεκινά η τελική σύγκρουση, χρησιμοιποιούν τη βοήθεια νίντζα-ρομπότ [σχεδιασμένα από έναν εγκληματία πολέμου!] και... δε σας λέω άλλα, θα το δείτε! σύντομα κοντά σας σε πειρατικό dvd!
αξίζει να αναφερθεί, ότι η ταινία είναι άψογη από σκηνοθετικής άποψης [με τα μέσα που διέθεταν τα παιδιά τέλος πάντων], το σενάριο είναι αρκετά δεμένο [με σημεία που παραπέμπουν σε παλιότερο κινηματογράφο όπως ο κεραυνός που πέφτει κάθε φορά που ακούγεται το όνομα του σέκερη!], φοβερές αναφορές σε παλιές ταινίες πολεμικών τεχνών, και πολλές ανατροπές. αρκετές σκηνές είναι γυρισμένες σε γνώριμα σημαία, όπως η πάντειος [δύο σκηνές μάλιστα είναι γυρισμένες κοντά στο σπίτι μου!] και έχει πλάκα το γεγονός ότι υπάρχουν άπειρες αναφορές στο φοιτητικό μας κίνημα [πχ οι ρομποτ-νίντζα του κράτους σε κάμποια στιγμή επιτήθεντε στο σέκερη κρατόντας ένα πανώ του ΠΚΣ!]
στο τέλος έχουμε και εμφάνιση του eric virgo, γνωστού από την προηγούμενη ταινία των παιδιών [ninja - η τυφλη φυγή]. ρώτησα το παλικάρι που έκανε τον λογιστή-cyborg αν παίζει ταινία crossover με virgo-σέκερη και μου είπε θα δούμε... εμείς ελπίζουμε!
ΜΗΝ την χάσετε. σας λέω απλά ότι κάθε 5 λεπτά η αίθουσα σκιζόταν στα γέλια και χειροκροτόυσαμε τα παιδιά, που την έβλεπαν μαζί μας!

by the way, στο τέλος υπάρχουν και δυο τρία μικρά βιντεάκια, με το σέκερη σε πολύ ξεκάρφωτες φάσεις και χρονολογίες. πχ ο σέκερης βίκινγκ στο άλσος της φιλαδέλφειας!!!
ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ...
Ε ρε γλέντια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()