ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η νοσταλγία και ο αυλός.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η νοσταλγία και ο αυλός.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

thoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
thothΙδρυτικό Μέλος
18/11/2003, 09:36:03
quote:
Ο ακαμάτης γιος που επέστρεψε στο σπίτι (μετά από καυγά με τον πατέρα), διότι τον έκοψε η λόρδα….

Άντε βρε ακαμάτη μετά σπό αυτή την... λόρδα θα έχεις αποκτήσει και τον τίτλο, ο... ΛΟΡΔΟΣ

Καλωσήρθες. Μάλλον θα πεινάς. Πάω να ετοιμάσω κάτι...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

19/11/2003, 06:59:53
this is spam!!!!!

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/11/2003 22:21:36

19/11/2003, 12:44:40
quote:

Posted - 29/09/2003 : 19:36:11
--------------------------------------------------------------------------------
στοίχημα τα 500 από τα μηνύματά μου ότι θα τον ξαναδούμε σύντομα!

δεν είναι δυνατόν να λύψει ο αγέρωχος γεροπλάτανος από δω μέσα!

Εχέεεεεε!!!
που είσαιιιι!!!

γύρνα πίσωωωωω!!!

λίλιθ

ΚΑΛΟΣΗΡΘΕΣ!!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙΡΟ

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

ROGGΜέλος
20/11/2003, 21:44:46
Αγαπητέ Εχέμβροτε, είδα και γω τις αρχικές φωτογραφίες και ένιωσα και γω θλίψη στη σκέψη ότι ίσως σύντομα χρειαστεί να βιώσω ένα ακόμη αντίο. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι μέσα σε μια μεγάλη θλίψη εδώ και πολύ καιρό και ώρες ώρες νιώθω να πνίγομαι.. Συνεχίζω, όμως... Θέλω μόνο να πω ότι αυτές οι εικόνες είναι μουσική...

ROGG

21/11/2003, 01:29:24
Δεν είσαι η μόνη ROGG (εάν δεν κάνω λάθος είσαι ‘η’) που βιώνεις θλίψη αυτήν την περίοδο….. Η θλίψη, η μελαγχολία ακόμα και η κατάθλιψη, είναι ένα σχολείο. Ένα στάδιο που είναι στο χέρι μας να το διασχίσουμε η να το προσπεράσουμε. Ορισμένες φορές το διασχίζουμε αργά, σταθερά, σχεδόν στάσιμα και επώδυνα. ‘Πνιγόμαστε’ όπως είπες, σε βαθιά σκοτεινά νερά και ο χρόνος (έστω ο χρόνος ο θεωρητικός, ο υποκειμενικός) από φίλος γίνετε εχθρός, με την απουσία του. Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που η θλίψη σε καλύπτει αυτήν την περίοδο. Μα όποιοι και αν είναι, πάντοτε σταματούν να υπάρχουν και έρχεται η ξαστεριά. Και τα δύο είναι χρήσιμα και ωφέλιμα. Και η χαρά – ευτυχία μα και η λύπη - δυστυχία. Εάν είναι να πεις αντίο. Πες στην θλίψη. Αργά η γρήγορα…..

Οι φωτογραφίες, όντως είναι μουσική, ηχο-δόμημα. Αλά και λόγια που ειπώθηκαν και θα ειπωθούν σε τούτο το θέμα.

Μίλησε, αφέσου, εγώ τουλάχιστον, επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σου. Και δεν είμαι ο μόνος.

(όσο για την νοσταλγία….ίσος από της ποιο δυνατές στιγμές ενός ανθρώπου. Κάτι μας θυμίζει πως χάσαμε η ζήσαμε κάτι, της περισσότερες φορές κάτι που ίσος ποτέ δεν εκτιμήσαμε.)

21/11/2003, 03:13:11
Σας αφιερώνω το τραγουδάκι που ακούω αυτη τη στιγμή
Να 'στε όλοι καλά

Αγία Νοσταλγία
Μουσική, Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Τραγούδι: Σωκράτης Μάλαμας

Αγία Νοσταλγία
πέλαγο ανοιχτό,
πόσα σκαριά έχεις πάρει
για πάντα στο βυθό;

Αγία Νοσταλγία
φιλώ την εικόνα σου.
Δεν έχω απόψε πού να πάω,
δέξου με στο δώμα σου.

Αγία Νοσταλγία
τις αγάπες μου καλώ
μέσα από καθρέφτη
παραμορφωτικό.

Αγία Νοσταλγία
της μνήμης αδερφή
είσαι αγκάθι, βάλσαμο
τραγούδι και στριγκλιά μαζί.

Αγία Νοσταλγία
ανίκητο θεριό
έχεις κλείσει την καρδιά μου
σε λαβύρινθο.

ROGGΜέλος
21/11/2003, 18:39:16
Αγαπητέ Εχέμβροτε, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Εχεις δίκιο σε αυτά που λες, τα λέω και γω η ίδια στον εαυτό μου και στους άλλους. Ναι, προχωρώ, καθημερινά. Με συντροφεύει η θλίψη - καλή μου φίλη πια -
αλλά, δεν το βάζω κάτω. Κατά βάθος ξέρω πως ό,τι γίνεται δεν μπορεί παρά να είναι το καλύτερο για μένα, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνω αυτή τη στιγμή. Μου κάνει πολύ καλό που επικοινωνώ με όλους εσάς που δεν γνωρίζω κι όμως, ίσως, γνωρίζω καλύτερα...

1900, ευχαριστούμε πολύ για το τραγούδι. Ετσι είναι...

ROGG

22/11/2003, 00:56:56
quote:
(όσο για την νοσταλγία….ίσος από της ποιο δυνατές στιγμές ενός ανθρώπου. Κάτι μας θυμίζει πως χάσαμε η ζήσαμε κάτι, της περισσότερες φορές κάτι που ίσος ποτέ δεν εκτιμήσαμε.)

πολύ σωστό αυτό που γράφεις φίλε μου!
έτσι είναι, κάποιες φορές μόνο όταν χάνουμε κάτι μπορούμε αληθινά να το εκτιμήσουμε!

click ^

22/11/2003, 00:58:24
quote:

πολύ σωστό αυτό που γράφεις φίλε μου!
έτσι είναι, κάποιες φορές μόνο όταν χάσουμε κάτι, ίσως μπορέσουμε κάποτε να το εκτιμήσουμε αληθινά!

click ^

Edited by - λίλιθ on 22/11/2003 00:59:37

03/12/2003, 15:07:07
Ήλθε η ώρα, αφήνω το σάρκινο σώμα μου

03/12/2003, 15:27:45

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

03/12/2003, 17:02:53
ε……συμβολικά Αμαλιάκι!

03/12/2003, 17:10:37
Tο παραπάνω μήνυμα θ'αυτοκαταστραφεί εντός ολίγων λεπτών..
it happened before

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

03/12/2003, 17:58:06
Αν σε πιάσω στα χέρια μου θα σου δείξω εγώ! Καρφί!

03/12/2003, 18:02:50
Eπέστρεψες για να το εξαφανίσεις, ε;
too late!
Tι τις φοράμε τις κουκούλες!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

15/12/2003, 19:07:39
ο μοναχικός ταξιδιώτης με την ομπρέλα και την κενή αποσκευή…..ακούει μουσική στον άνεμο, στην βροχή και στο χιόνι. Τον ήλιο δεν τον βλέπει, γιατί είναι μέσα του.

Κάποια στιγμή όμως θα χαθεί κι’αυτός. Εύχομαι σύντομα.

15/12/2003, 19:17:23
Ο ταξιδιώτης, σε συνεχή μετακίνηση. Γνωρίζει πως είναι ένα τίποτα. χαίρετε γνωρίζοντας πως η απουσία του δεν θα επηρεάσει τίποτα. Όλα θα παραμείνουν όπως ήταν και πριν. Σαν να μην υπήρξε ο ίδιος ποτέ.
Μόνο ένα δάκρυ θα κυλήσει, το δικό του. Για αυτά που εκείνος θα χάσει. Την ζωή του ολόκληρη. Ένα αέναο τίποτα.

15/12/2003, 19:26:03
''Ήλθα από το πουθενά, δεν μου ανήκει τίποτα. Επιστρέφω στο πουθενά.''
Έτσι είπε ο ταξιδιώτης και εξαφανίσθηκε. Μόνο η αδειανή αποσκευή και η ομπρέλα του έμειναν εκεί, ώσπου να παρασυρθούν και αυτά τα θλιβερά αντικείμενα από τον ανύπαρκτο χρόνο.

spiritΜέλος
15/12/2003, 19:44:38

;;;;;;;;;;;
ερωτηματικα
ερωτηματικα
ερωτηματικα
πολλα ερωτηματικα
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ομ

dsm

17/12/2003, 05:33:10
GMT....
ΓΙΑΤΙ ....
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ...
ΟΤΑΝ "ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΣ".....
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΞΙΑ...

ΙΣΩΣ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΔΩ ΕΣΩ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ(ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΠΩΣ ΟΜΟΡΦΙΑ*)

*ΚΑΤΑ ΤΟΥ:"ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙκΗ"....

ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟ ΞΕΡΩ.-

-ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.-

"Αντιο..."

quote:
Άκουσα το ίδιο μουσικό θέμα ξανά και ξανά, ανακάλυψα ότι δεν έχει ήχο……

ΑΝΤΙΟ....ΑΝΤΙΟ....ΑΝΤΙΟ.....ΑΝΤΙΟ.....

ΧΜ...

ex.e~en.ter~et.er.nity~

...