ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμείς είμαστε τελικά απόγονοι των πρωτόπλαστων? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Εμείς είμαστε τελικά απόγονοι των πρωτόπλαστων? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

darkStar28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
darkStarΝέο Μέλος
25/01/2003, 21:36:07
emeis...?

darkStarΝέο Μέλος
25/01/2003, 21:41:19
eimaste telika apogonoi ton protoplaston??

darkStarΝέο Μέλος
25/01/2003, 21:56:57
koitazontas ligo prosektika tin xristianiki istoria tou adam kai tis evas, anakaliptoume ena poli simantiko keno: O adam kai i eva itan oi protoplastoi kata tis Grafes. Den itan alloi, mono aftoi. Ekanan 2 paidia: Ton kain kai ton avel.. 2 arsenika.. o kain skotose ton avel..
menei o kain... argotera o kain e3orizetai kai fevgei... ton vlepoume omos na katef8inetai se ena xorio pou opou agapa kai zei me mia ginaika kai ekane paidia mazi tis... i eva 3anagennise argotera polla paidia arsenika kai 8ilika.... kai ego roto... pia itan afti i ginaika?(tou kain)

26/01/2003, 00:00:44
!ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΘΕΜΑ... ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ!
ΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ...ΧΜ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ...(ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ε?)...
...ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ Η ΛΙΛΙΘ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ...Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΑ(2η ΓΥΝΑΙΚΑ...!)...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΔΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ Η ΛΙΛΙΘ ,ΕΣΜΙΞΕ 'ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ' ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΕΣ....
ΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ????
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ!ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ :

Ο ΑΔΑΜ+Η ΕΥΑ

Η ΛΙΛΙΘ+ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
.........
=2 ΠΟΛΟΙ

ΤΟ ΚΑΛΟ +ΤΟ ΚΑΚΟ?
.............

ΛΟΙΠΟΝ?

ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/01/2003 00:01:54

26/01/2003, 00:04:23
!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ 'ΘΕΡΑΠΕΙΑ'?
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

darkStarΝέο Μέλος
27/01/2003, 17:25:28
fili atma..
parolo pou exo diavasei palia kapou gia aftin tin lilith..pouthena, se kanena xristianiko orthodo3o vivlio opos kaini diathiki kai vivlo, den anaferetai kan to onoma afto(lilith).

...oso gia

<<Ο ΑΔΑΜ+Η ΕΥΑ

Η ΛΙΛΙΘ+ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
.........
=2 ΠΟΛΟΙ

ΤΟ ΚΑΛΟ +ΤΟ ΚΑΚΟ?>>

.....kai aposo exo diavasei... kai mexri xthes "gnoriza" pos to "KAKO" gennithike otan i eva amartise otan den akouse tin entoli tou kiriou(i gnosti istoria me to milo kai to fidi)....
... ti na po... exo sinxistei poli

...telos ithela na zitiso signomi apo tous armodious tou forum giati..vlepete akoma den exo sinithisei na grafo kai na anigo nea themata sta forum me apotelesma na "anoigo" themata se asxeta forum
...eimai vlepete neo melos
signomi kai pali

filakia kai na prosexete

thothΙδρυτικό Μέλος
27/01/2003, 17:38:22
Γεια σας.

Το topic το μετέφερα στο ΜΥΘΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Δεν χρειάζεται DarkStar να ζητάς συγνώμη. Το ζητούμενο είναι η ανάγκη για καλή συμμετοχή και η ευγένεια (χαρακτηριστικά που διαφαίνεται ότι κατέχεις). Όλα τα άλλα βρίσκονται στην πορεία.

Καλή συνέχεια

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

WolffacedΜέλος
27/01/2003, 17:50:12
Υπάρχουν χριστιανοί ιερείς που λένε πως το συμβάν με τον Αδάμ και την Εύα δεν είναι κυριολεκτικό αλλά συμβολικό. Δηλαδή ο θεός έπλασε τον άνθρωπο με τον τρόπο που λέει η επιστήμη και ο Αδάμ και η Εύα είναι απλώς συμβολικά πρόσωπα. Προβλέπω πως στο μέλλον αυτή θα είναι και η <<επίσημη>> θέση της χριστιανικής εκκλησίας.

darkStarΝέο Μέλος
27/01/2003, 18:17:14
sevasta osa les file Wolffaced... ti ennoeis omos otan les "Δηλαδή ο θεός έπλασε τον άνθρωπο με τον τρόπο που λέει η επιστήμη"... diladi po tropo?

thanks
thoth

27/01/2003, 23:00:54
ΓΕΙΑ!
ΗΔΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ 'ΜΙΛΑΓΑ' !ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΧ.ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ+ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ,Wolffaced,ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤO 'REALITY'TΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ 'ΜΙΛΑΜΕ' ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ 'ΜΙΛΩ' ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΦΘΗΚΕ Η ΛΙΛΙΘ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,Η ΛΙΛΙΘ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ,ΤΗΣ 'ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΤΟΙΑΣ' ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?ΑΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ 'ΜΙΛΑΩ' ΠΑΝΤΑ...
(ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!)...
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΗΟΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

elizabetta20Νέο Μέλος
28/08/2006, 17:09:50
εντύπωση μου χει κάνει γενικά όλο το site!είναι αξιόλογο,με άρθρα τα οποία μπορούν να αφυπνίσουν ερωτηματικά καί ανησυχίες που ποτέ δεν είχες ή μάλλον δεν ήξερες οτι είχες,πολλές απαντήσεις συγκεκριμένες καί όχι περί ανέμων και υδάτων ή αμπελοφυλλοσοφίες,άτομα με εκλεπτυσμένη αισθητική(σύμφωνα με τα όσα γράφουν πάντα)!θες καί άλλα να σου πώ?πολύ σημαντικό είναι επιπλέον καί το εξής:ακόμα καί αν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μελών,λύνονται πάντα αξιοπρεπώς!!μπράβο σας!
29/08/2006, 03:32:16
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΡΕΣΕΙ.
ΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?
Ο ΕΡΩΤΩΝ ΕΞΕΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.
ΕΤΣΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙΣ.
elizabetta20Νέο Μέλος
30/08/2006, 14:59:58
Οπως καταλαβαίνεις είμαι πολυ καινούρια για να ανακαλύψω όλους τους ανθρώπους που καταθέτουν σωστά τις εμπειριές τους.Διαβάζω συνέχεια τα topic σας εκστασιασμένη,αλλά σπάνια γράφω,για τον απλούστατο λόγο πως δεν έχω αντίστοιχες αξιόλογες εμπειρίες δικές μου.Φυσικά και έχω ακούσει πολλά,αλλά θέλω να είμαι σίγουρη οτι αληθέυουν για να τα καταγράψω.Όσο για τις ερωτήσεις μου γλυκιέ μου σου απαντάω ως εξής:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ: dying incubus , αναζητητής(ξέρω οτι υπάρχουν και άλλοι αλλά δεν τουσ θυμάμαι τώρα)
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ : καθημερινές ιστορίες,ένα σκληρό τεστ αγάπης,ύψος βουνών καί λεξάριθμοι,ανεξήγητες εμπειρίες στην Πεντέλη.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ FORUMS : μεταξύ τυριού και αχλαδιού, απόψεις προτάσεις κ.α , η γνώση ,η ψυχή , το παράξενο .
30/08/2006, 15:36:26
quote:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ: dying incubus , αναζητητής(ξέρω οτι υπάρχουν και άλλοι αλλά δεν τουσ θυμάμαι τώρα)

Καλή μου elizabetta20, να 'σαι καλά!
Θα δεις με τον καιρό πως στην ουσία τίποτα δεν χωρίζει κανέναν μας από τον άλλον και μπορούμε να βρούμε έναν κώδικα επικοινωνίας τέτοιον που, ακόμα και μέσα από μια διαφωνία απόψεων, η επικοινωνία μας θα ωφελήσει τόσο εμάς τους ίδιους, τους συνομιλητές μας αλλά και πιθανότατα όλους αυτούς τους ανθρώπους που διαβάζουν τις Συζητήσεις μας χωρίς να είναι εγγεγραμμένα μέλη.

Το κλειδί λοιπόν σ' αυτήν την υπόθεση είναι ακριβώς αυτό:

Να μάθουμε πως να αποδεχόμαστε τον συνάνθρωπο μας και να του δείξουμε τον σεβασμό μας.

Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί εκτενώς και το οποίο θα είναι ωφέλιμο για όλους μας.
Και φυσικά δεν εννοώ απλά για την γόνιμη συμμετοχή μας στις Συζητήσεις αλλά και για το πως θα εξελιχθούμε εμείς ως άνθρωποι.

Σχετικά με τις Κατηγορίες Συζητήσεων που σε ενδιαφέρουν αλλά και τα αγαπημένα θέματα ίσως δεις με το πέρασμα του χρόνου πως όλο και περισσότερα θα σε ελκύουν...

In anticipation of my resurrection...

ImperatorΜέλος
30/08/2006, 15:48:37
quote:

Κουκλίτσα μου γλυκιά εμένα δε με βάζεις?

Δε πειράζει ματάκια μου, φιλάκια!

elizabetta20Νέο Μέλος
31/08/2006, 23:02:52
αααααααααααχχχχχχχχχχχ ψυχή imperator μου τί είναι αυτά που λες?είστε αρκετοί αυτοί που μου αρέσετε(τα κείμενα τους εννοώ..)απλά δεν μπορώ να συγκρατήσω ονόματα!!!οι απαντήσεις στα θέματά σας άλλωστε δείχνουν κατά πόσο έχουν ανταπόκριση στο..ευρύ κοινό!!!dying incubus ευχαριστώ για τα σχόλιά σου!!!
ImperatorΜέλος
01/09/2006, 02:04:33
μωράκι μου!
01/09/2006, 08:00:44
Βρε Imperator, τι ενθουσιασμός είναι αυτός?
Προς στιγμήν μπερδεύτηκα και ψαχνόμουν να βρω που μπήκα...
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωΐ - πρωΐ!

In anticipation of my resurrection...

ImperatorΜέλος
01/09/2006, 12:59:21
Χε, χε... σόρρυ για την παρέκκλιση αλλά νομίζω είναι κάτι το ευχάριστο
Και σίγουρα καλύτερο από το να πέφτουν μπινελίκια όπως αλλού...
elizabetta20Νέο Μέλος
01/09/2006, 17:28:35
τελικά αποφασίσατε που θα συναντηθείτε?μην το καθυστερείτε!!!