- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Δε μένει λοιπόν παρά να συνεχίσουμε να "κρούουμε τη θύρα" για να δούμε πότε θα μας ανοίξει(αλλιώς θα μπούμε κι από το παράθυρο αν χρειαστεί
Και μιας που το αναφέραμε...
Έχω μια πρόταση για να "μπω" στο Ο.Τ.Ο εδώ στην Ελλάδα.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.Τι νομίζεις; Αξίζει τον κόπο;
Πάντως έχεις δίκιο για την "πισινή".Ποτέ δεν ξέρεις με τι τρελούς μπορεί να μπλέξεις!Μπορεί να πρεσβεύουν πράγματα που στην αρχή δεν σου δείχνουν.
Θα δούμε...θέλει πολύ σκέψη μια τέτοια κίνηση.Έχω πολλές αμφιβολίες αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω για να μπορέσω να περάσω επιτέλους στο πρακτικό επίπεδο.Βέβαια μπορεί οι τρόποι τους να μην είναι αποδεκτοί από τον δικό μου τρόπο σκέψης και να μην μπορώ τελικά να βαδίσω μαζί τους.
Θα δούμε...
Υπάρχει ιστοσελίδα από το τάγμα Ο.Τ.Ο.;
Επίσης καλά θα ήταν να διαβάσετε "Το βιβλίο της Θεϊκής Μαγείας" εκδ.Prosveta, Omraam Mikhael Aivanhov.
Καλή συνέχεια
Τry Harder
Ναι, υπάρχει ιστοσελίδα από το τάγμα Ο.Τ.Ο. κάνε κλικ εδώ για να μπείς στην αμερικάνικη ιστοσελίδα όπου έχει πολλές πληροφορίες www.oto-usa.orgή εδώ για να μπεις στην αγγλική www.oto-uk.org
Αν ψάξεις καλά θα βρεις ίσως αρκετές πληροφορίες.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε από ποιό βιβλιοπωλείο μπορώ να προμηθευτώ τον Μάγο του Μπάρετ;
Εδώ πάνω μου είπαν ότι έχουν χρόνια να τον φέρουν και λίγο δύσκολο να βρεθεί.
Ευχαριστώ
Τry Harder
Είναι ένα κλασσικό έργο που βασικά είναι μια (κάκιστη) αντιγραφή του έργου του Αγρίππα.Είναι σαφώς καλύτερο να αποκτήσεις το έργο του Αγρίππα το οποίο είναι πληρέστερο.Βέβαια και πάλι θα σε μπερδέψει γιατί στην ουσία μιλά για τα πάντα και κυριολεκτικά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις!Και όπως καταλαβαίνεις από τη φύση του ένά τέτοιο έργο δεν μπορεί να αγγίξει πάντα σε βάθος τα θέματα που πραγματεύεται.Είναι όμως ένα πολύ καλό εργαλείο για να αποκτήσεις μια καλή γενική γνώση για τη μαγεία συνολικά στον Δυτικό Κόσμο.
Πάντως αφού βρήκες τον "Μάγο" πάρε το γιατί δεν το βρίσκει κανείς εύκολα στα ελληνικά.Απλά να έχεις κατά νου ότι υπάρχει και κάτι καλύτερο.
Εγώ είχα προμηθευτεί αυτό το βιβλίο στην Αθήνα από ένα βιβλιοπωλείο κοντά στην Ιπποκράτους. Νομίζω ονομάζονταν "Χριστάκης".
Είναι δύσκολο να το βρείς γιατι η έκδοσή του είναι παλιά. Αν είσαι στην Αθήνα και ψάξεις σίγουρα κάτι θα βρεις.Τώρα που το σκέφτομαι αν ψάξεις σε ένα μαγαζί που πουλάει αφίσες (αλλά και βιβλία) και το οποίο βρίσκεται επί της Ακαδημίας(στην αρχή της) μπορεί να το βρεις.
Πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα μπορείς να το βρεις εύκολα στα αγγλικά από το amazon.