- Ενοραση...Ψευδαισθηση ή Χαρισμα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η νονα μου εχει παει σε σεμιναρια και ξερει να εφαρμοζει οσα ειπα πιο πανω.
Πριν περιπου 2 μηνες η μητερα μο επαθε καρκινο του μαστου(καλοηθη).
Για να μην τα πλυυλογω, η μητερα μου το ειπε στην νονα μου. Η νονα μου επικαλεστηκε την αλλη πλευρα και μετα απο μια βδομαδα η μητερα μου εγινε μια χαρα!
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
YPOKINITH ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΣΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
θα ηθελα να μοιραστω της εμπειριες μου μαζι σας και να ζητησω την κατανοηση σας για την αγνοια μου στην <επιστημονικη> ορολογια των εμπειριων μου.
να πω οτι ειμαι 21 ετων και οτι ολες οι μεταφυσικες εμπειριες μου εχουν ξεκινησει εδω και 9 μηνες,απο τοτε που πηγα στο αγιο ορος.
θα τα πω περιληπτικα και θα παρακολουθω το θεμα ετσι ωστε αν καποιος εχει απορια να το εξησω αναλυτικοτερα.
1)σε ωρα προσευχης,μετα3υ υπνου και ξυπνιου,μαυρη γατα σε μαυρο φοντο να μου επιτιθετε.(σαν ονειρο,ματια κλειστα)
2)ξυπνιος αλλα χαλαρος ειδα καθετες και οριζοντιες γραμμες,ασπρο διαφανες χρωμα,και αυρες να περνανε απο διπλα μου.
3)ειδα μια μορφη πανω στον τοιχο με το ιδιο <υλικο> +
εβγαινε απο την TV σαν καπνος παλι απο το ιδιο <υλικο>(ιδια μερα).
4)3 οραματα την ιδια μερα μεσα σε ενα 10λεπτο το πρωτο ηταν το κεφαλι απο ενα ασπρο αλογο,2 ηταν ενα κρυαρι,3 αγρια σκυλια.
5)μια μερα ειχε γεμισει το σπιτι ματια,οπου κοιτουσα,το κεφαλι μου πηγαινε να σπασει,τετοιο ματι πρωτη φορα ξεματιασανε.
6)κοιτουσα σταθερα τον τοιχο για περιπου 5 λεπτα,αρχισε μπλε φως να ξεπετιετε απο δεξια και αριστερα,ωραια εμπειρια.
7)συχνα βλεπω την αυρα των αλλων,οταν βοηθαει ο φωτισμος,αλλα βλεπω μονο το πρωτο στρωμα.
8)μεχρι και πριν ενα μηνα εβλεπα και αυρες να περιφερονται μεσα στο σπιτι.
το υλικο που λεω ειναι σαν διαφανες,ασπρο,αυλο.
να πω οτι δεν ειχα κανενα μεταφυσικο ενδιαφερων πριν αρχισω να εχω αυτες τις εμπειριες και να προσθεσω οτι ειναι και αλλες εμπειριες οι οποιες μου διαφευγουν αυτη την στιγμη.
LOVE IS ALL
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
YPOKINITH ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ,1.84,27 ΕΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ;ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Εμπειριες αυτην την στιγμη υπαρχουν,τα ματια για παραδειγμα τα ειχα δει τελευταια φορα πριν 4-5 μερες,στο κρεββατι ενος φιλου μου που ειχε πονοκεφαλο.
θα ηθελα να απαντησω στο ερωτημα του τοπικ αν η ενοραση ειναι χαρισμα η ψευδαισθηση με τον εξης τροπο.δεν θα ηθελα να απαντησω μονολεκτικα,διοτι δεν ειμαι βεβαιος αν αυτη η εμπειρια που ειχα λεγετε ενοραση,αλλα θα ηθελα να παραπεψω τον αναγνωστη αυτου του μυνηματος παραπανω στις εμπειριες που ειχα με τα ματια(ματι) και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Ευχαριστω
LOVE IS ALL
Αναζητητη καλωςηρθες στην παρεα μας.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΣΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
eViL NeVeR Die..He only wait's to be reborN
Πλοου καλωςηρθες..ναι..αυτο γινεται σε αρκετους.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
quote:
ναι..αυτο γινεται σε αρκετους.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.
quote:
ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΥPOKINITH,ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ,SESOSTRIS KAI ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
quote:ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΣΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:ΦΙΛΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ;ΣΤΟ
να πω οτι ειμαι 21 ετων και οτι ολες οι μεταφυσικες εμπειριες μου εχουν ξεκινησει εδω και 9 μηνες,απο τοτε που πηγα στο αγιο ορος.
θα τα πω περιληπτικα και θα παρακολουθω το θεμα ετσι ωστε αν καποιος εχει απορια να το εξησω αναλυτικοτερα.
1)σε ωρα προσευχης,μετα3υ υπνου και ξυπνιου,μαυρη γατα σε μαυρο φοντο να μου επιτιθετε.(σαν ονειρο,ματια κλειστα)
2)ξυπνιος αλλα χαλαρος ειδα καθετες και οριζοντιες γραμμες,ασπρο διαφανες χρωμα,και αυρες να περνανε απο διπλα μου.
3)ειδα μια μορφη πανω στον τοιχο με το ιδιο <υλικο> +
εβγαινε απο την TV σαν καπνος παλι απο το ιδιο <υλικο>(ιδια μερα).
4)3 οραματα την ιδια μερα μεσα σε ενα 10λεπτο το πρωτο ηταν το κεφαλι απο ενα ασπρο αλογο,2 ηταν ενα κρυαρι,3 αγρια σκυλια.
5)μια μερα ειχε γεμισει το σπιτι ματια,οπου κοιτουσα,το κεφαλι μου πηγαινε να σπασει,τετοιο ματι πρωτη φορα ξεματιασανε.
6)κοιτουσα σταθερα τον τοιχο για περιπου 5 λεπτα,αρχισε μπλε φως να ξεπετιετε απο δεξια και αριστερα,ωραια εμπειρια.
7)συχνα βλεπω την αυρα των αλλων,οταν βοηθαει ο φωτισμος,αλλα βλεπω μονο το πρωτο στρωμα.
8)μεχρι και πριν ενα μηνα εβλεπα και αυρες να περιφερονται μεσα στο σπιτι.
το υλικο που λεω ειναι σαν διαφανες,ασπρο,αυλο.
να πω οτι δεν ειχα κανενα μεταφυσικο ενδιαφερων πριν αρχισω να εχω αυτες τις εμπειριες και να προσθεσω οτι ειναι και αλλες εμπειριες οι οποιες μου διαφευγουν αυτη την στιγμη.LOVE IS ALL
2)ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ;ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ;
3)ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ;
4)ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;
5)ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;ΣΕ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ;
6)ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
7)ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΟΥ;
1)της γραμμες αν θυμαμε καλα της ειδα μεσημερι,αλλα ηταν εντονες 1)λογω του υλικου 2)λογω του οτι το σπιτι μου ειναι ημιυπογειο.
2)κρατησε μεχρι να γυρισω το βλεμα μου αλλου,περιπου 1 λεπτο.εχω την σαφη εντυπωση πως θα κρατουσε παραπανω αν συνεχιζα να κοιταω προς το μερος τους.
3)εκεινη τη στιγμη ειχα κατσει στο κρεββατι και καπνιζα,ημουν σε μετρια κατασταση,ουτε πολλη σφιγμενος,ουτε πολλη χαλαρος.
4)εγινε στο δωματιο μου,πριν περιπου 2 μηνες,εμφανιστηκαν ενδιαμεσα σε εμενα και στον απεναντι τοιχο.το μεγεθος τους επιανε ολο το οπτικο πεδιο μου.το <υλικο> τους ηταν ασπρο,διαφανες,αυλο.ενας γνωστης μεταφυσικων μου ειχε πει πως αυτες οι γραμμες λεγονται πλεγμα(the grid) και μου ειχε πει πως αυτο δημιουργειτε οταν το πεπλο αναμεσα σε εμας και σε μια αλλη διασταση λεπτυνει.
5)οι αυρες εχουν το ιδιο υλικο με της γραμμες,ειναι σαν ενα φως γυρω απο τον ανθρωπο,δεντρα κλπ την δικη μου αυρα δεν την εχω δει και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προσπαθησει κιολας να το κανω.
ολες της εμπειριες που ειχα ηταν με 0 προσπαθεια.π.χ. βαθεια χαλαρωση κλπ ολα γινονταν σε ενεργοποιημενη κατασταση,εκει που καθομουν και καπνιζα και ακουγα μουσικη ας πουμε.δεν εχω παρει ποτε ναρκωτικα.
φιλε matrx πινω(επινα) παρα πολλους καφεδες για 5 χρονια πολλες κοκα κολες με 0 σχεδον φαγητο.το νευρικο μου συστημα τα εχει ψιλοπαιξει αλλα δεν φταιει μονο αυτο που τα βλεπω αυτα.για να σου δωσω να καταλαβεις οταν μπω στην εκλλησια με πιανει χασμουρητο,τσιμπιες και αλλα,αυτα την τελευταια εβδομαδα.κανω <θεραπεια> με την εκκλησια και ακομα ψαχνω απο που ξεκινησε αυτο.με αυτα θελω να σου πω οτι 1)ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ οποτε 2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. 3)δεν ειναι καλη η <θεση> μου οταν εισαι ενας ανθρωπος που τα φοβατε αυτα...
χαρηκα για το ενδιαφερων σου για την περιπτωση μου.
περιμενω να επαληθευτουν οι προβλεψεις :))
LOVE IS ALL
quote:ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ Η ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ.
ολες της εμπειριες που ειχα ηταν με 0 προσπαθεια.π.χ. βαθεια χαλαρωση
quote:ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΙΣΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
περιμενω να επαληθευτουν οι προβλεψεις :))
den thelw na se prosvalw.to antitheto.thelw na prospathiseis na (matheis) an exeis ontos to xarisma.pistevw pws afto tha to matheis kanontas provlepseis pou den yparxoun orates endikseis gia to apotelesma.etsi pistevw.oson afora ti diki pou den gnwrizw tpt gia afti ,an pisteveis pragmatika ta osa les,prepei na kaneis kati syntoma wste na voithiseis afton ton athwo anrthopo.
eipa tin gnwmi mou.den pistevw na pareksigises.apla thelw na voithisw