- Ενοραση...Ψευδαισθηση ή Χαρισμα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις σε γλωσσα Greeklish...Μονο ελληνικα...
Συνεχιστε το θεμα...εχει αφεθει ελευθερο...δεν εχω γνωμη πανω στο θεμα γιατι δεν ξερω...Ο νωον νωειτο και αφηγειτο...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ Η ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΩ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,Η ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.
quote:ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ Η ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΜΕ 40;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.
oson afora ti diki pou den gnwrizw tpt gia afti ,an pisteveis pragmatika ta osa les,prepei na kaneis kati syntoma wste na voithiseis afton ton athwo anrthopo.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ οτι η φετεινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή για την Ελλάδα (λόγω Ολυμπιακών , λόγω εκλογών )και άλλων γεγονότων... προβλέψιμων
Φίλε ματρξ αυτά που ... "μαντεύεις" είναι γεγονότα που μπορούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να τα προβλέψουν.
Το θέμα είναι : ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ?
σσ (Τα μισά από τα κέρδη δικά σου ... Το γράφω δημόσια) ![]()
Γνωρίζω ακριβώς πως νιώθεις , οταν μιλάς για τις εκλογές , για τον Παπανδρεου και για τον ... παίχτη του μισσιον. Πιάνεις μια συλλογική αύρα που πλανάται στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας και είμαι σίγουρος οτι δεν πέφτεις συχνά έξω στις προβλέψεις σου.
Αυτά ομως που δεν μπορείς να ξέρεις (και είμαι βέβαιος οτι δεν θά 'θελες να ξέρεις ) είναι .... η ημερομηνία του θανάτου σου και ένα σωρό απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις που το μυαλό μας απομακρύνει συστηματικά...![]()
Πάντως γνωρίζω κι εγώ ένα μυστικό για το μέλλον !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι τόσο εύθραυστο που αν σας το πω νομίζω οτι θα σπάσει σε 1000 κομμάτια.
Οποιος/α όμως θέλει μπορούμε να το κουβεντιάσουμε (χαλλλαρα-χαλλλαρά).
bajanacker
### knowledge is Power ###
quote:ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΤΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 4.500.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ,(ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ):8,14,15,20,24,33,36,42,44
Πιάνεις μια συλλογική αύρα που πλανάται στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας και είμαι σίγουρος οτι δεν πέφτεις συχνά έξω στις προβλέψεις σου.
ευχαριστω
LOVE IS ALL

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Η ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ _,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ,ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ
quote:Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
προσπαθησε παντοσ να κανεισ μια σημαντικη προβλεψη χωρισ ομωσ να υπαρχουν στοιχεια.
quote:ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΙ ΣΙΜΣΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ Η ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΜΕ 40;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
--------------------------------------------------------------------------------
ΥPOKINITH,ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ,SESOSTRIS KAI ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΚΕΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ?
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, Η ΦΥΓΗ, Η ΨΥΧΙΚΗ ΦΘΟΡΑ, Η ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ, Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΜΗ
Ιδού:

Βλέπετε κάτι διαφορετικό;
Αυτο που μας συνδεει ειναι πως ολοι μας ζουμε σε αυτον τον μικρο πλανητη,αναπνεουμε τον ιδιο αερα,ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας κ ειμαστε ολοι θνητοι.
Και επιπλέον,υπάρχει και η λειτουργία
Γιατί να σας μαλώσω (τώρα)? Πάντα μπορώ και αργότερα!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Πόσες φορές δεν έχουμε πει: αν ήξερα πως ήταν τόσο εύκολο, θα το είχα κάνει νωρίτερα!
Ο φόβος δεν είναι ποτέ λογικός. Ας μη ζητάμε ερμηνεία του με την ανθρώπινη λογική. Ο φόβος και η ανυπαρξία του φόβου είναι δύο ακραίες στάσεις που μπορούν να παρατηρηθούν ξεκάθαρα στη συμπεριφορά των ζώων.
Η ανθρώπινες στάσεις δεν είναι ποτέ τόσο ακραίες, είναι πιο εκλεπτυσμένες αλλά το ίδιο ή και περισσότερο επικίνδυνες, επειδή η νοητική μας ικανότητα μας δίνει πολύ περισσότερη δύναμη από ένα ζώο.