ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/06/2004, 19:22:29
quote:

Αγαπητή Kapodistria

Θυμάμαι 8 κούπες στις 14 έναντι 0 στις 14, θυμάμαι ένα σκόρ 1 – 4, θυμάμαι ένα σκόρ 3 – 0, θυμάμαι κι άλλα αλλά δε θέλω να σε πικράνω, αν βέβαια το επιθυμείς μπορώ να σου φρεσκάρω τη μνήμη ΚΑΙ με φωτογραφικό υλικό !!!!

Ο κακός λύκος

ΚΙ'ΕΓΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΚΟΡ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ κ.ΡΑΜΟΓΛΟΥ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ...
ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ; Ή ΟΧΙ;...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

30/06/2004, 19:58:15

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ!!!
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑΑΑ...

ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΟΡΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟ...
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ...
ΑΡΚΕΣΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ...ΛΟΥΤΡΙΝΟ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

30/06/2004, 20:59:55
Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη αγαπητή μου Kapodistria, εξ άλλου κάποιος που τον αποκαλούσαν «Ρίνγκο» μας έμαθε τα κόλπα, αχ το έχετε αυτό η βάζελοι ξεχνάτε …… εύκολα !

Σ’ ευχαριστώ για τα Χρόνια Πολλά και σου εύχομαι να έχεις Υγεία – Αγάπη και Ευτυχία, για σένα και γι αυτούς που αγαπάς.

Ο κακός λύκος

elpidaΜέλος
01/07/2004, 11:15:34
Για να μην γίνει και αυτό το θέμα "μπάχαλο" θα ήθελα να κάνω μία πρόταση.

Καλό θα ήταν προς αποφύγει παρεξηγήσεων και για να τρώνε τις μπουνιές αυτοί για τους οποίους προορίζονται - αποφυγή αδέσποτων - να δημιουργηθούν διαφορετικά ρινγκ με ταμπελίτσες επάνω για να μπορεί ο εκάστοτε θεατής να απολαμβάνει το μάτς που θέλει.

π.χ.
ρινγκ για ποδοσφαιρόφιλους,
ρίνκκ για κουτσομπόλιδες επί προσωπικού,
ρίνγκ για ξεκατινιάσματα,
ρίνγκ για σεξουαλικές αντιπαραθέσεις,
ρίνγκ για καλαμοκαβαλητές κ.λ.π

Ευτυχώς απ'όλα έχει ο μπαξές ...

Edited by - elpida on 01/07/2004 11:17:05

oneiric1Μέλος
01/07/2004, 11:59:36
quote:
Αγαπητή oneiric1 ιδού η παλέστρα ιδού και η πάλη !!!
Όποτε νιώθεις έτοιμη ν' αγωνιστείς σε περιμένω.

Ο κακός λύκος

Φίλιο μου βλέπετε 2 χέρια εκεί κάπου στην φωτό???

Ε,λοιπόν είναι του φίλτατου Ραμογλου....

Αχ φίλε μου... δεν σου έχω πει να μην τα βάζεις με γυναίκες??!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

_Μέλος
01/07/2004, 14:02:50
ΕΛΑ RAMOGLOY ΕΛΑ ΡΕ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ Έλα προπονήθηκα πολύ σκληρά χρησιμοποιώντας για σάκο του Μποξ τον Kapodistria, έλα Ramoglou, μήπως φοβάσαι???????????????????????????, έλα ΑΑΑΑΑΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

To Hollywood Έχει Κάψει!

_Μέλος
01/07/2004, 14:04:56
Οnoiric1 ΑΣΤΩΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΗΚΟ ΑΣΤΩΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ< ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ ΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

To Hollywood Έχει Κάψει!

_Μέλος
01/07/2004, 14:35:47
Άμα φορτώσει η εικόνα, εδώ θα δείτε τους διαγωνιζόμενους. Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι εγώ πολύ ποιο όμορφος, γοητευτικός, δυνατός, και με καλλίγραμμο κορμί, είναι ξεκάθαρο ποίος θα κερδίσει. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

http://www.geocities.com/trispipes/fght.gif

Edited by - _ on 01/07/2004 14:47:21

elpidaΜέλος
01/07/2004, 14:36:47
Παίδες, προσοχή στο στριμωξίδι για το ποιος θα πρωτοπλακώσει το Ramoglou, μη βρεθείτε να πλακώνεστε μεταξύ σας και ο Ramoglou να τρώει ποπ-κορν στη γωνία....

_Μέλος
01/07/2004, 14:51:32
Καλά, Ramoglou, Εσένα θα σε κανονίσω στον επόμενο γύρο, τώρα θα ασχοληθώ με τους ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μου έκλεψαν την σειρά και πήγανε να σε δείρουνε πρώτοι, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ? ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Ε???????????????????????????????????????????

To Hollywood Έχει Κάψει!

01/07/2004, 15:23:23
Μικρή κάτω Παύλα αν όντως είχες κάνει προπόνηση θα ήξερες πως « ο » Kapodistria είναι « η » !!!
Συνελήφθης λοιπόν να ψεύδεσαι ασυστόλως δια να ανέλθεις στο ρίνγκ με δόλιο τρόπο.
Ως εκ τούτου, τιμωρείσαι με ποινή 3 μηνών αποκλεισμού από τη διεκδίκηση της όποιας μονομαχίας και σου επιτρέπεται ΜΟΝΟ η προπόνηση.

oneiric1 Δυστυχώς δεν περίμενα από εσένα να παρουσιάσεις ψευδείς φωτό για να αποφύγεις τη μάχη !
Τιμωρείσαι λοιπόν και εσύ με εγκλεισμό επί 2μήνου στην γκαρνταρόμπα με την οποία και αποκλειστικός θα ασχολείσαι.

elpida Δε χρειάζεται η ύπαρξη πολλών ρίνγκ, ένα και καλό η οργάνωση αποφασίζει το πότε θα λάβει χώρα ο κάθε αγώνας, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Από την άλλη κάθε τελευταία Κυριακή κάθε Μήνα θα έχουμε το επιλεγόμενο «Μπάχαλο» όπου και στο ρίνγκ θα ανεβαίνουν όλοι μαζί !!!!

Όσο για το πόπ κόρν θα το αλλάξω με γουρουνοπούλα στη σούβλα, πατάτες και 6 λίτρα Heineken, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

Ο κακός λύκος