- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
....ο ουρανος ειχε χαμηλωσει τοσο που νομιζες οτι θα απλωνες τα χερια σου και θα επιανες οποιο αστερι ηθελες.το φεγγαρι φωτεινο και πανεμορφο σε καλουσε να πας να το συναντησεις.απλα το κοιτουσες και καθως εκλεινες τα ματια ηταν σαν να βρισκοσουν εκει.η αμμος της παραλιας εμοιαζε με πανακριβο μεταξενιο υφασμα που τυλιγε τα ποδια σου.το κυμα της θαλασσας που εσκαγε στην παραλια ακουγονταν σαν την πιο μαγευτικη μελωδια.επαναλαμβανονταν ξανα και ξανα παρασερνοντας μαζι του την αμμο,τα μικρα βοτσαλα και μαζι το μυαλο μου.τα καικια με τα πρασινα και κοκκινα φωτακια στην θαλασσα φαινονταν σαν διαστημοπλοια που πετουσαν αργα στο διαστημα.ουρανος και θαλασσα γινονταν ενα και δεν ξεχωριζες που αρχιζει το ενα και που τελειωνει το αλλο.η μουσικη που ακουγονταν ηταν κατι το ανεπαναληπτο.περνουσε μεσα στο κορμι μου,απλωνονταν απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια μου και με πλημυριζε.καποιες στιγμες κοιτωντας τον ουρανο ειχα την εντυπωση οτι δεν ακουγονταν απο τα ηχεια αλλα απο το διαστημα.χορευαμε ολοι μαζι,ο καθενας στο δικο του ταξιδι αλλα και ολοι μαζι στο ιδιο.καποιες φορες μαζευομασταν και απλα μιλουσαμε μεσα στον ρυθμο της μουσικης.εκεινες τις στιγμες μας εβγαιναν περιεργα συναισθηματα.ηταν συναισθηματα αγαπης.αγκαλιαζομασταν σφιχτα,ζητουσαμε συγνωμη αν καποτε ειχαμε στεναχωρεσει για κατι τον διπλανο μας.αγαπιομασταν και συγχωρουσαμε.και καποιες φορες αγκαλιαζομασταν σφιχτα,ενωναμε τα χερια μας και χορευωντας, μοιραζομασταν ολοι μαζι διαστημικα ταξιδια στον κοσμο της αγαπης και της μουσικης.ηταν οι στιγμες που γινομουν ενα με τα παντα.με την μουσικη,με τα δεντρα,με την θαλασσα ,με την παραλια ,με τα πουλια ,με τους φιλους μου,με τα φωσφοριζε πανό που απεικονιζαν ινδικες θεοτητες,με τα λειζερ,με το συμπαν και τους γαλαξιες ,με τον ηλιο που εβγαινε το πρωι ,με τον θεο τον ιδιο.......
αυτο για μενα ειναι ψυχεδελεια
τα παραπανω ειναι σιγουρα μια υπερβατικη εμπειρια για οσους αναζητουν το μυστηριο,το περιεργο και το διαφορετικο.μια ομορφη εμπειρια θα ελεγα.οπως ξερεται ομως το καλο και το κακο σε αυτον τον κοσμο συνυπαρχουν.ετσι, μια θετικη εμπειρια εχει σιγουρα και την αρνητικη της πλευρα,βραχυπροθεσμα η μακροπροθεσμα.ζυγιζωντας λοιπον τα θετικα και αρνητικα τετοιων εμπειριων ,τιθομαι αναμφισβητητα κατα οποιονδηποτε ουσιων που ολοι ξερουμε που μπορουν να οδηγησουν.
ειμαι κατα σε οτιδηποτε καταστρεφει την ζωη και υποδουλωνει τον ανθρωπο.ειμαι απλα υπερ της εμπειριας.μια εμπειρια ομως, που πρεπει να βιωνεται μονο απο ωριμα ατομα,που ξερουν να κρατουν τις ισοροπιες και να ελεγχουν τις καταστασεις....
φιλε brainstorm ειχα παρομοια εμπειρια με την δικη σου.προσοχη με το lsd.δεν ελεγχεται.σε κατευθυνει αυτο καθε φορα εκει που θελει.
quote:ΑΠΛΑ ΔΙΑΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.
επιτελους...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Φίλε Brainstorm,αν θες ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα www.angeli.gr,και διάβασε για τα ανθοιάματα,όπως και την βιβλιογραφία.
Επισης ενεργειακές θεραπείες υπάρχουν πολλών ειδών.
Ρέικι,κρανιοιερή,τσι-κουνγκ,κ.λ.π.
Εύχομαι ότι καλύτερο.
Νίκος
Καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες που διοργανώνει η χώρα μας.
Τry Harder
quote:
λιγες λεξεις και απο μενα για το τι σημαινει ψυχεδελεια που γραφτηκαν μετα απο ενα βραδυ που θα θυμαμαι για παντα.........ο ουρανος ειχε χαμηλωσει τοσο που νομιζες οτι θα απλωνες τα χερια σου και θα επιανες οποιο αστερι ηθελες.το φεγγαρι φωτεινο και πανεμορφο σε καλουσε να πας να το συναντησεις.απλα το κοιτουσες και καθως εκλεινες τα ματια ηταν σαν να βρισκοσουν εκει.η αμμος της παραλιας εμοιαζε με πανακριβο μεταξενιο υφασμα που τυλιγε τα ποδια σου.το κυμα της θαλασσας που εσκαγε στην παραλια ακουγονταν σαν την πιο μαγευτικη μελωδια.επαναλαμβανονταν ξανα και ξανα παρασερνοντας μαζι του την αμμο,τα μικρα βοτσαλα και μαζι το μυαλο μου.τα καικια με τα πρασινα και κοκκινα φωτακια στην θαλασσα φαινονταν σαν διαστημοπλοια που πετουσαν αργα στο διαστημα.ουρανος και θαλασσα γινονταν ενα και δεν ξεχωριζες που αρχιζει το ενα και που τελειωνει το αλλο.η μουσικη που ακουγονταν ηταν κατι το ανεπαναληπτο.περνουσε μεσα στο κορμι μου,απλωνονταν απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια μου και με πλημυριζε.καποιες στιγμες κοιτωντας τον ουρανο ειχα την εντυπωση οτι δεν ακουγονταν απο τα ηχεια αλλα απο το διαστημα.χορευαμε ολοι μαζι,ο καθενας στο δικο του ταξιδι αλλα και ολοι μαζι στο ιδιο.καποιες φορες μαζευομασταν και απλα μιλουσαμε μεσα στον ρυθμο της μουσικης.εκεινες τις στιγμες μας εβγαιναν περιεργα συναισθηματα.ηταν συναισθηματα αγαπης.αγκαλιαζομασταν σφιχτα,ζητουσαμε συγνωμη αν καποτε ειχαμε στεναχωρεσει για κατι τον διπλανο μας.αγαπιομασταν και συγχωρουσαμε.και καποιες φορες αγκαλιαζομασταν σφιχτα,ενωναμε τα χερια μας και χορευωντας, μοιραζομασταν ολοι μαζι διαστημικα ταξιδια στον κοσμο της αγαπης και της μουσικης.ηταν οι στιγμες που γινομουν ενα με τα παντα.με την μουσικη,με τα δεντρα,με την θαλασσα ,με την παραλια ,με τα πουλια ,με τους φιλους μου,με τα φωσφοριζε πανό που απεικονιζαν ινδικες θεοτητες,με τα λειζερ,με το συμπαν και τους γαλαξιες ,με τον ηλιο που εβγαινε το πρωι ,με τον θεο τον ιδιο.......
αυτο για μενα ειναι ψυχεδελεια
Αυτό που περιγράφεις φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση μου μοιάζει περισσότερο με ένα πάρτι που πήγες , παρά με οτιδήποτε άλλο που να αφορά το forum αυτό .
Η ψυχεδελικά στον εσωτερισμό είναι άλλο πράγμα και τα ψυχεδελικά χρησιμοποιούνται με τελείως διαφορετικό τρόπο και όχι σαν τα παιδάκια που θέλουν να ακούσουν απλά μουσική και να βλέπουν τα πολύχρωμα πανό και να χαίρονται.
Πιστεύω ότι ο φίλτατος BRAINSTORM έχει κολλήσει σε ένα bad trip και για αυτό υπεύθυνοι είναι οι φίλοι του που ήταν μαζί του. Δυστυχώς μπορεί να κάνει πολύ καιρό για να του περάσει , και ακόμα πιο δυστυχώς , μπορεί να μην του περάσει ποτέ. Αν κάνετε μια βόλτα στο ΨΝΑ θα καταλάβετε τι εννοώ.
Astral Plane: A dimension of existence beyond the physical world. A place where disembodied spirits dwell. Many attempt to contact the astral plane through meditation or by using psychic energy.
Yparxei kai psychedeliko topic stis eikones gia opoion endiaferete...
Κάποτε ίσως μάθω κι εγώ να πετάω...