ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CyLight105 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/6
BRAINSTORMΜέλος
27/09/2003, 13:41:08
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ'ΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ TOPIC ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ Η ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΘΕΤΑ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,ΒΙΒΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

28/09/2003, 21:04:22
www.erowid.org
www.lycaeum.org
Αρκετές και προπαντώς up to date πληροφορίες
με πολλές εμπειρίες (trip reports).

dimindyΜέλος
29/09/2003, 18:57:45
agaite file.......to mono pou exw na sou pw,einai pws i katanalwsi l.s.d. einai ena "viaio"anoigma tou tritou matiou.......prosexe .................filika

BRAINSTORMΜέλος
29/09/2003, 23:16:44
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ dimindy ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ LSD ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΣΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΡΙΑ LSD)ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΜΟΙΡΑΣ,ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΖΩΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ.(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ:ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ?)ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΙΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΥΜΑ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ.ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ (ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΑ.(πχ.ΑΝΑΒΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΝΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΞΑΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΑ.ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΦΙΛΙΚΑ

piece love unity & respect

coperroloΜέλος
19/01/2004, 16:56:46
Για μία, κατά κανόνα, ασφαλή εμπειρία καλό είναι να βρίσκεται κανείς σε φυσικό περιβάλλον παραλία/δάσος κλπ. (εκτός και αν διαθέτει δεξαμενή απομόνωσης αισθήσεων, πουλάει κανείς;).
Προσωπικά εξ'ίσου σημαντική είναι η επιλογή ατόμων με τους/τις οποίες θα μοιραστεί η εμπειρία. Ένα έμπιστο/έμπειρο άτομο που θα δηλώσει οδηγός ή απλά ένα αγαπητό πρόσωπο η και κανένας ακόμα, όλα αυτά προδιαθέτουν ένα ευχάριστο ταξίδι. Σε καμία περίπτωση το πάκι δεν πρέπει να θεωρηθεί χόρτο και να καταναλώνεται για τις πρώτες φορές μέσα σε μπουλούκι ατόμων λόγω χοντρών φρικών και απίστευτων κλειδωμάτων/κολλημάτων.
Το κλισέ της συναισθηματικής κατάστασης πριν τη λήψη δεν θα αναφερθεί γιατι είναι κλισέ, αν και ισχύει.

My Karma ran over your Dogma

21/01/2004, 14:38:32
Θέλω να ζητήσω την Μεγάλη Προσοχή σας σε αυτό το Θέμα Συζήτησης και να υπενθυμίσω τα παρακάτω:

Στα Forums του ESOTERICA.gr δεν επιτρέπεται να συζητούνται Θέματα που σχετίζονται με τα Ναρκωτικά παρά μόνον από φιλοσοφική, μεταφυσική και ερευνητική σκοπιά(σωστά το ξεκίνησε λοιπόν, εκ πρώτης όψεως, ο καινούργιος φίλος μας ioulios3). Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να υπάρχουν αναφορές στις Συζητήσεις που να προτρέπουν, άμεσα ή έμμεσα στην χρήση Ναρκωτικών ουσιών.

Η επίσημη θέση του ESOTERICA σχετικά με τις Ναρκωτικές Ουσίες είναι ότι κάνουν αυτό που λέει η λέξη, ναρκώνουν τη Συνείδηση... Οι οποιεσδήποτε εμπειρίες, βιώματα κ.ό.κ. που σχετίζονται με την χρήση κάποιων ουσιών, όπως των ψυχεδελικών, δεν επισυμβαίνουν με την Αγνή Βουλητική προσπάθεια αυτού που τις έχει, και ως αποτέλεσμα δεν μπορεί να τις ελέγξει και να γνωρίζει το πώς και το γιατί της εμπειρίας, ούτε φυσικά να έχει τη δυνατότητα(τουλάχιστον σε ικανοποιητικό επίπεδο) να ωφεληθεί σε κάτι από την εμπειρία και να ωφελήσει και τους άλλους. Αυτά για τις Κοινωνίες των Ανθρώπων όπως τις γνωρίζουμε στην εποχή μας. Είναι γνωστό ότι σε παλαιότερες πολιτισμικές μορφές γίνονταν σε κάποιες περιπτώσεις και από συγκεκριμένους ανθρώπους χρήση φυσικών ουσιών(κυριώς ψυχεδελικών) αλλά υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες, με εκτενή προετοιμασία και στα πλαίσια ευρύτερων μεθοδολογιών που είχαν ως σκοπό την Διεύρυνση της Συνείδησης και όχι τη Θόλωση της. Όπως και νάχει, για εκείνους τους Πολιτισμούς, οι οποιεσδήποτε ουσίες ήταν ένα καθαρά επικουρικό μέσο και ο σκοπός ήταν η Ανέλιξη του ανθρώπινου όντος. Δεν υπήρχε προσκόληση/εξάρτηση ούτε στα μέσα αλλά ούτε και στις εμπειρίες τις ίδιες παρά μόνον μία ισχυρή Βούληση για το βάδισμα του Δρόμου προς τον Σκοπό.

Οι Συνθήκες που επέτρεπαν τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν - κατά την γνώμη μου - να αναπαρασταθούν στην κοινωνία μας. Ούτως ή άλλως ο Άνθρωπος έχει την πλήρη δυνατότητα, με απαιτούμενο βέβαια τον "εξαγνισμό" του εαυτού του, για την βίωση καταστάσεων πολύ πιο "πέρα" από ότι μπορεί να περιγραφεί, και αυτό με μόνο "μέσο" τον ίδιο του τον Εαυτό.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

10/02/2004, 02:22:37
quote:

Οι Συνθήκες που επέτρεπαν τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν - κατά την γνώμη μου - να αναπαρασταθούν στην κοινωνία μας.

Για να δούμε αν ισχύει αυτό

A HIGH YOGIG EXPERIENCE ACHIEVED WITH MESCALINE
http://www.maps.org/psychedelicreview/n07/n07029blo.pdf

Το psychedelic review είναι περιοδικό που κυκλοφόρησε μερικά τεύχη πριν 30-35 χρόνια και το παραπάνω link είναι ένα άρθρο από το εν λόγω περιοδικό. Κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για όσους ενδιαφέρονται για τις ανατολικές θρησκείες (έχει τέτοιες αναφορές το άρθρο).
Η μεσκαλίνη, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η βασική ψυχοενεργός ουσία που περιέχεται στον γνωστό κάκτο peyote (lophophora williamsi) και σε μερικούς άλλους.

Κατανοητή βέβαια η στάση του site. Επιβεβλημένη εκ των συνθηκών ως φαίνεται, η επιφανειακή προσέγγιση πλείστων θεμάτων. Το παραπάνω, για όσους τυχον σπεύσουν να παρερμηνεύσουν, δεν αποτελεί μομφή.

Xotchipilli2Μέλος
06/08/2004, 01:34:55
Διάβασα με ενδιαφέρον το θέμα που παραθέτει ο brainstorm.

Η ΑΤΜΑ έκανε ίσως την πιο λακωνική και ουσιώδη παρέμβαση...Αλήθεια ,ποιός διάβασε το link που έδωσε? Πήγε στον βρόντο?

Να πώ δυο λογάκια: Προσωπικά βρίσκω τον τρόπο χρήσης του brainstorm ("με φιλαράκια υπο την επίρρεια") λανθασμένο.Όχι μόνο για το ότι μου ακούστηκε χωρίς προετοιμασία αλλα και λόγο επιλογής ουσίας.Μια απλή ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθει: Πόσο LSD πήρες φίλε brainstorm? Όχι ,δέν εννοώ σε χαρτάκια ,εννοώ σε μικρογραμμάρια.Δεν μπορείς να ξέρεις... Επίσης βάζω στοίχημα οτι αυτό το υλικό το προμηθευτήκατε δια της "κλασσικής οδού" με ότι σημαίνει αυτό....

Ώς προς τον Admin,τον κατανοώ πλήρως.Εδώ φίλοι μου βλέπουμε ένα disclaimer.Το φόρουμ του Esoterica.gr και οι συντελεστές τους ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ νομικούς μπελάδες και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ το όνομα του esoterica να προφέρετε στην ίδια πρόταση με μία λέξη όπως το LSD,ούτε θέλουν να γίνουν θέμα στα κανάλια ή σε αστυνομικό τμήμα επειδή κάποιος πιτσιρικάς (στα μυαλά) ακούσει τις ψυχεδελικές ουσίες συσχετισμένες με εσωτερικισμό και με το μικρό μυαλουδάκι του αποφασίσει να καταπιεί μερικές.Φυσικά όταν την πατήσει θα κατηγορήσει ,ποιον άλλο,το esoterica και όχι τον εαυτό του.

Σέβομαι τους admin και τους mod που δεν τους αρέσουν "της φυλακής τα σίδερα" και "των καναλιών τα παράθυρα" αλλα έχω να προτείνω μια πιο διαβασμένη άποψη πάνω στο θέμα. Δείτε ένα άλλο θέμα στο esoterica http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478 . Ο Admin γνωρίζει τα στοιχεία που παραθέτω? Ελπίζω το disclaimer να μην τέθηκε τόσο όμορφα εδώ ώς μια "νομική ομπρελίτσα".

Περιμένω σχόλια...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

BRAINSTORMΜέλος
10/08/2004, 16:38:37

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ.

ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΗ.

ΖΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΗΣΗ...

ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ....

ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ"

ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ.

ΒΟΗΘΕΙΑ?

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΑΚΟΜΑ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΠΟΤΕ.....

ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΩ...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.....

ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ!

ΟΛΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ..

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ..

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.

quote:
Να πώ δυο λογάκια: Προσωπικά βρίσκω τον τρόπο χρήσης του brainstorm ("με φιλαράκια υπο την επίρρεια") λανθασμένο.Όχι μόνο για το ότι μου ακούστηκε χωρίς προετοιμασία αλλα και λόγο επιλογής ουσίας.Μια απλή ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθει: Πόσο LSD πήρες φίλε brainstorm? Όχι ,δέν εννοώ σε χαρτάκια ,εννοώ σε μικρογραμμάρια.Δεν μπορείς να ξέρεις... Επίσης βάζω στοίχημα οτι αυτό το υλικό το προμηθευτήκατε δια της "κλασσικής οδού" με ότι σημαίνει αυτό....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ?

ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΣ?

ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ?

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ?

.....ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ..

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ?

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ.

ΔΕΣ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ.ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΔΟΣ"?

11/08/2004, 03:12:30
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΛΟΙΠΟΝ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ,ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ...

Η ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΠΑ ΑΛΚΟΟΛΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LSD...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ PSYCHEDELIC,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ Ν ΑΓΓΛΙΚΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ...
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ,ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΘΙΣΗ ΣΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ...ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΔΡΟΣΕΡΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΤΕ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ...ΕΡΩΤΑΣ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...
Η ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΧΟΡΟ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ...
ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ Η ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.......

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

θα τα ξαναπω αλλα χαλαλι

τα νευρικα κυτταρα του εγκεφαλου μας δεν επικοινωνουν δια επαφης μεταξυ τους, αλλα αναμεσα στις ακρες των νευρωνων υπαρχει ενα μικρο κενο

σε αυτη την υποδοχη ταιριαζει το μοριο της σεροτονινης, ουσιας ενδοκρινους που λειτουργει και ως φιλτρο των εισερχομενων πληροφοριων απο το περιβαλλον

αν δεν υπηρχε καθολου φιλτρο ο εγκεφαλος θα βραχυκυκλωνε ακαριαια λογω υπερβολικων ερεθισματων

η πραγματικοτητα που γνωριζουμε και αποδεχομαστε ως κοινη ειναι το αποτελεσμα του φιλτραρισματος της σεροτονινης

υπαρχουν ουσιες ομως που τα μορια τους μοιαζουν τοσο πολυ με της σεροτονινης που το μοριο τους γινεται δεκτο στη θεση της, οπως με το LSD

αλλαζει λοιπον το φιλτρο αλλαζει και η αντιληψη της πραγματικοτητας - μερικες φορες αλλαζει και η ιδια η πραγματικοτητα

σημειωταιον οτι ο οργανισμος μας παραγει ουσιες με αναλογες δρασεις, που οι σαμανοι προκαλουσαν υπερεκριση τους, ειτε απο στερηση και νηστεια, ειτε απο αυτοσυγκεντρωση και διαλογισμο, ειτε απο εξαντληση, ωστε να επιτευχθει η εκσταση - η αλλαγη της συνειδησης

διαφοροι εθνοβοτανολογοι οπως ο Γουατσον κατεληξαν στο συμπερασμα πως τα ψυχοδηλωτικα φυτα ειναι ο αρχαιοτερος τροπος εκστασης και ισως και η αιτια της αναπτυξης της αντιληψης του Θεου

τη δεκαετια του 60 υπηρξε στροφη των αναζητησεων των νεων προς την ανατολη και τον μυστικισμο της

αυτος εκτος απο τις διαλογιστικες πρακτικες περιειχε και τα ενθεογενη

αρχισαν και οι μελετες του φαινομενου απο τα πανεπιστημια μεχρι την CIA

επειδη οι πρακτικες αυτες ειναι ψυχοδηλωτικες, ολοκληρο το κινημα εκεινης της εποχης ονομαστηκε ψυχεδελικο (παραφραζοντας το ψυχωδηλωτικο)

ψυχεδελια μπορουμε πια να χαρακτηρισουμε την ταση ορισμενων ατομων να γνωρισουν κι αλλες πλευρες της πραγματικοτητας, επεμβαινοντας στην αντιληψη με διαφορες τεχνικες

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

11/08/2004, 03:16:41
quote:

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του John Lilly που
έχει σχέση με το θέμα. Θα έδινα κατευθείαν το
link αλλά δεν το θυμάμαι. Κάποια στοιχεία υπάρχουν
στο τέλος της συνέντευξής.

μια παρακληση: καντε και καμια μεταφραση γιατι μας τρεχουνε τα σαλια

σορυ, αλλα υπαρχουν και ασχετοι με τα δικτυακα (οπως εγω καλη ωρα) που δεν μπορουν να διαβασουν αγγλικα (οπως και τις υπολοιπες γλωσσες πλην των Ελληνικων)

11/08/2004, 03:19:13
quote:

ΡΙΖΩΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ.(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ:ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ?)ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΙΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΥΜΑ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ.ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ (ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΑ.(πχ.ΑΝΑΒΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΝΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΞΑΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΑ.ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

o ανθρωπος ζηταει βοηθεια και τα περι κανονων παρακαμπτονται λογω "ποιητικης αδειας" ρε παιδια - δεν ειπωθηκε και τιποτα επιληψιμο νομιζω

να θυμησω ξανα τον δημοσιογραφο Βαλιανατο που επεσημανε στους νεους οτι αν παρουν εκστασις δεν πρεπει να πιουν αλκοολ γιατι μπορει να πεθανουν απο τον συνδυασμο, και επεσαν οι ψευτοπουριτανοι του πανελ να τον φανε, "οτι παροτρυνει σε χρηση τα παιδια μας!"

αυτον θα περιμεναν δηλαδη οι κορες μου να ακουσουν για να παρασυρθουν!

αυτον που ειπε, αν την κανετε την μ@λ@κι@ προσεχτε μην πεθανετε κιολας

ελεος!

φιλε μπρεϊνστορμ, αυτο που σου συνεβει ειναι απολυτα δικαιολογημενο λογω λαθος, τοπου, λαθος χρονου, λαθος σκοπου, λαθος κινησης

μια περιγραφη πιο παραστατικη ανεφερε ενας φιλος παραπανω, περι συνθηκων

η περιγραφη των αντιδρασεων σου δειχνουν υπερβολικο αγχος που προηλθε απο την σκεψη οτι παυει η λογικη σου (κλασικος φοβος για πολλους ανθρωπους)

και πολυ απλα κολλησες στο φαυλο κυκλο του αγχους σου και κανεις δεν ηξερε πως να σε επαναφερει

ομως η εμπειρια τελειωσε και εσυ επανηλθες, οπως αναφερει και η βιβλιογραφια περι της ουσιας ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ

απο που προηλθε η καταθλιψη που διαφαινεται στα γραπτα σου?

οι φοβιες?

η απαισιοδοξια?

προσωπικα πιστευω πως κατι ενυπηρχε στο υποσυνειδητο, ισως καποια ταση μελαγχολιας, η οποια οξυνθηκε απο την εμπειρια σου

απευθυνθηκες σε γιατρο?

δεν σου προτεινω να πλακωθεις στα ηρεμιστικα, αλλα ακου τι θα σου πει τουλαχιστον ενας εξυπνος ψυχολογος

ουτε σε θεωρω τρελλο!

δεν τη δεχομαι σαν εννοια ουτως ή αλλως

αλλα υπαρχουν κοινοτατες ψυχικες παθησεις οπως η μελαγχολια και η καταθλιψη που αντιμετωπιζονται με αρκετη επιτυχια τωρα πια, και χωρις αποβλακωση του ασθενη

οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα εννοειται

αυτα στα γραφω σαν χρηστης του φορουμ - αν ημουνα σαμανος θα σου εδινα διαφορετικη συνταγογραφια

BRAINSTORMΜέλος
11/08/2004, 05:24:05
ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΦΙΛΕ jonniebegood?

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΘΕΛΕΙ?

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΓΕ?

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ?

Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΟΛΟϊ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΣΘΕΝΗ" ΤΟΥ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.

quote:
φιλε μπρεϊνστορμ, αυτο που σου συνεβει ειναι απολυτα δικαιολογημενο λογω λαθος, τοπου, λαθος χρονου, λαθος σκοπου, λαθος κινησης

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.......

11/08/2004, 17:15:30
quote:

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΘΕΛΕΙ?

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΓΕ?

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ?

Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΟΛΟϊ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΣΘΕΝΗ" ΤΟΥ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.......

φιλε μου ακουσε με: χωρις να θελω να σου κανω το γιατρο, διακρινω μια φοβια καταδιωξης εκτος της καταθλιψης

ειδικα τα περι τελικης μαχης, κατι θελουν να πουν, αλλα σε ποιον?

αν φυσικα δε μας δουλευεις ολους, μετα συγχωρησεως

αν οντως αναζητας βοηθεια απο εδω μεσα θα πρεπει να μιλησεις ειλικρινα - το ιδιο και αν επισκεφθεις ψυχολογο, πραγμα που εξακολουθω να προτεινω

εδω μεσα μονο προσωπικες αποψεις θα ακουσεις

προϋπηρχε παρελθον ψυχολογικων προβληματων?

ακομα και το να ησουν "κλειστος χαρακτηρας" μπορει να κρυβει ταση καταθλιψης ή μελαγχολιας

οι φιλοι σου ειναι ολοι καλα?

αν ναι, μπορεις να αποκλεισεις την πιθανοτητα να φταιει καποιος αγνωστος χημικος παραγοντας

και τελικα τι ακριβως σε βασανιζει αυτη τη στιγμη?

τι νιωθεις που να εχει σχεση με την εμπειρια σου?

υπαρχουν ανεξελεγκτες αισθητηριακες διαταραχες, πχ?

οι γονεις σου πως σου συμπαραστεκονται?

ΥΓ. οι γιατροι δεν δαγκωνουν!

ουτε οι ψυχαναλυτες και οι ψυχολογοι

οι ψυχιατροι αμα φορανε φιμωτρο ειναι εντελως ακινδυνοι

σας διαβεβαιω!!!

BRAINSTORMΜέλος
12/08/2004, 21:00:31
quote:
φιλε μου ακουσε με: χωρις να θελω να σου κανω το γιατρο, διακρινω μια φοβια καταδιωξης εκτος της καταθλιψης

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ.

quote:
ειδικα τα περι τελικης μαχης, κατι θελουν να πουν, αλλα σε ποιον?

ΑΥΤΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

quote:
αν φυσικα δε μας δουλευεις ολους, μετα συγχωρησεως

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ.

quote:
αν οντως αναζητας βοηθεια απο εδω μεσα θα πρεπει να μιλησεις ειλικρινα - το ιδιο και αν επισκεφθεις ψυχολογο, πραγμα που εξακολουθω να προτεινω

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΠΕΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ.ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.

ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο Μ.....Σ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

quote:
προϋπηρχε παρελθον ψυχολογικων προβληματων?

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

quote:
ακομα και το να ησουν "κλειστος χαρακτηρας" μπορει να κρυβει ταση καταθλιψης ή μελαγχολιας

οι φιλοι σου ειναι ολοι καλα?

αν ναι, μπορεις να αποκλεισεις την πιθανοτητα να φταιει καποιος αγνωστος χημικος παραγοντας

και τελικα τι ακριβως σε βασανιζει αυτη τη στιγμη?

τι νιωθεις που να εχει σχεση με την εμπειρια σου?

υπαρχουν ανεξελεγκτες αισθητηριακες διαταραχες, πχ?

οι γονεις σου πως σου συμπαραστεκονται?

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΑΣΜΕΝΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ".ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΕ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.

ΕΝΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΩ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.......ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.

piece love unity & respect.

13/08/2004, 02:31:20

quote:

ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ

μου απαντησες σε ολα σχεδον, αλλα οχι στο τι νιωθεις, τι παθαινεις, τα συμπτωματα...

θα διαφωνησω ως προς την χρησιμοτητα των αντικαταθλιπτικων - το ελαχιστο θεραπευουν συμπτωματα, αρα ανακουφιζουν

υπαρχουν καινουργια φαρμακα μαλιστα - μην εχεις στο μυαλο σου τα παλια βαρβιτουρικα - πανε αυτα

εμενα αν μου τα προτεινε μαλιστα ο ψυχολογος και οχι ο ψυχιατρος θα ετρεχα στο φαρμακειο

καταθλιψη ειναι μαλλον το προβλημα σου και μην το αφηνεις να χρονιζει γιατι εχει τασεις επιδεινωσης με τα χρονια

αν δεν σ αρεσε ο γιατρος πηγαινε σε αλλον, μεχρι να βρεις αυτον που εγκρινεις - εχει πολλους

το οτι ταυτισες τηνκαταθλιψη με τον πειραματισμο σου δεν σημαινει οτι στην δημιουργησε αλλα οτι την ανακαλυψες

νασαι καλα

who knowsΜέλος
13/08/2004, 04:58:23
BRAINSTORM ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..
Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΝ... ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΤΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ/ΑΓΑΠΗΤΟΙ/ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ jonnie... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ .. ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.. ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΑΣ..

never say never **

BRAINSTORMΜέλος
13/08/2004, 12:33:39
ΦΙΛΗ WHO KNOWS ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΠΑΧΑΛΟ" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ Γ......Ο ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ.

ΑΠΛΑ ΔΙΑΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!

ΦΙΛΙΑ

who knowsΜέλος
14/08/2004, 02:46:57
BRAINSTORM ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ/ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ..

never say never **