- Underground μουσική - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
[
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/01/2003 21:16:02
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Edited by - strangewonderer on 28/01/2003 04:06:50
!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ (ΚΟΙΝΗ)+ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ....ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ +ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ)...
ΑΧ!+ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....+ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.....ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΤΙΚΟ....

ΦΙΛΕ strangewonderer ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ
ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ...
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΘΑ'ΛΕΓΕ Η ΑΤΜΑ !
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ +ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!
ΑΒΑΤΑΡ.....ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΛ!.....![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/01/2003 13:53:29
Φαίνεται καθαρά ότι ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τα forums γενικά (ίσως και με το internet) και περίμενα κάποιο παλαιότερο μέλος να το καθοδηγήσει .
Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της (μπανάνες φρούτα ομάδες Κ Β Λ ) …….
Σαν νέο μέλος και εγώ στο forum θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .
Είναι κανόνας να γίνεται περίγελος των αμαθών αυτός που προσφέρει την γνώση του (δεν αναφέρομαι σε μένα)
Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα
Edited by - feidias on 16/07/2003 23:40:38
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA...![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Να εισαι σίγουρος οτι οταν "υπάρχουν καινούργεια" μέλη εδώ μέσα εχουν την απαραίτητη βοήθεια μας ....
Οταν ερχετε ενα νέο μέλος και δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα (οπως ολοι στην αρχή αλλωστε!!)σε οποιον πέσει στην αντίληψη οτι ζητήτε βοήθεια ...συμμετέχει με τον δικό του τρόπο να καθοδηγήση το νέο μέλος
Αν χρειαστείς οτιδήποτε και εχεις κάποιες απορίες σχετικά με τα forums μην διστάσεις να καταθέσεις το ερώτημα σου ...και θα εχεις αμμεσα απάντηση!!!![]()
![]()
αν δεν εξαφανιστούν ολοι σε διακοπές!!![]()
![]()
Τώρα αν δεν θέλεις να φτιάξεις καινούργειο topic μπορείς να συμβουλευτείς από την αναζήτηση τα υπάρχοντα θέματα, και από κει και πέρα αποφασίζεις....
Σου ευχομαι καλές διαδρομές...και να εισαι σίγουρος οτι εδώ μέσα υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι ![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:Φειδία σ'ευχαριστώ γιά την ηθική συμπαράσταση.Άν θέλεις μπορούμε να έχουμε μία συζήτηση γιά όποιο θέμα εσύ προτιμάς μέσα από τίς ηλεκτρονικές μας δ/νσεις.Γιατί εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για τα μέλη του Forum....Απόδειξη ο τρόπος πού αντέδρασαν στίς δικές σου παρατηρήσεις.... Καποδίστριας.
Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο συμπεριφοράς των μελών του forum του esoterica , αναφέρομε βέβαια στο μέλος Καποδίστριας
Φαίνεται καθαρά ότι ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τα forums γενικά (ίσως και με το internet) και περίμενα κάποιο παλαιότερο μέλος να το καθοδηγήσει .
Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της (μπανάνες φρούτα ομάδες Κ Β Λ ) …….
Σαν νέο μέλος και εγώ στο forum θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .
Είναι κανόνας να γίνεται περίγελος των αμαθών αυτός που προσφέρει την γνώση του (δεν αναφέρομαι σε μένα)Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα
"ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ"

Πέθανε μια άλλη μέρα
γιατί μπερδεύτικα !!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Εδω ειμαστε για οποιονδήποτε χρειαστεί την βοήθεια μας![]()
![]()
quote:
Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα
ΠΡΟΣ ΦΙΔΙΑ:
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ 1ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 2ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ
.
.
.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:Νομίζω πως έχετε κάνει κάποιο σοβαρότατο λάθος όσο αφορά την ορθογραφία του ονόματος του μέλους Φειδίας. Άλλο Φειδίας με -ει- και άλλο με -ι- . Πιστεύω πως την διαφορά την γνωρίζουμε όλοι όσοι είμαστε κληρονόμοι της Ελληνικής, αφού κάθε λέξη έχει την δική της έννοια και σημασία.Φειδ- ( εκ του φείδομαι=ξοδεύω με μέτρο και περίσκεψη). Φιδ- ( εκ του φίδι=ερπετό καί μεταφορικά,ο ύπουλος άνθρωπος). Με καλή διάθεση, Καποδίστριας.quote:
Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδαΠΡΟΣ ΦΙΔΙΑ:
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ 1ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 2ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ
.
.
.
Πέθανε μια άλλη μέρα
Ειληκρινά με μπερδέψατε...
Κέλσος ο Φιλαλήθης