- Σατανισμός-συνεχώς εξαπλώνεται-τι θα κάνουμε??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ ΑΡΑΓΕ,ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΙΩΝ 'Η ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ(ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...)!!!
ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ,ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ????
ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ
Τίποτα δεν είναι κακό
αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά.
Το κακό μόνο εμείς μπορούμε να το φτιάξουμε,
αλλιώς κακό δεν υπάρχει.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 07/05/2004 13:27:40
ειμαστε Ελληνες και δεν θαπρεπε να πιστευουμε τα παραμυθια περι σατανα
η Ελληνικη θρησκεια, οπως και ολες οι φυσικες ανιμιστικες θρησκειες (Ινδιανικη πχ) δεν αναγνωριζαν την υπαρξη διαβολου, ή οποιας αλλης αρνητικης θεοτητας
ο σατανας εφευρεθηκε απο τους Εβραιους για να κακοχαρακτηρισει τις θεοτητες αλλων λαων, οπως τον Βααλ, τον συντροφο της Ασταρτης, ή τον Ελληνα Πανα
ταυτιζαν τους θεους με τον διαβολο για να τους κανουν μισητους στους ανθρωπους - απο τον Βααλ προερχεται μια απο τις ονομασιες του διαβολου, το Βελιαλ, και του απεδωσαν τα τραγομορφα χαρακτηριστικα του Πανα
στην διαρκεια της ιστοριας ο σατανας απεδειχθει πολυ χρησιμος στους εξουσιαστες των μαζων μεσω θρησκειας, και η υπαρξη του αναγνωριστικε και απο τις αιρεσεις των Εβραιων, τον χριστιανισμο και τον ισλαμισμο
το ιδιο παιγνιδι εξακολουθει και παιζεται ακομα και σημερα, αφου οτι θελει να χτυπησει η εκκλησια το βαφτιζει σατανικο, με πρωτο απ ολα το Πατρωο Ελληνικο θρησκευμα
για να τελειωνουμε λοιπον, ας καταλαβουμε πως ο Θεος που δημιουργησε το συμπαν ειναι Ενας, ο ιδιος για ολους τους ανθρωπους, και δεν τον ενδιαφερει πως τον ονομαζουμε ή πως τον λατρευουμε
και φυσικα δεν εχει αντιπαλο κανενα
το προβλημα το διαιωνιζουν τα ΜΜΕ που θεωρουν πως ο σατανισμος πουλαει και ανεβαζει την τηλεθεαση, οποτε βλεπουν παντου σατανιστικες τελετες
να αναφερω συντομα τις εικονες, τα θυμιατηρια και τα μανουαλια που βρεθηκαν πεταμενα σε ενα πηγαδι (παλλον προϊον κλοπης απο εκκλησια) και αμεσως θεωρηθηκαν συνεργα σατανιστων!!! (sic)
και τον ανεκδιηγητο γελοιο Καμπουρη στο εξτρα 3 τσανελ που μιλωντας για τελετες δωδεκαθεϊστων ρωτουσε αν πινουνε ανθρωπινο αιμα!!! (ελεος)
τωρα, το οτι υπαρχουν ανωμαλοι ψυχασθενεις που καλυπτουν τα εγκληματα τους κατω απο τον μανδυα του σατανισμου, δεν δημαινει και πως υπαρχει ο σατανας
ομως τα οσα λεει η εκκλησια για αυτον, αποτελει ερεθισμα ταυτισης στο αρρωστο μυαλο τους με τον σατανα
δικο σας δημιουργημα ειναι κυριοι της εκκλησιας, και φερετε ακεραια την ευθυνη για τις πραξεις των παραμυθιασμενων ψυχοπαθων
να τον χαιρεστε κι αυτον και τους οπαδους του - εσεις τους προμηθευετε με λογους υπαρξης
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
zadoc ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΧΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΤΛ... ΜΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!!
1900 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!
georgette
σεβαστή η γνώμη, αλλά εδώ γράφουμε (νομίζω) γιατί, ακριβώς, ψαχνόμαστε.
Ψάχνομαι σημαίνει ότι αναγνωρίζω ότι μπορεί να μην κατέχω την αλήθεια, οπότε συγκεντρώνω γνώμες και γνώσεις, ώστε αν το κρίνω απαραίτητο, να μεταλλάξω την γνώμη.
Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν κάπως απλά:
κάθε κίνηση, λέξη, σκέψη, συναίσθημα... έχει τη δονητική της στο αστρικό. Αυτό σημαίνει επίκληση και είναι απ' τα πρώτα στάδια της μαγείας!
Όταν τσαντίζεσαι και στέλνεις κάποιον στο δ@@ολο (ή το σκέφτεσαι), κάνεις επίκληση.
Μην περιμένεις να εμφανιστεί το τέρας και να σε ρωτήσει αν του δίνεις την ψυχή σου.
Και μόνο που το λες ή το σκέφτεσαι, έχεις κάνει συμφωνία. Κατανοητό;
Βέβαια, αυτό το "κακό" το έχεις δημιουργήσει ως σκεπτομορφή. Δεν υπάρχει!
Είναι η φύση του πεδίου του αστρικού, όπου καταγράφονται οι δονήσεις...
Τώρα σχετικά με το Ορθόδοξο δόγμα, θα σου πρότεινα να κάτσεις να μετρήσεις πόσες επικλήσεις (γενικά) γίνονται στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής. Όσες και να μετρήσεις, δε θα τις βρεις όλες.
Αυτό δεν είναι κακό. Απλά δεν μπορούμε να απορρίπτουμε κάτι, ενώ το κάνουμε ήδη (κατά μίαν έννοια).
Το κακό μ' αυτό το δόγμα είναι ότι απορρίπτει την γνώση... και τελικά καλλιεργεί το φόβο.
Ο ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΕΡΑΤΑ! Δεν υπάρχουν και δημιουργούνται...
Ο "Σατανισμός" είναι απλά καλλιέργεια βασισμένη στον ανωτέρω μηχανισμό.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 09/05/2004 14:22:37
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ .......ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ..
georgette
quote:Zadok, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η υλοποίηση, που μπορεί να γίνει στο αστρικό επίπεδο, είναι τέτοιου βαθνού, ώστε, ο,τιδήποτε περιβάλλεις με έντονο συναίσθημα, δημιουργείται και αποκτά ύπαρξη, για μικρό χρονικό διάστημα, σε αυτό το πεδίο.
Ο ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΕΡΑΤΑ! Δεν υπάρχουν και δημιουργούνται...Ο "Σατανισμός" είναι απλά καλλιέργεια βασισμένη στον ανωτέρω μηχανισμό.
Προσοχή, λοιπόν, στις σκεπτομορφές.
Ζήσε τη στιγμή!

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, πολλές πράξεις, οποίες είναι σε "αντίθεση" με το θρησκευτικοκοινωνικό περιβάλλον στο οποίο
ζούμε, θεωρούνται σατανιστικές. Επίσης υπάρχει και ένα νέο
ρεύμα "νεοσατανιστών" οποίοι λένε ότι είναι οι πραγματικοί
σατανιστές και ότι ΔΕΝ υπάρχει σατανάς, αλλά μόνο ο άνθρωπος
και όλα γίνονται πρέπει να γίνονται με βάση τις ανθρώπινες
επιθυμίες κλπ.
Εκέι που θέλω να καταλήξω.. Έχω γνωρίσει αρκετούς και απο τους
τελευταίους που ανέφερα και μερικοί ήταν πολύ καλά παιδία. Ο
καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αν οι πράξεις του είναι
συμβατές με τον περιβάλλον του.. Αν κάποιος θέλει να
μπλεχθεί σε όργια και ότι άλλο θέλει, μπορεί να το κάνει έτσι
και αλλιώς. Δεν πιστεύω πως ο σατανισμός είναι αυτό που
αλλάζει τα άτομα, απλά τα συγκεκριμένα άτομα διαλέγουν αυτό
τον "δρόμο" για να κάνουν αυτά τα πράγματα. Τώρα μπορεί να μου
πείτε ότι παραπλανούν διάφορα άτομα για να μπούν μέσα και να
μπλέξουν. Αυτό νομίζω γίνεται σε πολύ μικρό βαθμό και περισσότερο
θα έπρεπε να μας απασχολεί η παραπλάνηση των θυμάτων της
παιδοπορνίας παρά των σατανιστών.
Αυτοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχει διάβολος...πιστεύουν όμως στον Θεό?
Μήπως είναι μια ελαφριά μορφή σατανισμού που θέλει να σε οδηγήσει στην "βαριά" δίνοντας σου την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις...και αυτό πιστεύω προσέλκυε περισσότερο πάντα τους ανθρώπους...τι λέτε?
Φιλικά Νότης
quote:
Μήπως είναι μια ελαφριά μορφή σατανισμού που θέλει να σε οδηγήσει στην "βαριά" δίνοντας σου την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις
Τί θα πει βαριά και όχι-τόσο-βαριά μορφή; Αν ανήκεις δηλαδή στην βαριά μορφή σου στερείτε ελευθερία, πρέπει αναγκαστικά να είσαι 100% κακός ενώ στην άλλη μπορείς να είσαι 75% και 25% γλυκούλης;
Ο Satyros_UK είπε το καλύτερο απ'όλους:
quote:
Αφήστε τους σατανιστές ήσυχους! \m/ \m/
Οι σατανιστές δεν αποτελούν κανέναν απολύτος κίνδυνο, αυτοί οποίοι είναι μεν επικίνδυνοι, είναι κάτι παλαβιάρηδες οποίοι αυτοχρήζονται εκλεκτοί η δεν ξέρω και'γώ τι άλλο για να σκοτώσουν κόσμο. Αυτοί έτσι κι αλλιώς θα δρούσαν έτσι, απλά χρησιμοποιούν διάφορα ονόματα για να αιτιολογήσουν την τρέλα τους. Επίσης αν επιμένετε πως είναι θέμα θρησκείας, ας μην ξεχνάμε πως στο κοντινό παρελθόν δεν υπήρχαν και λίγα περιστατικά απο παλαβούς χριστιαννούς οποίοι έχασαν την μπάλα και άρχισαν να σκοτώνουν κόσμο δήθεν επειδή ήταν εκλεκτοί απο τον θεό ή απο τον Χ απεσταλμένο άγγελο του θεού.
quote:
Χριστιαννισμός-συνεχώς εξαπλώνεται-ο θεός στέλνει απεσταλμένους να μας σφάξουν-τι θα κάνουμε???
quote:
Μήπως είναι μια ελαφριά μορφή σατανισμού που θέλει να σε οδηγήσει στην "βαριά" δίνοντας σου την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις
Όταν λέω βαριά μορφή σατανισμού θέλω να πω, πως υπάρχουν κάποιες πράξεις σατανιστών που είναι πολύ βάρβαρες και κάποιες άλλες όχι και τόσο!
Edited by - Σκορπιός Νότης on 13/05/2004 22:51:28