- ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ 83 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
Μηπως μπορεις να αναφερεις λεπτομερειες;
Γιατι τα παιδια του Απριλη του 83, ειδικα;
Ευχαριστω.
Κάνε κλίκ στους παρακάτω τίτλους για να τα δείς:

In anticipation of my resurrection...
Tι μου θυμήσατε τωρα!
Το παρον θεμα υπήρξε σχεδόν από καταβολάς φόρουμ(εχμ σχεδόν είπα:)
Παράλληλα με το θέμα για τα παιδιά Ίντιγκο..
Νεα Γενιά ( indigo )
..αλλά και ως ερώτημα σε άλλο τόπικ:
Η θεωρία των ''εκλεκτών παιδιών
Μετα τη χθεσινή εκπομπή του Χαρδβλα,θυμήθηκα πως οι αρχικοί μου προβληματισμοί για τα παιδια που γεννήθηκαν τον Απρίλη του '83 ήταν βάσιμοι:)
Δείτε ανάμεσα στα περιεχόμενα του βιβλίου του κ.Ι.Φουράκη ..

εδώη σχετικη σελίδα
..αλλά και σε κάποιο τόπικ που η φίλη Άβαλλον ,αν θυμάμαι καλά είχε ξεκινήσει (στις απόψεις-προτάσεις) για τη Σαϊεντολογία οπού και είχα αναφερθεί στο ερωτηματολόγιο της "αίρεσης" αυτής..
(Αμαλία θυμάσαι τον αριθμό του τόπικ που κουβεντιάζαμε γι'αυτό;//αν ναι μπορείς να μας το επανα-φέρεις πλιιιζ; .)
έχω συμπεράνει λοιπόν πως τα ιντιγκο φερουν-συμφωνα με το μέρος των ερωτημάτων που αναφέρθηκαν χθες στην εκπομπή- τις ιδιότητες που φέρουν και τα παιδιά του Απρίλη του '83
Αν κάνετε το τέστ για τα ίντιγκο παιδιά θα καταλάβετε..
επιπρόσθετα όμως στα παιδιά αυτού του συγκεκριμένου Απρίλη έχουν τεθεί ερωτήματα (τα δυο τελευταία που παρουσίασε ο Χαρδβλας) από το ερωτηματολόγιο των Σαϊεντολόγων..
αν διαβάσετε όλο το τόπικ για τα ίντιγκο που έδωσα πιο πάνω θα βρείτε και το ερωτηματολόγιο που αφορά στο θέμα εδώ:>
Ο νεαρός μας φίλος τότε Τσανάκαλος είχε επιμείνει πολύ στα ερωτήματα του σχετικά με το θεμά που αφορούσε στη ημερομηνία που ο ίδιος είχε γεννηθεί και είχε καταφέρει να μας παρασύρει στην σχετική τότε κουβέντα//τώρα μπορούμε να πάμε παρακάτω;(που νά΄ναι αραγε ο Μιλτιάδης και ο Τσανάκαλος;//αν "με ακούν" πολύ θά'θελα να επανέλθουν στο θέμα!)
...
Ας προσθέσουμε και τις υποθέσεις "περί ημερολογίου των Μάγιας" και τα όσα ο Ι.Φ. έχει αναφέρει περί χαρακτηριστικών των αρχαίων Ελλήνων και θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα να κουβεντιάσουμε παρακάτω για το ενδιαφέρον τούτο θέμα:)--ωριμασε ο καιρός τώρα που εβγήκε στην του~βου;..όταν για μας το θέμα ήτο γνωστό απο τα μέσα του ΄90;..χμ!)
Φως και αγάπη
Υ.Γ. Και μια παράκληση..
Ας μην "μπαίνουμε" στη διαδικασία να ακούμε όσους κοροϊδεύουν κάποιον/κάποιους που έχουν "ξεφυγεί" από τις "κοινές σφαίρες κατα-νόησης"/Αυτοί που κατηγορούνται και "ταμπελοποιούνται ως γραφικοί" είναι οι οδηγοί για τα μέλλοντα.. και θέλει τόλμη και αυτογνωσία για να τους ακολουθήσεις..
//ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ!//
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005
παραλληλία//αν δεν είχα πρόβλημα browser θα με είχες ήδη διαβάσει!//αλλά κι αυτό καλό ήταν.)
----παρακαλώ να επέμβει κάποιος ειδικός στο μνμ που δημιουργεί πρόβλημα στο άνοιγμα της σελίδας
όμορφη μέρα!
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005
quote:
(φιλε μου D.Inc.!
παραλληλία//αν δεν είχα πρόβλημα browser θα με είχες ήδη διαβάσει!//αλλά κι αυτό καλό ήταν.)
Χεχε!
Συγχρονιστήκαμε, φίλη μου! ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Από εκεί και πέρα,κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υποτίθεται ότι έχουν οι "απριλιανοί του ΄83",τα έχω παρατηρήσει και σε άτομα διαφορετικού μηνός,ή και έτους,γέννησης,όχι πάντως γεννηθέντα πριν από το 1980.
Έχοντας φίλους μεταξύ των "τυχερών" αυτών παιδιών του Απρίλη,είναι πράγματι περιέργο,ή "περίεργο",το γεγονός ότι διάφορες οργανώσεις προσπαθούσαν να τα προσεγγίσουν,ενώ όταν ξεκινούσαν τη σχολική τους ζωή,απευθύνονταν στους γονείς τους,μια και ήταν ακόμη μικρά.
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
συνέχισε τα "όμορφα" πειράματά σου και θα τα πούμε σύντομα
στο www.psychopath.ur
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την ψυχική τους ηρεμία...
πολλοί άνθρωποι έχουν μετανιώσει...
αν ψάχνεις να γνωρίσεις το ΑΓΝΩΣΤΟ, ψάξε πρώτα τον εαυτό σου!
φιλικά
ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ...ΙΣΩΣ...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
λυπάμαι αν σε εκνεύρισε το μήνυμά μου, γιατί έτσι φαίνεται από τα γραφόμενά σου!
δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ, μιά συμβουλή καλοπροαίρετη μόνο σου δίνω, από αγάπη!
από εκεί και πέρα, ασφαλώς και είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να πράξεις όπως η ΒΟΥΛΗΣΗ σου επιτάσσει...
Υ.Γ.
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ "ΑΓΝΩΣΤΑ"!!!!!!!!!!!
τώρα, το συγκεκριμένο σχόλιο σου θα ήθελα να το θεωρήσω απλά ως ένα ατόπημα λόγω εκνευρισμού...
βέβαια, μπορείς να νομίζεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, έχεις το δικαίωμα. κανένας δεν μπορεί να σου στερήσει την ελευθερία του λόγου...σε κανέναν όμως δεν μπορείς να υποβάλλεις αυτό το λόγο.
με λίγα λόγια, εσύ πες, και...
ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!
μας ειπες οτι καλεσες τον πατερα σου πως το ηξερες ομως οτι ηταν εκεινος? μηπως επειδη τον ρωτησες αν ειναι αυτος και σου ειπε ναι?
δεστο και αλλιως δεν ειναι κριμα να ταραζεις την ηρεμια του πατερα σου? δεν ειναι καλυτερα να τον αφησεις ησυχο?
ολα αυτα φαινονται ωραια στην αρχη αλλα μετα σιγα σιγα αλλαζουν θυμασαι την καμπανια για την ηρωινη? "οι φιλοι μου μου ελεγαν ποσο θα με ανεβαζε οχι ομως που θα με εριχνε"
τα πραγματα δεν ειναι οπως θελουν να δειχνουν
![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Φιλικά,Sonap
...απο μαυρα συννεφα , πεφτει κρυσταλινη βροχη..
Edited by - Sonap on 28/10/2003 23:23:48