ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Aetos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AetosΜέλος
05/10/2005, 10:29:41
Και κάτι τελευταίο...

Δεν προβλέπουμε!! Το προ-ορατικό χάρισμα το έχουν μόνο οι Άγιοι Πατέρες και απέχουμε έτη φωτός άπό αυτούς.

Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε:
Προσπαθούμε να καταλάβουμε και να δώσουμε μία εξήγηση σε αυτά που οι Άγιοι Πατέρες με την φώτιση του Αγίου Πνεύματος μας είπανε. Αυτοί είχανε το προ-ορατικό χάρισμα και αυτά που είπανε είναι αληθινά και θα συμβούν. Εμείς απλώς προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ και με βάση αυτά να ερμηνεύσουμε τις προφητείες που μας έδωσε η Αγία Τριάδα.

Και μην τρελαινόμαστε....οι Άγιοι Πατέρες μας αποκάλυψαν και μας άφησαν τις προφητείες για τον λόγο αυτό:

Για να τις μελετούμε, να αναγνωρίζουμε τα σημεία των καιρών και να ερχόμαστε πιο κοντά στον Θεό.

Elpidoforos ouragosΝέο Μέλος
05/10/2005, 10:41:40
Αδελφε εν Χριστω menas ευχομαι να εισαι καλα και η αγαπη και ειρηνη Του Κυριου να ειναι με εσενα και σε ολη σου την οικογενεια.

Δοξασμενο να ειναι το Ονομα Του Τριαδικου μαs Θεου που εχει τετοιουs πιστουs οπωs εσενα. Σε ευχαριστω ολοψυχα για οτι προσφερειs προs Τον Κυριο και προs ολουs μαs και παντα να εισαι υπο την προστασια Του.

Θα σου γραψω περισσοτερα μολιs βρω ευκαιρια, και σε ευχαριστω για ολα.

Zei Kurios o Qeos mou!

Elpidoforos ouragosΝέο Μέλος
05/10/2005, 11:06:25
http://www.kalami.net/2005/ellada/xristod_usa.html

+

Zei Kurios o Qeos mou!

stratis79Μέλος
05/10/2005, 11:55:58
Mε βάση ένα βιβλίο που έχω Ελπιδοφόρε Ουραγέ αυτός πίσω από τον Μπους ούτε άγιος είναι ούτε βυζαντινός αυτοκράτορας, ο αντίχριστος είναι. Νομίζω ότι το βιβλίο είναι το μυστυριώδες χάραγμα της νέας εποχής ή το τρίγωνο του θανάτου. Είμαι βέβαιος όμως, η εικόνα είναι η ίδια.
kyriakopoulosΜέλος
05/10/2005, 12:05:43
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ(Με αυτο το δεδομενο δυο τινα συμβαινουν.1 αυτος που τουσ αφανιζει που τουσ ριχνει στη λιμνη του πυροσ,στη γεενα ειναι ο βασιλεας ιωαννης,αυτος κανει ολη τη δουλεια, και παραδοξωσ δεν αφηνει τιποτα αλλο να γινει.2 αυτος που τους αφανιζει οριστικα ο μονοσ που εχει τετοια εξουσια σε ολοκληρη τη δημιουργια,δοσμενη απο το δημιουργο πατερα ειναι ο υιος......ενα τετοιο γεγονος φυσικα δημιουργει σοβαρα προβληματα στην ολη υπαρξη του ιωαννου.....που παρουσιαζεται σαν ο αντικαταστατης του Ιησου επι της γης).ΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΥΙΔ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ(ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΙΚΩ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΟΙΜΕΝΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΑΙ ΧΕΙΡΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ ΜΟΥ ΗΡΜΟΣΑΝ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΜΟΥ?ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ Α Γ Γ Ε Λ Ο ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕ ΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ε Χ Ρ Ι Σ Ε ΜΕ ΕΝ ΤΩ ΕΛΑΙΩ ΤΗΣ Χ Ρ Ι Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΥ.ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΥΔΟΚΗΣΕΝ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΕΞΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΝ ΤΩ ΑΛΛΟΦΥΛΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΤΗΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΙΔΩΛΟΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΣΠΑΣΑΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡ`ΑΥΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑΝ,Α Π Ε Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Α ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΗΡΑ ΟΝΕΙΔΟΣ ΕΞ`ΥΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ).Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(ΙΩΑΝΝΗΣ 17/4.ΕΓΩ ΣΕ ΕΔΟΞΑΣΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΕΤΕΛΕΙΩΣΑ Ο ΔΕΔΩΚΑΣ ΜΟΙ ΙΝΑ ΠΟΙΗΣΩ).
AetosΜέλος
05/10/2005, 12:12:02
Καλά βρε σεις...αυτό 100% είναι μοντάζ...

καλά..μέχρι εκεί φτάσανε?

kyriakopoulosΜέλος
05/10/2005, 12:36:48
ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.http://www.imdos.gr/greek/eortologio/66.vatatzis.htm
HfaistosΜέλος
05/10/2005, 12:54:41
quote:

http://www.kalami.net/2005/ellada/xristod_usa.html

+

Zei Kurios o Qeos mou!

Αυτη η ειδηση παιζει πουθενα αλλου? Δεν εχω βρει κατι στο διαδυκτιο. ΑΝ καποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.

Μαλλον μονο το καλαμι ειχε αυτη την ειδηση. Βλακειες.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

stratis79Μέλος
05/10/2005, 13:21:17
Κυριακόπουλε τον άγιο Ιωάννη Δούκα Βατατζή τον έχουμε αναφέρει εδώ και πολλές σελίδες, γιατί μιλάς για βρώμικο παιχνίδι;

Είχε ανακυρηχθεί άγιος στη Μικρά Ασία μετά το θάνατό του.

stratis79Μέλος
05/10/2005, 13:24:30
και μοντάζ να είναι, που μάλλον έχετε δίκιο, απέτυχαν στη φώτο που βρήκαν.