ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/12/2008, 20:26:25
quote:

Καλησπέρα σε όλους!

Φίλε predator, καλά κρυοπαγήματα! Άκου -6...

Α, και πού 'σαι; Προσοχή στις γλίστρες...

τυχερος σταθηκα φετος! αν και δεν εχω τα καταλληλα παπουτσια, και παρολο τις "προσπαθειες" που εκανα για να πεσω (τα κλασικα "τιναγματα") δεν επεσα μεχρι τωρα!

το κρυο, αν και τσουχτερο, δεν ειναι στα περσινα επιπεδα (ειχαμε και -9) ή ακομα παλιοτερα (θυμαμαι μικρος που ειχα ερθει Κοζανη για Χριστουγεννα) ειχε και -15 (μεσα στην πολη)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
30/12/2008, 20:26:34
quote:
Τώρα άμα σου πω ότι μόλις συνειδητοποίησα ότι αύριο είναι παραμονή και όπου να 'ναι φεύγει ο παλιός ο χρόνος;
Δεν ξέρω γιατί, αλλά φέτος -και το έχω ακούσει από αρκετούς- δεν κατάλαβα και πολύ γιορτές και χριστούγεννα! Τώρα θα μου πεις, το τελευταίο διάστημα, δεν συνέβησαν και λίγα...

Εγώ έχω να καταλάβω γιορτές από πιτσιρικάς τι γιορτές να καταλάβεις άμα κάθεσαι 2 μέρες ? μέχρι να καταλάβεις ότι έχεις ρεπο άντε πάλι ξανά δουλεια .

30/12/2008, 20:30:10
quote:
Λουκρητια, γιατι δεν σ' αρεσει το γαλακτομπουρεκο
--------------------------------------------------------------------------------

Μού 'χει μείνει τραύμα από αυτό που λένε: το σιροπιάζεις το γαλακτομπούρεκο;;;
Όχι ρε, κάτι έχει και... και... και... ξέρω γω, απλά δεν μ'αρεσει

Το γαλακτομπούρεκα άμα είναι επιτυχημένο είναι άπαικτο άμα φας από καμιά
Θεια που το έχει κάνει σούπα στο σιρόπι δεν τρώγεται .

quote:
το κρυο, αν και τσουχτερο, δεν ειναι στα περσινα επιπεδα (ειχαμε και -9) ή ακομα παλιοτερα (θυμαμαι μικρος που ειχα ερθει Κοζανη για Χριστουγεννα) ειχε και -15 (μεσα στην πολη)

Αυτές είναι πολικές θερμοκρασίες -15 !
30/12/2008, 20:38:19
μπα! σιγουρα δεν φτανουν τα -45 που πιανει ο Καναδας ή η Σιβηρια...

λιγο "γελιο":

Happy Tree Friends pt.1
Happy Tree Friends pt.2

loukritiaΜέλος
30/12/2008, 21:22:25
Αυτά φίλε Predator δεν είναι happy tree friends,ειναι thriller cartoon friends!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
30/12/2008, 23:58:19
quote:
loukritia -Και αυτές τις μέρες, μαλλον το παράκανα. Θα συνεχίσω το ίδιο βιολί μέχρι τα φώτα και μετα ας με αξιώσει ο θεός να πάω και σε αυτό το γυμναστήριο που έχω πληρώσει για χρόνο και κάθε φορά που πάω με ρωτάνε ποια είμαι..

Λογικό δεν είναι που δεν σε αναγνώρισαν….

Μετά από τόσους κουραμπιέδες και μελομακάρονα που καταβρόχθισες τι περίμενες….

quote:
Krios -Και εγώ του μελομακάρονου είμαι, το γαλακτομπούρεκο όμως είναι το αποκορύφωμα!

Συμφωνώ…

Δεν υπάρχει πιο ωραίο γλυκό…

quote:
PREDATOR -τι κανετε? πως τα περνατε λιγες ωρες πριν την αλλαγη του χρονου?

Δουλεύοντας και δαγκώνοντας το… από το κρύο…

31/12/2008, 10:56:51
Χαιρετώ την παρέα
31/12/2008, 11:24:49
καλημερα σε ολους!

λιγες ωρες πριν δυσει αυτο το ... ετος (επιτελους) και περιμενουμε με αγωνια το νεο!

Να μας ερθει με το καλο... Αλλα να ειναι συναμα και καλο... καλυτερο απο αυτο που φευγει (και να μην ξανα ερθει)!

Καλα να περναμε παιδια!

31/12/2008, 11:26:20
quote:

Αυτά φίλε Predator δεν είναι happy tree friends,ειναι thriller cartoon friends!

αφου το λενε: ακαταλληλο για παιδια και για "μικρους¨

31/12/2008, 13:10:08
προετοιμαζεστε για την μεγαλη βραδυα???

Μην ξεχασετε! το νεο ετος ερχεται 1 δευτερολεπτο νωριτερα!!!

31/12/2008, 13:21:34
και κατι για τον αγαπημενο των παιδιων (μικρων και μεγαλων), τον Αγιο Βασιλη

Επιστημονικες ερευνες που εγιναν απο το επιστημονικο περιδικο SPY - Ιανουαριος 1990

1. Κανενα γνωστο ειδος ελαφιων δεν πετα. Αλλα υπαρχουν 300.000 ειδη ζωντων οργανισμων που δεν εχουν ταξινομηθει και εφοσον ειναι εντομα και μικροβια, αυτο δεν αποκλειει οριστικα οτι δεν υπαρχουν ιπταμενα ελαφια τα οποια μονο ο Αγιος Βασιλης εχει δει...

2. Υπαρχουν 2 δισεκατομμυρια παιδια (ατομα κατω των 18 ετων) στον κοσμο. Αλλα δεδομενου οτι ο Αγιος Βασιλης (προφανως) δεν εχει σχεση με Μουσουλμανους, Ινδουιστες, Εβραιους και Βουδιστες, αυτο ελαττωνει το φορτο εργασιας στο 15% του συνολου - 378 εκατομμυρια συμφωνα με το Γραφειο Παρακολουθησης του Πληθυσμου. Με μεσο ορο (απογραφη) 3.5 παιδια ανα οικογενεια, εχουμε 91.8 εκατομμυρια σπιτια. Υποθετουμε οτι στο καθενα υπαρχει ενα καλο παιδι.

3. Ο Αγιος Βασιλης εχει 31 ωρες τα Χριστουγεννα για να δουλεψει, χαρη στις διαφορετικες ωριαιες ζωνες και την περιστροφη της Γης, υποθετοντας οτι ταξιδευει απο την ανατολη προς τη δυση (πραγμα που φαινεται λογικο). Ετσι εχουμε 822,6 επισκεψεις ανα δευτερολεπτο. Αυτο σημαινει οτι για καθε ενα χριστιανικο σπιτικο με καλα παιδια, ο Αϊ Βασιλης εχει 1/1000 του δευτερολεπτου για να παρκαρει, να πηδηξει απο το ελκηθρο, να μπει απο την καμιναδα, να γεμισει τις καλτσες, να μοιρασει τα υπολοιπα δωρα κατω απο το δεντρο, να φαει τα κερασματα του, να ανεβει πανω στην καμιναδα, να μπει στο ελκηθρο του και να παει στο επομενο σπιτι. Υποθετοντας οτι αυτες οι 91,8 εκατομμυρια στασεις ειναι εξισου μοιρασμενες στη Γη (το οποιο ξερουμε οτι ειναι λαθος αλλα για λογους υπολογισμου θα το δεχθουμε), μιλαμε για περιπου 1,3 χιλιομετρα ανα σπιτικο, ενα συνολικο ταξιδι 140 εκατομμυριων χιλιομετρων, χωρις να υπολογιζουμε τις στασεις που οι περισσοτεροι απο μας πρεπει να κανουμε τουλαχιστον μια φορα στις 31 ωρες, συν το φαγητο και αλλα πραγματα.

4. Αυτο σημαινει οτι το ελκηθρο του Αγιου Βασιλη κινειται με 1.040 χιλιομετρα το δευτερολεπτο, 12.500 φορες την ταχυτητα του ηχου. Για λογους συγκρισης, το ταχυτερο οχημα που εφτιαξε ο ανθρωπος στη Γη, το διαστημοπλοιο Οδυσσευς, κινειται με 27,4 μιλια το δευτερολεπτο - ενα συνηθισμενο ελαφι μπορει να τρεξει με 25 χιλιομετρα την ωρα.

5. Το φορτιο του ελκηθρου προσθετει ενα ακομη ενδιαφερον στοιχειο. Αν υποθεσουμε οτι καθε παιδι δεν παιρνει τιποτα παραπανω απο ενα μεσου μεγεθους σετ LEGO (500 γραμμαρια), το ελκηθρο μεταφερει 189.000 τονους, χωρις να λογαριαζουμε τον Αγιο Βασιλη, που περιγραφεται ως υπερβαρος. Στη Γη ενα συνηθισμενο ελαφι δεν μπορει να συρει παραπανω απο 140 κιλα. Ακομη και αν θεωρησουμε οτι "το ιπταμενο ελαφι" (βλεπε σημειο #1) θα μπορουσε να συρει ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ το κανονικο ποσο, δεν μπορουν 8 ελαφια να κανουν τη δουλεια ή ακομη 9. Χρειαζομαστε 135.000 ελαφια.

6. 210.000 τονοι που ταξιδευουν με 1040 χιλιομετρα το δευτερολεπτο δημιουργουν μια τεραστια αντισταση αερος - αυτη θα θερμαινε τα ελαφια στον ιδιο βαθμο με ενα διαστημοπλοιο που εισερχεται στη γηινη ατμοσφαιρα. Το πρωτο ζευγαρι ελαφιων θα αποροφουσε 14,3 τετρακις εκατομμυρια Joule ενεργειας/ανα δευτερολεπτο, το καθενα. Σε συντομια, θα φλεγοταν αμεσα, προκαλωντας εκρηξη σε αυτα που ηταν πισω τους και θα δημιουργουσαν αλλεπαλληλες εκκωφαντικες εκρηξεις στο περασμα τους. Ολη η ομαδα των ελαφιων θα εξαρεωνοταν μεσα σε 4,26 εκατοστα του δευτερολεπτου. Ο Αγιος Βασιλης εν τω μεταξυ θα υφιστατο μια φυγοκεντρο δυναμη 17.500,06 φορες μεγαλυτερη της βαρυτητας. Ενας Αγιος Βασιλης 120 κιλων (που ειναι σχετικα αδυνατος) θα κολλουσε στην πλατη του ελκηθρου με μια δυναμη 1.959.016 κιλων.

Σαν συμπερασμα... Αν ο Αγιος Βασιλης ΚΑΠΟΤΕ παρεδιδε δωρα την παραμονη των Χριστουγεννων, τωρα ειναι νεκρος.

31/12/2008, 13:32:06
quote:
Μην ξεχασετε! το νεο ετος ερχεται 1 δευτερολεπτο νωριτερα!!!

Καλα που το είπες δεν θα προλάβαινα να ετοιμαστώ
31/12/2008, 13:34:57
quote:

Καλα που το είπες δεν θα προλάβαινα να ετοιμαστώ

xaxaxa... ετσι ε? τωρα θα "επιταχυνεις" τις προετοιμασιες?

ελπιζω να μην σε αγχωσα πολυ!

31/12/2008, 16:46:05
31/12/2008, 17:18:15
Χρόνια πολλά και καλά και το 2009 να είναι καλύτερο σε όλες τις πλευρές από την χρονιά που φεύγει

Wolf
31/12/2008, 17:26:42
Mακαρι να πιασουν οι ευχες σου φιλη Κεραυνος! Μακαρι

IsoldeΜέλος
31/12/2008, 19:09:56
Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Love wothout genelove is like an important question without answer.

31/12/2008, 19:33:51
Καλή χρονια σε όλους με υγεία
01/01/2009, 06:40:19

Κάμερα σε μένα!! Σηκωθείτε τώρα! από ντιβάνια, πολυθρόνες, κρεβάτια, ανάκλιντρα η από όπου αλλού βρίσκεστε και καλέστε τώρα!!

01/01/2009, 11:17:54
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, και ότι επιθυμείτε να το πάθετε μες το 2009

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

http://krios.livepage.gr/