- Επισκεψη δαιμονα στον υπνο {οχι Μορα] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ενα ον που ζει στις 3 διαστασεις δεν μπορει να ειναι απολυτο για τιποτα, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αποδειγμενα πανω απο 10
Προ ημερών νοσηλευόμουν στην ΜΕΘ του Αγία Ολγα.
Ενα βράδυ, επικρατούσε στον θάλαμο, άκρα του τάφου σιωπή.Δεν ακουγόταν τίποτα.Ούτε καν ο επιθανάτιος ρόγχος του γεράκου με το εγκεφαλικό στο απέναντι κρεββάτι.Ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με μαύρο μανδύα, κουκούλα και ένα δρεπάνι περασμένο στην μέση του.Πήγε πάνω από τον γεράκο, τον σήκωσε, τον πήρε και έφυγαν περπατώντας, αλλά τα πέλματα των ποδιών τους δεν ακουμπούσαν στο πάτωμα.
Σκιάχθηκα λίγο και δεν ήξερα τι ακριβώς είδα.Δεν είπα τίποτα σε κανέναν.Σε ένα άλλο κρεββάτι ήταν μια γιαγιά έτοιμη και αυτή για...άτα
.Το βράδυ το ίδιο σκηνικό, με την διαφορά πως ο τύπος γύρισε και μου έρριξε μια ματιά όλο νόημα.
Τον περίμενα λοιπόν και μόλις εμφανίσθηκε, άρχισε να περπατάει προς το μέρος μου.Σηκώθηκα μόνος μου και τον σταμάτησα με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.
-Τι θες? τον ρώτησα.
-Ηρθα να πάμε άτα, μου λέει.
-Είσαι πολύ μαλάκας του λέω αυθόρμητα. Ο τύπος φάνηκε να κλονίσθηκε και πήγε να πιάσει το δρεπάνι.Ξαφνου, εμφανίσθηκε ο Ταξιάρχης ο Μιχαήλ με την σπάθα από το Μανταμάδο.
_ Χαρούλη, βάλε το δρεπάνι στη θέση του αμέσως, γιατί σε κάνω παϊδάκια στο άψε σβήσε, του λέει.Κόκαλο ο...κοκαλιάρης.Μούγκα.
-Να κάνω μια συμφωνία μαζί του Αρχάγγελε του λέω εγώ και θα είσαι μάρτυρας?
-Ναι κάνε μου λέει, αφού κατάλαβε την σκέψη μου.Γυρνάω στον τύπο και του λέω:
-Χαρούλη, πήγαινε σε άλλο νοσοκομείο να παίξεις μέχρι να βγώ και θα έρχεσαι ποτέ σε όποιο νοσοκομείο παραθερίζω εγώ.Σαν αντάλαγμα, θα σου δώσω το πρώτο μου παιδί.Καταχάρηκε ο Χαρούλης.
-Ενα φρέσκο μωρό μου λέει?
-Ναι του απαντώ.
-Σύμφωνοι μου λέει.Κλείσαμε.Και έφυγε με έκδηλη την χαρά στο πρόσωπό του.
Ο Αρχάγγελος κρυφογελούσε και τον μιμήθηκα.Ο Χαρούλης δεν ήξερε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά.
Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία, να την συζητήσουμε ή σας ξεπέρασα όλους?
drayan?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικομαχε δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, δοκιμασες κατι απο σολομωνικη και ειδες οτι ειναι μπουρδες? να αποριπτεις κατι και να εισαι απολυτος ειναι ευκολο, το δυσκολο ειναι να ψαξειςενα ον που ζει στις 3 διαστασεις δεν μπορει να ειναι απολυτο για τιποτα, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αποδειγμενα πανω απο 10
Αυτό με τις διαστάσεις με εξέπληξε όντως.Αλήθεια πως έχει αποδειχθεί η ύπαρξη τόσων πολλών?Υπήρξαν διαστασιακά ταξίδια?Είμαι περίεργος.
Οσο για την σολομωνική, φυσικά και είναι μπούρδες.Ακριβώς τόσο μπούρδες, όσο και η θρησκεία που την...πραγματεύεται!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ο Χαρούλης δεν ήξερε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά.
Νικομαχε δεν συμορφωνεσαι με το τιποτα ε!!!
Αλλα μου αρεσεις ρε μπαγασα
Αν ημουνα σειχης και ειχα λεφτα θα σε προσλαμβανα να με διασκεδαζεις
![]()
![]()
![]()
Edited by - xristosxatz on 31/05/2015 22:24:37
ΝΙΚΟΜΑΧΕ συμφωνούμε σε όλο και περισσότερα πράγματα και αρχίζω να ανησυχώ... ![]()
Δηλαδή, αν δεν ήσουν σεΐχης και είχες λεφτά, πρόσληψη γιόκ?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
απλα εψαξα να δω μεσα απο εμπειριες αλλων που εχουν ασχοληθει αν υπαρχει αυτος ο κοσμος των πνευματων και της μεταφυσικης...αν δουλευει δηλαδη η σολομωνικη και αν υπαρχει ο κοσμος των πνευματων γενικοτερα.
Φυσικά και υπάρχει κόσμος των πνευμάτων. Εγω το οσμίστηκα, αλλά απορώ πως δεν το έκαναν και άλλοι που τώρα γκρινιάζουν. Drayran, υπάρχουν πολλά εκτός από αυτά που δεν βλέπουμε, όμως δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν συμπεριφέρονται όπως τα μαθηματικά που ξέρουμε. Είναι ο χώρος που 2+2 κάνει μερικές φορρές 4, και άλλες φορρές παραπάνω ή λιγότερα. Θα πρέπει να βγάλεις την δεισιδαιμονία και να πας λίγο πιο μπροστά από τα ημερολόγια των μάγων του μεσαίωνα. Διάβασε αρκετά σύγχρονα βιβλία και θα καταλάβεις τι εννοώ, χρειάζεσαι όμως και μια εύλογη ηλικία για να το κάνεις αυτό.
quote:
να πας λίγο πιο μπροστά από τα ημερολόγια των μάγων του μεσαίωνα
Γρηγοριανός, Heretic, γρηγοριανός?