ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΑ ΛΙΛΙΘ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΕΑ ΛΙΛΙΘ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

azael63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
anasesΜέλος
13/01/2007, 21:10:18
οπως παντα η "αστυνομια" κυνηγα τη μικρη λεπτομερεια μιας λεξης καπου στη κουβεντα και αφηνει ολοκληρες σελιδες "προσωπομαχιας εκτος θεματος".
στη δικια μου κουβεντα δεν χρειαζομαι ενα τετοιο διαχειριστη amalia,με προσβαλει το τι υπονοεις οτι καποιος οι καποιοι μου υποβαλουν τι θα πω.
Το καλλιτεχνικο μου ονομα ειναι anases.αν ηταν να μιλησω στο ονομα καποιου η μαζι με καποιον θα το ειχα αναφερει(οπως αναφερα στην αποφαση να ανοιξω το θεμα με τον συντροφο μου που επισκεφτηκαμε μαζι τον Ολυμπο).
και κατι αλλο.δεν μπορω να μπω ευκολα στο esoterica.gr ειδικα στα forums.
αυτο δυσχερενει την κουβεντα μας.καποιες φορες δεν μπορω να μπω για ωρες.

ευχαριστω..

dim.karΜέλος
13/01/2007, 21:30:25
Kαλησπέρα!

quote:
Αυτός ήταν ο dim-kar, στη σελίδα 35 του "12 strand dna".

Εδώ o dim-kar προτρέπει ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα να βάλει το χέρι του σε καυτό νερό:

> Εάν κρατήσει το χέρι του μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό για πάνω από 1 λεπτό έχασα το στοίχημα. Πάει το στοιχηματάκι κε Pa(λ)Νο(ρ);

Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.

Εσύ το χεράκι στη κατσαρόλα το βάζεις;

Δημήτρης

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
13/01/2007, 23:38:52
quote:

gentleman λέει...

> Οταν κάποιος λέει βράστε μια κατσαρόλα και βάλτε το χέρι σας μέσα και δεν θα πάθετε τίποτα

Μπορεί να μου πει κάποιος που είπε ο PaNo βάλτε το χέρι σας σε καυτό νερό και δεν θα πάθετε τίποτα; Ένα copy-paste ρε παιδιά.

Αυτή η λάσπη με το βραστό νερό εκτοξεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ξανά και ξανά, ενώ ο PaNo ποτέ δεν προέτρεψε κανένα να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό, με ή χωρίς dna activation.

Και αν σου πώ εγώ οτι αυτή η "λάσπη" είναι στη σελίδα 21 ...

quote:

PaNo λέει....

PRIN 100 XRONIA BRE8HKE SE ZOYNKLA THS AFRIKHS ENA 12XRONO AGORI POY KATAFERE NA EPIBIWSEI KAI NA MEGALWSEI METAKSY PI8HKWN. DEN MHLOYSE KAMIA GLWSSA OMWS EIXE APOLYTH EPIKHNWNIA ME TA ZWA.
FILOKSENOYMENOS SE MIA EPAYLH APO THN PRWTH KIOLAS MERA ARXHSE NA TRYGIRHZEI KAI NA EPEKSERGAZETAI OTIDHPOTE APO PERIERGIA. KAPIA STHGMH PHGE STHN KOYZINA KAI ENA MAGHRAS EBRAZE MHLA GIA NA FTIAKSEI MHLOPHTA.TO PAIDI KSEREI TO NERO KSEREI TO FROYTO ETSI LOIPON BAZEI TO XERI MESA STHN KATSAROLA KAI PERNEI ENA MHLO.DEN KAHKE GIATI DEN HKSERE OTI TO BRASTO NERO 8A TOY DHMIOYRGHSEI ENGAYMATA OYTE YPHRXE MESA STO PHSTEYW SYSTHMA TOY OTI MPOREI NA KAEI APO BRASTO NERO.
AYTO SHMAINEI OTI "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.

LOVE AND LIGHT
PaNo

quote:

gentleman λέει...

Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.

Dare To Dream

Για χτύπα τώρα ΕΣΥ μια ΣΥΓΝΩΜΗ σε μας τους πυροβολημένους σκεπτικιστές... και αν είσαι πολύ περίφανος να πείς συγνώμη ...τότε έλα να μας κουβαλήσεις σπηλαιολογικό εξοπλισμό!!!!....

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 13/01/2007 23:40:03