ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΑ ΛΙΛΙΘ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΕΑ ΛΙΛΙΘ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

azael63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
09/01/2007, 11:25:28
quote:

Τωρα για υπερφυσικα φαινομενα θα σε απογοητευσω αλλα δεν υφιστανται.Εχω ανεβει αρκετες φορες εχω μεινει και ενα χρονικο διαστημα φιλοι μου πηγαινουν ποτε δεν εγινε κατι.

ΣΟΒΑΡΑ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΕΕΕ;;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

lousipanΜέλος
09/01/2007, 11:56:11
Eεεε συγγνωμη φιλε/η δεν το ηξερα.Τωρα πλεον ειμαι σιγουρος οτι οι Ε θα ερθουν.
dim.karΜέλος
09/01/2007, 12:37:03
Ρε απατεώνα πέτυχες και τις σκιές!!!

Μπράβο!!!

Θαύματα κάνει αυτό το photoshop!!!

anasesΜέλος
10/01/2007, 17:25:51
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου μετεφερες dim.kar.
Kαι οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για το τι ειναι Ολυμπος καλα θα κανει να ριξει μια ματια στις σελιδες που μας παραπεμπει ο dim.kar στην αρχη της κουβεντας.

Ακομα με ενδιαφερει και η οποια εμπειρια ή περεταιρω γνωση στο θεμα του ιερου βουνου.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω και προσωπικες μαρτυριες οποιων μελων του forum εχουν επισκεφτει τον Ολυμπο.Τι ανακαλυψεις κανατε?Τι συναισθηματα και σκεψεις βιωσατε εκει πανω?
Επισης οποιοσδηποτε γνωριζει στοιχεια που επιβεβαιωνουν την ιδιαιτεροτητα του βουνου.Πως οδηγηθηκαν οι αρχαιοι να το θεωρησουν κατοικια των θεων?
Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα οταν ημουν στον Ολυμπο ενιωσα διαφορετικα απο οπουδηποτε αλλου,εκτος τοπου και χρονου,μια αισθηση αχρονικοτητας.
Επισης μου φανηκε οτι η φυση ειχε αλλη "προσωπικοτητα" εκει περα,αλλη πνευματικοτητα,καθαροτητα και ενεργεια.
Βιωσα σκεψεις και συναισθηματα γαληνης,διαυγειας και μια αισθηση βασιλικης υπεροχης,θεϊκης ανωτεροτητας΄οπως οταν καποιος κοιταζει απο ψηλα αμετοχος, περα απο τα κοινα και τα ανθρωπινα:βλεποντας τη ζωη πολυ πιο αναλαφρα παιδικα και ελευθερα.
Δεν το κρυβω οτι υπηρχαν στιγμες που η μαγεια της φυσης εκει με συνεπηρε τοσο πολυ ωστε ενιωσα πολυ εντονα τη ζωη αυτης της φυσικης ομορφιας.
Η πεζη ανθρωπινη λογικη δεν ειχε καμια θεση εκει περα.
Μου εκανε εντυπωση το ομορφο βουητο που ακουγοταν τη νυχτα,λες και το βουνο με τα πανυψηλα δεντρα μιλουσαν την δικη τους γλωσσα.Τι υπεροχη αισθηση δυναμης να νικανε τον ανεμο που ουδεποτε μπορεσε να εισχωρισει σε συγκεκριμενα σημεια του βουνου.
Τι ιερη προστασια?
Ποσες φορες δεν μας προστατεψε και εσωσε την ζωη μας το βουνο με τους προγονικους θεους μας-σε περιοδους πολεμου πολλοι βρηκαν καταφυγιο εκει περα. Και ποσοι αλλοι δεν βρηκαν φυσικο καταφυγιο απο δυσκολες κλιματολογικες συνθηκες!

Σπουδαιοτεροι συνγραφεις που αναφερουν τον Ολυμπο
σαν κατοικια των θεων ειναι
ο Ομηρος,ο Ησιοδος,ο Πινδαρος,ο Αισχυλος,ο Σοφοκλης,ο Πλατωνας και ο Δημοσθενης.

Θα ειμαι stand by...

stanfromgreeceΜέλος
10/01/2007, 19:46:26
Φίλε μου ή φίλη μου ή φίλοι μου Anases... πιστεύω πως σε όποιο βουνό και να πάς, άμα έρθεις κοντά στην φύση και φύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας βασανίζουν όλους, έτσι ακριβώς θα αισθανθείς! ελεύθερος από όλα! θεός στον χώρο σου, απόλυτος κυρίαρχος! Λογικό είναι! Οπότε δεν είναι προτέρημα μόνο του Ολυμπου αυτό που αναφέρεις!
10/01/2007, 22:54:44
quote:
Φιλικά, αν κι έχω αρχίσει να κουράζομαι διαβάζοντας τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες..

Και εγω.Και παρατηρω οτι παλι αρχισαν οι ιδιες ελληνοκεντρικες ιστοριες εθνικιστικου μυστικισμου στο esoterica.gr

Να περηφανευεσαι για κατι που οντως εκανε η πατριδα σου ειναι δικαιωμα σου.

Να περηφανευεσαι για κατι που νομιζεις οτι εκανε,βασισμενος σε συμπερασματα δικα σου απο βαρεια προκατειλημενη ερμηνεια μυθολογικων κειμενων και ανεκδοτων ιστοριων,μαρτυριων,βιωματικων εμπειριων και αλλων αναξιοπιστων πηγων πληροφοριων που δεν υποβληθησαν στην απαραιτητητη επιστημονικη διερευνηση ειναι ΟΝΕΙΔΟΣ.

Παλι διαβαζα στο forum του esoterica καποιον που παραληρουσε Ελληνοκεντρικα:η Ελλαδα ειναι ο μοναδικος Φαρος του πολιτισμου,ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτην,ολη η επιστημη ειναι Ελληνικη,επιστημη χωρις Ελληνικη ορολογια δεν ειναι επιστημη (η επιστημη δεν ειναι επιστημη εαν ΔΕΝ χρησιμοποιει την επιστημονικη μεθοδολογια,οχι αν δεν χρησιμοποιει Ελληνικη ορολογια αγαπητε) κτλ.

Σας υπενθυμιζω οτι ολοι οι λαοι,συνεισφεραν ή/και συνεισφερουν στον παγκοσμιο πολιτισμο.

Πχ. μπορει η επιστημη να ξεκινησε απο την Αρχαια Ελλαδα αλλα η επιστημονικη μεθοδος τελειοποιηθηκε απο αλλους δυτικους κυριως επιστημονες ΜΗ Ελληνες.Τεραστιο πληθος επιστημονικων επιτευγματων οφειλεται σε ΜΗ Ελληνες.Η απαξιωση της προσπαθειας τους και της συνεισφορας τους φανερωνει ενα βαθυτατο συμπλεγμα κατωτεροτητας.Η αν δεν τιθεται θεμα απαξιωσης αλλα απλα αγνοιας των προσπαθειων τους,αποκαλυπτει μια βαθυτατη αμορφωσια.

Επειδη φυσικα η ψευδοεπιστημη ΔΕΝ προοδευει θα ακουμε τις ιδιες ιστοριες ξανα και ξανα.Δεν πα να εχουν οργωσει τον Ολυμπο χιλιαδες ορειβατικες αποστολες,δεν πα να υπαρχουν επιστημονικες αποστολες εκει πανω,οσο η ΑΓΝΟΙΑ,Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ επικρατουν σε συγκεκριμενα κεφαλια,παντα θα πετιεται σε αυτο το forum και ενας που θα μιλαει με ελπιδα για Θεους-εξωγηινους,για διαστημοπλοια,για κοσμοδρομια,για Ιχωρ στο Ελληνικο αιμα,ανωτεροτητες Ελληνικης φυλης, (τελικα πως οριζεται αυτη η ρημαδα η Ελληνικη φυλη?Με βαση ποια γενετικα κριτηρια κρινεται το Ελληνικο ομαιμον???),την περιστροφη των παντων γυρω απο την Ελλαδα (που υπαρχει μονο στην φαντασια τους) κτλ κτλ

Edited by - medtech on 10/01/2007 22:59:47

dim.karΜέλος
11/01/2007, 11:23:06
Kαλημέρα...

quote:

Δεν πα να εχουν οργωσει τον Ολυμπο χιλιαδες ορειβατικες αποστολες,

Πόσο πίσω είσαι αγαπητή... Ποιες ορειβατικές αποστολές και κουραφέξαλα, [url=http://www.olympus-marathon.com/index.php?newlang=greek]εδώ[/url] δες τι γίνεται...

Προφανώς τα έχουν μιλημένα με τα UFOς...

Δημήτρης

11/01/2007, 11:36:40
Τον εχω ακουστα τον Μαραθωνιο.Και μιλα καλυτερα σε παρακαλω.Δεν νομιζω να σου εδωσα δικαιωμα για να μου λες πραγματα οπως "ποσο πισω εισαι".

αγνοώνΜέλος
11/01/2007, 12:44:50
η αλήθεια είναι ότι στο μύτικα ανεβαίνω κάθε χρόνο
τον αύγουστο

συνήθως κατασκηνώνω στο οροπέδιο των μουσών αλλά άλλες φορές
μένω στο ζολώτα και πάω "καρφί" την άλλη μέρα μέχρι πάνω
και κατεβαίνω την ίδια μέρα

στο οροπέδιο είναι και γαμώ γενικώς,πολλά μπορείς να σκεφτείς
εκεί,με το μυαλό άδειο από σκέψεις

αλλά ufo ή κάτι άλλο περίεργο δεν έχω δει ποτέ,εκτός από το ιπτάμενο όχημα
που τυχαία φωτογράφισα τον νοέμβριο
(μέλη του esoterica.gr την έχουν δει τη φωτό)

αυτά

anasesΜέλος
11/01/2007, 23:21:55
medtech
you are barking in the wrong tree..
ΔΙΑΒΑΣΕ σε παρακαλω στο Θρησκεια & Μυθοι το θεμα "ελληνες αρχη του πολιτισμου?αρχη του πνευματος και της επιστημης?"
Μηπως μπερδεψες την φυσιολατρεια με τον ελληνοκεντρισμο γιατι η φιλοσοφικη μου θεωρηση του κοσμου καθε αλλο παρα ελληνοκετρικη ειναι.
φυσικα ομως θα θαυμασω και θα γνωρισω οσο γινεται καλυτερα τον τοπο που ζω και τον πολιτισμο του οπως θα ηθελα να γνωριζω ολους τους πολιτισμους του κοσμου.Ποσο μαλον τους τοπους.
Επισης απο θεμα αισθητικης μ'άρεσει ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και εχει αγγιξει τις ευαισθητες χορδες μου.

αγνοών
Τι φωτογραφια αναφερεις?Που μπορω να την δω?
Ευχαριστω πολυ και οσοι καλοι προσελθετε...

11/01/2007, 23:46:51
Κάποτε στο μεσαίωνα σε καίγανε και μόνο με την κατηγορία που μπορούσε να σου φορτώσει κάποιος ότι είσαι μάγισσα. Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη... Όμως... υπάρχουν ράμματα για την γούνα όλων... Θού Κύριε...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

dim.karΜέλος
12/01/2007, 08:19:24
Καλημέρα!

Medtech και Απέριττε σας έχω στείλει κάποιο μήνυμα στα mail που έχετε δηλώσει στο profile σας.

Νάστε καλά!!!

Δημήτρης

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
12/01/2007, 12:54:19
quote:

Απέριττος λέει....

Κάποτε στο μεσαίωνα σε καίγανε και μόνο με την κατηγορία που μπορούσε να σου φορτώσει κάποιος ότι είσαι μάγισσα.

Ευτυχώς που δεν ζούμε στον μεσαίωνα... Βέβαια μερικοί έχουν κολήσει σε αυτήν την εποχή και τους είναι αδιονόητη η κοινωνική, επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη !!!

quote:

Απέριττος λέει....

Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη

Λάθος κάνεις.... έιναι όμως έτοιμοι να σταυρώσουν και να χλευάσουν αν τολμήσει κάποιος να πεί ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

quote:

Απέριττος λέει....

Όμως... υπάρχουν ράμματα για την γούνα όλων... Θού Κύριε...

Θα συμφωνούσα αν έλεγες "για την γούνα όλων μας" συμπεριλαμβανομενου και του ευατού σου....

quote:

Απέριττος λέει....

Το ίδιο τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ !!!

Ο άσπρος σίφουνας....

12/01/2007, 19:21:53
quote:
Κάποτε στο μεσαίωνα σε καίγανε και μόνο με την κατηγορία που μπορούσε να σου φορτώσει κάποιος ότι είσαι μάγισσα. Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη... Όμως... υπάρχουν ράμματα για την γούνα όλων...

Μα δεν χλευαζουμε τις ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αποψεις.Χλευαζουμε τις ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ αποψεις.

Εμεις να δεις τι ραμματα βαλαμε στις γουνες φαντασμενων εσωτερικαδων.Συννεφο πηγε η σταυροβελονια...χεχεχε....

Edited by - medtech on 12/01/2007 19:23:48

12/01/2007, 19:25:35
Αζαξ θέλω να μου κάνεις μια χάρη..μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την πάρτυ σου.. όσο για την γνώμη μου για σένα την είπα στο μέιλ απάντηση που έστειλα στον Δημήτρη...
Όσο για τα ράμματα που λες να τα βγάλεις εγω δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι καθαρός... να αφήσεις τα υπονοούμενα... είμαι αυτός που είμαι η φάτσα μου υπάρχει στο προφίλ μου για να βλέπουν ποιος είμαι και στην τελική είμαι αξιοπρεπής και ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έχω κάνει μόνος μου και όχι με τις πλάτες κανενός... και το σταματώ εδω εγω προσωπικά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου κάτσε και άφριζε όσο θέλεις...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 12/01/2007 19:31:45

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
12/01/2007, 20:00:50
quote:

Απέριττος λέει...

Αζαξ θέλω να μου κάνεις μια χάρη..μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την πάρτυ σου..

Η κλασική απάντηση κάποιου στριμωγμένου, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τα λεγόμενα του σε κάποιον που τον αμφισβητεί...

quote:

Απέριττος λέει...

όσο για την γνώμη μου για σένα την είπα στο μέιλ απάντηση που έστειλα στον Δημήτρη...

Πές την και δημόσια...εγώ δεν την ξέρω άλλα θα ήθελα πολύ να την μάθω ...

quote:

Απέριττος λέει...

Όσο για τα ράμματα που λες να τα βγάλεις εγω δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι καθαρός... να αφήσεις τα υπονοούμενα...

Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο από μέρους μου...αντίθετα έσυ ειπες για εμάς οτι έχουμε ράμματα στη γούνα μας.... ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

quote:

Απέριττος λέει...

είμαι αυτός που είμαι η φάτσα μου υπάρχει στο προφίλ μου για να βλέπουν ποιος είμαι και στην τελική είμαι αξιοπρεπής και ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έχω κάνει μόνος μου και όχι με τις πλάτες κανενός...

Αλήθεια σε κατηγόρησε κανείς;;; Μήπως αληθεύει αυτό που λένε ...όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται;;;

quote:

Απέριττος λέει...

και το σταματώ εδω εγω προσωπικά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου κάτσε και άφριζε όσο θέλεις...

Εγώ δεν αφρίζω.... αντιθέτως αγαπητέ Απέριττε νομίζω πώς εσυ αφρίζεις... ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....

quote:

Αζαξ θέλω να μου κάνεις μια χάρη..μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την πάρτυ σου..

Ο άσπρος σίφουνας....

13/01/2007, 15:40:20
Γειά σου anases, καλωσόρισες στις συζητήσεις του ESOTERICA

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σχετικά με κάτι που γράφεις στην εισαγωγική τοποθέτηση του θέματος:

quote:
Μια πρόσφατη επίσκεψη στον Όλυμπο ήταν το έναυσμα για να ανοίξουμε το θέμα ως anases θέλοντας να μάθουμε και την δική σας άποψη ή εμπειρία και ίσως να ανταλλάξουμε υλικό και πληροφορίες.

Η υπογράμμιση είναι δική μου
Χρησιμοποιείς τον πληθυντικό αριθμό για τον λογαριασμό "anases", στα κείμενά σου όμως γράφεις σα να είσαι ένα πρόσωπο. Οι συμμετοχές στα forums είναι προσωπικές και όχι ομαδικές. Δηλαδή, γνωρίζουμε πως συνομιλούμε με ένα πρόσωπο πίσω από το username που βλέπουμε. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις, έχουν υπάρξει συμμετοχές, όπου κάποιος άνθρωπος δηλώνει εκπρόσωπος μιας συγκεκριμένης ομάδας. Επειδή στο προφίλ σου έχεις ως προσωπική σελίδα το anases.net, στο οποίο παραπέμπει και η ηλεκτρονική σου διεύθυνση, θα ήταν καλό να γίνει πιο σαφής η φύση της συμμετοχής "anases".

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

13/01/2007, 16:04:44
Σχετικά με την παρατήρηση του Απέριττου.
Η δήλωσή του σχετικά με τη νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, να ειρωνεύονται αυτούς που έχουν κάποιες απόψεις τις οποίες οι ίδιοι δεν συμμερίζονται, είναι δικαιολογημένη και έχουμε τοποθετηθεί κι εμείς πολλές φορές απέναντι σ' αυτό το θέμα.

quote:

Απέριττος:
Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη

ΑΖΑΧ-ΧΑΖΑ: Λάθος κάνεις.... έιναι όμως έτοιμοι να σταυρώσουν και να χλευάσουν αν τολμήσει κάποιος να πεί ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "αβάσιμες" ΑZAX-XAZA, όχι όμως και τη λέξη "βλακείες". Κάποια στιγμή, ίσως καταλάβεις πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εννοιών.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
13/01/2007, 19:48:38
quote:

amalia λέει...
Σχετικά με την παρατήρηση του Απέριττου.
Η δήλωσή του σχετικά τη νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, να ειρωνεύονται αυτούς που έχουν κάποιες απόψεις τις οποίες οι ίδιοι δεν συμμερίζονται, είναι δικαιολογημένη και έχουμε τοποθετηθεί κι εμείς πολλές φορές απέναντι σ' αυτό το θέμα.

Ο Απέριττος δεν μπορεί να απαντήσει όταν τον στριμώξουν και αρχίζει και λέει για μεσαίωνες, ιεροεξεταστες και μάγισσες...Ας του πέι κάποιος οτι ζούμε στον 21ο αιώνα και δεν καίμε ανθρώπους....

quote:

amalia λέει...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "αβάσιμες" ΑZAX-XAZA, όχι όμως και τη λέξη "βλακείες". Κάποια στιγμή, ίσως καταλάβεις πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εννοιών.

Οταν κάποιος λέει βράστε μια κατσαρόλα και βάλτε το χέρι σας μέσα και δεν θα πάθετε τίποτα ...ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ...

Οταν όμως κάποιος λέει οτι άκουσε τον παπού της γιαγιάς του που είδε έναν εξωγήινο να φωνάζει πλ πλ ενώ έβαζε (ο εξωγήινος) το χέρι του σε βραστό νερό ...αυτό είναι ΑΒΑΣΙΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Ο άσπρος σίφουνας....

gentlemanΜέλος
13/01/2007, 20:38:27
> Οταν κάποιος λέει βράστε μια κατσαρόλα και βάλτε το χέρι σας μέσα και δεν θα πάθετε τίποτα

Μπορεί να μου πει κάποιος που είπε ο PaNo βάλτε το χέρι σας σε καυτό νερό και δεν θα πάθετε τίποτα; Ένα copy-paste ρε παιδιά.

Αυτή η λάσπη με το βραστό νερό εκτοξεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ξανά και ξανά, ενώ ο PaNo ποτέ δεν προέτρεψε κανένα να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό, με ή χωρίς dna activation.

Στην πραγματικότητα, κάποιος άλλος ήταν που προέτρεψε συνομιλητή του να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό.

Αυτός ήταν ο dim-kar, στη σελίδα 35 του "12 strand dna".

Εδώ o dim-kar προτρέπει ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα να βάλει το χέρι του σε καυτό νερό:

> Εάν κρατήσει το χέρι του μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό για πάνω από 1 λεπτό έχασα το στοίχημα. Πάει το στοιχηματάκι κε Pa(λ)Νο(ρ);

Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.

Dare To Dream