- Αντιδραστήρας ψυχρής καύσης! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Δείτε τι είπε ο Βελόπουλος και ο Βλάχος στο 1-06 λεπτό προς το τέλος του βίντεο.
Και επειδή το είπε ο Βελόπουλος αυτό τί σημαίνει αγαπητέ seismic?
Eδώ ολόκληρο Αμερικανικό δίκτυο ενημέρωσης (το PBS News Hour) τσίμπησε και διαφήμισε τις ιδέες του Ζωγράφου, αλλά αμέσως μετά βέβαια διέγραψε την είδηση της 'θαυματουργής' εφεύρεσης...και ένας από τους λόγους που τσίμπησε ήταν επειδή κάποιοι Έλληνες φυσικοί βιάστηκαν να προωθήσουν την εν λόγω πατέντα.
Ο καθένας λοιπόν μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ωστόσο οι επιστήμονες των οποίων οι ιδέες δεν έχουν περάσει από peer review δεν δικαιούνται να κομπάζουν δημοσίως για τίποτα.
quote:
Το ότι δεν εμφανίζεται κανείς, δεν σε βάζει σε σκέψεις?Διάβασε προσεκτικά
https://www.electricallab.gr/texnika-arthra-ilektrologika-themata/15-energeia/161-psyxri-syntiksi-nikeliou-ydrogonouΙσως σε βάλει σε σωστό δόμο σκέψης.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εμένα ένα πράγμα με βάζει σε σκέψη Πως θα απαλλαγούμε από την γάγγραινα που κατευθύνει την ζωή των ανθρώπων σε ψεύτικα μονοπάτια. Για εμένα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εφεύρεση του Π. Ζωγράφου ή η δική μου είναι αυτό που λένε ότι είναι. Για εμένα υπάρχει ένα πρόβλημα που λέγετε χρήμα. Υπάρχει το χρήμα από την μία και ο μπατίρης εφευρέτης από την άλλη. Αν αυτά πάνε μαζί δημιουργείτε υπεραξία και στο χρήμα και στην εφεύρεση. Αν δεν πάνε μαζί συγκρούονται γιατί απλά αυτός που έχει το χρήμα έχει την εξουσία και αυτός που έχει την εφεύρεση μπορεί να ανατρέψει την εξουσία του χρήματος και των αφεντικών του.
Εκεί είναι όλο το πρόβλημα.
Τι θα ήταν το φυσιολογικό.
Έλα εδώ Γιάννη Λυμπέρη λες ότι έχεις μια καλύτερη μέθοδο δόμησις που μας προστατεύει από τον σεισμό με φθηνότερο κόστος.
Έλα εδώ Πέτρο Ζωγράφω λες ότι έχεις μια καλύτερη μέθοδο ενέργειας οικολογική και φθηνή.
Ωραία ας εξετάσουμε τα πάντα Σαν Ελλάδα σαν Έλληνες επιστήμονες σας καλούμε να μας πείτε πως μπορούμε να κατορθώσουμε αυτά που λέτε.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν το κάνουν?
Απαντήστε μου σε αυτό. Εγώ δεν ξέρω γιατί γράφω δημοσιεύσεις και δεν απαντούν ή δεν μπορώ να ξέρω που είμαι λάθος γιατί απλά δεν υπάρχει καμία ένωση επιστημών η οποία να ελέγχει και να πιστοποίησει νέες εφευρέσεις.
Σε αυτό κύριοι δεν φταίω εγώ αλλά το κράτος Το να λέει ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του στο διαδίκτυο δεν βγάζει πουθενά.
quote:quote:
Δείτε τι είπε ο Βελόπουλος και ο Βλάχος στο 1-06 λεπτό προς το τέλος του βίντεο.Και επειδή το είπε ο Βελόπουλος αυτό τί σημαίνει αγαπητέ seismic?
Eδώ ολόκληρο Αμερικανικό δίκτυο ενημέρωσης (το PBS News Hour) τσίμπησε και διαφήμισε τις ιδέες του Ζωγράφου, αλλά αμέσως μετά βέβαια διέγραψε την είδηση της 'θαυματουργής' εφεύρεσης...και ένας από τους λόγους που τσίμπησε ήταν επειδή κάποιοι Έλληνες φυσικοί βιάστηκαν να προωθήσουν την εν λόγω πατέντα.
Ο καθένας λοιπόν μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ωστόσο οι επιστήμονες των οποίων οι ιδέες δεν έχουν περάσει από peer review δεν δικαιούνται να κομπάζουν δημοσίως για τίποτα.
Εγώ έχω περάσει από peer review και τι με αυτό.... πέρασα δεν πέρασα ένα και το αυτό για τα Ελληνικά δεδομένα. Η απάντηση για το PBS σε αυτό το βίντεο στο 40 λεπτό.. https://www.youtube.com/watch?v=q0y8DGTH158&lc=z22qetxi0rbicfjdhacdp432anrcp3a4vthijkifujpw03c010c.1521726794223650
Είναι μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι δουν τα μάτια τους άλλοι που πιστεύουν αυτό που λέει το μυαλό τους άλλοι που πιστεύουν αυτά που είναι μόνο για το συμφέρον τους υπάρχουν και οι βλάκες που πιστεύουν ότι τους πουν τα παπαγαλάκια.
Πάντως ένα είναι σίγουρο Η αλήθεια επανέρχεται και επιμένει ενώ το ψέμα κρύβεται.
http://antiseismic-systems.com/
Edited by - seismic on 22/03/2018 20:29:31
Edited by - seismic on 22/03/2018 20:37:44
Με εκείνους του Καναδούς που πήραν την πατέντα από το 2013 τι έγινε ρε παιδιά; Τους έφαγαν; Ζουν ακόμα; Παράγουν προϊόντα και δεν το ξέρουμε; Γιατί πολλά φούμαρα μπορεί να αμολάς στο ίντερνετ, τζάμπα είναι, μόλις τελειώσουν όμως οι δικαιολογίες και εσύ είσαι ζωντανός και δε σε έχουν χώσει σε κανά αλλοδαπό Δαφνί, σα τον Ράιχ, αρχίζει να βρωμάει το πράγμα. Κι εκείνος ο Ρόσι ρε φίλε... Κόζα Νόστρα ο τύπος, εντελώς. Γιατί πάντα όλοι αυτοί με τις "μεγάλες" ιδέες έχουν μια τάση στην παραβατικότητα;
Abyssus Abyssum Invocat
quote:Εγώ είμαι έτοιμος θεωρητικά και πειραματικά και επιστημονικά μα δώσω υπεραξία στην πατέντα μου. Όποιος επιστήμονας αμφισβητεί αυτά που λέω ας μου απαντήσει με μία αναφορά στην δημοσίευση που έχω κάνει.
Και η "ψυχρή σύντηξη" νικελίου-υδρογόνου... Τι έγινε τελικά; Τα μάζεψαν και έφυγαν από την Ελλάδα, αφού τους την έπεσαν οι man in black στην Ξάνθη, και τελικά κατέληξαν στον Καναδά. Εγώ πάντως θα πήγαινα στον Σουλτάνο. Για 100Μ θα άλλαζα και τ' όνομά μου. Χασάν Γκιαούρογλου, ότι μου πρότειναν. Και φώτο του Ερντογάν στιλ Παπαδόπουλου πάνω από το γραφείο και στο τζαμί για προσευχή την Παρασκευή. Τεσπα, να μη γίνομαι και άθλιος.Με εκείνους του Καναδούς που πήραν την πατέντα από το 2013 τι έγινε ρε παιδιά; Τους έφαγαν; Ζουν ακόμα; Παράγουν προϊόντα και δεν το ξέρουμε; Γιατί πολλά φούμαρα μπορεί να αμολάς στο ίντερνετ, τζάμπα είναι, μόλις τελειώσουν όμως οι δικαιολογίες και εσύ είσαι ζωντανός και δε σε έχουν χώσει σε κανά αλλοδαπό Δαφνί, σα τον Ράιχ, αρχίζει να βρωμάει το πράγμα. Κι εκείνος ο Ρόσι ρε φίλε... Κόζα Νόστρα ο τύπος, εντελώς. Γιατί πάντα όλοι αυτοί με τις "μεγάλες" ιδέες έχουν μια τάση στην παραβατικότητα;
Abyssus Abyssum Invocat
Δεν υπάρχει δικαιολογία της επιστήμης την στιγμή που δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο διεκδικώ ότι αυτό που έκανα είναι καλύτερο από το υπάρχον. Εγώ δεν έχω εξαφανιστεί εδώ είμαι ζωντανός και αποφασισμένος να βάλω κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Edited by - seismic on 22/03/2018 22:27:16
quote:
Για εμένα υπάρχει ένα πρόβλημα που λέγετε χρήμα. Υπάρχει το χρήμα από την μία και ο μπατίρης εφευρέτης από την άλλη. Αν αυτά πάνε μαζί δημιουργείτε υπεραξία και στο χρήμα και στην εφεύρεση.
Γι'αυτό λοιπόν ο 'μπατίρης εφευρέτης' θα προσπαθήσει πάση θυσία να βρει χρήματα, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, θα ενεργοποιηθεί, θα οργανωθεί, θα προσεγγίσει με σοβαρό τρόπο ένα σωρό από εταιρείες, οργανισμούς, φορείς, ιδιώτες, δεν θα αφήσει πέτρα ασήκωτη...για όλα αυτά χρειάζεται υπομονή, πλάνο και πάνω απ'όλα επαγγελματισμός...και επίσης δεν θα αφήσει ποτέ τις όποιες δυσκολίες, ατυχίες, αποτυχίες να του προκαλέσουν γκρίνια και απαισιοδοξία...και το σημαντικότερο όλων, κάθε μέρα, κάθε ώρα, θα φροντίζει να βελτιώνει διαρκώς την ιδέα του, ζητώντας πολλές γνώμες από πιο έμπειρους συναδέλφους.
quote:
Εγώ έχω περάσει από peer review και τι με αυτό
Αυτό τώρα μάς το λες! Μία δημοσίευση μονάχα μάς είχες δείξει η οποία δεν είχε περάσει από peer review.
It studies the ultimate anti seismic system in the paper. The focus is clear, the innovation is strong and the academic level is high. This study has great social significance.
http://www.scirp.org/journal/HottestPaper.aspx?JournalID=788
http://www.scirp.org/journal/ojce/
Και έχω και κάτι άλλο που είναι πολύ ποιο ισχυρό και ανώτερο από κάθε άλλο επιστημονικό έγκριτο περιοδικό.
Είναι η γνώση του διεθνούς γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας PCT

Edited by - seismic on 22/03/2018 22:54:54
Edited by - seismic on 22/03/2018 22:57:00
Edited by - seismic on 22/03/2018 22:58:49
Abyssus Abyssum Invocat
Μάς δουλεύει μέσ'τα μούτρα...σε βιβλιοθήκη αποκλείεται να έχει πάει ποτέ για μελέτη, στο 'άρθρο' παραπέμπει στον εαυτό του και στη wikipedia, δημοσιεύεται από τον απατεώνα Κινέζο (διότι δεν θα μπορούσε να δημοσιευτεί κάπου αλλού) και κατά τ'άλλα φωνάζει με στόμφο ότι ανακάλυψε την Αμερική...
Και τελικά νομίζω ότι δεν είναι τόσο αφελής ή μυρωδιάς ο seismic...απλά ψάχνει για κάποιο κορόιδο...σού λέει πες-πες, λίγο με τον Βελόπουλο λίγο με τον Ζωγράφο, λίγο απ'εδώ λίγο απ'εκεί, από τους 10.000 που θα το διαβάσουν μπορεί δυο-τρεις να τσιμπήσουν να μού δώσουν χρήματα για το εγχείρημα...χωρίς φυσικά να καταλαβαίνει ότι ακόμα κι έτσι η τακτική του είναι εντελώς λάθος...
Σαν μάστορας αλλά και επιστήμονας της πιάτσας σας λέω το εξής. Θα σας κάνω να μετανιώσετε για τις συκοφαντίες που λέτε με το να σας κάνω επιστημονικό καψόνι Με νευριάσατε και ναι δεν είμαι επιστήμονας είμαι ο μαστρογιάννης της οικοδομής που πάντα ήξερα περισσότερα από τους μηχανικούς που συνάντησα. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα σας βγάλω άχριστη την μέθοδο σχεδιασμού σας. Δεν αξίζετε να είσαστε επιστήμονες όταν δεν καταλαβαίνετε την λειτουργία της βίδας. Θα σας την σφίξω γιατί σας έχει λασκάρει. Μόλις δώσω υπεραξία με επιστημονικά δεδομένα στην μέθοδό μου και πάρω διασημότητα τα λέμε. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στο σχολείο ούτε στο πανεπιστήμιο το πρόβλημα είναι στο κεφάλι σας που δεν μπορεί να χωρέσει ότι ο μάστορας σας έβαλες τα γυαλιά και αχρήστεψε τις σπουδές σας. Τα βάζετε με το αφεντικό σας γιατί αύριο θα σας έχω υπάλληλους
Edited by - seismic on 23/03/2018 14:28:12