ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ Β MOVIES - - Κινηματογράφος -

- EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ Β MOVIES - - Κινηματογράφος -

clearthought53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
03/08/2005, 12:26:16
εγινε
may the force be with you

Oxygen_girlΜέλος
03/08/2005, 15:52:11
quote:

γιατι ο κοσμος σημερα και κυριως τα κοριτσια [δεν ειμαι σεξιστης] δεν εχουν καθολου κριτικη σκεψη...

Αφού δεν είσαι κορίτσι να μη μιλάς, γιατί δεν μας ξέρεις καθόλου ως φύλο + άρα δεν έχεις το δικαίωμα να μας κρίνεις και να μας υποτιμάς!

quote:

to oxygen_girl --> δεν ειναι δυνατον και δεν υπαρχει περιπτωση να μειωσω ενα επος σε δυο γραμμες... δεσ' τα και θα δεις...

Θα τα δω...
Μην κάνεις τον κόπο να μου πεις, γιατί θα πάθεις τπτ & δεν θα τ' αντέξω...!

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

stemixΜέλος
03/08/2005, 17:55:15
Ωχ ωχ τσατίλες!!!

quote:
εγινε
may the force be with you

Φίλε crucifire, μάλλον εσύ την χρειάζεσαι πλέον...

Edited by - stemix on 03/08/2005 17:56:24

03/08/2005, 21:03:35
μισο να βγαλω το lightsaber απ'την κωλοτσεπη!!!

quote:
Αφού δεν είσαι κορίτσι να μη μιλάς, γιατί δεν μας ξέρεις καθόλου ως φύλο + άρα δεν έχεις το δικαίωμα να μας κρίνεις και να μας υποτιμάς!

μιλαω ως παρατηρητης. θα παω αυριο να κανω αλλαγη φυλου να σιγουρευτω!!!

quote:
Θα τα δω...
Μην κάνεις τον κόπο να μου πεις, γιατί θα πάθεις τπτ & δεν θα τ' αντέξω...!

δεν το κανω απο κακια, αλλα θα το διαλυσω αν το πω σε δυο γραμμες. εσενα μπορει να σου φανει ωραιο, αλλα θα ειναι απλως η επιφανειακη ομορφια του ολου προτζεκτ. ουτε το κανω για να μην κουραστω.. αμαν ολες, ηρεμιστε, δεν παθενω τπτ! φτανω για ολες [ψωνιο]

παντως φιλε στεμιξ, αυτο πρεπει να γινει τοπικ : κατα ποσο τα φωτοσπαθα ειναι αποτελεσματικα εναντια στη γυναικεια οργη!!!!

stemixΜέλος
03/08/2005, 21:30:37
quote:
παντως φιλε στεμιξ, αυτο πρεπει να γινει τοπικ : κατα ποσο τα φωτοσπαθα ειναι αποτελεσματικα εναντια στη γυναικεια οργη!!!!

Τι μου θύμισες τώρα... Ποιος είχε πει ότι καμία δύναμη της φύσης δεν είναι τίποτα μπροστά σε μία οργισμένη γυναίκα; Μάλλον κάνω λάθος. Όχι οργισμένη. Δεν θυμάμαι τώρα... Κάτι άλλο.
Πάντως ούτε με φωτόσπαθο

04/08/2005, 09:51:24
ωχωχωχωχωχωχχχχχχ!!!!!!!!!

τριανταφυλλα ισως;;;;

Oxygen_girlΜέλος
04/08/2005, 16:45:27
Με τα τριανταφυλλα κάτι γίνεται, αν και προσωπικά προτιμώ τα Εντελβάις! (Λίγο δύσκολο να βρεθούν, ε?!?)

Από εκεί και πέρα:

quote:

μιλαω ως παρατηρητης. θα παω αυριο να κανω αλλαγη φυλου να σιγουρευτω!!!

Να σε δω σε Αθανασία version και τι άλλο να ζητήσω από τον κόσμο αυτό???!!!! :ppPpppP

quote:

αμαν ολες, ηρεμιστε, δεν παθενω τπτ! φτανω για ολες [ψωνιο]

Mπα...δεν είσαι ψώνιο! Ψωνάρα είσαι! Υπάρχει μια ψιλοδιαφορούλα ανάμεσα στις 2 αυτές έννοιες! [πλακίτσα! Μια χαρά guy είσαι!!!!! :PPPPppppppppppppppPpppP]

quote:

Δε χρειάζεται να γίνει τόπικ, επειδή το θέμα δε σηκώνει συζήτηση! Η απάντηση είναι μια: "Καθόλου αποτελεσματικά!!!!!!"

quote:

Ωχ ωχ τσατίλες!!!

Dear Stemix,
δεν είναι ζήτημα τσατίλας! Είναι ζήτημα λανθασμένης και άδικης κριτικής!!!

Αυτάααααααααααααααααααααααααααααααααααα...!
Ελπίζω με τις απαντήσεις μου να σας κάλυψα όλους! Αλλιώς, εδώ είμαστε! Δε χανόμαστε!

-----------------------

04/08/2005, 18:19:54
χε,χε!
αθανασια εννοεις εκεινο το μοντελο που γενηθηκε αγορι, ε;;;jesus!

εντελβαις δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεθουν. μπορει να μου στειλει ενας φιλος που γνωρισα οταν μελετουσα πολεμικες τεχνες στα ημαλαϊα!!!

by the way ειμαι ψωναρα!

τσεκαρε την πρωσοπικη σου αλληλογραφια a.s.a.p. oxygen.

stemixΜέλος
04/08/2005, 18:24:12
crucifire, το έπιασες το νόημα . Πρόσθεσε και καμία από εκείνες τις διαφανείς πετρούλες (διαμάντια νομίζω τις λένε) και είσαι μέσα. Για το φωτόσπαθο πήρες απάντηση κατευθείαν από την πηγή.
Oxygen_girl, το ξέρουμε ότι δεν είναι ζήτημα τσατίλας. Αν και συμφωνώ με τον crucifire ότι δεν πολυσηκώνουν περίληψη 3 επεισόδια του SW, θα σου πω δύο λογάκια, έχοντας υπόψη σου ότι τότε που τα είχαμε δει, δεν είχαμε ιδέα για την καινούρια τριλογία.
Λοιπόν, το SW ξεκινά λεγοντάς μας ότι ο γαλαξίας (καμία σχέση με τον δικό μας), εξουσιάζεται από ένα άτομο. Τον Αυτοκράτορα, δεξί χέρι του οποίου είναι ο γνωστός μας πλέον Darth Vader. Φυσικά, υπάρχουν και οι επαναστάτες, οι οποίοι αγωνίζονται για να επαναφέρουν την Δημοκρατία.
Αρχηγός τους είναι η Λία, η οποία και έχει πιαστεί αιχμάλωτη από τον Vader και αναλαμβάνουν τρία άτομα να την σώσουν. Τα δύο είναι ο γνωστός μας Obi και ο Luke Skywalker. Αυτό είναι περίπου το πρώτο επεισόδιο.
Στο δεύτερο μας δείχνεί τον πόλεμο που γίνεται ανάμεσα στις δύο παρατάξεις και στο τρίτο την τελική επίθεση και νίκη των επαναστατών. Φυσικά παίζονται και διάφορα σενάρια στα δύο τελευταία, επεισόδια, που καλύτερα θα ήταν να τα δεις.
Όσον αφορά την τύχη του Vader, αυτός την τελευταία στιγμή γυρνά στην light side. Αυτά. Δες τα.
Oxygen_girlΜέλος
05/08/2005, 15:01:58
quote:

χε,χε!
αθανασια εννοεις εκεινο το μοντελο που γενηθηκε αγορι, ε;;;jesus!

Ακριβώς αυτό εννοώ!
Πάλι καλά που το κατάλαβες...Για αγόρι you are very smart! I mean it!

quote:

εντελβαις δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεθουν. μπορει να μου στειλει ενας φιλος που γνωρισα οταν μελετουσα πολεμικες τεχνες στα ημαλαϊα!!!

Ωραία!
Στείλε καμιά εικοσαριά! :))))))

quote:

Πρόσθεσε και καμία από εκείνες τις διαφανείς πετρούλες (διαμάντια νομίζω τις λένε) και είσαι μέσα.

Exactly!!!

A! Thanx βρε Stemix και για την περιληψούλα! Σήμερα-αύριο θα πάω να τα πάρω και σε DVDs!

-----------------------

05/08/2005, 18:05:49
ενταξι... για ελαφρια περηληψη.. καλη ειναι! με τη μονη διαφορα οτι το ονομα τις πρηγκιπησας προφερεται λέια [λεπτομεριες!...]

τα εντελβαις θα τα λαβεις "σημερα-αυριο" μεσω e-mail !!!

παντως πρεπει να τα ξαναδω κι εγω γιατι τα θυμαμε ελαχιστα.

τωρα, στεμιξ εχω την εξις απορια: καμια ιδεα για το γιατι ο ομπι λεει πως δε θυματε τον r2 και τον c3po, τα οποια ισχυριζονται οτι του ανηκουν [στο επεισοδιο 4 εννοω...];;;

stemixΜέλος
05/08/2005, 20:10:10
quote:
με τη μονη διαφορα οτι το ονομα τις πρηγκιπησας προφερεται λέια

Πάλι σωστό σε βρίσκω, με την μόνη διαφορά ότι το

quote:
ενταξι... για ελαφρια περηληψη.
γράφεται, "εντάξει". Λεπτομέρειες μωρέ.
Πλάκα σου κάνω. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, για ακόμα μία φορά.

quote:
καμια ιδεα για το γιατι ο ομπι λεει πως δε θυματε τον r2 και τον c3po, τα οποια ισχυριζονται οτι του ανηκουν [στο επεισοδιο 4 εννοω...];;;

Ίσως γιατί ούτε ο Loucas να είχε ιδέα για τα prequel που επρόκειτο να γυρίσει.

Oxygen_girlΜέλος
06/08/2005, 12:52:15
quote:

τα εντελβαις θα τα λαβεις "σημερα-αυριο" μεσω e-mail !!!

Ok...
Περιμένω!

-----------------------