- Πόσο επηρεάζουν οι πλανήτες την ζωή ενός ανθρώπου;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής πόσο επηρεάζει την ζωή ενός ανθρώπου η ημερομηνία γέννησης;
Γεννήθηκα 4 Φεβρουαρίου 1982 12:40μμ φίλοι μου ανέφεραν ότι με βάση κάποιου χάρτη μπορούμε να δούμε τις τάσεις που θα έχω στην ζωή μου.
Αληθεύει;;;
Πως είναι δυνατόν να επηρεάζει η θέση των πλανητών όλη την ζωή ενός ανθρώπου;; Μπορούμε να δούμε τυχόν τάσεις σε επίπεδο εργασίας, σχέσεων κ.α. ;
Τι είναι ο γενέθλιος χάρτης;; Μου τον ανέφεραν οι φίλοι μου αλλά δεν ξέρω τι είναι.
Συγχωρέστε με για την αφέλεια μου αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για την αστρολογία. Δεν έτυχε να ασχοληθώ ούτε τα ζώδια στην τηλέοραση δεν έχει τύχει να ακούσω.
Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
Ευελπιστώ σε μια απάντηση.
Η ζωή μας είναι μια διαρκής προσπάθεια προς επίτευξη στόχων που θέτουμε. Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να καταβάλουμε δυνάμεις. Δυνάμεις οχι προερχόμενες από τίποτα πλανήτες, αλλά τις δικές μας προσωπικές δυνάμεις.
Αναφέρεις
quote:
Πως είναι δυνατόν να επηρεάζει η θέση των πλανητών όλη την ζωή ενός ανθρώπου;; Μπορούμε να δούμε τυχόν τάσεις σε επίπεδο εργασίας, σχέσεων κ.α. ;
Φίλε μου τη ζωή σου εσύ την διαμορφώνεις, καθώς και τις εργασιακές και φιλικές/ερωτικές σχέσεις. Φυσικά στις αποφάσεις σου παίζουν ρόλο και οι συμπεριφορές των ατόμων με τα οποία συναναστρέφεσαι αλλά και πάλι μιλάμε για παράγοντες εντός των πλαισίων της ανθρώπινης κοινωνίας στην οποία συμμετέχεις(το πόσο ενεργά είναι δικό σου θέμα/πρόβλημα). Και το πόσο θα αφήνεις τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου είναι πάλι δικό σου θέμα (αντίληψης, ιδιοσυγκρασίας).
Αλίμονο αν περιμένουμε από μακρινούς πλανήτες αερίων, μετάλλων και πετρωμάτων να καθορίζουν τις σχέσεις μας(επαγγελματικές, φιλικές, ερωτικές κτλ). Αλίμονο αν φτάνουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι η ημερομηνία γέννησης παίζει ρόλο στο πόσο συχνά θα ερχόμαστε σε οργασμό και στο αν και πότε θα κερδίσουμε καλό πόστο στην εργασία μας για να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω μπας και πάμε διακοπές στην Καραϊβική.
Εγώ τώρα διερωτώμαι....
Γιατί κάποιος να θέλει να πιστεψει ότι άλλοι "φαντεζί σούπερ-ουάου" παράγοντες όπως πλανήτες, το φλυτζάνι του καφέ,ημερομηνία γέννησης, η παλάμη του χεριού σου, ο θεός, ο Σατανας(μπρρρ)κτλ διαμορφώνουν αν όχι όλη τη ζωή του, έστω μερικές βασικές τάσεις του χαρακτήρα σου???
Μήπως είναι ένας εύκολος τρόπος, αποδίδοντας τις ευθύνες σε κάτι μαγικό, υπερβατικό, απόμακρο κτλ να ξεγελάμε τον εαυτό μας και να ξαλαφρώνουμε τη συνείδησή μας, απαλλασόμενοι στιγμιαία ή περισσότερο από αυτές?
Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω![]()
Ο Επίκτητος έλεγε πως ο φόβος και η δειλία για το μέλλον είναι ο λόγος που εμπιστευόμαστε τη μαντική και κολακεύουμε τους μάντεις. Πολύ σοφή κουβέντα αυτή, ειδικά αν σκεφτείς τι τσαρλατάνοι ήταν οι κάθε λογής μάντεις, μάγοι, προφήτες-πλασιέ και θαυματοπλάστες-εφετζίδες της αρχαιότητας.
quote:
Γεννήθηκα 4 Φεβρουαρίου 1982 12:40μμ φίλοι μου ανέφεραν ότι με βάση κάποιου χάρτη μπορούμε να δούμε τις τάσεις που θα έχω στην ζωή μου.
Αληθεύει;;;
Πες λοιπόν στους φίλους σου, να αφήσουν τα άστρα, τους πλανήτες, τους κομήτες και τους χάρτες στην ησυχία τους και να στρώσουν τον κ*λο τους κάτω και να αγωνιστούν για αυτά που ποθούν. Το ίδιο κι εσύ![]()
Τέλος, θα ήταν σοβαρότατη παράλλειψη να μην επιστήσω την προσοχή σου στους κάθε λογής παραμυθάδες, οι οποίοι με το που θα σε δουν να ψάχνεσαι, θα επιχειρήσουν να σε προσεγγίσουν για να σου πλασάρουν διάφορα καλούδια (με το αζημίωτο φυσικά) εκμεταλλευόμενοι τις ανησυχίες και αναζητήσεις σου.
Το νου σου ε?![]()
quote:
Ευελπιστώ σε μια απάντηση.
Την πήρες. Πιθανότατα όχι αυτή που θα περίμενες, αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ πιο χρήσιμη από απαντήσεις του τύπου "γεια σου ξερολούκουμο...εεεε φίλε a_mas1900, πάρε το τάδε βιβλίο να μάθεις τα πάντα για τις τάσεις σου κτλ", "πέρνα και από το μαγαζί μου...εεεε από το κέντρο που φιλοσοφώ και αποκαλύπτω αλήθειες εγώ μαζί με μεγάλους επιστήμονες και σοφούς"![]()

Edited by - Agnostic on 14/01/2007 07:06:39
Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να χρησιμοποιούμε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κι αν επιλέξουμε να μας εμφανιστούν αποτελέσματα μόνο για τίτλους θεμάτων τότε θα βρούμε όλα τα παλιότερα σχετικά θέματα.
Αν υπάρχει κάποιο ενεργό μπορούμε να υποβάλλουμε εκεί το ερώτημα μας ή να καταθέσουμε εκεί την άποψη μας.
Σχετικά με αυτό που ρωτάς μπορείς να θέσεις τα ερωτήματα σου στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...