ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΙΛΙΑ - ΕΥΤΥΧΙΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΑ (?) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΦΙΛΙΑ - ΕΥΤΥΧΙΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΑ (?) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
16/06/2003, 17:36:26
Καλή μου Φίλη Avallon.
Έχεις "ανοίξει" ενα υπέροχο θέμα,που οδηγεί τον Άνθρωπο σε αληθινή μύηση,αφού πρόκειται για την ίδια την αυτογνωσία.
Θα σου εξηγήσω τι εννοώ ευθύς αμέσως.Ο Άνθρωπος ζητά και αναζητά τη Γνώση.Αυτό αναμφισβήτητα τον οδηγεί στο θείο Έρωτα-κατά Πλάτωνα,στον Έρωτα του Θείου.Παράλληλα όμως ζεί και βιώνει την ίδια την ύπαρξή του μέσα απο το σώμα του,που είναι κάτι υπέροχο.Είναι ενα εργαστήριο,με τις δικές του πολυάριθμες λειτουργίες,επιθυμίες,ένστικτα.Η ανάγκη για Έρωτα-επιθυμία προκύπτει και μέσα απο το σώμα.Και η Ψυχή και το Σώμα ζητούν την Ένωση και την Ευτυχία,όπως έχει διδάξει και ο Βούδδας.
Οι Ανθρώπινες σχέσεις λοιπόν ικανοποιούν αυτή τη διττή επιθυμία του Ανθρώπου.Αρκεί κάποιος να γνωρίζει τους Νόμους που διέπουν κάθε μορφή λατρείας και σχέσης.Πως θα αγαπήσουμε το φίλο μας όταν έχουμε μάθει να μην αγαπούμε τον εαυτό μας?Όταν καθε ημέρα δηλητηριάζουμε την ύπαρξή μας με ανόητες ιδέες,σκέψεις που συχνα γίνονται πράξεις,μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο Εγωισμός μας?
Πόσοι δεν επιδιώκουν μια σχέση απλά και μονο απο συμφέρον?Πόσο έχουμε απαλλαγεί απο τον εαυτό του "πρωτόγονου "ανθρώπου που κουβαλάμε?
Η κάθε σχέση,επομένως,αν βιωθεί ορθά,θα μας οδηγήσει να ανακαλύπτουμε κάθε φορά και ενα άλλο μέρος του εαυτού μας.Σχέση φιλική ή ερωτική,δεν έχει σημασία,μας οδηγεί στη θέαση μιας άλλης οπτικής γωνίας της ύπαρξής μας.
Γι αυτό θεωρώ οτι η κάθε μορφή σχέσης,μας βοηθά να μυηθούμε μέσα στη Ζωή,να μπούμε μέσα στον εαυτό μας και τελικά να εξελιχθούμε.Ακόμα και μια "κακή" σχέση μας μαθαίνει.Και μας μαθαίνει ίσως και περισσότερα...
Τι πιο όμορφο απο τις απλές,όμορφες σχέσεις,που δεν κρύβουν υστεροβουλία,αλλά την προσπάθειά μας να αυτοβελτιωθούμε?Γι αυτό απιτείται ειλικρίνεια,σεβασμός και διάθεση για βελτίωση:πρώτα του εαυτού μας και μετά του άλλου.
Με Τιμή
Θησέας (που επέστρεψε...)

lencolasΜέλος
17/06/2003, 09:00:22
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΦΙΛΗ AVALLON ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΦΙΛΟ(ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΙΛΑΩ),ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ!ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΡΩΤΙΚΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ.
ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΙΧΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΑΝΑ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ(ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ) ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ!ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΤΣΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ..
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ...ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

17/06/2003, 10:06:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΜΟΥ Avallon ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ AΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΔΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
(ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ).

ΟΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ...

ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ Η ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ....
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΞΙΖΑΝ Η ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ???????????
ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ??????
ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ????

ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΛΕΩΝ.......

ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΦΙΛΗ lencolas ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ...
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Η ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΗ lencolas ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ??????
ΜΗΠΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΤΑΝ ΠΛΕOΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ?????

ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ....
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ lencolas

quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ...

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ..
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ?????

ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

lencolasΜέλος
17/06/2003, 10:32:16
ΦΙΛΕ AVATAGR ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ!
ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ!ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΩ!ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΟΣ!Η ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ Η ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΔΟΧΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΗ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ,ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΗΣΥΧΟ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟΥΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΕΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ!ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ!
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ Η ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ,ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

17/06/2003, 12:16:35
quote:

ΕΤΣΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ..

Tι όμορφο!
Φίλη Lencolas σε ζηλεύω....πολύ!!
H αλήθεια είναι ότι εγώ στη θέση σου θα είχα κάνει σχέση μιας και όπως προείπα όλες οι σχέσεις μου ξεκίνησαν κάπως έτσι, αν και υπάρχουν σχέσεις μου που παρέμειναν Πλατωνικές και γι'αυτό και μόνο έχουν μια ιδιαίτερη "χάρη" κατά την γνώμη μου. Δε λένε άλλωστε ότι οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι οι ανεκπλήρωτοι?

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να μην παραλείψουμε να εξετάσουμε και το θέμα "timing" (συχρονισμός) μια που για μένα τουλάχιστον έχει παίξει αλλά και παίζει ακόμα πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή μου.

Αλήθεια έχετε σκεφθεί πόσες φορές απορρίψατε κάποιον που μπήκε στη ζωή σας μόνο και μόνο γιατί μπήκε τη λάθος στιγμή? Μιλώ βέβαια για κάθε είδους σχέση είτε αυτή είναι ερωτική είτε φιλική αλλά μιας και εδώ μιλάμε για τη φιλία ας εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτή.

Πόσες πόρτες κλείσαμε σε αξιόλογους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθαμε πολύ γεμάτοι από άλλους? μόνο και μόνο γιατί πιστέψαμε ότι λόγω των υποχρεώσεών μας δε μπορούσαμε να προσφέρουμε το έδαφος και το χρόνο για να αναπτυχθεί αυτή η νέα φιλία?

"Τάδε έφη Avallon"
lencolasΜέλος
17/06/2003, 12:38:59
ΦΙΛΗ AVALLON ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΣ!
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ,ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ,ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ..ΜΗ..ΜΗ...ΜΗ...
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΙΣΩΣ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΦΗΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ..ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ,ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΠΟΛΥ,Ε?

The Truth Is Out There..

elpidaΜέλος
17/06/2003, 12:41:32
Η φιλία είναι ένας ανώτερος δεσμός κάτι που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε. Στηρίζεται στο αμοιβαίο σεβασμό, στην αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.

Ο αληθινός φίλος είναι αυτός που χαίρεται με τη χαρά και λυπάται με τη λύπη του φίλου του.

Για να υπάρχει αληθινή φιλία πρέπει να κυριαρχεί η ειλικρίνεια η ανιδιοτέλεια η ανυστεροβουλία η α αμοιβαία κατανόηση και μόνο ηθικά κίνητρα να διέπουν αυτή τη σχέση.

Παρόλα αυτά όμως στις μέρες μας η πραγματική φιλία περνάει κρίση. Οι ανθρώπινες σχέσεις διακατέχονται από εγωισμό προσωπικό συμφέρον και μηδαμινή διάθεση για προσφορά.
Ακόμα και η εξέλιξη έχει συντελέσει αρνητικά στην απομάκρυνση και επικοινωνία των ανθρώπων πόσο μάλλον στην εδραίωση μίας φιλίας.

17/06/2003, 14:53:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ lencolas ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΕΡΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΚΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ...
ΠΑΤΡΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ...
ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ....

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Η φιλία είναι ένας ανώτερος δεσμός κάτι που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε. Στηρίζεται στο αμοιβαίο σεβασμό, στην αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.

Ο αληθινός φίλος είναι αυτός που χαίρεται με τη χαρά και λυπάται με τη λύπη του φίλου του.

Για να υπάρχει αληθινή φιλία πρέπει να κυριαρχεί η ειλικρίνεια η ανιδιοτέλεια η ανυστεροβουλία η α αμοιβαία κατανόηση και μόνο ηθικά κίνητρα να διέπουν αυτή τη σχέση.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ???????

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΑ/ΑΓΑΠΗ ????????
EΡΩΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ???????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

17/06/2003, 15:42:42
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΑ/ΑΓΑΠΗ ????????
EΡΩΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ???????????

Aγαπητέ AVATAR σε αυτό νομίζω ότι εγώ τουλάχιστον απάντησα σε τουλάχιστον 2 διαφορετικά post.

Θα συμφωνήσω με την Ελπίδα περί ανιδιοτελούς φιλίας όμως είναι αλήθεια ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει στη δική μας ηλικία. Οταν ήμαστε παιδιά μας "βγαίνει" πιο εύκολα η ανιδιοτέλεια όχι γιατί είμαστε πιο αθώοι αλλά γιατί είμαστε πιο "άβγαλτοι". Οσες περισσότερες αρνητικές εμπειρίες αποκομίζουμε στη διάρκεια της ζωής μας πάνω στο θέμα αυτό τόσο πολύ πιο δύσκολο είναι να "αφεθούμε" σε μια ανιδιοτελή φιλία.
Ο λαός λέει "όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι" και το πως είμαστε στις σημερινές μας σχέσεις έχει σαφώς να κάνει με τις εμπειρίες που έχουμε συλλέξει μέχρι σήμερα...

"Τάδε έφη Avallon"
lencolasΜέλος
18/06/2003, 10:30:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 3 ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ:

*Ο φίλος ακούει το τραγούδι της καρδιάς μου και μου το τραγουδάει όταν το έχω ξεχάσει.
Readers Digest

**Ένας φίλος είναι όπως είναι ένας δεύτερος εαυτός.
Marcus T.Cicero

***Αληθινός φίλος είναι μια ψυχή σε δυο σώματα.
Αριστοτέλης

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

elpidaΜέλος
18/06/2003, 11:36:15
Καλημέρα φίλοι μου,

quote:
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ???????

Καλέ μου Avatar φυσικά και αυτά είναι γνωρίσματα της αγάπης και σίγουρα η αγάπη (περικλείοντας όλα όσα προείπα) πρέπει να διέπει μία φιλία και γενικά όλες τις ανθρώπινες σχέσεις προκειμένου αυτές να είναι υγιείς.